Kérdezze meg a lakberendezőt: 1. kiadás

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. június 14

A Kérdezd meg a lakberendezőt új sorozatunk, amelyben olvasóink kérdéseit fogadjuk, és a lehető legjobban megválaszoljuk őket.



10:10 jelentése

Íme az egyik kiadás.



Miért viselnek fehéret a festők?



Ez csak egy tiszta, éles, professzionális megjelenés. Ha orvoshoz vagy zsaruhoz fordul, az egyenruhájukból tudja, mivel foglalkozik. Ugyanez a helyzet a festőkkel.

Korábban soha nem fújt be uPVC ablakkereteket, tehát milyen alapozókra, festékekre és bevonatokra van szükség a munkához?



Kolorbond, HMG vagy Selemix. Nincs szükség alapozókra, mivel mindegyik rendelkezik a munkához tervezett festékkel.

Sötét festékfoltok vannak a fehér furgonom külső duluxján, hogyan tudnám eltávolítani őket anélkül, hogy károsítanám a fényezést?

mi az 11 11

Egy agyagrúd eltávolítja ezt, és nagyon könnyű megtenni.



Használhatok vinil selyemfestéket újonnan vakolt falakra, ha először párásítom?

A selyem az újonnan vakolt falak számára még párásítás után is fájdalmat okoz. Szerezzen be tartós matt a Tikkurilától vagy a Dulux Trade Durable Matt-től. Olyan festékre van szüksége, amely lehetővé teszi a nedvesség belélegzését a falban, és nem emeli el a festéket.

Ha beáraz egy munkát, és a ház és az autók szépek, fel kell fizetnie?

Nem, mert ha jó munkát végzel, jó kapcsolatban leszel másokkal, akik megengedhetik maguknak, hogy fizessenek a munkádért. Hosszú távon nem kell annyi emberrel megküzdenie, akik olcsón akarják a munkaerőt.

A Johnstone színe megegyezik a Farrow és Ball színével a Covaplusban?

Érdekes módon Farrow and Ball néhány éve bíróság elé vitte Johnstone's-t a szerzői jogra hivatkozva, amiből sejtheti, hogy milyen közel állnak Farrow és Ball színeihez. Mondanunk sem kell, hogy egy színt nem lehet szerzői jogvédelem alá helyezni, ezért a Johnstone's továbbra is tökéletesen illeszkedik a színekhez.

411 angyal szám szerelem

Mi a véleményed a szakmai gyakorlatokról?

Minél több erőfeszítést tesz egy tanulóért, annál többet kap vissza. De nehéz olyan gyakornokokat találni, akiket valóban érdekel a munka.

Végre elkezdek vízbázist használni a famunkámhoz. Tudtok ajánlani jó minőségű ecsetet?

Sokat költhetsz a díszesekre (és én is teszem!), de az igazság kedvéért azt tapasztaltam, hogy a hagyományos Prodec-ek, amelyeket egy tízes dobozban kapsz, nagyon kompetensek. Famegmunkáláshoz, vizes bázisú, mindig 2 vagy 3 van útközben egyszerre.

Használja egy órán át, majd öblítse le és hagyja ázni 25%-os virizol oldatban. Öblítse le és centrifugálja meg a következő kefét, és már mehet is. Ügyeljen arra, hogy alaposan öblítse le, mert nem szeretné, hogy virozol maradjon rajta.

amikor látod

Olyan kisméretű deltacsiszolót keresek, ami elfér az orsók között. Van ilyen?

A meghosszabbított alaplappal rendelkező Mirka DEOS tökéletes az orsókhoz.

Egy régi lakberendező mesélte egyszer, hogy töltőanyagot kevert a festékéhez, és enyhén felvizezte, hogy ugyanolyan viszkozitású legyen, majd feltekerte a falakra. Azt mondta, hogy ez az ő trükkje, hogy kisebb karcolásokat és lyukakat töltsön be anélkül, hogy töltőanyagot kellett volna felvinnie. Ez valóban működne?

A szakmában sok rövidítés és trükk létezik. Még soha nem hallottam erről. Ha azt szeretné, hogy az Easy Fill gyorsabban kialudjon, tegyünk hozzá finom sót. Illetve ha nagy a lyuk és rohansz, akkor kétrészes töltőanyagot használok, majd azonnal töltsd be az Easy Fill-lel, a két rész hője hamar elszáll!

Telt ház, minden fal matt selyemre díszített. Mi lenne az ajánlásod? Jól homokozni akartam a falakat, és rárepedni?

Úgy tűnik, hogy a selyemre festés fő problémája a bugyborékolás. Először egy próbafalat csinálnék. Nincs bugyborékolás, aztán pattanjon tovább. Ha buborékol, csiszold ki belőle az életet.

Van már tapasztalata a Dulux repedésgátló tömítésével kapcsolatban? Ha igen, akkor jó?

Egy ideig használtam a Dulux repedésgátló cuccot, de még mindig azt tapasztaltam, hogy néha megőrül. Áttértem a Brewers repedésgátló cuccokhoz, amikkel eddig nem volt problémám. A no nonsense tömítést akkor is használom, amikor a fa és a fa találkozásánál tömítek.

10/10 jel

Ti mivel csíkoznátok le a lakkot egy faajtóra? Vissza kell térnie a csupaszhoz, hogy elérje a kívánt felületet.

A nitromors lenne a kedvencem. Az olyan termékek, mint a Peelaway, kissé túl brutálisak lehetnek a fán.

Festő és dekoratőr szeretnék lenni, de félek a magasságtól. Hogyan győzzem le ezt?

Szembe kell néznie a félelmeivel, de ha nem tudja leküzdeni azokat, akkor inkább a belső térre szakosodhat, és még mindig tisztességes pénzt kereshet.

Milyen mini görgős ujjak a legjobbak?

Azt mondanám, hogy a Purdy vagy a Two Fussy Blokes a legjobbak. Mindkét márka nagyon szilárd felületet ad.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: