A Leyland garázspadlófesték jó?

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. július 28. 2021. március 7

Nemrég a Leyland Trade-et szavaztuk meg nekünk első számú választás garázspadlófestékhez, de mitől tűnik ki a többi közül?



Egy kicsit mélyrehatóan belemerülünk mindazon tulajdonságokba, amelyek miatt a Leyland Trade garázspadlófestéke az egyik, ha nem a legjobb a piacon.



Tartalom elrejt 1 Mennyire tartós a Leyland Trade Heavy Duty padlófesték? két Mennyire egyszerű alkalmazni? 3 Milyen a lefedettség? 4 Mennyire egyszerű a karbantartása? 5 Milyen a színválaszték? 6 Vannak árnyoldalai? 7 Végső megjegyzések 8 Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért 8.1 Kapcsolódó hozzászólások:

Mennyire tartós a Leyland Trade Heavy Duty padlófesték?

A Leyland az egyik legtartósabb padlófesték a piacon, így kiválóan alkalmas garázsban való használatra. A nagy teherbírású festék poliuretán-alkidgyantákon alapul, amelyek képesek ellenállni számos tisztításnak, miközben ellenállnak a kiömléseknek, például olajnak és enyhe vegyszereknek, amelyek általában az autókra vonatkoznak.



A Leyland azt javasolja, hogy a garázsoktól a műhelyekig, valamint raktárakban és gyárakban bárhol használják, ami némi képet ad arról, hogy milyen környezeti terhelésekkel képes megbirkózni.

Ha a felületet megfelelően előkészítették, akkor ez a festék hosszú évekig kitart.



Ellenőrizze az árat az Amazonon

Mennyire egyszerű alkalmazni?

Ahogy korábban is mondtuk, a felkészülés kulcsfontosságú. Mindaddig, amíg tiszta az aljzata, ezt a festéket gyerekjáték felvinni.

Felbontás után alaposan keverje meg a festéket – ez jó jelzést ad arról, hogy kell-e hígítania vagy sem. Az első réteg festékét 5%-os lakkbenzinnel hígíthatja – így még könnyebben felvihető.



Ami az eszközöket illeti, használjon jót ecset a szélek körül, majd hengerrel a nagyobb területekhez.

Valószínűleg ez a legkönnyebben elkészíthető és felhordható garázspadlófestékek közül a piacon.

Milyen a lefedettség?

Ami a lefedettséget illeti, a Leyland Trade egyszerűen lefújja a versenyt. A pontos lefedettség 11 m²/l és 17 m²/l között változik a padló porozitásától függően. Ha szép, sima padlója van, akkor eléri a 17 m²/l-es tartományt, ami bőven elég lesz ahhoz, hogy a legtöbb garázst egyetlen bádoggal is lefedje.

Referenciaként elmondható, hogy a Johnstone Garage Floor Paint-hez hasonló termékek maximális lefedettsége mindössze 10 m²/l.

Mennyire egyszerű a karbantartása?

Amint fentebb említettük, a festéket alkotó poliuretán-alkidgyanták kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy ellenálljanak a többszöri tisztításnak. A fényesebb szatén bevonat is jobban mosható, mint néhány más típusú festék, így nem jelent problémát a garázspadló tisztán tartása anélkül, hogy károsítaná.

Milyen a színválaszték?

A színválaszték meglehetősen korlátozott, de szerencsére néhány szép színre korlátozódik. A színpaletta pala, fregatt, nimbusz és cserépvörös. A 4-ből 3 szürke, a csempepiros pedig egy opció a különlegesebb megjelenés érdekében.

Személyes kedvencünk a fregatt, amely valahol a nimbusz (nagyon világosszürke) és a sötétebb palaszürke közepén található.

Vannak árnyoldalai?

Ennek a festéknek az egyik hátránya a színválasztás hiánya. Összehasonlítás céljából a Johnstone's szélesebb színválasztékkal rendelkezik, beleértve a feketét, fehéret, szürkét, pirosat és még zöldet is. Ez nem azt jelenti, hogy a szín nem néz ki jól, csak nem sok a változatosság.

Mint a legtöbb garázspadlófesték, ez is olaj alapú, magas VOC-tartalommal rendelkezik, és jobb terminológia híján elég rossz szagú. Győződjön meg róla, hogy a garázst a lehető legnagyobb mértékben szellőztesse ki az alkalmazás előtt, közben és után.

A legtöbb strapabíró padlófestékhez hasonlóan Önnek is meg kell küzdenie a száradási idővel. Ahhoz, hogy a festék teljesen megkössön, körülbelül 7-10 napnak kell eltelnie, amikor nem tudja leparkolni autóját a garázsban. A festés is 2 napos munka, mivel körülbelül 24 órát kell várnia az első és a második festékréteg között.

Végső megjegyzések

Ha mindent figyelembe veszünk, mindenekelőtt ezt a Leyland garázspadlófestéket ajánljuk. Szuperkönnyű felvinni, a legjobb fedőképességgel rendelkezik, és egyszerű a professzionális megjelenésű végeredmény.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért

Nem szívesen díszíted magad? Mindig lehetősége van arra, hogy szakembert vegyen fel, aki elvégzi helyette a munkát. Megbízható kapcsolataink vannak szerte az Egyesült Királyságban, akik készek felárazni az Ön munkáját.

Kérjen ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatot a környéken, és hasonlítsa össze az árakat az alábbi űrlap segítségével.

  • Hasonlítson össze több árajánlatot és takarítson meg akár 40%-ot
  • Okleveles festők és mázolók
  • Ingyenes és kötelezettség nélkül
  • Helyi lakberendezők a közelben


Kategória
Ajánlott
Lásd Még: