Festhet matt fényesre?

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. szeptember 14

Ha maradt néhány matt emulzió, és a fényes szegélylécek lefestésén gondolkodik, akkor felmerülhet a kérdés, hogy lehetséges-e átfesteni. fényes te valamiddel matt emulzió .



3:33 angyalszám

Mai cikkünk célja ennek a kérdésnek a megválaszolása és szakértői tanácsunk.



Tartalom elrejt 1 Festhet matt fényesre? két Festje Matt a fényesre? 3 Adja meg magának a legjobb esélyt, ha matt fényesre fest 4 Végső gondolatok 4.1 Kapcsolódó hozzászólások:

Festhet matt fényesre?

Alapos előkészítés után mattra festhet vizes bázisú fényesre, de azt tanácsoljuk, hogy ne festsen mattra olajos fényesre, mert vérzés léphet fel.



Festje Matt a fényesre?

Most azzal foglalkoztunk, hogy lehet-e mattra festeni fényesre, mérjük fel, KELL-e ezt csinálni.

Szakmai véleményem szerint semmi ésszerű vagy logikus indok nem jutott eszembe, hogy miért érdemes mattra festeni a fényesre. Az otthoni fényesség általában fa- vagy fémfelületen található, és közben emulziót festhet faanyagra , annyi jobb lehetőség létezik.



Például, ha az Ön korábban festett szegélylécek túl fényesek az Ön ízlése szerint, csökkentse a fényes szintet a vízbázis választásával szaténfa helyette. Az olyan minőségi festékek, mint a Johnstone's Trade Aquaguard, remekül néznek ki, és ami még fontosabb, a fényesre is ráférnek. És miután teljesen meggyógyult, alapvetően bombabiztos!

Adja meg magának a legjobb esélyt, ha matt fényesre fest

Ha még mindig készen áll a matt fényesre festésre, akkor van néhány dolog, amit megtehet annak érdekében, hogy a lehető legjobb esélyt nyújtsa annak elkerülésére, hogy a fényes bevonat a mattba vérezzen.

Először is alaposan tisztítsa meg a fényes felületet cukros szappannal és tiszta vízzel. Ezt egy alapos csiszolásnak kell követnie, hogy eltávolítsa a fényét.



Ezt követően győződjön meg róla, hogy nem marad por, mert a poros felületre való felfestés valószínűleg hámlást eredményez.

Mielőtt nekilátna a mattnak, ajánlatos kiváló minőségű alapozót/tömítőt használni, például a Zinsser Bullseye 123-at. Ez biztosítja, hogy az előző bevonat ne szivárogjon bele a mattba, és ezáltal tönkreteszi a megjelenést.

mit jelent a Bibliában a 911

Opcionálisan átlátszó lakkréteget is felvihet, hogy a matt emulzió extra védelmet nyújtson az ütésekkel és karcolásokkal szemben.

Végső gondolatok

Jóllehet bizonyos sikerrel lehet mattra festeni fényesre, a fáradságos előkészítési folyamat, valamint a matt megkérdőjelezhető tartóssága meggondolandó.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: