Kérdések és válaszok: Fényes festék

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. május 28

Fényes festék a fényességi skála felső részén található, és az egyik legtartósabb festék, amit megvásárolhat.



De milyen projektekhez érdemes fényt használni? Milyen márkáktól érdemes vásárolni? Melyek a fényességgel kapcsolatos gyakori problémák? Ezekre és még sok más kérdésre konkrét példákkal válaszolunk, hogy megtanítsunk mindent, amit a fényességről tudni érdemes.



Még mindig velünk? Olvasson tovább, hogy szakértővé váljon minden fényes festékben!



Tartalom elrejt 1 Milyen projektekhez használhatja a fényességet? két Milyen márkáktól érdemes vásárolni? 3 Be kell vonnom néhány indiai kőburkolatot. A fényes, csúszásmentes festék után korábban a Johnstone átlátszó padlófestéke volt rajta. Valami ajánlás? 4 Felkérést kaptak, hogy fessenek le minden faanyagot HSL-re, vízbázisú fényesre. Már olaj alapú fényezésben van. Mi a legjobb fényes és aljszőrzet ehhez? 5 A fényes festék tartós? 6 Van egy egész fapanelfalú szobám, amit ki kell festenem. Jelenleg fehér olajfényű festék. Olaj vagy víz alapú válasszak? Még nem használtam vízbázisú fényt, így nem vagyok benne biztos. 7 Túl erős a fényesség szaga ahhoz, hogy rendszeresen dolgozzon vele? 8 Melyik a legjobb fehér fényű külső, déli fekvésű ablakokhoz? 9 Fényesre fogom festeni a szegélyléceimet és az ajtóimat. Valami észrevétel a főbb márkákkal kapcsolatban? 10 Hogyan készítsünk vízbázisúra egy olyan ajtót, amelyiken olajos fényű? tizenegy Milyen az Andura fehér fényű? 12 Fényes festékkel lehet fényvisszaverő felületet kapni? 13 Több száz régi, sárga fényes ajtót kell festenem. Mi a kedvenc tapadó alapozód? 14 Johnstone’s Aqua glosst szeretne használni – miben hasonlít az Isomathoz? tizenöt Használható a Rubbol XD gloss beltérben? 16 Alapos csiszolás és tisztítás után egy réteg Johnstone's aqua undercoat-ot vittem fel a régi, megsárgult fényes ajtókra. 3 nap múlva az aljszőrzet mintha eltűnt volna. Van ötleted, hogy mi történt? 17 Milyen a Johnstone’s Aqua fényes rendszer? 18 Egy tölgy furnér ajtót kellett fényesítenem. Enyhén csiszoltam 180-as szemcséjűvel, felvittem akril p/u-t, majd két réteg olajfényűt vittem fel, de a szemcsék megemelkedtek – javítható? Csinálok még egyet! 19 Ügyfelem ragaszkodik egy olajbázisú fényeshez egy falépcsőhöz. Évek óta nem használtam olajat! Melyik a jó manapság? húsz 1 hete használt Dulux Trade Gloss a Dulux Trade Undercoat felett, és helyenként még mindig nedves. Feltételek – pormentes, hőmérséklet – meleg, festett – adalékanyag nélkül, csak ügyes. Van ötletetek mi történt? huszonegy A lányaim gardróbját fogom befújni, ami jelenleg magasfényű. Mi lenne a legjobb alapozó? 22 Milyen görgőket ajánlanátok a belső ajtók fényesítésére? 23 Kapcsolódó hozzászólások:

Milyen projektekhez használhatja a fényességet?

A Gloss az egyik legtartósabb festék, amelyet megvásárolhat, és jól működik:

  • Ajtók
  • Ajtókeretek
  • Láblécek
  • Ablakburkolat
  • A legtöbb famunka
  • Kültéri tárgyak

Milyen márkáktól érdemes vásárolni?

Rengeteg minőségi márka található a piacon, ezek közül néhány:



666 angyal szám jelentése hindi nyelven
  • Johnstone
  • Dulux
  • korona
  • Leyland
  • Rozsda olaj
  • Farrow és Ball
  • Kis Greene
  • Benjamin Moore

Be kell vonnom néhány indiai kőburkolatot. A fényes, csúszásmentes festék után korábban a Johnstone átlátszó padlófestéke volt rajta. Valami ajánlás?

Vízsugárral kimosnám, majd tömítőanyagot használnék festék helyett. Tekerd rá nagyon vékonyra, és ne hagyj rajta tócsát, mert ha így teszel, tejfehérre szárad. Fényes felületet kell adnia nekik, de előfordulhat, hogy fel kell kennie néhány réteget.

Felkérést kaptak, hogy fessenek le minden faanyagot HSL-re, vízbázisú fényesre. Már olaj alapú fényezésben van. Mi a legjobb fényes és aljszőrzet ehhez?

Hacsak nem igazán sárga, általában jó fényes felületet kapok a Caparol Haft alapozóval, amelyet 50/50 arányban fényességgel keverünk az első réteghez, majd a Caparol Pu Gloss-t az utolsó réteghez. 2 rétegben jó végeredményt kell kapnia. A Johnstone Aqua Undercoat-jával és fényével magasabb fényt kapsz, de ez egy kicsit gyilkos az ecseteken, és szerintem a Caparol kellemesebb használni. Ráadásul nem sárgul, mivel nem hibrid!

A fényes festék tartós?

A fényes festék az egyik legtartósabb festék a piacon. A magasabb fényű festékek általában erősebbek, ezért ezt mindig tartsa szem előtt.



jelentése 11 11

Van egy egész fapanelfalú szobám, amit ki kell festenem. Jelenleg fehér olajfényű festék. Olaj vagy víz alapú válasszak? Még nem használtam vízbázisú fényt, így nem vagyok benne biztos.

Igazság szerint a Johnstone vízbázisú fénye fehérebb, mint az olaj alapú. Nyilvánvaló, hogy a belső térnek nem kell olyan strapabírónak lennie. Csak figyelje a belső hőmérsékletet, túl meleg, és húzódni kezd.

Túl erős a fényesség szaga ahhoz, hogy rendszeresen dolgozzon vele?

Valójában nem veszem észre a festékek szagát, amikor egész nap dolgozom velük. De ha bementem valakinek a házába, és aznap feldíszítették, akkor kezdem igazán észrevenni a szagát. Tehát nem, a fényes kezelés nem igazán probléma a szagok szempontjából, de minden ember más és más.

Melyik a legjobb fehér fényű külső, déli fekvésű ablakokhoz?

A Johnstone Storm Shield rendszere nagyon praktikus a déli fekvésű ablakokhoz, mert nem károsítja az UV-sugárzás.

Fényesre fogom festeni a szegélyléceimet és az ajtóimat. Valami észrevétel a főbb márkákkal kapcsolatban?

Néhányszor használtam a Crown Next Gen-t, és ez nagyszerű festék. Visszatértem a projektekhez, és nem sárgultak észrevehetően. Armstead-el nagyon jó dolgozni, de szerintem gyorsan megsárgult (lehet, hogy csak egy bizonyos munka volt, ezért ítélkeztem, lehet, hogy igazságtalanságot csinálok!)

A Dulux rendelkezik azzal a wow-faktorral, amelyet az emberek általában szeretnek. Leyland és Macpherson sem túl rossz. Remélem ez segít!

Hogyan készítsünk vízbázisúra egy olyan ajtót, amelyiken olajos fényű?

A vízbázisú fényesség ezen a ponton meglehetősen fejlett, így nem kell semmi különöset tennie, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az ajtók készen állnak rá. Alaposan dörzsölje le az ajtót, és ha akarja, használjon vízbázisú aljszőrzetet.

Milyen az Andura fehér fényű?

Az árért tényleg nem tévedhetsz a cuccban. Ultra fehér és önbevonatozó. Igen, nem szereti túlságosan a tömítést, de az igazság kedvéért a legtöbb nem. Az egyetlen festék, amely önmagában aláfest, az Isomat és a Scuff-X, ami sokkal drágább!

111 angyal szám jelentése

Fényes festékkel lehet fényvisszaverő felületet kapni?

Abszolút, de a színtől függ, hogy milyen visszaverődést kapsz. Azt tapasztaltam, hogy egyes világosabb színek, például a vörösek és a sárgák nem tükröznek vissza annyira, mint például a kékek vagy zöldek.

Több száz régi, sárga fényes ajtót kell festenem. Mi a kedvenc tapadó alapozód?

Ha a gyorsaságot nézi, akkor Coverstaint használnék, majd 2 fedőréteg vízbázisú fényt. A vízbázisú fényesség sokkal gyorsabban szárad, mint az olaj alapú fényes.

Johnstone’s Aqua glosst szeretne használni – miben hasonlít az Isomathoz?

Korábban nagyon szerettem a Johnstone's aqua rendszerét, nagyon jó használni. De… ez a hibridek leghibridje, ha érted, mire gondolok, és hallottam, hogy emberek panaszkodnak, hogy a kor előrehaladtával sárgul. Elsőre nagyon jól néz ki (főleg a fényessége – véleményem szerint nincs olyan vízbázisú fényes, amely megfelelne ennek a felületnek), de nem szeretem, hogy sárguljon.

Használható a Rubbol XD gloss beltérben?

A Rubbol XD belül nagyon gyorsan besárgul. Kívül használtam az XD-t, és azt mondani, hogy magasfényű, az alábecsülés lenne. Aggódnék, ha besárgulna egy belső térben, ezért nem ajánlom. Azt hiszem, nem tanácsolják, hogy belsőleg is használják.

Alapos csiszolás és tisztítás után egy réteg Johnstone's aqua undercoat-ot vittem fel a régi, megsárgult fényes ajtókra. 3 nap múlva az aljszőrzet mintha eltűnt volna. Van ötleted, hogy mi történt?

Az egyik dolog, amit minden vizes bázisú festéknél észrevettem, az az, hogy még a csiszolás sem mindig távolítja el a zsírt, és a vizes bázisú bevonat rákenésével felkavarja a zsírt, hogy kijöjjön a festékbe. Ennek alapján azt mondanám, hogy a fedőrétegek felhordása előtt valami Covertain-hez hasonlót alkalmaznának, jobb megoldás lenne.

666 angyal szám jelentése hindi nyelven

Milyen a Johnstone’s Aqua fényes rendszer?

A Johnstone's Aqua gloss az egyik legjobb a piacon. Jól fed és jó a folyása. Csak ne használja az aljszőrzetet, mert megöli az ecsetet! Ehelyett Caparol Haft alapozót használtam az aqua fényeshez. Az eredmény ugyanaz, de a végén élő ecsettel!

Egy tölgy furnér ajtót kellett fényesítenem. Enyhén csiszoltam 180-as szemcséjűvel, felvittem akril p/u-t, majd két réteg olajfényűt vittem fel, de a szemcsék megemelkedtek – javítható? Csinálok még egyet!

Szerintem az akril alapozód megemelte a szemcsét sajnos. Esetleg használj egy lédús Covertaint a következő alapozáshoz, és jó lesz.

mit jelentenek az angyalszámok 1111

Ügyfelem ragaszkodik egy olajbázisú fényeshez egy falépcsőhöz. Évek óta nem használtam olajat! Melyik a jó manapság?

Olajokhoz mindig a Dulux High Gloss-t (PBW) használtam. Remek felszerelés. Bár hozzád hasonlóan, én is évek óta nem foglalkozom olajjal a belső terekkel. Tudja-e ügyfele, hogy sárgulni fog, és hogy manapság van olyan vízbázisú fényes, amely kiváló tartóssággal/folyási sebességgel rendelkezik? A VOC-król és a kikeményedési időkről nem is beszélve. A lovat a vízhez vezetheted, na...

1 hete használt Dulux Trade Gloss a Dulux Trade Undercoat felett, és helyenként még mindig nedves. Feltételek – pormentes, hőmérséklet – meleg, festett – adalékanyag nélkül, csak ügyes. Van ötletetek mi történt?

Ezzel elámultál. A Dulux Trade Gloss rendszerint rendkívül megbízható, így csak sejtem, hogy Ön elég szerencsétlen volt ahhoz, hogy ónt kapott egy rossz festékadagból. Kérje vissza a pénzét, és válasszon helyette egy vízbázisú fényesítőt az én tanácsom!

A lányaim gardróbját fogom befújni, ami jelenleg magasfényű. Mi lenne a legjobb alapozó?

A Caparol Haftprimer jó választás lenne. Jól kefél, jól permetez és kiváló tapadást biztosít.

Milyen görgőket ajánlanátok a belső ajtók fényesítésére?

Elég sok választási lehetőség van. A Fussy Blokes két sima görgője elsőrangú, a zöld Hamilton görgőkkel pedig érdemes próbálkozni. Sok festéket tartanak és simán mennek, így lerövidítheti a munkaidőt.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: