Emulziós festék szárító foltos oldat

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. augusztus 12

A foltosan száradó emulziós festék a festő legrosszabb rémálma. Mire foltos lett, valószínűleg megvásárolta a festéket, előkészítette a felületeket és felvitt 2 vagy 3 réteget. És miért? Borzalmasan néz ki?



Bár nagyon bosszantó, hogy az egész díszítési folyamatot befejeztem, és foltosnak tűnik, szerencsére van néhány megoldás (ami persze több időt és pénzt igényel, sajnálom!)



De annak biztosítása érdekében, hogy az emulziós festék ne legyen ismét foltos, érdemes megvizsgálni néhány okot, hogy miért lehet ez az első helyen. Az ok azonosításával elkerülheti, hogy ugyanazt a hibát ismételje meg.



Tartalom elrejt 1 Lehetséges ok #1: Rossz az emulzióválasztás két 2. lehetséges ok: A felületet túl sok irányból éri fény 3 Lehetséges ok #3: Rossz vakolás 4 4. lehetséges ok: Tapasztalatlanság 4.1 Kapcsolódó hozzászólások:

Lehetséges ok #1: Rossz az emulzióválasztás

Az első és az egyik leggyakrabban tapasztalható probléma az, hogy ügyfeleink olcsó emulziót vettek fel, a falra csapták, majd rájöttek a hibájukra.

Az olyan helyekről származó olcsó emulziókból, mint a Wilko’s, hiányzik a prémium márkák tartóssága, konzisztenciája és átlátszatlansága, ezért általában 4+ réteget használnak (bár azt mondják, hogy 2 is elég). Ha olcsó festéket használ, és arra számít, hogy átlátszatlan felületet kap foltok nélkül, akkor van egy rossz hírem.



11/11 jelentése

Megoldás: nyilvánvalónak tűnik, de azt kapod, amiért fizetsz. A Johnson’s Durable Matt le fogja ütni a zoknit néhány olcsó alagsori matt festékről, így a prémium választás meredek megoldásnak tűnhet, de később hálás leszel, ha szép, foltmentes felületet kapsz.

2. lehetséges ok: A felületet túl sok irányból éri fény

Egy másik dolog, ami foltos felület megjelenését okozza, az az, amikor a fény több irányból éri a falak vagy a mennyezet felületét. A falak és a mennyezet egyes részei több fényt kapnak, mint más részek, és így több fényt vernek vissza. Ezt a foltosságot hívjuk a kereskedelemben „villogónak”.

Megoldás: a villogás hihetetlenül bosszantó, de szerencsére az erre hajlamos felületeket Dulux Ultra Matt borítja, ami javítja a foltokat. A Dulux Ultra Matt a legjobb a piacon, egyedülálló technológiájával, amely biztosítja, hogy a felület egyáltalán nem veri vissza a fényt.



Lehetséges ok #3: Rossz vakolás

Tehát kiváló minőségű festéket használt, és profi módon vitte fel, de az emulziója továbbra is foltosnak tűnik – mi a franc történik? Sajnos a falakon vagy a mennyezeten egyszerűen rossz a vakolás. A felületen lévő apró dudorok árnyékokat hozhatnak létre, amelyek foltos megjelenést kölcsönöznek az emulziónak.

Megoldás: vagy egy kis Polyfillával kitöltheti a réseket, vagy bevonhatja az egész falat, ügyelve arra, hogy ott, ahol vannak egyenetlenségek vagy repedések, extra felhasználást használjon. Ez tökéletesen egyenletes és sima felületet biztosít, amelyre festhet.

4. lehetséges ok: Tapasztalatlanság

Az én időmben sok barkács rémálmot hívtak meg javítani, és rengeteg foltos felületet láttam. Sokan nem ismerik fel a professzionális lakberendezők készségeit, ezért amikor rossz technikával kezdenek festéket felhordani (gyakran nem megfelelő típusú hengerrel az emulzióhoz), jó eséllyel a felület nem lesz olyan tökéletes, mint azt várná. .

Megoldás: néha jobb, ha ezt a dolgot a szakemberekre bízza. Ha foltos a felülete, és megfelelően szeretné megjavítani, használja ingyenes ajánlatkérő eszközünket, hogy több árajánlatot kérjen a környéken tapasztalt lakberendezőktől.

4:44 jelentése
Kategória
Ajánlott
Lásd Még: