Be tud tenni festéket egy ugróba?

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. augusztus 22

Ha teljesen felújítja új otthonát vagy meglévő otthonát, előfordulhat, hogy marad néhány festékdoboz.



Ha felbérelt egy hajóbútort, azon töprenghet, hogy bedobhatja-e ezeket a festményeket egyenesen a tartályba, és elviheti őket.



Bár ez nyilvánvalóan kényelmes megoldás lenne, van néhány korlátozás.



Tehát ezzel a kérdéssel válaszoljunk arra a kérdésre, beletehet-e festéket egy ugróba?

Tartalom elrejt 1 Tudsz festéket rakni egy ugróba? két Mi van, ha a dobozok teljesen kiürültek? 3 Mit lehet kezdeni a maradék festékkel? 3.1 Kapcsolódó hozzászólások:

Tudsz festéket rakni egy ugróba?

Ha a festőón még mindig tartalmaz festékmaradványokat, akkor nem tud festéket tenni a tartályba. Ennek az az oka, hogy a kölcsönző cégeknek nincs kapacitásuk a veszélyes anyagok biztonságos ártalmatlanítására. Ide tartozik minden vízbázisú festék, vagy akár olyan festék is, amely gyakorlatilag VOC-mentes.



Mi van, ha a dobozok teljesen kiürültek?

Ha a festékdobozok teljesen kiürültek és mentesek a festékmaradványoktól, akkor számos bérbeadó cég fogadja ezeket a dobozokat. Természetesen előzetesen egyeztetnie kell az ugráskölcsönző céggel, mielőtt átveszi őket.

Mit lehet kezdeni a maradék festékkel?

Ha még mindig maradt festékmaradvány, érdemes felvenni a kapcsolatot a Dulux-szal vagy más festékgyártókkal, mivel általában vannak programjaik a maradék festék felhasználására. Például a Duluxnak van egy programja, ahol a maradék festéket a társadalmunkban kevésbé szerencsés embereknek adományozzák.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: