Ingyen végez extrákat munka közben?

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. június 8

Sok professzionális festő a szakmában gyakran panaszkodik, hogy az elvégzett munka mennyisége magasabb fizetést indokol.



Míg sokan csak a készterméket látják, a festőknek nehéz munkakörülményekkel, hosszú órákkal és fizikailag megterhelő munkákkal kell megküzdeniük.



Bár sokan úgy érzik, hogy nem kapnak elég fizetést, ez nem jelenti azt, hogy a festők ne tennék meg a plusz mérföldet. Ezzel a gondolattal úgy döntöttünk, hogy megkérdezünk egy professzionális festőcsoportot, hogy a munkájuk során ingyen végeznek-e extrákat. Íme, mit kellett mondaniuk…



mit jelent 1111 szellemileg

Neil

100%. Mindig megpróbálok bármilyen munkát, csak hogy egy kis ajándékot csináljak, még akkor is, ha 10 percig tart.



Gary

Az OAPS-t mindig fél áron számítom fel, mivel úgy érzem, ez a helyes dolog. Nyilvánvaló, hogy valaki egy nagy házban és egy szép autóban én nem, de sok OAPS-t kapok, akik nyilvánvalóan nem vernek, csak egy szobát szeretnének. Csak légy kedves, ez a mottóm.

Pál



Egyszer beáraztam egy állást egy idős hölgynek, aki kicsit a saját anyámra emlékeztetett. Felhívott, és azt mondta, hogy nem fogadja el az árajánlatot, mert az nem elég pénz a szükséges munkához. Néha nem lehet nyerni, áldd meg őt.

Wayne

Mindig igyekszem javítani a már meglévőn. Ha tovább tart, legyen, de elégedettnek kell lennem a munkámmal.

Kyle

Az a véleményem, hogy ha valami pluszt ingyen csinálunk, az mindig megtérül, ha a későbbiekben ismétlődik.

István

Nyilván attól függ, de van egy ügyfelem, akinek egy kicsit borzasztóan érzi magát a vakolókkal, ezért lecsiszolom a falakat, elvégzem a szükséges előkészületeket minden extra nélkül, és visszatoltam egy munkát, hogy elférjen. legalább egy szinten ügyes és rendezett lehet. Jó kedvesnek lenni… néha!

Simon

Mindig ingyen csinálok páratlan darabokat! Ez mind a szolgáltatás része. Az ügyfelek szeretik, és mindig szívesen ajánlanak, így nem értem, miért ne.

Ítélet

Szerintem puha tapintású lehet tőle. Voltak olyan ügyfeleim, akik minden alkalommal felhívtak, amikor kopogtatást vagy repedést észlelnek. Igen, úgy néz ki, mint 2 perc a napból, de ha utazni kell, töltőanyagot, ecsetet, rendet kell venni – mindez összeadódik.

Pete

Egy munkám során, amit most fejeztem be, a belső tölgyfa ablakpárkányaik nem szerepeltek a tennivalók listáján. De hogy őszinte legyek, borzalmasan és kopottan néztek ki, miután feldíszítettem a szoba többi részét. Így felár nélkül csináltam őket. Ennek köszönhetően még 4 hét munkát kaptam tőlük az újévben. Szóval igen, néha nagyon megtérülhet, máskor nem annyira.

Yussef

Az évek során azt tapasztaltam, hogy ha az ügyfél mindig hajlandó és szívesen főz neked sok teát/kávét a nap folyamán, akkor általában több munkát kapsz, ha megtesz néhány ingyenes extrát. Ez nem egy szigorú szabály, de általában így működik.

James

Mindig többet teszek, mint amiért fizetnek.

Carrie

Ha jól megy a munka és van idő extrákat beilleszteni, megcsinálom. Más történet lehet, ha ez egy hosszú munka.

Carl

Az idősek azt kérdezik, megteheti-e ezt helyettem, és mivel 70 éves vagyok, csak csinálom, és annyi munkát kapok az egészből, így jó kedvesnek lenni, és nem kerül semmibe.

David

Minden extrát felszámolnak, és csak azt tedd, amiben megállapodtak, ne többet! Miért kellene, hacsak nem napi munkában, akkor nem. A Tesco nem ad ingyen ételt, amikor a pulthoz ér!

Darryl

Mindannyian túlmutatunk. De az emberi természetből fakad, ha túlságosan barátságos az ügyféllel. Bízom festői készségeimben, de az ügyfél barátjainak fele felhívna, mert azt hiszik, hogy a munka felét ingyen megkapják.

Sam

Amíg nem kérdeznek, szerintem nagyszerű az üzleti életben. Vagy ha megkérdezik, hogy mennyibe kerülne beütni azt a mennyezetet a földszinti mosdóban és ott a festékeket, akkor mindig jól néz ki. Ha azonban teli szoba stb., akkor mindig rajta van a számlán.

Jason

Évekkel ezelőtt egy hálószobát díszítettem egy idős vásárlómnak. Megkért, hogy nézzem meg az ereszcsatornáját, mert szivárog. Szívességként, mielőtt befejeztem, megtisztítottam, és tettem bele egy kis Black Mastic-ot, majd távoztam, miután közöltem, hogy megakadályozhatja a szivárgást. Egy hónap elteltével sok eső esett, valójában telefonált, és panaszkodott, hogy még mindig enyhén szivárog! A történet morálja – néha nem éri meg a fáradságot.

Nathan

állandóan csinálom. Nem tekintem ingyenesnek azért, mert hosszú távon visszakapod.

Gerald

Általában ingyen csinálok valami pluszt. Boldog ügyfeleket és visszatérő ügyfeleket, valamint további ajánlásokat tesz lehetővé.

Összegzés

Köszönet minden festőnek és mázolónak, aki elküldte gondolatait ebben a témában. Nagyon érdekes látni, hogy sokan ingyen csinálnak kis extrákat, és hogy az ingyen extrát csinálni, az valójában jó üzleti taktika lehet.

Az is logikus, hogy miért nem csinálsz ingyen extrákat.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: