Hogyan hígítsuk a kerítésfestéket

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. szeptember 2. 2021. április 16

Ha a te a kerítés új festéknyalása miatt van és most fogsz először festékszórót használni, akkor felmerülhet a kérdés, hogyan hígítsd fel a kerítésfestéket.



Miközben a legjobb festékszórók általában úgy vannak megalkotva, hogy közvetlenül a kannából is lehessen permetezni, az olcsóbb modellek esetleg nem rendelkeznek ezzel a funkcióval. Ha a festék állaga olyan, mint az olvadt csokoládé, ez azt jelenti, hogy már készen áll, és nem kell hígítania a kerítésfestéket.



10 10 jelentése

Ha a festék viszkozitása vastagabb, itt segíthet a hígítás. Íme a lépésről lépésre mutató útmutatónk, hogy biztosan a legjobb eredményt érje el festékszórójával.



Tartalom elrejt 1 Teszt spray két Hogyan hígítsuk a kerítésfestéket 3 Végső teszt spray 4 Kapcsolódó hozzászólások:

Teszt spray

Ha nem biztos abban, hogy a festéket hígítani kell-e vagy sem, végezzen próbaüzemet. Egy kartonlapra permetezzen egy függőleges vonalat. Ha a minta erősen porlasztott (lásd alább), fel kell hígítania a festéket.

porlasztott festék



Hogyan hígítsuk a kerítésfestéket

Általában azt javasoljuk, hogy a kerítésfestéket 5-10% vízzel hígítsa fel. Használhat bemetszett keverőpálcát, hogy kimérje a szükséges 5-10%-os vízmennyiséget. Miután hozzáadta a vizet, alaposan keverje össze.

Különös figyelmet kell fordítania a festék állagára – ha csomók vannak, keverje tovább.

mit szimbolizál a 444

Vegyen fel egy kevés festéket a keverőpálcával, és ellenőrizze az áramlást. A festéknek most sokkal gyorsabban le kellene esnie a pálcáról.



Végső teszt spray

Ha elégedett a festék konzisztenciájával és viszkozitásával, érdemes egy utolsó próbapermetet elvégezni, mielőtt ténylegesen elkezdené festeni a kerítést.

Ennek a mintának lényegesen teljesebbnek kell lennie, mint az előző tesztnek, és valahogy úgy kell kinéznie, mint a jobb oldali minta:

tesztminta

mit jelent, ha folyamatosan látod a 444 -et

Miután elérte ezt a mintát, tökéletes felületet kell kapnia a kerítésen, különösen akkor, ha az egyes szórásképeket körülbelül 30%-kal átfedi.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: