2018 legmelegebb játéka egy apró Dyson volt - most visszatért és jobb, mint valaha

Tudja Meg Az Angyal Számát

A legtöbb nap úgy tűnik, hogy akármennyit takarít is, a ház öt perccel később mindig koszos. Véget nem érő mennyiségű mosoda van. Még akkor is, ha minden kosár ruhadarabjával végzett, a viselt ruhákat még ki kell mosni, és a ciklus újra kezdődik. Porot, törmeléket talál, és az Úr csak tudja mit a padlón, mindössze 20 perccel a söprés után.



lelki jelentése 333

Ha gyermekekkel él, akkor nagy valószínűséggel elfogadta, hogy mindig lesz valami, ami nem tiszta az otthonában. Talán a piszkos zoknijukat a nappaliban hagyják. Vagy talán van egy kezdő művésze, aki szívesen fest a falaira. Nos, lehet, hogy még nem tudja megtörni ezeket a szokásokat, de legalább tiszta padlója lehet! Ha lemaradt volna, tavaly a Dyson megkezdte az értékesítést teljesen működőképes játékváltozatok porszívójukból - és idén még több modell közül lehet választani.



A tavalyi verzió, amelyet felismerhet, pontosan úgy néz ki, mint a felnőtteknek szánt teljes méretű Dyson Ball. A termékleírás így szól:



Három éves vagy annál idősebb gyermekek számára készült (az apró alkatrészek miatt az ilyen korú gyermekek nem használhatják ezt a terméket). Ciklon akciót szimulált apró, színes golyókkal. Fordul és forog, mint az igazi Dyson Ball Vacuum. Valójában szívó a vákuum tövében, és kis papírdarabokat vagy apró poligyöngyöket (és szennyeződéseket) képes felvenni. Még egy szemetes is van hátul, amit ki lehet venni és ki lehet üríteni!

Dyson labda játék vákuum26,99 USDCél Vásárolj most

A szülők megvásárolhatják ezt Cél 26,99 dollár . Több mint 354 értékelést tartalmaz, amelyek közül sok pozitív 4–5 csillagos értékelés. Az egyik véleményező azt mondta, hogy erős a 30 kg körüli gyermekek számára, mivel a fia szeret játszani a játékokon.



Ha pedig további lehetőségeket szeretne, vásárolhat egy mini változatot is vezeték nélküli botporszívó ugyanazon az áron, a Targetben is. Még a Pottery Barn Kids is beszállt a küzdelembe, és bemutatta saját modelljeit: matt szürke Dyson Ball és a Dyson Cordless , mindkettő 69 dollárba kerül, de jelenleg 48,30 dollárért kaphatók MOREPLEASE kóddal. A Bed Bath & Beyond szintén értékesíti a Dyson Ball és Dyson Cordless 29,99 dollárért, ami némileg kevesebb, mint a Target ára, de érdemes megnézni, van -e mentett kupon.

mit jelent az 1234 szám

Ha inkább egy felnőtt méretű Dysont szerez magának, akkor több mint 30 dollárba kerül. A függőleges zsinóros megjelenés azonban hasonló jelenleg 299,99 dollárért eladó az Amazon -tól , 25 százalékkal az eredeti 399,99 dolláros árból. Ha azt reméli, hogy karácsonykor meglep egy felnőttet egy Dysonnal, akkor jelenleg ez a legolcsóbb tétje.

11:11 jelentése

Ezt a bejegyzést eredetileg 2018. november 24 -én tették közzé, és utoljára 2019. november 13 -án frissítették, hogy tükrözze az aktuális árakat és ajánlatokat.



Ana Luisa Suarez

Hozzájáruló

Író, szerkesztő, szenvedélyes macska- és kutyagyűjtő. - Csak 300 dollárt költöttem a Targetben pislogás nélkül? - Nagy valószínűséggel idézett mondat a sírkövemen

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: