Legjobb festékeltávolító az Egyesült Királyságban [2022]

Tudja Meg Az Angyal Számát

2022. január 3. 2021. február 21

Ha a régi festési munkája miatt az ajtók, ablakkeretek vagy bútorok kissé kopottasnak tűnnek, a legjobb festékeltávolító kéznél való birtoklása jelentősen befolyásolhatja a friss kabát eredményét.



Ha régi festéket vagy lakkot fest, amely feldúltnak tűnik, az nem tesz jót, és mindig előzetesen készítse elő a felületet, hogy élvezhesse az esztétikus megjelenés és a tartós tartósság előnyeit.



Ennek ellenére honnan tudja, hogy melyik festékeltávolító a megfelelő az Ön számára? Kiterjedt tapasztalatainkat, teszteinket és több ezer fogyasztói véleményünket egyesítettük, hogy kidolgozzuk a végleges legjobb festékeltávolító útmutatót, amely tartalmazza a legjobb festékeltávolítót fémhez, fához, lakkhoz és sok máshoz.



Tartalom elrejt 1 Melyik a legjobb festékeltávolító termék az Egyesült Királyságban? két Összességében a legjobb festékeltávolító: Paint Panther 3 A legjobb lakkeltávolító: Nitromors festékeltávolító 4 Legjobb fára való festékeltávolító: Liberon 5 Legjobb fémfestékeltávolító: Rustins Strypit 6 Nagy ipari szilárdságú festékeltávolító: Polycell festékeltávolító 7 Hogyan távolítsuk el a festéket festékeltávolítóval 8 Összegzés 9 Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért 9.1 Kapcsolódó hozzászólások:

Melyik a legjobb festékeltávolító termék az Egyesült Királyságban?

A régi festék felületéről különféle termékek és technikák segítségével távolíthatók el, de melyik a legjobb?

Míg az Egyesült Királyság legjobb festékeltávolítói közé tartozik a Paint Panther, a Nitromors és a Rustins Strypit, tapasztalatunk szerint nincs mindenki számára megfelelő méret. Mindig azt javasoljuk, hogy az adott munkának leginkább megfelelő festékeltávolítót vásárolja meg.



Például egyes festékeltávolítókat úgy alakították ki, hogy jobban működjenek fafelületeken, míg mások jobban megfelelnek a fémfelületeknek. Ugyanez vonatkozik az eltávolítandó festék típusára is.

Ha olyan terméket választ, amely az Ön által kiválasztott felületre készült, akkor végeredményben könnyebben eltávolítja a festéket.

Összességében a legjobb festékeltávolító: Paint Panther

Összességében a legjobb festékeltávolító



A Paint Panther a legnépszerűbb festékeltávolítónk, és miután magunk is sokszor használtuk, összességében ezt választottuk a legjobb festékeltávolítónak.

Ez a könnyen felhordható és gyorsan ható festékeltávolító az egyik legerősebb a piacon, és bizonyítottan hatékony olaj- és vízbázisú festékeken, valamint lakkon egyaránt. Annyira erős, hogy akár ecsettel is eltávolíthatod a régi festéket felhordás után.

A több réteg használata sem jelent majd problémát – a Paint Panther körülbelül 7 perc alatt képes akár 5 réteg festéket is áthatolni és feltörni, így időt és erőfeszítést takarít meg.

Konzisztenciáját tekintve a formula gél alapú, ami ideálissá teszi függőleges felületekre történő felhordáshoz, és biztosítja, hogy ne csöpögjön le, míg a csökkentett párolgási sebesség hatékony festékeltávolítást biztosít.

Összességében az ár, a könnyű használat és a hatékonyság tekintetében azt mondhatjuk, hogy ez egy fantasztikus termék, amely kiváló ár-érték arányt kínál.

Profik

  • Gél alapú, cseppmentes formula
  • Alacsony szagú a többi vezető márkához képest
  • Könnyen használható és alkalmazható
  • A legtöbb felületen működik, beleértve a fát és a fémet is
  • Kereskedők használják szerte az Egyesült Királyságban

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

Míg a kereskedők az Egyesült Királyságban gyakran használják ezt, ne hagyja, hogy ez elriassza. Nem kell profinak lennie ennek a festékeltávolítónak a használatához – csak kövesse a használati utasítást, és biztosan jó munkát végez.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb lakkeltávolító: Nitromors festékeltávolító

legjobb lakkeltávolító

A Nitromors 2006 óta megbízható festékeltávolító, és az elmúlt évek kevésbé kedvező értékelései ellenére az All Purpose festék- és lakkeltávolítójuk megnyerte a barkácsolók tetszését.

Míg a lakkal bevont felületet egyszerűen lecsiszolhatja az eltávolításhoz, néha túl nagy a felhalmozódás, és itt jön be a Nitromors. A Nitromors olyan helyeken használható, ahol festék- és lakkrétegek épültek fel az évek során, és úgy működik, hogy buborékos és hólyagos, ami könnyen lekaparható.

A Nitromors egyik kedvenc funkciója a színjelző, amely különösen akkor hasznos, ha átlátszó lakkal dolgozik, mivel pontosan megmutatja, hová került a festékeltávolító.

Erős cucc, ezért ha használni akarja, győződjön meg róla, hogy minden tőle telhető biztonsági óvintézkedést megtesz – nem akarja belélegezni a füstöt, és nem akarja, hogy ez a cucc a bőrére kerüljön.

Profik

  • Az új képlet egy mérfölddel felülmúlja a korábbi iterációkat
  • A színjelző jelzi, hogy hol alkalmazták a festékeltávolítót
  • Nagyon könnyen használható
  • Zselé állagú és könnyen tapad a függőleges felületekhez, így tökéletes olyan tárgyakra, mint például ajtókeretek.

Hátrányok

  • nagyon drága

végső ítéletet

A Nitromors új formulája csodákra képes, és megéri a hozzá tartozó borsos árat, ha megfelelően akarja végezni a munkát. Legfőbb tippünk az lenne, hogy előzetesen enyhén csiszolja le a felületet, hogy valóban maximalizálja az eredményt.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

Legjobb fára való festékeltávolító: Liberon

legjobb festékeltávolító fára

Ha a legjobb festékeltávolítót keresi fához, érdemes olyat találnia, ami ellenáll a festéknek és a lakknak, de nem károsítja a fa felületét. Itt jött be a Liberon.

A Fine Wood Stripper hatékonyan reped és hólyagosodik fel a festéket és a lakkot, ami lényegében azt jelenti, hogy csak enyhén kell lekaparni a régi festéket, ezzel megelőzve a fa sérülését.

Ez egy cseppmentes gél formula, amely ideálissá teszi ajtókon és más belső fafelületeken történő felvitelhez, valamint 2-5 m²/l közötti szilárd fedőképességgel rendelkezik.

Azt tapasztaltuk, hogy általában 5-30 percnyi alkalmazás után működik a legjobban, így egy kis türelmet igényelhet. Ha észreveszi a hólyagosodást, enyhén lekaparhatja a régi festéket vagy lakkot.

Profik

  • Cseppmentes gél formula
  • Kíméletes a fához, miközben ellenáll a festéknek és a lakknak
  • Alkalmas beltéri fákhoz
  • Jól használható különféle fa bútorokkal

Hátrányok

  • 500 ml-es dobozban kapható, ezért vásárolnia kell egy párat, ha azt tervezi, hogy eltávolítja a festéket a bejárati ajtó mindkét oldaláról

végső ítéletet

A Liberon's Fine Wood Stripper kiválóan használható a beltéri ajtóktól az antik bútorokig. A hatékony formula megkíméli Önt attól, hogy durván le kell kaparnia a régi festéket, így megóvja a felületek sérülésétől.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

Legjobb fémfestékeltávolító: Rustins Strypit

legjobb festékeltávolító fémhez

A Strypit festék- és lakkeltávolítója az egyik legjobb fémfestékeltávolító. Ez egy nem maró hatású gél, amely alkalmas a kemény festékrétegek bármilyen felületről történő eltávolítására, de különösen jól működik, ha bőségesen alkalmazzák fémre.

A legjobb eredmény elérése érdekében bőségesen vigyen fel néhány réteget, és várjon egy kicsit, amíg behatol a festékbe. Ha a festék felbuborékosodott és felhólyagosodott, elkezdheti lekaparni. Ha különösen makacs festéke van, adjon hozzá még néhány festékeltávolítót, és várjon újra. A felület lecsiszolása mindig jó ötlet, hogy minden festékfoltot eltávolítson.

Ez a speciális festékeltávolító alkalmas a víz- és olajbázisú festékektől az emulziókig és lakkokig bármi eltávolítására.

Profik

  • A gél konzisztenciája lehetővé teszi a cseppmentes felvitelt függőleges felületekre
  • Bármilyen festéken hatékonyan működik
  • 13m²/L-ig jó lefedettséggel rendelkezik

Hátrányok

  • Bőségesen kell alkalmazni a maximális hatékonyság érdekében

végső ítéletet

A zselé állagának köszönhetően tökéletes festékeltávolító a fémekhez, mivel csökkenti a cseppek kockázatát.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

Nagy ipari szilárdságú festékeltávolító: Polycell festékeltávolító

maximális szilárdságú festékeltávolító

Ha olyan felületet kapott, amely az évek során sok festékréteget kapott, akkor valószínűleg valamivel erősebbre lesz szüksége, mint amit eddig felsoroltunk. Az ilyen jellegű munkákhoz erősen ajánljuk a Polycell Maximum Strength Paint Stripper termékét.

Ez a különleges festékeltávolító egyetlen felhordással akár 12 festékrétegen is áthatol. Emiatt az egyik legerősebb festékeltávolító.

A Polycell Maximum Strength Paint Stripper paszta állagú, ami azt jelenti, hogy a gél alapú eltávolítókhoz hasonlóan nem csöpög. Használata is hihetetlenül egyszerű a Polycell-lel, ami 1/5-öt ad neki a nehézségi skálán.

A legtöbb festéktípuson a felhordás után körülbelül 20 perccel működik, és vízzel lemosható. Ha van rá lehetősége, javasoljuk a kültéri használatát. Ha ez nem lehetséges, nyissa ki az ablakokat és az ajtókat, hogy biztosítsa otthona megfelelő szellőzését.

Profik

  • Egy felhordáson belül 12 festékrétegen képes áthatolni
  • Hihetetlenül könnyen használható
  • A legtöbb festéktípussal jól működik

Hátrányok

  • Nagyon erős, ezért célszerű a szabadban használni, ha lehetséges

végső ítéletet

Összességében ez a legjobb festékeltávolító a régi, makacs festékekhez, és végül eltávolítja az egészet. Könnyen felvihető normál ecsettel, és időt és erőfeszítést takaríthat meg.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

1212 jelentése doreen erény

Hogyan távolítsuk el a festéket festékeltávolítóval

Míg a festék eltávolítása festékeltávolítóval egy egyszerű folyamat, amelyet bárki követhet, hosszadalmas lehet, és sok türelmet igényel.

Minden festékeltávolító egyedi módon működik, attól függően, hogy milyen összetételű és milyen felületre készült, ezért mindig a legjobb, ha a munka megkezdése előtt elolvassa a termék kézikönyvét.

Hogy képet adjunk a folyamatról, összeállítottunk egy gyors példát egy tipikus festékeltávolító használatára.

  1. Ügyeljen arra, hogy használjon biztonsági intézkedéseket, például viseljen vastag munkakesztyűt és védőszemüveget a szeme védelme érdekében
  2. Vigyen fel egy kis mennyiségű festékeltávolítót a tapaszra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően működik a kiválasztott felületen
  3. Bőségesen vigye fel a festékeltávolítót a célterületre, és várjon néhány percet, amíg behatol a festékbe
  4. Amikor a festék buborékosodni és hólyagosodni kezd, elkezdheti lekaparni a régi festékrétegeket egy kaparóval
  5. Folytassa az eljárást, amíg az összes festéket eltávolította a felületről

Ha fafelülettel dolgozik, enyhén lecsiszolhatja a felületet, hogy maximalizálja a csupaszító hatékonyságát.

Összegzés

Tehát megvan – a mi válogatásunk az Egyesült Királyság legjobb festékeltávolítóihoz. Ne feledje, hogy a festéket az adott munka alapján kell kiválasztania, így bár egy festékeltávolító kiválóan alkalmas fémmegmunkálásra, előfordulhat, hogy a fára nem feltétlenül lesz ugyanolyan hatással.

Tapasztalataink és a témával kapcsolatos több ezer online vélemény alapján a fenti útmutatót követve megtalálhatja a legjobb festékeltávolítót a munkához.

Ha kétségei vannak, bármikor fordulhat hozzánk vagy a kiskereskedőhöz, aki készséggel ad további tanácsokat.

Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért

Nem szívesen díszíted magad? Mindig lehetősége van arra, hogy szakembert vegyen fel, aki elvégzi helyette a munkát. Megbízható kapcsolataink vannak szerte az Egyesült Királyságban, akik készen állnak az Ön munkájának árára.

Kérjen ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatot a környéken, és hasonlítsa össze az árakat az alábbi űrlap segítségével.

  • Hasonlítson össze több árajánlatot és takarítson meg akár 40%-ot
  • Okleveles és okleveles festők és mázolók
  • Ingyenes és kötelezettség nélkül
  • Helyi lakberendezők a közelben


Szeretne többet megtudni a különböző festékekről? Nyugodtan vessen egy pillantást a legújabb legjobb fényű festék cikk!

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: