Kérdezze meg a lakberendezőt: Második kiadás

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. július 12

Üdvözöljük az Ask a Decorator második kiadásában – egy sorozat, amelyben megválaszoljuk a felhasználók által feltett kérdéseket, és a lehető legjobban válaszolunk rájuk.



Anélkül, hogy túl sok időt veszítenénk, lássuk, mi van…



Milyen a Graco Max Ultra a szekrények festésére?



a 333 szám jelentése

Tökéletes olyan projektekhez, ahol párkányok vannak. Azt mondanám, hogy maximum 2 nap alatt megtérül. Nem helyettesíti a normál permetezőszivattyút, de olyan projektekben, ahol részletes karnisokat kell készíteni, tökéletes. Láblécekhez és keretekhez is jó. Nem nyűgözött le szélesebb tábláknál, mint például lapos ajtók vagy lapos szekrényajtók. Nem vagyok technikus, de úgy tűnik, hogy pulzáló áramlása van a folyamatos áramlás helyett, mint a szabványos airless, és ez a szélesebb táblákon észrevehető. De keskenyebb felületekre, mint pl. párkányok, szegélylécek, keretek, orsók stb. tökéletes.

Milyen hasznos trükköt tanultál meg a szakmában?



Emlékszem, dolgoztam valakivel, aki fóliát használt a korlátok fogantyúinak gyors letakarására. Valójában nagyon jól sikerült, ami meglepő volt. A legjobb az egészben, hogy ingyenes… ha megrohanja az ügyfél szekrényeit. Csak viccel…

Mi a véleményed a festékkondicionálókról?

A hosszabbítók, ha az ajánlott arányban használják, nagyon keveset tesznek a szint és az áramlás érdekében. Túlzott használat esetén rontják a tapadást és csökkentik a bőrfelületet. Nem éri meg szerintem.



Száraz kibélelek egy szobát. Csinálnom kell ködbevonatot a gipszkartonra?

Itt van a dolog – a tényleges deszkára nem lesz szükség párásító bevonatra, de a tényleges töltőanyagra igen. Ebben az esetben célszerű párásítani a tételt az egyenletes felület elérése érdekében.

mit jelent a 4 10

Általában festek és díszítek a család és a barátok számára, és felkértek egy ikerház külső festésére. Elég szokványos, kétszintes renderrel a falakon. Van valami ötletetek, hogy mit töltsek, ez az első robbanásom a külsőben?

Tehát ha összeadja az összes napot, amibe beletartozik, plusz az anyagok és a létrákon való munkavégzés veszélyi bónusza, akkor vegye le a 15%-os családi kedvezményt. Körülbelül 650 fontot kérnék egy hétre a kedvezménnyel.

Megosztja az anyagokat és a munkát az ajánlattételkor, vagy csak a teljes árat?

Évente ezreket veszítesz a munka és az anyagok szétválasztásával. Mindenkitől kérnék egy 2,5 literes szatént és aljszőrzetet. Ezután vigye tovább őket a következő munkára, aki szintén díjat kap érte. Ez egy üzlet, nem pedig jótékonysági szervezet – te rohangálsz, idézel, mintákat veszel, anyagokat hozol stb., ezért neked is fizetni kell.

1222 jelentése a szerelemben

Használtál már Eco Ezee ecsetet? Milyenek?

Imádom az Eco Ezee ecseteket. Nem biztos benne, hogy hallotta-e, de most megváltoztatták a nevüket Eco Unionra, és továbbfejlesztették azt, amit eddig is zseniálisnak tartottam. Szeretem a karcsúbb ecsetet, amit még mindig csinálnak, plusz egy jegy hagyományos stílust is csinálnak. A 2½ vékonyabb Eco Union kipróbálása után azt kell mondanom, hogy észrevehetem a különbséget a 2,5 hüvelykes Eco Ezee kefémhez képest.

A sörték sokkal puhábbak, és nem látszanak rajta annyi ecsetnyomok az emulzióban, mint a régi. De még mindig olyan élesen vág, mint bármely speciális ecsetvágás… ha nem jobban. Alig várom, hogy kipróbálhassam a vastagabb ecsetet, és akár a 4 hüvelykeset is megrendelhetem, mivel a régi Eco Ezee ecset az egyik legjobb emulziós ecset, amit évek óta használtam. Összességében nagy a hüvelykujj tőlem.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: