A legjobb radiátorfesték

Tudja Meg Az Angyal Számát

2022. január 2. 2021. július 28

A legjobb radiátorfesték megvásárlása nagyon nagy hatással lehet a lakberendezés stílusára. A fehértől az antracitig a radiátorfestékek többféle színben kaphatók, így illeszkednek a meglévő dekorációhoz. De honnan tudja, melyiket válassza?



Ha rosszul választ, akkor előfordulhat, hogy egy olyan radiátorfestéket kap, amely pelyhesedik, felhólyagosodik, szörnyű szaga van, ami nem múlik el, és nehéz felvinni. Szóval hogyan lehet elkerülni, hogy ezek a dolgok megtörténjenek veled?



Ezt természetesen ránk bízza! Az évek során radiátorok százait festettük le, és ismerjük a megfelelő festékeket a megfelelő munkákhoz. Ismereteinket több ezer fogyasztói értékeléssel ötvöztük, hogy elhozzuk Önnek a tökéletes útmutatót egy olyan festék kiválasztásához, amely nemcsak fantasztikusan fog kinézni, hanem tartós is. Olvasson tovább, hogy megtudja, mely festékeket ajánljuk.



Tartalom elrejt 1 Összességében a legjobb: Hammerite radiátorfesték két Szakmai választás: Johnstone radiátorfestéke 3 A legjobb sugárzó festék: Rust-Oleum radiátorzománc 4 A legjobb fekete radiátorfesték: Stovax 5 A legjobb fehér radiátorfesték: Ronseal radiátorfesték 6 Milyen ecsetet használjon radiátorfestékhez? 7 Mennyire jó a radiátorfesték? 8 Összegzés 9 Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért 9.1 Kapcsolódó hozzászólások:

Összességében a legjobb: Hammerite radiátorfesték

Ha a legjobb radiátorfestékről van szó, nehéz elnézni a Hammerite valóban kiemelkedő szatén radiátorfestéke mellett. Ezt a festéket kifejezetten radiátorokon való használatra tervezték, és a fémfestékek szinonimája márka szállítja Önnek. Röviden: ha fémfestéket keres, forduljon a Hammerite-hez.



Szóval mitől olyan jó ez a radiátorfesték? Míg a végeredmény szinte mindig fantasztikus, ez az egyszerű folyamat teszi lehetővé, hogy felkeltse a figyelmét. Ez a festék minimális előkészítéssel közvetlenül felvihető új, csupasz vagy korábban festett radiátorokra, és egyszerűen megkönnyíti az életét.

Fantasztikus az átlátszatlansága is, ami azt jelenti, hogy akár sötétebb színűre szeretne festeni, akár csak egy festék nyalogatásával szeretné megsimítani a radiátorát, egy-két rétegre elég lesz.

A radiátorok festésével kapcsolatos egyik gyakori probléma, hogy a festék meglehetősen vékony, és az olcsóbb márkák különösen hajlamosak olyan festéket készíteni, amely csepegést és folyást eredményez. Szerencsére a Hammerite radiátorfestékének kiváló a tapadása, és így elkerülhető ez a probléma.



A tartósság szempontjából ez a festék évekig kitart a minimális karbantartást igénylő strapabíró felület miatt.

Profik

  • Hőálló és kiválóan alkalmas radiátorokhoz
  • A legtöbb esetben csak egy réteg szükséges
  • Alapozatlan felületre festhető
  • Nem csöpög és könnyen felvihető

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

Ha a legjobb radiátorfestéket keresi, nem kell többet keresnie, mint a Hammerite.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

Szakmai választás: Johnstone radiátorfestéke


Amint ebből a cikkből észrevehető, minden más festék radiátor-specifikus festék, míg a szakemberek a Johnstone's Aqua System-et választják, amely sokféle felületen használható (főleg fafelületeken), de a szakemberek gyakran használják radiátorokon. Miért van ez így?

Nos a radiátorfestés feladata, hogy segítse a hősugárzást (tudom, hogy hülyén hangzik). Egyszerűen jobban vezeti a hőt, mint a normál festék, így a radiátorok ugyanolyan hatékonyak, mint újkorukban.

A legtöbb professzionális lakberendező ugyanazt a festéket használja, mint a famunkákhoz, bár a legnépszerűbb választás a Johnstone's Aqua Guard szatén. Vannak itt lustaság elemei? Több mint valószínű. De ez csak azt mutatja, hogy a dekoráció világában néha a kényelem felülmúlja a minőséget.

Szóval profiként ajánlom ezt a festéket radiátorokhoz? Ha csak radiátorokat vásárol, valószínűleg nem. Ez a kereskedelmi szatén drága cucc, és jó munkát végez a radiátorokon, de egyszerűen fogalmazva nem vezeti olyan jól a hőt, mint a speciális összetételű festékek. Ha azt szeretné, hogy minden faanyaga és radiátora pontosan ugyanolyan színű legyen, akkor ezt feltétlenül ajánlom.

Profik

folyamatosan látom a 11
  • Radiátorokon és famunkákon egyaránt használható az egységes színséma elérése érdekében
  • Nagyon könnyen alkalmazható
  • Fantasztikus lefedettséggel rendelkezik
  • Nagy átlátszatlanság

Hátrányok

  • Nem vezeti olyan jól a hőt, mint a radiátor-specifikus festékek

végső ítéletet

A Johnstone szatén nem a leghatékonyabb festék, de ha a faanyag színét a radiátorral párosítja, hogy egységes stílust alkosson, akkor mindenképpen megéri.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb sugárzó festék: Rust-Oleum radiátorzománc


Ha a legjobb szórófestéket keresi radiátorokhoz, akkor erősen ajánljuk a Rust Oleum radiátorzománcot. Ezt a spray-festéket kifejezetten radiátorokon való használatra tervezték, mosható, valamint nedvességálló.

Ha festéket keres radiátoraihoz, néhány kulcsfontosságú dolgot tartson szem előtt. A festéknek hőállónak kell lennie, meg kell akadályoznia a nedvesség felhalmozódását, és természetesen nagyszerűen kell kinéznie. A Rust Oleum Radiator Enamel itt minden négyzetet kipipál, és nehéz ehhez hasonló festékszórót találni.

A kopásálló festék akár 80 Celsius fokos hőmérsékletet is elbír, nem hámlik és nem töredez ki könnyen, és megfelelő ideig kitart. Könnyen felhordható, mivel a fúvóka ellenáll az eltömődésnek és a köpködésnek, ellentétben néhány más, a piacon kapható spray-festékkel. A gyorsan száradó formula elegáns, fényes fémes felületet biztosít – tökéletes a modern otthonba.

Profik

  • Rendkívül tartós és több ezerszer tisztítható
  • 80 Celsius fokig hőálló, így kiválóan alkalmas radiátorokhoz
  • Gyönyörű, elegáns felületet kölcsönöz, feldobja az unalmasnak tűnő radiátorokat
  • A szín nem fakul idővel

Hátrányok

  • Az erős szag azt jelenti, hogy jól szellőző helyiségben kell alkalmaznia, és egyéb biztonsági óvintézkedéseket kell tennie, például védőmaszk használata

végső ítéletet

Ez a festékszóró könnyen felvihető, egyenletesen fed és nem kerül túl sokba. Kiváló spray festék radiátorokhoz.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb fekete radiátorfesték: Stovax


Az utóbbi időben egyre nagyobb keresletet tapasztalunk a fekete radiátorfestékek iránt. A fekete radiátorok stílust árasztanak, egyedisége pedig nagyon vonzó, így nem meglepő, hogy ezt az igényt látjuk. De hogyan érheti el a legjobb fekete felületet? Nos, azt javasoljuk, hogy a Stovax fekete radiátor spray-festékét használja.

Az akár 800 Celsius fokos hőállóságnak köszönhetően nem okoz problémát a hámlás vagy felhólyagosodás, ami az olcsóbb márkáknál gyakori lehet, ha nagy hővel érintkezik.

Arra is számíthat, hogy vonzó matt fekete felületet érhet el, mivel a spray-doboz szépen és egyenletesen oszlatja el a festéket. Ezen túlmenően amellett, hogy némi burkolatot használ, hogy ne kerüljön festék a falakra, a felhordás hihetetlenül gyors, míg a fedés és az átlátszatlanság biztosítja, hogy csak egyszer kell bevonni a radiátort a kiváló felület eléréséhez.

Amint fentebb említettük, a tartósság ennek a festéknek a fényes tulajdonsága, szívóssága olyan lenyűgöző, hogy számos tárgyon, például tűzhelyen és grillezésen is ellenáll.

Profik

  • Tetszetős matt fekete radiátorfesték
  • Hihetetlenül magas hőmérsékletet képes ellenállni
  • Permetezhető, ami időt és erőfeszítést takarít meg

Hátrányok

  • Radiátorfestéknek elég drága

végső ítéletet

Ha egy fantasztikus megjelenésű fekete radiátorfestéket keres, nem kell sokkal tovább néznie, mint a Stovax.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb fehér radiátorfesték: Ronseal radiátorfesték


A Ronseal radiátorfesték általában nagyszerű dolog, de a Stays White-juk nagyszerű választás fehér radiátorokhoz. Ahogy a neve is sugallja, ez a módosított formula hihetetlenül gyorsan szárad, egyetlen rétegben fed, és ami még fontosabb azok számára, akik csikorgó tisztaságot keresnek, mint például az új radiátorok, több évig fehér marad.

Feltéve, hogy megfelelően előkészíti a felületet, eltávolítja a rozsdanyomokat, és alaposan lecsiszolja, hogy a festék kulcsfontosságú legyen, egyetlen rétegben repedést érhet el. Ha sötétebb színekre fest, akkor kettőre lehet szüksége. Ami a felületet illeti, a festék szatén, így alacsony szintű fényt kap, amely tartós, mégis szép, tiszta megjelenést kölcsönöz a radiátornak.

A felhordás egyszerűen elvégezhető egy 1 vagy 2 hüvelykes ecsettel, és nagyon megfelelő fedőképességgel (úgy gondolom, hogy ez tovább megy, mint bármely más festék ebben a cikkben), a festés gyerekjáték. Ráadásul a festék körülbelül 30 perc alatt érintésmentessé válik, így ha két rétegre lesz szüksége, nem kell sokat várnia a második réteg felhordásával.

Más festékekhez képest a Ronseal radiátorfestékének viszonylag gyenge a szaga, bár azt tanácsoljuk, hogy a felhordás előtt, alatt és után jól szellőztesse azt a helyiséget, amelyben fest.

Profik

  • Hosszabb ideig marad fehér, mint a többi radiátorfesték
  • Rendkívül tartós
  • Egyszerű felhordás 1 vagy 2 hüvelykes ecsettel
  • Gyengébb szag, mint a legtöbb radiátorfestéknél
  • Hihetetlenül gyorsan szárad

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

A legjobb fehér radiátorfestékhez egyszerűen nincs más választás, mint a Ronseal Stay White.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

Milyen ecsetet használjon radiátorfestékhez?

Bár csábító lehet bármilyen régit felvenni ecset a radiátor festéséhez nagyon fontos a megfelelő beszerzés. A sok különböző barázdával és nehezen elérhető helyekkel a megfelelő kefe valóban segíteni fog.

Ezt szem előtt tartva, használjon egy vagy két hüvelykes szintetikus ecsetet a radiátorok festéséhez, valamint egy kerek hegyű ecsettel, hogy bármilyen kényelmetlen helyre kerüljön.

Jelenleg a Hamilton a legnépszerűbb márkánk, és bátran ajánljuk őket, mivel nagyon egyenletesen oszlatják el a festéket, és általában nem hagynak ecsetnyomokat.

Mennyire jó a radiátorfesték?

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a radiátorfesték nemcsak a radiátor megjelenését, hanem a teljesítményét is visszaadja. Éppen ezért a radiátorfesték megéri a kis befektetést.

Ahogy a radiátorok öregszenek, egyre kevésbé hatékonyak a hőtermelésben, és előfordulhat, hogy idővel a radiátoron egyre több „hideg folt” lesz.

Szerencsére a radiátorfestéket kifejezetten úgy alakították ki, hogy segítse a radiátorból származó hőt, nos… kisugározza. Ez hatékonyabbá teszi a radiátort, és végső soron egy kis pénzt takarít meg a fűtési számlákon. Arról persze nem beszélve, hogy milyen nagyszerűen tud kinézni az új radiátorfesték, sőt, milyen könnyen lehet vonzó felületet elérni.

Összegzés

Míg a radiátorok festésénél a Hammerite-et választjuk, az ebben a cikkben említett festékek mindegyike nagyszerű munkát végez az Ön számára. Ha a tartósság és az esztétika keverékére vágyik, akkor a Hammerite kézenfekvő megoldásnak tűnik. Ha fontosabb a csikorgó tiszta fehér szín, akkor a Ronseal radiátorfestéke jobban megfelelhet Önnek.

És végezetül, ha a radiátor színét szeretné párosítani a famunkával, akkor ne féljen olyan kereskedelmi szaténfestéket használni, mint a Johnstone-é. Lehet, hogy nem biztosítja a radiátor hatékonyságát, de minden bizonnyal jól fog kinézni.

Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért

Nem szívesen díszíted magad? Mindig lehetősége van arra, hogy szakembert vegyen fel, aki elvégzi helyette a munkát. Megbízható kapcsolataink vannak szerte az Egyesült Királyságban, akik készen állnak az Ön munkájának árára.

Kérjen ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatot a környéken, és hasonlítsa össze az árakat az alábbi űrlap segítségével.

  • Hasonlítson össze több árajánlatot és takarítson meg akár 40%-ot
  • Okleveles és okleveles festők és mázolók
  • Ingyenes és kötelezettség nélkül
  • Helyi lakberendezők a közelben


Kategória
Ajánlott
Lásd Még: