Használjon selyemfestéket a falakon?

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. június 11

Használjon selyemfestéket a falakon? Ezt a kérdést gyakran felteszik ügyfeleink.



Míg a jelenlegi trend azt diktálja, hogy a legjobb megjelenés és felület elérése érdekében matt emulziót kell használnia, még mindig vannak olyan márkák, amelyek selyemfestéket gyártanak az emberek belső falaira.



A festők és dekoratőrök általános egyetértése az, hogy a selyem már nem felel meg a szabványnak. Ezt szem előtt tartva úgy döntöttünk, hogy megvizsgáljuk, miért ne használjon selyemfestéket a falakon, és megkérdezzük magukat a szakemberektől.



Íme 13 professzionális festő és lakberendező véleménye…

Dartford díszítés



miért látom mindig a 911 -et

Javítottam néhány korábban selyemre festett munkát. A befejezés borzalmas, és miért akarja bárki is ezt, az nem értem.

Dave

A sógorom mennyezetét selyemmel festettem, mert ezt akarták. Nem tudtam lebeszélni őket, de szerencsére foltos mennyezet volt. Még mindig összerándulok, amikor ránézek, de szeretik, úgyhogy szerintem nem olyan rossz.



Nick

Ne hidd, hogy ép elméjű ember használ már selymet, borzasztó cucc. A tartós matt most a tökéletes festék. Ha valaki ragaszkodik a fényeshez, akkor használjon akril tojáshéjat.

Steve

A selyemfesték egyszerűen szemétség. Nem fed jól, túl fényes és nagyon könnyen nyom. Ha az ügyfél a selyemhez hasonló felületet szeretne, használjon akril tojáshéjat.

Anton

Használjon mást, csak selymet. Az ördög saját munkája, az ilyesmi. Be kellene tiltani.

HS dekorátorok

A selyem őszintén hülyeség. Ez az ördögök munkája. Vannak sokkal jobb termékek és szebb felületek. Nem is viccelek – petíciót indítottam a vinyl selyem betiltása érdekében.

János

Ehelyett használjon lágy fényű vinylt. Sokkal jobb kivitel és termék.

Gerry

Egy ügyfelem le akarta szedni a tapétáját és selyemmel festeni a falakat! Nemet mondtam, de azt akarta, hogy megtegye. Teljesen furcsán nézett ki, amikor elkészült, de imádta. Az ízléssel nem kell számolni!

Daniel

Szörnyű dolog. Népszerű az idősebb vásárlók körében. Bármennyire is próbálja meggyőzni őket, továbbra is selymet és magas fényűt akarnak.

Mandy

Szörnyű festék, minden tökéletlensége látszik rajta. Förtelmes cucc, amit a legjobb a barkácsolókra bízni, akik úgy gondolják, hogy fürdőszobákban és konyhákban kell elhelyezniük!

Mark

Nemrég festettem 3 szobát és egy egész folyosót selyemmel, most a megrendelő minden ásást, ütést és eltérést kiválogat. Tartós matracot javasoltam, de nem, nem akartam. Ne használjon selymet, hacsak nem tökéletes a fala.

Márton

Mindig megpróbálom lebeszélni az ügyfeleimet a selyemről. Utálom a cuccot. Nekem végig strapabíró Matt.

TV festés és díszítés

A selyem a lakberendező legrosszabb rémálma az előkészítettségi szint miatt. A jó felület eléréséhez a falakat 100%-ban vízszintessé kell tenni, simává és akadozás- vagy hibamentessé kell tenni. A falakhoz legalább 2 rétegre lesz szükség. Vagy ami még rosszabb, ha a falak megrepedtek, teljes újravakolásra van szükség a lefölözés előtt.

Ha megfelelően végezzük, a lapos festett felülettel nem maradnak le narancshéjhenger-textúrák a hengerről. A bevonat gyönyörű, ráadásul mosható, így ideális a sok kisgyermekes családok számára.

Összegzés

Használjon selyemfestéket a belső falakon? A 13 szakember véleményéből ítélve valószínűleg azt mondanánk, hogy ne foglalkozzunk vele. Amiért megéri, azt is javasoljuk ellene. Ha aggódik a tartósság miatt, válasszon egy hagyományos mosható mattot.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: