2020 legdivatosabb vázája virágok nélkül is jól néz ki

Tudja Meg Az Angyal Számát

NAK NEK gyönyörű váza dohányzóasztalt, munkalapot vagy éjjeliszekrényt vihet el a jótól a nagyig. Függetlenül attól, hogy friss virágokkal tölti -e meg a tieit, szárított virágzás vagy ágak, ez a fajta dekoratív érintés másodpercek alatt megemeli a teret, és mindig érdemes időről időre új vázát hozzáadni arzenáljához, különösen akkor, ha nem tartja magát a sima üvegből, amely professzionális elrendezéssel érkezik virágüzletek.



Miközben a legutóbbi kedvenc lakberendezési oldalaimat böngészve kerestem új stílusokat, észrevettem egy mintát. Sok vázában, amelyeket láttam, lyukak vannak a közepén. Ennek a kivágásnak a pontos mérete és alakja változó, de általában kör alakú és az edény közepe közelében van, ami kissé megnehezíti a darab vízzel és élő szárral való megtöltését. Ami elgondolkodtatott… miért?



Az elmúlt néhány évben robbanásszerűen megnőtt az érdeklődés a virágok, mint művészeti forma iránt, és ezek a vázák szépen kölcsönöznek ehhez - mondja Alexandra Floro, a Az Új MGMT alatt . Sokkal nagyobb hangsúlyt fektettünk a szerves és vastag formákra, amelyek életet és művészi érzést kölcsönöznek az otthonnak - teszi hozzá. A vázákat ma szobrászatként használják.



Úgy tűnik, 2020 legforróbb vázája annyira feltűnő, hogy egyáltalán nem kell megtölteni! Ha mégis rá akarsz menni, használhatsz valami eukaliptuszt, amit én tettem bele H&M Home kerámia váza hasonlóan a fent látottakhoz, amit elcsíptem, amikor először észleltem ezt a trendet (most elfogyott, de nézzen vissza - és gyorsan vásárolja meg, ha visszatér). A szárított virágok egy másik jó választás. Imádok nyuszi farkát, göndör fűzfaágakat vagy szárított bougainvillea szárakat használni - mondja Floro. A trükk az, hogy nem kell túl sok darabot hozzáadni, mivel a nyílás viszonylag sekély.

2/2 jelentése

Ha nem tud ellenállni annak, hogy a farmer piaci virágzását egy ilyen funky edényben formálja, Florónak erre is van megoldása. Ha friss virágokat szeretne hozzáadni egy nyitott vázához, de az alap nem tart elegendő vizet, kérjen virágkötőtől virágcsöveket, vagy vegyen fel egy kézműves boltban - mondja. Így megkaphatja szobrászati ​​vázáját és virágait is. Ismét korlátozva lesz, hogy valójában hány szára fér el, de néhány jobb lehet, mint a semmi, ha ez a megjelenés.



Most, hogy tudja, hogyan kell stílusosan elkészíteni ezeket a gyönyörű vázákat, vásároljon alább néhány kedvenc mintám közül.

Kép közzététele Megment Tűzd ki További képek megtekintése

Hitel: Crate & Barrel

a 911 szám jelentése

Alura krém nyitott váza

Ez a széles, krémszínű váza nyilatkozatot tesz a könyvespolcán. Lenyűgözően nézne ki egyedül, vagy stílusosan, néhány virágzó ággal, vagy akár csak párral faux monstera levelek .

Megvesz: Alura krém nyitott váza , 69,95 dollár a Crate & Barrel -től



Megment Tűzd ki További képek megtekintése

Hitel: East Fork

Hurok váza

A század közepének olasz dizájnja ihlette a színeket és a csillogó felületeket ezeken a fröccsenésre érdemeseken üveg edények Nanda Soderberg művész igazán lenyűgöző. Az egyik elegendő lenne, ha felhívná a figyelmet egy öltözőre, de gondoljon arra, milyen hatással lesz egy klaszter. Kétféle alakban, ovális és rövid, valamint három színben kaphatók: jade zöld, fukszia és tequila sunrise, az itt ábrázolt szép rózsaszín árnyalat.

Megvesz: Hurok váza , Kezdve 140,00 USD -tól 112,00 USD -tól a East Fork -tól

Kép közzététele Megment Tűzd ki További képek megtekintése

Hitel: Etsy

Minimalista fehér kerámia váza

Az Etsy fantasztikus erőforrás egyedi vázákhoz és a kis gyártók támogatásához. A két körkörös, nyitott lehetőségek pompásan néz ki, párosítva együtt vagy külön stílusban az egész otthonban. Ezek a dizájnok voltak a legközelebb, amit találtam a fenti képen látható teltházas H&M stílushoz.

Megvesz: Minimalista fehér biszque, kerámia minimalista váza , 33,67 dollártól az Etsy -től

Megment Tűzd ki További képek megtekintése

Hitel: Világpiac

Átlátszó kancsó lyukkialakítással

Akciós vásárlást keres? Ezt egyértelműen újra megcélozhatja üveg kancsó mint váza. Adjunk hozzá nappálmát és talán egy darabot pampás fű vagy kettő, és funky kijelzője lesz jóval 50 dollár alatt.

Megvesz: Átlátszó kancsó lyukkialakítással , 14,99 dollár a világpiactól

Kép közzététele Megment Tűzd ki További képek megtekintése

Hitel: Cél

jelentése 1212 angyal szám

Olivia & May Modern váza

Ha egy sötétebb, bronz kivitel a nevedet szólítja, én is szeretlek ezt a darabot a Target -től. Hangulatos hangulata van és az a fajta patina, amire egy bolhapiacon vagy kézműves vásáron bukkanhat.

Megvesz: Modern váza - Olivia & May , 44,99 USD a Target -től

Kép közzététele Megment Tűzd ki További képek megtekintése

Hitel: Városi viselet

Zelda Planter

Technikailag ez kerámia stílus egy ültetőgép, de valójában elválaszthatja a két darabot, a kerek medencét valami gyökérrel és a kör alakú alapot vázaként használhatja, amint a fenti képen látható. Drága, de a méretéhez - 18,5 hüvelyk magas és 14 hüvelyk széles - és a sokoldalúsághoz sok bummot kap.

Megvesz: Zelda Planter , 149 dollár az Urban Outfittersben

Sarah Lyon

Hozzájáruló

mit jelent látni a 333 -at
Kategória
Ajánlott
Lásd Még: