Mennyire pontos a Melyik? Festőköltség-kalauz?

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. június 13

Melyik? az egyik legelismertebb webhely a munkák árazását illetően.



De mennyire pontosak valójában? Ahogy a múltban láttam, az a mód, ahogyan Melyik? adataik összeállítása nem lehet átfogó. Ezt szem előtt tartva fordítsuk figyelmünket a festőknek és mázolóknak szóló költségútmutatójukra.



Útmutatójukban árajánlatok találhatók olyan munkákra, mint a teljes külső festése, faanyag újrafestése és különböző méretű helyiségek festése. Tehát mennyire pontosak, és érdemes-e szót fogadni?



Ahhoz, hogy pontosabb véleményt kapjunk, jó ötletnek tartottuk, hogy különféle szakemberek véleményét kikérjük az árstruktúrával kapcsolatban. Íme, mit kellett mondaniuk…

1010 angyal szerelem

Érdemes megjegyezni, hogy Melyik? 2018 óta nem frissítették az árképzési útmutatót, és az árak valószínűleg változtak 2021 folyamán.



Tartalom elrejt 1 Carl két Dave 3 Martyn 4 Kelly 5 Mikrofon 6 Áttekintés 7 Kapcsolódó hozzászólások:

Carl

Sokkal többen múlik, mint a kiszolgált időn stb. Az Ön hírneve, elfoglaltsága, hol tartózkodik az országban, mind szerepet játszik az árképzésben. Dél-Walesben vagyok, és a Who árai valamivel magasabbak, mint amennyit kérek, de nincs messze. 2 ezer font egy 3 ágyas házért nevetségesen olcsó mindenre, hacsak nem cowboy vagy.

Semmiképpen nem lehetne 2 réteget bekenni mindent, aláfesteni a fát és két réteget ennyiért. Töltsön fel annyit, amennyit ér, és ez minden, ami miatt aggódnia kell. Ha az emberek fizetik, és Ön elfoglalt, akkor nagyszerű, ne aggódjon mások véleménye miatt.

Dave

Több mint 2 ezret egy 3 ágyas házért undorítónak tartanák, ha engem kérdezel. Ha a What's manchesteri árait idézné, kinevetnének. Azt hiszem, csak Londonra koncentrálnak.



Martyn

Valójában ezek az árak vannak a telefonomon. Az emberek tiszteletben tartják a Who véleményét, ezért gyakran hivatkozom ezekre a számokra az ügyféllel, ha gyanítom, hogy olcsón akarják megtenni. Vessünk egy pillantást az átlagos árakra, amelyek szerint fizetnie kell… Nem csinálom ezt rendszeresen, de időnként leengedtem. Ez ráébreszti őket, hogy nem csak azért vagyunk itt, hogy felcsapjunk egy pár kabátot. festék földimogyoróhoz.

Kelly

Szerintem őszintén szólva senki sem nyilatkozhat az árakról. Nem lehet légből kapott számot kiszedni. Mindenkinek más lesz az ára. Tedd meg a talajt, hogy ne vedd fel az árakat.A munkáját az órabér vagy a napidíj alapján kell beáraznia, majd hozzáadnia kell az anyagköltségeket x annyival, hogy mennyi ideig tart.

Nyereség árazás – így működik egy vállalkozás, nem? Értelmes és igazságos. Mindig ezt látom, hogyan kell fizetni ezért és azért… a válasz az, hogy mennyit kérsz. Számolja ki saját költségeit, és semmiképpen ne kövesse a What útmutatóját.

Mikrofon

Az árak nagyon olcsónak tűnnek, és nem veszik figyelembe az összes rezsiköltséget.

Tartomány

angyal számok 444 jelentése

Kicsit költséges, de többet fizettem.

Oz

Senkinek nem tanácsolom, hogy ezt személyesen kövesse. Az árat annak megfelelően kell meghatároznia, hogy Ön szerint mennyit ér, és mit jelent a munka. Mindenkinek más lesz az ára.

Gary

A kis szoba idézőjel messze van. Ki a fene tud kezdésnek kifesteni egy kis szobát 1-2 nap alatt? Ezek az emberek nem veszik észre, hogy a professzionális festők MINDIG elvégzik az előkészítő munkát is?

Danny

Elnézést, nem nekem. Egy cseppet sem értek egyet ezekkel az árakkal.

Andy

Ezek az árak elég félrevezetőek, de meglehetősen szabványosak az én területemen. Talán az olcsó oldalon. Azt sem tudja senki megmondani, hogy az egyes festők mennyit érnek – nem számít, hogy kiszolgálták-e az időt vagy sem.

Tony

Az angyal jelentése 1212

Megbízhatatlan és irreális forrás. Hacsak nem 2/3 festőről beszélnek.

Mel

7/11 szám

15 éves vagyok a szakmában, és teljesen képzett. 6 évig tanítottam, és most újra rászoktam a szerszámokra. Nem számítanám fel ezeket az árakat, mert nem fedezné az időmet és a szakértelmemet. A munkámat magas színvonalon végzik, és elvárom, hogy ez tükröződjön az árazásomban is.

Amikor azonban elkezdtem, nem számítottam fel napi 30 fontnál többet. Tapasztalatlan voltam, és valódi tapasztalatot akartam szerezni, így az áram ezt tükrözte.

Áttekintés

Míg a Melyik? Az útmutató képet ad az ügyfeleknek arról, hogy mennyibe fog kerülni egy lakberendező bérbeadása, valószínűleg az árak erősen ingadoznak attól függően, hogy kit kér. Az ár kulcstényezői, hogy Melyik? nem tartalmazza a következőket:

Munkavégzés helye

Ha London jómódú negyedében él, akkor nagyon valószínű, hogy többet fog fizetni egy lakberendező bérléséért, mint egy dél-walesi lakos.

A lakberendező tapasztalata és minősége

Mint a legtöbb dolog az életben, a magasabb minőségért fizet. Ha 20 éves tapasztalattal és jó hírnévvel rendelkező személytől kér árajánlatot, akkor szinte biztos, hogy magasabb árat fognak adni, mint egy frissen végzett vagy frissen végzett főiskolán.

Anyagköltség

Ha Ön szállítja az anyagokat, akkor ez nem befolyásolja az árat. Ha megkéri a lakberendezőt, hogy szerezze be az anyagokat, akkor várhatóan ez megváltoztatja az árajánlat árát attól függően, hogy kit kér. A kiváló minőségű kereskedelmi festéket használó lakberendező összességében többet fizet, mint a hagyományos kiskereskedelmi festéket használó lakberendező.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: