Tanácsok festészeti vállalkozást indítóknak

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. május 20. 2021. április 20

Mivel a világjárvány látszólag a végéhez közeledik, az üzlet ismét terítékre került. A következő néhány hónapban az Egyesült Királyságban emberek ezrei fognak látni, akik saját festészeti vállalkozást szeretnének indítani, és sokan közülük tanácsot fognak kérni.



Ezt szem előtt tartva úgy döntöttünk, hogy tanácsot kérünk néhány köztiszteletben álló festőtől és dekoratőrtől a szakmánkba kezdődő kezdők számára.



Olvasson tovább, hogy értékes tanácsokat és betekintést nyerjen.



Tartalom elrejt 1 Dékán két James 3 Mel 4 Ben 5 Tom 6 Kapcsolódó hozzászólások:

Dékán

Ne vágjon bele, és ne használjon minőségi termékeket. Ismerje jól őket, és ne hagyja, hogy az ügyfelek anyagokat biztosítsanak. Kezdésként ragaszkodjon egy kereskedőhöz, majd a vállalkozás növekedésével bővítse őket.

Kezdje el időzíteni magát minden tettével kapcsolatban! Az idő pénz! Ügyeljen mindenre az előkészítési időre és a költségekre – ez az Ön árának alapja, és az előkészítés során nyerni vagy veszíteni fog. Tanuld meg, mennyire vagy hatékony. Ismerje meg értékét, és ez segít Önnek az Ön számára megfelelő áron árazni a munkát anélkül, hogy másokat kellene megkérdeznie. Válassza ki a kívánt munkát, amely jól mutat a portfólióján és az ügyfeleken, akik fizetnek azért, hogy értékeljék a magas szintű szolgáltatást.



Ne legyél elfoglalt bolond, aki olcsó munkát végez, és ne siettesd le a lábadról, hogy befejezze azt, ami végül nem megfelelő festési munkákat végez. Nincs értelme rabszolgaként dolgozni a megélhetési költségekért és 250 munkát végezni egy 365 napos év alatt, ha ugyanannyit kereshetsz feleannyi idő alatt. Győződjön meg arról, hogy az önfoglalkoztatás körüli életminősége megfelelő – végül is ezért csinálja.

Ha elég jó lesz és hírneve van, akkor végül csak kiváló minőségű munkát fogsz vonzani, és megtöltöd az éves 365-öt nagyszerű munkával, nagy haszonnal, és tudod, hogy megéri az oltást. Túl sok embernek, akit ismerek, van olyan életstílusú vállalkozás, amely kis haszonkulcsot kínál, és a hét minden órájában és hét napján dolgoznak.

EZ A KERESKEDÉS NEHÉZ SZÁMÁRA – egyensúlyozd ki, különben fizikailag összezavarodsz, és nincs mit mutatnod. Mindig ne feledje, hogy nem kap szabadságdíjat, ezért spórolnia kell rá. Nem kap táppénzt, erre spórolnia kell. Ön nem kap nyugdíjat, EZÉRT TAKAROLNI KELL. Nem kapsz ingyenes felszerelést, amire spórolnod kell. Nem kapsz támogatást a hibákhoz – ezek AZ ÖNEKBE kerülnek. Nem kapja meg a szállítási költséget, ezért spórolnia kell.



Nyilvánvaló, hogy ez a tanács önfoglalkoztatóknak szól, de az értékes információk nagy része segíteni fog az önálló vállalkozói tevékenység mellett. Milyen gyors vagy, árazza be az anyagokat, ismerje meg az értéküket, jegyezze fel őket naplóba, állítsa be a tudás szilárd alapot, és jól fog dolgozni, vagy sem.

James

A legfontosabb tanács, amit festőként adhatok: kérem, legyen büszke a munkájára. Soha ne próbálja elsietni a munkát. A minőség sokkal jobb, mint a mennyiség. Hosszú távon több pénzt fog keresni, ha minden nagyszerű terméket felvesz, mintsem hackelésként rohan végig egy projekten! Emlékezzen egy fontos dologra: legyen büszke a munkájára.

Mel

Íme a tanácsom az újonnan vállalkozó festőknek (remélem, hogy az olvasók is átvehetnek ebből valamit):

  • Ne licitálja alá magát
  • A kommunikáció kulcsfontosságú az ügyféllel
  • Légy kész arra, hogy tanulj a körülötted élőktől
  • Kezelje az ügyfél otthonát és ingatlanát a sajátjaként
  • A felkészülés a legfontosabb része a munkádnak, különben csak a szemetet csiszolod
  • Minőségi eredmények biztosítása

Ben

Kicsit pofátlan, de mindig túlbecsüli az időkereteket, így az ügyfelet kellemesen meglepte a munka gyorsasága, de nem kell kapkodnia.

Tom

Ha most kezdi, jelentkeznék néhány cégnél, és megpróbálnék tanulni a főnöktől. Ne feledje, hogy a hozzáállás és a munkamorál rendkívül fontos. Rengeteg új srácot látunk, akik azt mondják, hogy ez megvan, de szörnyű hozzáállásuk és nulla motivációjuk van, és magas fizetést várnak el. Ennek kezelése nagyon megnehezíti, hogy több időt fordítson arra, hogy segítsen valakinek a tanulásban. Lényegében többletmunkát ad a tapasztalt srác napjához extra fizetés nélkül.

Néhány srác egyáltalán nem akar segíteni, és a végén utálni fogod. A hozzáállás és az utasítások követésének képessége a legfontosabb. Azok a srácok, akik 20 éve csinálják ezt, folyadékkal kenték fel a gravitációt meghazudtoló cuccokat, és megtanulták ezt hatékonyan, rendetlenség nélkül csinálni. Többről van szó, mint amennyit az átlagember hitelt érdemel!

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: