A professzionális festők és mázolók emelik áraikat?

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. augusztus 10

A világszerte tapasztalható nyersanyaghiány és a Brexit okozta nehézségek miatt számos pletyka keringett arról, hogy a professzionális festők és lakberendezők emelni fogják áraikat. Az anyagköltségek emelkedésével (a Dulux és a Tikkurila a közelmúltban megemelték kereskedelmi áraikat) minden bizonnyal nagyon is reális esély van rá, hogy ez így legyen.



Ezt szem előtt tartva úgy döntöttünk, hogy átfogó közvélemény-kutatást végzünk, amelyben számos vállalatot megkérdezünk az Egyesült Királyság minden területéről, hogy szándékoznak-e emelni áraikat vagy sem.



Tartalom elrejt 1 Az eredmények két Miért emelik fel áraikat a festők? 3 Miért nem emelik fel áraikat a festők? 3.1 Kapcsolódó hozzászólások:

Az eredmények

A 334 vállalat közül, akik válaszoltak szavazásunkra, így néznek ki a számok:



Valószínű áremelkedés: 72%

Nem valószínű, hogy az ár emelkedik: 21%



Nem biztos: 7%

Az eredményekből ítélve minden bizonnyal úgy tűnik, hogy a professzionális festők és lakberendezők emelni fogják az árakat a következő hónapokban – de miért van ez? Íme, mit kellett mondaniuk…

Miért emelik fel áraikat a festők?

Andy:



Az alapkamatomat minden évben az inflációval összhangban emelem, így a kamatlábom emelkedni fog, függetlenül attól, hogy jelenleg mi történik.

angyal szám 111 jelentése

Warwick:

Fel, de azelőtt túl olcsó voltam, így amíg legalább 200 £/nap munka, addig jó nekem.

James:

Jelenleg határozottan fellendülés van, ezért butaság lenne nem emelni az áraimat.

Adrian:

Emelkedtek az árfolyamaim, és legközelebb újra meg akarom emelni, mert az oltási programmal és egyre többen vásárolnak házat, festőkre és lakberendezőkre lesz kereslet.

Jamie:

Nemrég emelkedtek az árfolyamaim, de ez azért van, mert 4 éve nem emeltem őket, ezért esedékes volt.

Ádám:

A megélhetési költségek megemelkedtek a környékemen, így a díjaim követték a példámat.

És:

Tudatosan túl olcsó vagyok 150 GBP-ért, tekintve, hogy teljesen pormentes vagyok, biztosítva vagyok és kiszolgált időm – mindez a mókás dolog. Szóval szerintem felmegyek 170 fontra, és meglátjuk, hogy megy ez az én területemen.

Andy P:

12 * 12 =

Emeltem az árakat, de nem azért, mert nagyon elfoglaltak vagyunk, vagy az anyagköltség növekedése miatt… ez csak éves növekedés. Északnyugaton vagyunk, és nem kapnánk munkát, ha napi 150 GBP-t számolnánk fel.

Hozzáadás:

Feltettem az enyémet, de csak azért, mert olyan sok különféle termék került feljebb más dolgokkal, például festékkel együtt, de nem sokkal.

Rob:

Fel, mert olyan elfoglalt vagyok. Volt egy szar januárja idén, és borzalmas márciusa/áprilisa tavaly. Ha az ügyfelek túl magasnak tartják, akkor nem érdekel. Szeptember közepéig rengeteg munka van. Azt hiszem, az Essex-i székhely segít. Az embereknek jelenleg van pénzük a bezárás és a fizetés miatt. Lehet, hogy a szabadság után újra le kell engednem az áraimat.

Miért nem emelik fel áraikat a festők?

Chris:

Az áraim nem igazán változtak az elmúlt 5 évben, és soha nem érzem úgy, hogy kifogytam volna a zsebemből, így egyelőre megtartom a napi árfolyamomat.

mit jelent az 1111 angyalszámokban

Mark:

Az enyémet ugyanúgy megtartom – elégedett vagyok azzal, amit kapok, és még mindig jön. Nem egy kapzsi ember, szóval ne értsd, miért kellene feldobnom a pénzem. Nem értem, miért tennék az emberek. Milyen okból?

János:

Valójában enyhén csökkentem az árfolyamaimat, mivel tudom, hogy az emberek küszködtek a koronavírussal.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: