A legjobb lapos emulziók a szakemberek szerint

Tudja Meg Az Angyal Számát

2022. január 2. 2021. szeptember 29

Míg általában a lapos emulziók nem biztos, hogy olyan jók, mint az öné szabványos matt emulziók vagy súrolható matt emulziók , még mindig van helyük a piacon.



Ha Ön olyan személy, akinek egyenetlen felületei vagy felületi tökéletlenségei vannak, és nem engedheti meg magának, hogy vakológépet kérjen a falak és a mennyezet lesimításához, a lapos emulziók lehetnek a legjobb választás az Ön számára.



Ennek a cikknek az a célja, hogy tájékoztassa Önt arról, mik azok a lapos emulziók, és javaslatokat adjon a professzionális lakberendezők közösségének tanácsai szerint, melyeket érdemes megvásárolni.



Ennek tudatában ugorjunk bele.

Tartalom elrejt 1 Mik azok a lapos emulziók? két Mik a lapos emulziók negatívumai? 3 Miért használjunk lapos emulziókat? 4 A legjobb lapos emulziók, amelyekre a szakemberek szavaztak 4.1 Johnstone Perfect Matt 4.2 Dulux Trade tartós lapos matt 4.3 Leyland Smart Matt 4.4 MacPherson Eclipse emulzió 4.5 Tikkurila Anti-Reflex 2 4.6 Tikkurila Optiva 3 5 Végső gondolatok 5.1 Kapcsolódó hozzászólások:

Mik azok a lapos emulziók?

A lapos emulzióknak van a legalacsonyabb fényességük az emulziók közül. Ez azt jelenti, hogy kevesebb fényt vernek vissza, mint más emulziótípusok. A lapos emulziók használatának előnye, hogy hihetetlenül ügyesen elrejtik a felületi hibákat.



Mik a lapos emulziók negatívumai?

Miközben fantasztikusan elrejtik a felületi tökéletlenségeket, ennek az alacsony fényességi szintnek köszönhetően a lapos emulziók sokkal kevésbé tartósak, mint a tojáshéj vagy akár a matt emulziók.

Tehát ha rendetlen gyerekekből vagy huncut háziállatokból álló háztartásban van, akkor valószínűleg a legjobb, ha elkerüli a lapos emulziókat, mivel a festék felülete nagyobb valószínűséggel karcolódik és karcolódik.

Ezenkívül a pigment hiánya miatt előfordulhat, hogy a színválasztás nem mindig úgy alakul, ahogyan azt várta.



Miért használjunk lapos emulziókat?

Ahogy fentebb említettük, lapos emulziókat használjon a felületi hibák elrejtésére. Ez különösen azok számára hasznos, akik nem engedhetik meg maguknak a göröngyös falak és mennyezetek kiegyenlítését, és elrejtik az egyenetlen falakkal együtt járó árnyékhatásokat.

Kiválóan használhatók hálószobákban is, amelyek általában olyan helyiségek, ahol nyugodt környezetet szeretne teremteni, és megteheti, hogy a falak nem verik vissza a fényt a felületről!

A legjobb lapos emulziók, amelyekre a szakemberek szavaztak

Tehát melyek a jelenleg az Egyesült Királyságban kapható legjobb lapos emulziók? A személyes kedvenceink felsorolása helyett úgy döntöttünk, hogy megkeressük a professzionális lakberendezők közösségét, hogy kikérjük véleményüket. A következő tanácsok számos professzionális lakberendezőtől származnak.

Johnstone Perfect Matt

A listánkon első helyen a Johnstone Perfect Matt áll. Ezt a kereskedelmi festéket úgy alakították ki, hogy a lehető legkisebbre csökkentse a látható felhordási nyomokat, de valóban így jön ki?

Amikor a professzionális lakberendezőket megkereste, sokan a Johnstone Perfect Matt-et választották kedvenc lapos emulziójuknak, de egy óvatossággal. Ha a Johnstone Perfect Matt-et világosabb színekben használja, akkor a felhordás nehézségekbe ütközhet, egyesek szerint az állaga olyan, mint a rágógumi. Az is probléma, hogy egyes világosabb árnyalatok (például fehér) teljesen megszáradás után szürkévé válnak.

Sötétebb színek? A teljes ellentéte! A sötétebb színekkel való munka egy álom, és nem hagy maga után képkeretet vagy villogást, ha kritikus megvilágításnak vannak kitéve.

666 angyal szám szerelem

Összességében nagyszerű választás, ha a falakat sötét színűre festi, de valószínűleg jobb elkerülni, ha világosabb árnyalatot szeretne.

Dulux Trade tartós lapos matt

Következő, és a professzionális lakberendezők széles körben megszavazták, kedvenc lapos emulziójuk a Dulux Trade Durable Flat Matt. Ez a tartós emulzió valahol a 2-5%-os fényességi tartományban van, ami ideálissá teszi a felületi hibák elrejtésére és az egyenetlen falak elfedésére.

Ennek a lapos matt emulziónak az egyik különösen lenyűgöző tulajdonsága az átlátszatlansága. A sötét színek könnyedén elfedik a világosabb árnyalatokat, a legtöbb munkánál mindössze 2 réteg szükséges a teljes fedéshez.

Összességében egy szilárd, lapos emulzió, amely nagyon jól esik, különösen, ha rózsaszín Hamilton hüvelyt használ a felvitelhez.

Leyland Smart Matt

Míg az Egyesült Királyságban a professzionális lakberendezők nem éppen a Leyland-et kedvelik, a Smart Matt kivételt képez. Sokan ezt a lapos matt emulziót a Dulux és a Johnstone's elé helyezik, mivel önszintező. Az önterülő tulajdonságok alapvetően azt jelentik, hogy minden henger- vagy kefenyom kiegyenlődik, így tökéletesen sima felületet kap.

Ezenkívül ez az emulzió probléma nélkül javítható. Nem csak az, hogy az első felhordás után még néhány hónapig megérintheti a felületet, ami különösen hasznos, ha a vonal későbbi szakaszában hibákat észlel.

1010 angyal szám jelentése

Ami a színt illeti, valószínűleg a Leyland Smart Matt áll a legközelebb ahhoz, amit rendelni gondol. Például sok lapos matttal ellentétben (a Johnstone's az egyik), a fehér fehér marad, miután megszáradt.

MacPherson Eclipse emulzió

A MacPherson's Eclipse egy másik lapos emulzió, amely rendkívül népszerű a lakberendezők körében, akik nem hajlandók mást használni, mint ezt a mennyezeten.

Jómagam is használtam néhányszor, és garantálhatom, hogy jó minőségben elrejti a tökéletlenségeket. Furcsa módon pár réteg után úgy tűnik, mintha nem fedne jól. De csak egy kis türelem kell hozzá. Ahogy szárad és megkeményedik, a fedőbevonat teltebbé és átlátszatlanabbá válik, hogy gyönyörű szilárd felületet kapjon.

Nem ez a legtartósabb festék a piacon, így tényleg csak mennyezetre ajánlom, de ha erre vágyik, akkor megéri a pénzt.

Íme néhány más lakberendező vélemény a MacPherson’s Eclipse-ről:

Két réteg általában ragyogó. Viccesen megy tovább, majd beállítja magát. Az egyik trükk, amit megtanultam ezzel a cuccal, az, hogy legalább fél napig kerüljem a második bevonatot.

- Pál

Valószínűleg a legjobb lapos matt fehér mennyezetre, bár falakra nem használnám, mert nem túl tartós. Szépen és laposan szárad, ráadásul tapintáskor sem villog.

- Daniel

Tikkurila Anti-Reflex 2

A Tikkurila Anti-Reflex 2 (vagy AR2) egy másik lapos matt, amelyet mennyezeten való használatra terveztek, bár megfelelő a tartóssága (az adatlapok szerint valójában hasonló súrolási besorolása van, mint az Optiva 5-nek), feltéve, hogy olyan felületen szeretné használni. falak.

Ennek a festéknek a fényességi szintje 0-5%, ami jó képet ad arról, hogy milyen nagyszerű a kritikus megvilágítású mennyezeteknél.

Figyelemre méltó, hogy annyira jó az átlátszatlansága, hogy már 1 réteg után is azt gondolhatod, hogy kész a munka. De ne kövesd el azt a hibát, hogy 1-en hagyod – a végeredmény még jobban fog kinézni 2 réteggel.

Tikkurila Optiva 3

Optiva 3-mal festett falak

A listánkat a Tikkurila Optiva 3 zárja, amely véleményem szerint a legjobb lapos matt falakhoz. Az Optiva 3 egy kerámiafesték, amely növeli a tartósságot, és a lapos, matt felülettel együtt tökéletesen illeszkedik a kék és zöld árnyalatok sötétebb árnyalatainak falakon történő használatához.

Az egyetlen hátránya az, hogy a világosabb színek lefedettsége nem fantasztikus, így előfordulhat, hogy tetemes számlát szedsz össze, ha nagy helyiségeket kell festeni.

Végső gondolatok

Most már láthatta a professzionális lakberendezőink ajánlásait, mi csak a saját végső gondolatainkat szerettük volna elmondani arról, hogy mi a legjobb lapos emulzió.

A mennyezetekhez csak a Tikkurila Anti Reflex 2-jét használjuk. Nagy az átlátszatlansága, szilárd fedése és természetesen teljesen lapos, így könnyedén elrejti a tökéletlenségeket.

A falak esetében azt javaslom, hogy nézze meg az Elle Decorationt (a Crown készítette), amely rengeteg választási lehetőséget kínál a lapos emulziókhoz. Miután magam is használtam párszor a közelmúltban, garantálhatom, hogy milyen nagyszerűen néz ki. Tartósság tekintetében nem mondhatnám teljes bizonyossággal, hogy teljesen őszinte legyek, de még nem találkoztam semmilyen problémával (3 hónapja használtam először).

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: