Mennyi ideig tart a fényes festék száradása?

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. március 25

A fényes festék az egyik legtartósabb festék a piacon, és jó választás számos barkácsprojekthez.



Akár a szegélyléceket szeretné kijavítani, akár a garázskapuját friss festékréteggel szeretné felfesteni, a fényesség megteszi a munkát. De vajon a tartóssága azt jelenti, hogy tovább tart a száradás? Vessen egy pillantást útmutatónkra, amely választ ad erre a kérdésre, valamint megadja a száradási időt az Egyesült Királyság piacán található legnépszerűbb fényes festékek közül.



Tartalom elrejt 1 Mennyi ideig tart a fényes festék száradása? két Mi befolyásolhatja a száradási időt? 3 Népszerű fényes festék száradási idők 4 Összegzés 4.1 Kapcsolódó hozzászólások:

Mennyi ideig tart a fényes festék száradása?

Azt találtuk, hogy az olaj alapú fényes festék átlagosan körülbelül 16-24 órát vesz igénybe, míg a vízbázisú fényes festékek körülbelül 6-8 órát vesz igénybe. Ez természetesen a környezeti tényezőktől függ.



Mi befolyásolhatja a száradási időt?

A festékdobozon található száradási idők általában irányadóak, nem pedig pontos idő. Ennek az az oka, hogy néhány környezeti és egyéb tényező befolyásolja a fényesség száradási idejét.

Ezek tartalmazzák:



  • Beltéri vagy kültéri hőmérséklet
  • Milyen jól szellőzik a szoba
  • Legyen szó víz vagy olaj alapú
  • Milyen vastag a festék
  • A felület, amelyre fest

Népszerű fényes festék száradási idők

Ha már kiválasztott egy adott fényes festéket a vásárláshoz, vessen egy pillantást alább, ahol megtalálja a legnépszerűbb fényes festékek jellemző száradási idejét.

Leyland Trade High Gloss: 16-24 óra

Leyland Trade Gyors száradás: 6 óra



Dulux Quick Dry Gloss: 6 óra

Dulux Once Gloss: 16 óra

Dulux Weathershield külső fényesség: 16 óra

Johnstone's Exterior Gloss: 16-24 óra

Johnstone's Aqua: 4-6 óra

Ronseal One Coat: 4-8 óra

Crown Quick Dry Gloss: 4-8 óra

Rust Oleum univerzális festék: 16 óra

Összegzés

Számos tényező befolyásolja a fényes festék száradási idejét, és amint azt a cikk elolvasása során megtudhatta, nehéz minden fényes festékre széles címkét elhelyezni.

Általánosságban elmondható, hogy az olajalapú fények néhány órával tovább tartanak, mint a vízbázisúak, ezért hasznos ezt szem előtt tartani, amikor azon gondolkodik, melyiket vásárolja meg.

Ha valami gyorsan száradót részesít előnyben, tekintse meg nálunk legjobb vízbázisú fényesség cikk. Ha nem nagyon zavar, van tábornokunk is legjobb fényű festék útmutatót, amelyet böngészhet.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: