Hogyan távolítsuk el a festéket a vakolatról

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. augusztus 11

Ha készen áll a falai új festésére, de a jelenlegi festéke hámlik vagy megrepedt, akkor felmerülhet a kérdés, hogyan távolítsa el a festéket a vakolatról.



Szerencsére a régi festék eltávolítása a vakolat falakról mindent figyelembe véve nem nehéz folyamat. És hogy a folyamatot még könnyebbé tegyük, összeállítottuk ezt a praktikus, lépésről lépésre szóló útmutatót, így biztosítva, hogy az új festékkel tökéletesen sima felületet kapjon.



411 angyal szám jelentése

A munkához szükséges eszközök:



  • Csiszoló blokk
  • 180-as szemcseméretű csiszolópapír
  • Gipsz töltőanyag
  • Falkaparó
Tartalom elrejt 1 1. lépés: Kaparja le a meglazult festéket két 2. lépés: Faltöltő használata 3 3. lépés: Csiszolja le a felületet 4 Összegzés 4.1 Kapcsolódó hozzászólások:

1. lépés: Kaparja le a meglazult festéket

Amikor falait új festésre készíti elő, a jó hír az, hogy nem kell teljesen eltávolítania a régi festéket a vakolatról. Ennek ellenére a meglazult, hámló vagy repedezett festéket falkaparóval kell eltávolítani.

Egyszerűen célozza meg ezeket a területeket, és kaparja le a festéket a vakolatról.



2. lépés: Faltöltő használata

Ha a régi festék hámlik vagy megrepedt, akkor valószínű, hogy a vakolat nem teljesen sima. Szerencsére csak annyit kell tennie, hogy rögzítse ezeket a vakolatokat, hogy felvigye egy kis vakolattöltőanyagot, és a falkaparóval elsimítsa.

1212 jelentése

A töltőbevonat meglehetősen vékony lesz, ezért gyorsan meg kell száradnia, de a legjobb eredmény érdekében azt javasoljuk, hogy várjon legalább egy napot, mielőtt továbblépne a 3. lépésre.

3. lépés: Csiszolja le a felületet

Egy csiszolótömbhöz erősített 180-as csiszolópapírral csiszolja le a vakolat teljes területét, amelyet festeni szeretne. Ez a finom csiszolópapír eltávolít minden egyéb laza festékréteget a vakolatról, de ami még fontosabb, kulcsot biztosít az új festékhez, amelyhez tapadni tud.



Összegzés

Az emulzió eltávolítása a vakolatról egy egyszerű folyamat, és a legtöbb esetben nem is kell eltávolítania a régi festéket. Egyszerűen fogalmazva: nincs más dolga, mint a nagyobb repedezett vagy hámló festékdarabokat lekaparni, az esetleges lyukakat gipsztöltőanyaggal kitölteni, és az egész falat finomra csiszolni.

Ha mindezt megtette, a fala olyan sima lesz, mint az üveg, és miután lefestette, hihetetlenül fog kinézni.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: