Kérdések és válaszok: Shed Paint

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. június 3

Már írtunk egy cikket a legjobb festékszín és ebből a cikkből sokan e-mailben fordultak hozzánk konkrét kérdésekkel.



Ennek alapján úgy döntöttünk, hogy összeállítunk egy útmutatót, amely lefedi minden kérdését, valamint néhány gyakran ismételt kérdést, amikor a festék leürítéséről van szó. Ennek tudatában vessünk egy mélyebb pillantást.



mi a 444 angyal szám?
Tartalom elrejt 1 Az alapok 1.1 Milyen festéket használsz a fészeren? 1.2 A fészert jobb foltozni vagy festeni? 1.3 Kezelni kell egy fészert festés előtt? 1.4 Kifesthetem a fészeremet emulzióval? 1.5 Kifesthetem a fészeremet esőben? 1.6 Milyen gyakran kell kifesteni a fészert? két A sajátosságok 2.1 Van egy fém fészertetőm, ami lepedezett és berozsdásodott. Néhány éve fekete Hammerite-et használtam, de nem igazán értékelem. Valami javaslat? 2.2 Fehérre szeretném festeni a fészeremet zöld ablakkerettel. A Superdec-et vagy az Allcoat-ot válasszam? 23 Milyen a UK Paint festékszíne? 2.4 Olaj alapú terméket szeretnék a fészerembe, amit karácsony előtt raktam fel. Vagy egy szuper könnyű folt, vagy csak egy átlátszó olaj (semmi fényes) – mit javasol? 2.5 Kaptam egy doboz Protek's Shed Stain-t. Milyen érzés? 2.6 Van Zinsser Allcoat vízbázisú fényes a fészerem festésére. Működni fog? 2.7 Kapcsolódó hozzászólások:

Az alapok

Milyen festéket használsz a fészeren?

A fészert jobb foltozni vagy festeni?

A fészer festése vagy festése a személyes preferenciákon múlik. Ha szeretné megőrizni a fészer természetes megjelenését, akkor a festés jó választás lehet az Ön számára. Másrészt, ha azt szeretné, hogy a fészer színfoltja legyen a kertben, jobb megoldás lesz.



Ne feledje, hogy a jó minőségű festék valószínűleg tartósabb, mint a festési lehetőség.

Kezelni kell egy fészert festés előtt?

Nem feltétlenül kell kezelnie a fészert a festés előtt, de ha a fészer hajlamos az algák vagy a penész kialakulására, tartósítószer vagy faolaj használatával meghosszabbíthatja a fészer élettartamát.



Kifesthetem a fészeremet emulzióval?

Elméletileg igen, de biztosan nem tanácsos. Az emulziós festéket kifejezetten a falakon és a mennyezeten belüli használatra tervezték, így a külső fészerre való felhordása rossz ötlet.

A fa a levegő hőmérsékletétől és nedvességszintjétől függően hajlamos kitágulni és összehúzódni, ezért a fához a legjobb festék az, amelynek rugalmas filmrétege van. Az emulzió egyszerűen nem külső használatra készült, és nem bírja jól a brit időjárást.

angyal szám 1222 jelentése

Kifesthetem a fészeremet esőben?

Nem, nem szabad esőben kifestenie a fészert. A festéknek időre van szüksége, hogy megszáradjon és megfelelően kikeményedjen, hogy időjárásállóvá váljon. Ez azt jelenti, hogy száraz körülmények között kell festeni, amikor a hőmérséklet legalább 10 Celsius fok felett van. Ha esőben kenné fel a festéket, az egyszerűen lemosódna.



Milyen gyakran kell kifesteni a fészert?

Hogy milyen gyakran fested ki a fészert, az a személyes preferenciákon múlik. Vannak, akik szeretik minden évben kifesteni a fészerüket, míg mások 5 évvel az újrafestés előtt.

Mindig javasoljuk a legtartósabb festék fészerekhez Ez azt jelenti, hogy a szín hosszabb ideig megőrzi pigmentjét, így nem kell olyan gyakran átfestenie!

a 222 -es angyal jelentése

A sajátosságok

Van egy fém fészertetőm, ami lepedezett és berozsdásodott. Néhány éve fekete Hammerite-et használtam, de nem igazán értékelem. Valami javaslat?

Nekem személy szerint semmi bajom nem volt Hammerite-tel. Észrevettem, hogy a fészer tetejét festetted feketére? Jó esély van rá, hogy túl sokat volt kitéve a napsütésnek, ezért a hámlás. Talán érdemes kipróbálni a Rustoleum Combo-t (nem kell alapszőrzet) vagy a Johnstone's Smooth fémfestéket, és megnézni, hogyan boldogulsz velük.

Fehérre szeretném festeni a fészeremet zöld ablakkerettel. A Superdec-et vagy az Allcoat-ot válasszam?

Én személy szerint a Zinsser All Coat-ot választanám, de a fehér nem a legjobb fedőszín. Korábban azonban permetezőben használtam, és ajánlom. A Superdec nem rossz festék, de számomra hiányzik egy kis test.

Milyen a UK Paint festékszíne?

nem túl rossz. Néhány réteggel elég tisztességes felületet kap, és szilárd tartóssággal rendelkezik. Ésszerű az ára is, ha ez is szerepet játszik a vásárlási döntésében.

Olaj alapú terméket szeretnék a fészerembe, amit karácsony előtt raktam fel. Vagy egy szuper könnyű folt, vagy csak egy átlátszó olaj (semmi fényes) – mit javasol?

Úgy hangzik, mintha az Osmo átlátszó olajfoltját keresné. Jó pár lehetőség van különböző árnyalatokban, kellemes a használata, és sokáig kitart.

mi az 12 12

Kaptam egy doboz Protek's Shed Stain-t. Milyen érzés?

Még csak egyszer használtam, de emlékeim szerint rendben volt a felhordás, és a tartósság szempontjából meglehetősen tisztességesnek kell lennie. Ha egy pillantást vetünk a bádogra, akkor azt kell mondani, hogy viasszal dúsított, ami azt jelenti, hogy jobb lesz a brit elemekkel szemben.

Van Zinsser Allcoat vízbázisú fényes a fészerem festésére. Működni fog?

Megteszi a dolgát, ráadásul gyorsan. Egy óra elteltével újra bevonni a mi éghajlatunkon kiváló. Szinte mindenre használtam kint, és úgy tűnik, jól bírja azokon a felületeken, amelyeket nem kalapálnak naponta. Nem biztos benne, hogy ideális garázskapukhoz, ha rendszeresen használják, de az időjárási körülményeink között biztosan jól áll, és jónak kell lennie a fészerben.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: