A legjobb emulziós festék az Egyesült Királyságban [2022]

Tudja Meg Az Angyal Számát

2022. január 3. 2021. május 20

A legjobb emulziós festék megléte jelentheti a különbséget a tartós és jól néz ki, illetve a foltosnak tűnő, valamint karcolódásra és karcolódásra hajlamos dolgok között.



Ha véletlenül nem a megfelelő opciót választja, a foltosodások, horzsolások és karcolások teljesen elvesztegetett erőfeszítéseket és időt vesznek igénybe. Ezt senki sem akarja – szóval mit kell tenned?



Nos, itt jövünk be! Tapasztalt festőkként, akik több mint 40 éves tapasztalattal rendelkeznek, elkészítettük a „legjobb emulziós festék” útmutatóját. Más forrásokkal ellentétben mi nem csak néhány festéket soroltunk fel – kipróbáltuk és teszteltük a legnépszerűbbeket, sőt aszerint is kategorizáltuk, hogy mire van szüksége.



Ez azt jelenti, hogy kiválasztottuk a legjobb fehér emulziót, a legjobb emulziót a mennyezethez, és természetesen a legjobbat összességében. Olvasson tovább, hogy megtudja, melyik emulzió került a legjobbra!

Tartalom elrejt 1 Összességében a legjobb emulziós festék: Johnstone's Emulsion két A legjobb fehér emulziós festék: Dulux emulziós festék 3 A legjobb emulziós festék mennyezetre: Dulux Once Matt emulzió 4 A legjobb emulziós festék új vakolathoz: Wickes Trade 5 A legjobb emulziós festék konyhákhoz: Johnstone's Kitchen and Bathroom 6 A legjobb kereskedelmi emulziós festék: Dulux Diamond Matt Pure Brilliant White 7 A legjobb eszközök a munkához 8 Összegzés 9 Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért 9.1 Kapcsolódó hozzászólások:

Összességében a legjobb emulziós festék: Johnstone's Emulsion

cuprinol a legjobb kerítésfestékünk



A Johnstone matt emulziója mindenkinek kötelező festeni a belső falakat . Ha figyelembe vesszük az árat, a színválasztékot, a tartósságot és a minimális felhajtást az alkalmazáshoz, nehéz jobbat találni.

Közepes szálú henger használatakor fantasztikusan tiszta megjelenésű felületet kell elérnie, különösen azért, mert a festék konzisztenciája kiváló. Egy ecsettel is nagyszerű végeredményt érhet el, feltéve, hogy nem szégyenlős, amikor az ecsetet festékkel tölti fel! Ez végső soron biztosítja, hogy ne legyen foltosodás, miután a festék teljesen megszáradt.

A skála alsó részén található, ha a szagokról és az illékony szerves vegyületekről van szó, ami megkönnyíti a beltéri munkát. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a festési folyamat során ne tartsa jól szellőztetni a helyiséget!



mit jelent a 111 angyalszámokat

A festék matt felületre szárad, amely általában kevésbé tartós, mint más fények, de tapasztalataink szerint így is nagyon tartós és kopásálló. Kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy mosható legyen, ami azt jelenti, hogy letörölhet minden nyomot anélkül, hogy aggódnia kellene a festék leválása miatt. A teljesen matt felület tökéletes a falak vagy a mennyezet felületének hibáinak elfedésére.

A Johnstone matt emulziója számos szín közül választható (körülbelül 40), ami elég nagyot tesz a versenytársakhoz képest. A színek hatalmas változatossága miatt a Johnstone's az első számú emulziós festékünk.

Festék részletei
  • Kiadósság: 12m²/L
  • Érintésszárítás: 1-2 óra
  • Második réteg: 4-6 óra
  • Felhasználás: Ecsettel vagy közepes szálú szintetikus hengerrel

Profik

  • Tartós és törölhető
  • Az alacsony szag miatt a festék könnyen használható
  • Hatalmas színválaszték közül választhat
  • Kiváló ár-érték arányt biztosít

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

A Johnstone emulziós festéke olcsó, strapabíró, meglehetősen könnyen felhordható, és végül többféle színben kapható, hogy megfeleljen a belső dekorációnak. Megéri a vásárlást.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb fehér emulziós festék: Dulux emulziós festék

cuprinol kerti árnyalatú festékdoboz

A Dulux iparágvezető az Egyesült Királyságban, és a Pure Brilliant White emulziójuk jó példa arra, hogy miért veszik át a koronát (elnézést, Crown).

A Dulux Pure Brilliant White mattja gyönyörű fehér eredményt ad foltmentesen, és falakhoz és mennyezetekhez készült. A tiszta fehér szín jól teszi a teret nagyobbnak, miközben természetes fényt ad a szobáknak.

Ez a festék a Dulux Chromalock technológiáját tartalmazza, amely láthatatlan akadályt képez, hogy megvédje a színt a kopástól. Ez különösen hasznos az alacsonyabb fényességű emulziók esetében, mivel ezek általában kevésbé tartósak, és így a festéknek néhány plusz évet adnak, ami végső soron időt és pénzt takarít meg.

Két réteg felhordását javasoljuk a jó végeredmény eléréséhez, és mivel a Pure Brilliant White emulzió gyorsan szárad, a második rétegnek már 4 óra (vagy akár 2 óra) után felvihetőnek kell lennie, ami azt jelenti, hogy bizonyos munkák befejezhetők. fél napon belül. Ez határozottan előnyt jelent a Johnstone-hoz hasonlóval szemben, amelynek száradása akár 6 órát is igénybe vehet.

Mivel vízbázisú, kis mennyiségű VOC-t tartalmaz, és ideális olyan belső felületeken történő alkalmazásra, ahol rossz a szellőzés. A vizes bázis a tisztítást is sokkal könnyebbé teszi – a festéket szappanos vízzel le lehet mosni az ecsetekről és a hengerekről.

Festék részletei
  • Kiadósság: 13m²/L
  • Érintésszárítás: 1-2 óra
  • Második réteg: 2-4 óra
  • Felhasználás: Ecsettel vagy hengerrel

Profik

  • Sima, modern felületet biztosít foltmentesen
  • A Chromalock technológia biztosítja, hogy a fehér ne fakuljon vagy sárguljon
  • A második réteg már 4 óra elteltével felhordható
  • Az alacsony VOC-tartalom biztonságossá teszi a beltéri használatát
  • Könnyen tisztítható utána, pusztán vízzel

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

Az embereket gyakran váratlanul érhetik, amikor fehér festéket vásárolnak, és azt találják, hogy közel sincs ahhoz az árnyalathoz, amelyet vártak. Ezzel a festékkel nem lesz probléma.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

mit jelent lelkileg a 711

A legjobb emulziós festék mennyezetre: Dulux Once Matt emulzió

Mi a Dulux Once emulziót választottuk legjobb mennyezeti festék összességében azért, mert minden tesztelési kategóriánkban magas pontszámot ér el.

Bármilyen belső falon és mennyezeten használható, beleértve a nappalit, a folyosót, a hálószobát és még a fürdőszobát is, de mennyezetre való használat ott van, ahol igazán ragyog.

A festék viszkozitása azt jelenti, hogy már egyetlen réteg felhordása után garantáltan kiváló végeredményt kap, ami elsöprő előny, ha mennyezetfestékről van szó. A mennyezetek festése egy kicsit kínos munka, különösen azok számára, akik kevésbé tapasztaltak, így egyetlen rétegben tisztességes felület megszerzése sok időt és fáradságot takarít meg.

Ha a festék a vastagabb oldalon van, akkor extra előnyt is kap – ez biztosítja, hogy a festék ne csöpögjön felhordás közben (senki sem akarja, hogy a festék a fejére csöpögjön!).

A durván 11 m²/l fedettség (sokkal jobb, mint a többi egyrétegű mennyezeti emulzió) és az erőteljes szórási képességek révén könnyedén lefedhet több helyiséget egyetlen bádoggal, és többféle világos árnyalat közül választhat.

Festék részletei
  • Kiadósság: 11m²/L
  • Teljesen szárad: 4 óra
  • Második réteg: 4-6 óra (ha szükséges)
  • Felhasználás: Ecsettel vagy hengerrel

Profik

  • Tartós és sokáig kitart
  • Egy réteg biztosítja, hogy időt és erőfeszítést takarítson meg
  • Használható otthona bármely helyiségében
  • Idővel nem sárgul

Hátrányok

  • A választható színek mennyisége korlátozott

végső ítéletet

Minimális felhajtás, minimális erőfeszítés és kiváló minőségű kivitel teszi ezt a legjobb mennyezeti emulziót.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

mi az 12 12

A legjobb emulziós festék új vakolathoz: Wickes Trade

Az új vakolat rendkívül vízáteresztő, ami azt jelenti, hogy a festés során jó eséllyel a végső bevonat lepattogzik, vagy egyenetlen felületet hagy maga után. Ez az oka annak, hogy az új vakolathoz a legjobb emulziós festéknek olyannak kell lennie, amely lehetővé teszi az aljzat lélegzését és száradását még felhordás után is.

Ezt szem előtt tartva – a Wickes új vakolatfestékét választottuk – kifejezetten az új vakolatra való használatra lett kifejlesztve. Az emulzió polimerek keverékén alapul, így lehetővé teszi a vakolat további száradását (ami bizonyos esetekben akár egy hónapig is eltarthat).

A fokozott óvatosság érdekében először egy ködbevonatot (vizezett bevonatot) javasolunk, majd további 2 réteget a befejezéshez.

Festék részletei
  • Kiadósság: 16m²/L
  • Érintésszárítás: 2 óra
  • Második réteg: 2-4 óra
  • Felhasználás: Ecsettel vagy hengerrel

Profik

  • Jó minőségű matt felületet biztosít
  • Lehetővé teszi az új vakolat további száradását
  • Aljszőrzetként is használható
  • Egyszerűen vízzel tisztítható

Hátrányok

  • Csak fehérben kapható

végső ítéletet

Ez a festék jól működik új vakolaton, de csak fehérben kapható. Jó, ha gyors festésre van szüksége, de egyébként várunk néhány hetet, hogy megszáradjon a vakolat, és használjunk mást.

Ár ellenőrzése a Wickes oldalon

A legjobb emulziós festék konyhákhoz: Johnstone's Kitchen and Bathroom

cuprinol kerti árnyalatú festékdoboz

A különböző helyiségekben általában speciális festékekre van szükség, és ez minden bizonnyal így van az olyan környezetekben, mint a konyha, ezért választottuk a Johnstone konyhai festékét ebbe a kategóriába.

A Johnstone konyhai festékét kifejezetten úgy alakították ki, hogy 10-szer szívósabb legyen, mint más emulziók, és így sokkal keményebb is, mint a többi ebben a cikkben szereplő festék. Ez a szívósság ideálissá teszi olyan konyhákban való használatra, ahol hajlamosak lehetnek zsírfoltokra és páralecsapódásra.

Ez a festék gyönyörű konzisztenciával rendelkezik, és az egyik legegyszerűbb festék, amellyel valaha dolgoztunk. Szép vastagságú, jó fedőképességgel rendelkezik, és meglehetősen gyorsan szárad, de nem olyan gyorsan, hogy ne tudjon nagy területeken dolgozni, ami ideális kezdő festők számára. A Dulux Once-hoz hasonlóan a festék vastagsága biztosítja, hogy ne okozzon rendetlenséget a cseppek és cseppek miatt.

Miután teljesen megkötött, a festék tetszetős, közepesen fényes felületre szárad, amely jól működik, ha a konyhát fényesebbé teszi, és nagyobbnak érezheti magát, mint amilyen valójában. Ami a színeket illeti, olyan sok közül válogathat, lehetetlen lenne mindet felsorolni anélkül, hogy unatkozna!

Festék részletei
  • Kiadósság: 12m²/L
  • Érintésszárítás: 1-2 óra
  • Második réteg: 4 óra
  • Felhasználás: Ecsettel vagy hengerrel

Profik

  • Nagyon könnyen alkalmazható
  • Frissítőként egyrétegű festékként használható
  • Az alacsony szag és az alacsony VOC környezetbarátabbá teszi
  • Vonzó középső fényű felülettel rendelkezik
  • Többféle színben kapható

Hátrányok

  • Kissé rémálom lehet a hengerek tisztítása utána

végső ítéletet

A Johnstone konyhai festékéről bebizonyosodott, hogy ellenáll a zsírnak és más foltoknak, így előnyt jelent néhány, az Egyesült Királyságban forgalomban lévő konyhai emulzióval szemben.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb kereskedelmi emulziós festék: Dulux Diamond Matt Pure Brilliant White

cuprinol kerti árnyalatú festékdoboz

A Dulux Trade Diamond Matt prémium emulziója, és a kiváló minőségnek kiváló ára van. Ha kész kifizetni ezt a plusz árat, akkor a legjobb minőségű emulzió kezében lehet.

Tehát mitől olyan jó a Dulux Diamond Matt?

Először is, ez az egyik legtartósabb emulzió a piacon. Az emulzió megalkotása során a Dulux szakértelmét felhasználva folyamatosan tesztelte és finomította a formulát, és ez végül egy olyan festéket eredményezett, amely körülbelül 10-szer tartósabb, mint a nem kereskedelmi emulziók.

Másodszor, a Dulux azt állítja, hogy „folttaszító technológiát” használ, amely lényegében egy nem titkolt természetes összetevő, amely erős víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a falai nehezen festhetők, és tapasztalataink szerint, valamint sokak véleménye szerint az állítás meglehetősen pontos!

Az a tény, hogy egyetlen más festékgyártó sem fér hozzá ehhez a „titkos” természetes összetevőhöz, azt jelenti, hogy sokáig a többiek előtt kell maradniuk.

mi az 11:11

Végül, ha a falai időnként egy kicsit beszennyeződnek, ez a festék könnyen lemosható. A festék körülbelül 10 000 dörzsölést is kibír, mielőtt kopni kezd. Mi magunk nem teszteltük ilyen mértékben, de azt tapasztaltuk, hogy könnyen tisztítható.

A nyilvánvaló gyakorlati felhasználáson kívül ugyanazt a klasszikus Pure Brilliant White matt felületet kapja, mint a többi Dulux festék.

A festéket bárhol használhatja a házában, de különösen hasznos olyan területeken, mint a lépcsőházak és a folyosók.

Festék részletei
  • Kiadósság: 16m²/L
  • Érintésszárítás: 1-2 óra
  • Második réteg: 2-4 óra
  • Felhasználás: Ecsettel vagy hengerrel

Profik

  • A legtartósabb emulzió a piacon
  • Ellenáll a tipikus háztartási szennyeződéseknek
  • A fehér szín fehér marad
  • Könnyen felvihető ecsettel vagy hengerrel
  • Alkalmas az egész ház körüli használatra

Hátrányok

  • Biztos nem olcsó!

végső ítéletet

Ha a legjobbat keresi, és az ár nem jelent problémát Önnek, mindenképpen javasoljuk, hogy nézze meg ezt.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb eszközök a munkához

A legjobb emulziós festék csak egy lépés afelé, hogy otthona belső terét új megjelenést kölcsönözze. A következő lépés a megfelelő eszközök megléte a festék tényleges felhordásához. Ezt szem előtt tartva, itt vannak az eszközök, amelyeket a munkához használnánk.

Melyik Roller? Harris komolyan jó

Legjobb ecset: Harris komolyan jó

A legjobb emulziós festékszóró: Bosch 3000-2

Összegzés

A legjobb emulziós festék kiválasztása lehetővé teszi, hogy otthona friss külsőt kölcsönözhessen anélkül, hogy a bank feltörné. Ez azt is jelenti, hogy a végtermék tartós lesz, ami biztosítja, hogy ne kelljen pár évente újrafestenie!

Útmutatónkat követve meg fogja találni a legjobb festéket saját személyes projektjéhez – akár teljesen új külsőt szeretne adni konyhájának, akár egyszerűen csak feltölti a kopott fehér mennyezetét.

Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért

Nem szívesen díszíted magad? Mindig lehetősége van arra, hogy szakembert vegyen fel, aki elvégzi helyette a munkát. Megbízható kapcsolataink vannak szerte az Egyesült Királyságban, akik készek felárazni az Ön munkáját.

Kérjen ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatot a környéken, és hasonlítsa össze az árakat az alábbi űrlap segítségével.

  • Hasonlítson össze több árajánlatot és takarítson meg akár 40%-ot
  • Okleveles és okleveles festők és mázolók
  • Ingyenes és kötelezettség nélkül
  • Helyi lakberendezők a közelben


Szeretne többet megtudni a különböző festékekről? Nyugodtan vessen egy pillantást a legújabb legjobb fehér emulziós festék cikk vagy néhány hasznos útmutató:

Matt vagy selyemfesték hálószobákhoz?

A legjobb lapos emulziók a szakértők szerint

Festhetsz selymet selyemre?

Festhetsz fugázót emulzióval?

mit jelent a 410

A repedt emulzió javítása

Matt vagy selyemfesték nappaliba?

Festhet matt fényesre?

Festhetsz egy radiátort emulzióval?

Keverhető a matt és a selyemfesték?

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: