Kérdések és válaszok: Festék permetezése

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. június 4

Festékszórók Az elmúlt években megmozgatták a tűt, és ez azt jelentette, hogy a szakemberek és a barkácsolók rekordidő alatt végezhetik el a munkákat.



Ez azt jelenti, hogy sok időt és erőfeszítést takaríthat meg, de az ügyfeleknek kevesebbet kell számláznia, mivel a kereskedőnek nem kell sokáig tartania az adott munka elvégzéséhez.



Tehát hogyan működik a festékszóró? Honnan lehet beszerezni őket? Mikor célszerű használni?



Mindezeket a kérdéseket gyakran felteszik, és nincs sok információ, amely segítene megválaszolni őket. Ezért úgy döntöttünk, hogy összeállítjuk ezt a hasznos útmutatót, hogy megválaszoljuk ezeket a kérdéseket, valamint az olvasóink által feltett kérdéseket.

Ha többet szeretne megtudni a festékszórásról, olvassa tovább.



mit jelent a 333 -as szám
Tartalom elrejt 1 Hogyan működik a festékszórás? két Melyek a legjobb márkák a vásárláshoz? 3 Mire lehet festékszórókat használni? 4 Melyek a jobb permetvédők a piacon? 5 Hogyan állíthat össze egy árajánlatot egy erősen berendezett ház festékszóró festékkel történő felfestéséhez? 6 Mi a legjobb festék a rattan kerti bútorokhoz, ha szórja? 7 Kézi festékszóró pisztoly vásárlását tervezem néhány konyhaajtó elkészítéséhez, de friss vakolat, meszelés és külső durva öntési munkákhoz is használható. A költségvetés körülbelül 250 font. Tudsz valami megfelelőt? 8 Megéri-e szórópisztolyt használni a háztartási házakban, különböző színekkel a falakon? 9 Tudtok ajánlani egy jó belépő szintű airless szóróegységet? Nézegettem a Graco GX 21-et. 10 Szüksége van egy festékszóró használatára, vagy saját maga is megtanulhatja? tizenegy Lehet uPVC ablakkeretet festékszóróval? 12 Ki kell festenem egy lépcsőt, ami csupasz fa. A megrendelő azt szeretné, hogy az összes orsó fehér legyen, majd a kapaszkodók és az alsó rész szürke legyen. Fújni fogom őket, de egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy milyen festékrendszert használjak. Valami tanács? 13 Milyen a Wagner 350? 14 Belső fal permetezésénél hogyan lehet éles vonalakat elérni ott, ahol a szín találkozik a szegéllyel? tizenöt Mi a legjobb festék külső fémburkolat permetezésére? 16 Egy Q-Tech QT szóróegység vásárlásán gondolkodom – megéri a pénzt? 17 Kapcsolódó hozzászólások:

Hogyan működik a festékszórás?

A festékszórás egy viszonylag egyszerű technika, amely lehetővé teszi a munkák rekordidő alatti befejezését. Mindössze annyit kell tennie, hogy hígítsa a festéket a megfelelő állagúra, töltse fel a permetezőtartályt, és húzza meg a ravaszt. Természetesen sok technika létezik a tökéletes befejezéshez, de nem túl nehéz felvenni.

12 + 12 + 12

Melyek a legjobb márkák a vásárláshoz?

A nevesebb márkák közé tartozik:

  • Wagner
  • görög
  • Otthonról
  • RS
  • Bosch

Mire lehet festékszórókat használni?

A festékszórókban az a nagyszerű, hogy szinte bármire használhatod. Korábban használtunk festékszórókat az alábbi cikkekhez:



  • Belső ajtók
  • Bejárati ajtók
  • Kerítések
  • Fürek
  • Belső falak
  • Kerti bútor
  • Otthoni bútor

Melyek a jobb permetvédők a piacon?

A Fox Pro shield egy nagyon szép készlet, és alumíniumból készül. Ha nem akar sok pénzt költeni, akkor egy darab erős karton is elegendő.

Hogyan állíthat össze egy árajánlatot egy erősen berendezett ház festékszóró festékkel történő felfestéséhez?

Az erősen berendezett ház nem olyan ház, amely értékelné a permetezést. Azt hiszem, azt hiszik, hogy gyorsabb lesz, és ezért olcsóbb is. Nem is tévedhetnének nagyobbat a maszkolás mennyiségével!

Hacsak nem tervezik, hogy minden helyiséget egyszerre teljesen kiürítenek, valóban többet fogok velük beszélgetni arról, hogy ez mit jelent, és hogy a költségek mennyire túl magasak a hagyományos módszerekkel szemben. Mindig összeállíthat 2 külön árajánlatot: 1 a permetezéshez és 1 a hagyományos módszerekhez.

Mi a legjobb festék a rattan kerti bútorokhoz, ha szórja?

Vessen egy pillantást Andura szaténfájára. Vizes bázisú és kellemes állagú, nem kell túl hígítani a festékszóróhoz.

777 angyal szám jelentése

Kézi festékszóró pisztoly vásárlását tervezem néhány konyhaajtó elkészítéséhez, de friss vakolat, meszelés és külső durva öntési munkákhoz is használható. A költségvetés körülbelül 250 font. Tudsz valami megfelelőt?

Nem hiszem, hogy bármi kézi kézi eszköz lesz ezen az áron. Apollo 1500 HVLP O tapadókorongos turbinát körülbelül 350 fontért kaphat. Ez csak egy 3 fokozatú gép, de jó kezdőkészlet, és ezzel kezdtem (de csak famunkákhoz). Nagyon valószínűtlen, hogy új vakolatokat vagy falazatokat tud majd szórni, és ehhez szükség lesz egy airlessre. Sajnos nincs semmi professzionális a piacon az Ön árkategóriájában.

Megéri-e szórópisztolyt használni a háztartási házakban, különböző színekkel a falakon?

Én személy szerint nem tenném, egyszerűbb csak vágni és tekerni. Ha háztartási házakra permetezek, az csak mennyezetre vagy faanyagra vonatkozik.

Tudtok ajánlani egy jó belépő szintű airless szóróegységet? Nézegettem a Graco GX 21-et.

A GX 21 egy szilárd permetező, de ha megengedhet magának egy kis pluszt, akkor nagyon ajánlom a GX FF-et. Van egy garat, ami nagy előnyt jelent. Ezenkívül kompakt és könnyen tisztítható.

Szüksége van egy festékszóró használatára, vagy saját maga is megtanulhatja?

Mindez az Ön helyzetétől függ. Ha barkácsoló vagy, azt javaslom, hogy nézd meg a Dulux Akadémiát, ahol ingyenes tanfolyamokat kínálnak a használatukra. Ha Ön profi, aki most kezdi a permetezést, akkor érdemes elvégezni egy tanfolyamot, csak azért, hogy ezt a haladó tudást a háta mögött tudja.

Lehet uPVC ablakkeretet festékszóróval?

Megcsináltam, de nem nagy léptékben. De mint bármi más; használd a megfelelő felszerelést és csináld megfelelően, és jól kell tenned.

mit jelent a tizenegy tizenegy

Ki kell festenem egy lépcsőt, ami csupasz fa. A megrendelő azt szeretné, hogy az összes orsó fehér legyen, majd a kapaszkodók és az alsó rész szürke legyen. Fújni fogom őket, de egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy milyen festékrendszert használjak. Valami tanács?

Választhatja az Isomat-ot, ami nagyon jó, és megkeményedve igazi gyöngyszemet hagy maga után. A Scuff X szintén kiváló minőségű, de az ár attól függ, hogy az ügyfele készen áll-e rá a költségvetésre? Egy másik, amit szintén szeretek, az a Sherwin Williams ED0109 alapozó és 0532 fedőlakk!

Az a jó benne, hogy elképesztő foltzáró tulajdonságokkal rendelkezik, amiről permetezéskor azt gondolod, hogy nem blokkolja a tanninokat, de a fedőbevonat alkalmával nagyon jó munkát találsz.

Milyen a Wagner 350?

Egy szakmabeli barátom azt mondta, aki most vásárolt egy Wagner 350 airless permetezőt, hogy megszokni kell, de nagyszerű a friss vakolat ködbevonására nagyobb munkáknál. Nem tudom, hogyan fog összehasonlítani, ha más helyzetekben használják, de azért az árért jó értéket kell kihoznia belőle.

Belső fal permetezésénél hogyan lehet éles vonalakat elérni ott, ahol a szín találkozik a szegéllyel?

Az éles vonalak eléréséhez két lehetőség közül választhat. Megpróbálhat olyan precíz lenni, amennyire csak lehet a maszkolásnál, vagy egyszerűen bevághatja kézzel, ahogy általában tenné.

Mi a legjobb festék külső fémburkolat permetezésére?

Nézze meg a Rust Oleum Noxyde-ot – remekül néz ki, és egy álom vele dolgozni.

Lehet-e permetezni a külső felületeket hideg időben?

én nem tanácsolnám. Nem csak, hogy nem szárad megfelelően, de a hidegebb hónapokban több nedvesség van a levegőben. Ha ez a nedvesség megakad festés közben, az nagy fejfájást fog okozni a sorban.

Egy Q-Tech QT szóróegység vásárlásán gondolkodom – megéri a pénzt?

Az egyik vállalkozó, akivel dolgoztam, rendelkezik ezzel a szórópisztollyal, és azt mondja, nem hiányzik. Könnyen használható és könnyen tisztítható, bár láthatóan nem megfelelő a nagy kezűeknek (tudom, furcsa).

10:10 jelentése
Kategória
Ajánlott
Lásd Még: