Kérdések és válaszok: Bejárati ajtó festék

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. június 6

Bejárati ajtó festése megváltoztathatja az egész otthona megjelenését.



De honnan lehet beszerezni? Tudsz műanyag ajtókat festeni? És mi a legjobb módja az alkalmazásának?



Ha a bejárati ajtó kifestésén gondolkozik, de még mindig bizonytalan, hogy érdemes-e vagy sem, olvasson tovább. Megválaszoltuk a fenti kérdéseket, valamint az olvasóink által feltett kérdéseket, hogy elkészítsük ezt a végső útmutatót a bejárati ajtófestéshez.



Tartalom elrejt 1 Milyen típusú festéket használhat a bejárati ajtókon? két Műanyag bejárati ajtókat lehet festeni? 3 Mi a legjobb módja a festék felvitelének a bejárati ajtóra? 4 Mely márkák kínálnak bejárati ajtófestéket? 5 A Crown Aqua Flow WB tojáshéj jó a bejárati ajtó belsejében? 6 Mi a legjobb festék UPVC bejárati ajtóhoz? 7 Le lehet távolítani a festéket a fém bejárati ajtóról hőpisztollyal? 8 Mi a legjobb alapozó csupasz fém bejárati ajtókhoz? 9 Használhat emulziót a bejárati ajtó külső felületére? 10 Van egy régi, természetes fából készült ajtóm, ami elvesztette a színét, és körülbelül 8 rozsdás szöge van, amelyek kissé elszínezték a fát. Hogyan alakíthatnám át, hogy újra olyan legyen, mint az új? tizenegy Mennyibe fog kerülni, ha szakembert kérek, hogy festse ki a bejárati ajtómat? 12 Kapcsolódó hozzászólások:

Milyen típusú festéket használhat a bejárati ajtókon?

A bejárati ajtófestéknek tartósnak kell lennie ahhoz, hogy ellenálljon az Egyesült Királyság közismerten nedves időjárási viszonyainak. Ennek alapján ajánlatos a külső szaténfától a magasfényűig bármit használni, attól függően, hogy Ön személy szerint milyen fényességet szeretne.

Műanyag bejárati ajtókat lehet festeni?

Igen, a műanyag ajtók festése nagyon kivitelezhető, és sokkal szebbé teheti a fáradt PVC bejárati ajtókat. A cukros szappan, egy enyhe csiszolás és egy megfelelő alapozó segít a bejárati ajtó kulcsának megfelelő festésében.



Mi a legjobb módja a festék felvitelének a bejárati ajtóra?

Ez tényleg a felülettől függ. Az ecset kiválóan alkalmas faajtókhoz, míg a permetezés az egyik legjobb módszer a uPVC bejárati ajtók festék felvitelére.

Mely márkák kínálnak bejárati ajtófestéket?

A bejárati ajtófesték kiválasztásakor rengeteg neves márka közül választhat. Néhány kedvencünk a következők:

mi az a 10-10
  • Johnstone
  • Dulux
  • korona
  • Zinsser
  • Bedec
  • Rozsda olaj
  • Leyland Trade

Ahogy fentebb említettük, mindenképpen válasszon valamit, ami a külső szaténfa – magasfényű.



A Crown Aqua Flow WB tojáshéj jó a bejárati ajtó belsejében?

Igen, nagyon jó. Gyorsan szárad, így egy nap alatt 3 réteget is könnyedén felvihet. De tönkreteszi az ecsetet, ezért ne fektessen be olyanba, ami drága!

Mi a legjobb festék UPVC bejárati ajtóhoz?

Szeretem a Zinsser Allcoat-ot használni. Tudom, hogy a szakmában néhányan jobban szeretik a Bedecet, de Bedecnek megvan az a szokása, hogy hajlamos a karcolásokra. Az Allcoatnak nincs ilyen problémája.

Le lehet távolítani a festéket a fém bejárati ajtóról hőpisztollyal?

Kérjük, ne használjon hőlégfúvót – az megcsavarja a paneleket! Habréteg is lehet a fém elülső és hátsó panelek között. A jó öreg könyökzsír és a sok dörzsölés az előrevezető út. Vagy nézd meg, letörik-e.

527 angyal szám jelentése

Mi a legjobb alapozó csupasz fém bejárati ajtókhoz?

Én Zinsser 123 alapozóval mennék.

Használhat emulziót a bejárati ajtó külső felületére?

Egyáltalán nem. Az emulzió közel sem elég kemény ahhoz, hogy ellenálljon az időjárási viszonyoknak, és a felhordás után meglehetősen hamar leválik.

Van egy régi, természetes fából készült ajtóm, ami elvesztette a színét, és körülbelül 8 rozsdás szöge van, amelyek kissé elszínezték a fát. Hogyan alakíthatnám át, hogy újra olyan legyen, mint az új?

Nekem világos és közepes tölgy pác. Mindig jó eredményeket értem el Sadolinnal. Ügyeljen arra, hogy oxálsavat használjon a csavarokon/szegeken, hogy megszabaduljon a nyomoktól. Az oxálsav megszünteti a vas reakcióját a fában. Kristály formában vásárolja meg. Adjunk hozzá vizet, kenjük fel és hagyjuk állni, majd mossuk le. A csavarokra nincs hatással, csak a fára.

Mennyibe fog kerülni, ha szakembert kérek, hogy festse ki a bejárati ajtómat?

Minden a tartózkodási helyétől függ, de a tipikus árak 170 és 300 GBP között vannak. A londoni lakberendezők akár 400 fontot is kérhetnek.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: