Használhat kerítésfestéket teraszra?

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. augusztus 22

Ha csak lefestette a kerítéseit és van egy kis festékmaradványa, felteheti a kérdést: használhat kerítésfestéket a teraszra?



Mivel a kerítés és a terasz is fából készült, ésszerű lenne kerítésfestéket használni a teraszon, de sajnos ez nem ilyen egyszerű. Ennek a cikknek a célja, hogy válaszoljon a kérdésre, és tanácsot adjon arról, mi történne, ha kerítésfestéket használna a teraszon. Ennek ellenére ne vesztegessük tovább az időt.



Tartalom elrejt 1 Használhat kerítésfestéket a teraszra? két Tehát mivel kell festeni a teraszt? 2.1 Kapcsolódó hozzászólások:

Használhat kerítésfestéket a teraszra?

Az egyszerű válasz erre a kérdésre: igen, de ez nem fog sokáig tartani. Mivel a kerítésfesték nem gyalogos közlekedésre vagy állóvízre készült, néhány hét leforgása alatt egyszerűen lekopik.



Tehát mivel kell festeni a teraszt?

Az utakon megtalálható nehéz ipari festékeken túl az időjárásálló és a gyalogos forgalomnak ellenálló festéket meglehetősen nehéz találni.

angyal szám 666 jelentése

Ezért jobb, ha egyáltalán nem használunk festéket, inkább olajfoltot használunk. Az olajfolt behatol a teraszfába, így nem könnyen letörölhető, de még így is új, fokozott megjelenést kölcsönöz a terasznak, amely érintetlenül tartja a fa természetes megjelenését.



Ha mégis kerítésfestéket használna, az egyszerűen lekarcolódna a gyalogos forgalom nyomására, vagy lemosódna az álló víz miatt.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: