A legjobb mosható matt festék

Tudja Meg Az Angyal Számát

2022. január 3. 2021. június 13

Melyik a legjobb mosható matt festék?



Az ilyen kérdések szubjektívek lehetnek. Végül is attól függ, hogy melyik minőségre fektetsz nagyobb hangsúlyt. Egyesek azt gondolhatják, hogy a legjobb az, amelyik a legtartósabb, míg mások azt gondolhatják, hogy a legjobb egy olyan festék, amely lemosható, de végső soron mindenekelőtt jól kell kinéznie.



A sok vélemény miatt úgy döntöttünk, hogy hozzáadunk egy kis alaptudományt a vitához. Természetesen 136 professzionális festőről és lakberendezőről beszélünk, megkérdezzük őket, melyik mosható matt festék a legjobb, és összeszámoljuk az eredményeket. Oké, ez NAGYON alapvető tudomány, de biztosan hatásos!



Az eredmények birtokában felsoroltuk az első 5-öt szavazati arányukkal együtt, valamint véleményünket és gondolatainkat az ezekkel a festékekkel kapcsolatos saját tapasztalataink alapján.

Ennek ellenére nézzük meg, melyik festék mellett döntöttek a profik.



Tartalom elrejt 1 Gyors pillantást két 1. Johnstone’s Acrylic Durable Matt 3 2. Crown Clean Extreme (a szavazatok 19%-a) 4 3. Dulux Diamond (a szavazatok 15%-a) 5 4. Tikkurila 5 (a szavazatok 10%-a) 6 5. Tikkurila 3 (a szavazatok 8%-a) 7 A legjobb mosható matt festék kitüntetések 7.1 Armstead Durable (Mike Lucas) 7.2 Macpherson akril Matt (Joe Hessey) 7.3 Leyland kopásálló Matt (Joe Sexton) 8 Mi a különbség a legjobb mosható matt festék és a normál matt között? 9 Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért 9.1 Kapcsolódó hozzászólások:

Gyors pillantást

1.: Johnstone’s Acrylic Durable Matt (a szavazatok 35%-a)

2.: Crown Clean Extreme (a szavazatok 19%-a)

3.: Dulux Diamond (a szavazatok 16%-a)



4.: Tikkurila Optiva 5 (a szavazatok 10%-a)

5.: Tikkurila Optiva 3 (a szavazatok 8%-a)

1. Johnstone’s Acrylic Durable Matt


Szavazásunk 136 résztvevőjének szavazatának 35%-ával a Johnstone’s Acrylic Durable Matt egyértelműen győztes, majdnem kétszer annyi szavazatot kapott, mint a 2. helyezett. Őszintén szólva ez nem lep meg minket teljesen.

Az elmúlt néhány évben egyre több professzionális festőt láttunk, aki a Johnstone új termékeit öleli fel, és az Aqua Guard (szaténfa) a kereskedők másik kedvence. Szóval mi ez a felhajtás?

666 sokat látni

A Johnstone tartós mattja nagyjából minden professzionális festő álma. Belül megy falak és mennyezetek mint egy álom, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnia az egyenetlenségek vagy ecsetnyomok miatt. Nagyon gyenge szagú is, ami külön értékesítési pont, különösen, ha egész nap festékkel dolgozik.

Ez is egy hihetetlenül sokoldalú festék. Használható bárhol otthon, és figyelemre méltó tartóssága miatt sok mosást, valamint a konyhák és fürdőszobák környezetvédelmi követelményeit is kibírja.

folyamatosan látom a 666 -ot

Profik

  • Mosható anélkül, hogy aggódnia kellene a festék károsodásától
  • Nagyon alacsony szagú
  • Ellenáll a páralecsapódásnak
  • Ellenáll a sárgulásnak

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

A Johnstone's Acrylic Matt-et a szakemberek kipróbálták és tesztelték, és ragyogó értékeléseket kap. Emiatt úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb mosható matt festék.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

2. Crown Clean Extreme (a szavazatok 19%-a)


A második helyen a Crown Clean Extreme súrolható matt áll, amely a becslések szerint akár 10 000 dörzsölést is kibír. Tartósság szempontjából nem lesz sokkal jobb ennél.

Véleményünk szerint ennek a festéknek az egyik legjobb tulajdonsága a vastagsága, ami fantasztikus átlátszóságot biztosít. Ha azt mondom, hogy egy világos színű réteg szinte teljesen befed egy sötét színt, nem viccelek. 2 kabát és vége a játéknak. Ez jelentős előnyt jelent az olyan kiskereskedelmi festékekkel szemben, mint a Dulux Easycare, amely az előző falszíntől függően 3 vagy 4 réteget is elbír.

Miért választanak tehát a professzionális festők az olyan kereskedelmi festéket, mint a Crown Clean Extreme a „mosható” kiskereskedelmi festékek helyett? Nos, csökkenti a teljes karbantartási költségeket a munka és az anyagok terén, mivel a festék hosszú élettartama és meghosszabbodik esztétikája hosszabb ideig. Tehát bár a Crown Clean Extreme-hez hasonló festék kezdeti költsége magasnak tűnhet, összességében hosszú távon több értéket biztosít.

Profik

  • Több ezer mosást is kibír
  • Egy álma, hogy alkalmazza a falak és mennyezetek
  • Kiváló fedőképességgel rendelkezik a kiskereskedelmi festékekhez képest

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

Sok kereskedő nem megy e nélkül a munkahelyére, és könnyen belátható, hogy miért.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

3. Dulux Diamond (a szavazatok 15%-a)

a 11:11 jelentése

A 3. helyet az általunk megkérdezett professzionális festők és lakberendezők 15%-a szavazta meg a Dulux állandóan megbízható Diamond Matt-e. Mindez nem meglepő számunkra. A Dulux gyémánt matt jó hírnevet szerzett a kereskedők körében, mint megbízható, tartós és foltálló. emulzió .

Tapasztalataink szerint a gyémánt matttal könnyű olyan kiváló felületet készíteni, amely tartós, bár kissé túl vastag ahhoz, hogy közvetlenül a dobozból kivehessük vele. Körülbelül 5-10% vizet részesítek előnyben a termékhez, ami megkönnyíti a falra és mennyezetre való felhordását.

Érdemes megjegyezni, hogy a Dulux Diamond Matt az az egyik leggyorsabban száradó festék a piacon. Emiatt azonnal le kell vágnia és fel kell tekernie, hogy elkerülje a „keretezési hatást”, ami lényegében azt jelenti, hogy a falat úgy fog kinézni, mintha egy nagy keret lenne körülötte.

A Diamond Matt talán legjobb tulajdonsága (azon kívül, hogy természetesen mosható) a sima felület, amelyet elérhet. A konzisztencia miatt nagyon ritka, hogy ecset- vagy hengernyomok jelenjenek meg, különösen, ha megfelelő felszerelést használ.

Profik

  • Sok mosást kibír
  • Nagyon könnyen alkalmazható
  • Könnyen sima felületet érhet el ecset vagy hengernyomok nélkül

Hátrányok

  • Kicsit túl sűrű – szükség lehet egy kis víz hozzáadására a hígításhoz

végső ítéletet

A Dulux Diamond Matt az egyik legjobban mosható matt festék a piacon, és minden barkácsolónak tökéletes.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

jelentése 4:44

4. Tikkurila 5 (a szavazatok 10%-a)

Tikkurila 5

A 4. és 5. helyet a Tikkurila 5 és Tikkurila 3 szerezte meg, és a szakemberek látszólag vitatkoznak abban, hogy melyik a legjobb mosható matt festék.

Míg a szakemberek az elmúlt néhány évben szerették az Optiva 5-öt, 2021 májusában a Tikkurila visszahívta az Optiva 5-öt a szakmabeliek panaszai miatt. 2021 júniusában az általános konszenzus az, hogy az Optiva 5 sokat veszített minőségéből a festék összetételének megváltoztatása miatt.

Nagyon valószínű, hogy szavazásunk válaszadói nem használták az Optiva 5 legújabb iterációját, így nehéz megmondani, hogy az Optiva 5 megérdemli-e a helyét ezen a listán. kérdeztük AS Díszítő további részletekért, hogy észleltek-e változást. Íme, mit kellett mondaniuk:

Igen, nagy különbséget vettem észre benne. Régebben zseniális volt, és festeni megyek. Most újra megnézzük a cserét, mivel az ajtók homlokzata, képkerete fölött villognak (akár egyszerre 1 falat is), és most a falak legkisebb tökéletlenségei is megjelennek.

A legrosszabb a saját konyhámban van, ahol valójában letörik a falat, ahol egy bőr bárszék hátulja találta el. Biztosan más az illata is. Nem tudom, hogy a cégek miért vacakolnak valamivel, ami tökéletesen működött. Ismerek másokat is, akik ugyanígy vélekednek az Optiva 5-ről. Csak kiábrándító.

végső ítéletet

Az Optiva 5 egyértelműen nagy kedvenc volt sok lakberendező között, de úgy tűnik, hogy a legutóbbi sorozatuk nem felel meg a szabványnak. Nagyon valószínű azonban, hogy a következő hetekben módosítani fogják a képletet.

5. Tikkurila 3 (a szavazatok 8%-a)


Míg az Optiva 5 okoz némi fejtörést a Tikkurilának, ez nem mondható el az Optiva 3-ról. 2021 júniusától a lakberendezők nagy kedvence a festékben található kerámiatechnológia miatt, amely megkönnyíti a mosást.

A festés praktikusságán túl az Optiva 3 számos lenyűgöző színt kínál, különösen a jelenlegi 2021-es belső dekortrendek mellett (gondoljunk csak a sötétkékekre és zöldekre). Ezen túlmenően, az Optiva 3 lapos felülettel rendelkezik (az Optiva 5-höz képest, amelynek enyhe fénye van), ami jelenleg határozottan benne van.

Felvitelét tekintve nagyon szépen megy, és kellően fed, így egy csepp festék is nagyon jól megy. Ez egy drága termék, és hacsak nem nagy területeket akar festeni, jobb, ha kihagyja, mivel a kisebb mennyiség egyszerűen túl drága.

Miközben néhányszor használtuk a festéket, úgy gondoltuk, hogy megkeressük az önálló vállalkozóként működő lakberendezőt, Chris Marsh véleményét:

Az Optiva 3 remek festék. Körülbelül 2 éve használom szilárdan, előtte Optiva 5-öt használtam. Nagyon tartós is.

Profik

  • Rendkívül tartós
  • Könnyű állapotban tartani
  • Az Optiva 3 többféle, divatos színben kapható
  • Könnyen alkalmazható

Hátrányok

  • Nagyon drága, hacsak nem ömlesztve vásárolják

végső ítéletet

Az Optiva 3 lapos matt felületével a belsőépítészek álma. Érdemes megvenni, ha van pénzed.

A legjobb mosható matt festék kitüntetések

Az összes matematikus számára valószínűleg felismerte, hogy a szavazatok százalékos aránya nem éri el a 100-at. Természetesen ez azért van, mert csak az 5 legjobb festéket vettük figyelembe, amelyekre szavaztak. Vannak mások, amelyek néhány szavazatot gyűjtöttek, amelyeket az alábbiakban felsorolunk, valamint néhány idézetet azoktól a szakemberektől, akik kedvencüknek választották őket.

Armstead Durable (Mike Lucas)

Végig-végig Armstead ember vagyok, és bár az Armstead Durable a vékony oldalon van, ami befolyásolhatja az átlátszatlanságot, nagyon szépen megy, és összességében nagyszerű dolog. 2 vagy 3 réteg általában befedi a piszkos falakat.

az állatöv angyalai

Macpherson akril Matt (Joe Hessey)

Rendszeresen használom a Macpherson’s Acrylic Matt-et, mert nevetségesen tartós. Igen, lágyan szárad, de szerintem jó csere. A legtöbb színben 2 rétegben fed, ami bónusz.

Leyland kopásálló Matt (Joe Sexton)

Az új bálozó a városban a Leyland kopásálló matt. Az elmúlt hetekben használtam, és nagyon jó. Kiváló felület, és még jobb fehér, mint a Tikkurila. Az áron kívül tényleg nem tudom megkülönböztetni ezt a felszerelést a Johnstone's matttól.

Mi a különbség a legjobb mosható matt festék és a normál matt között?

Magától értetődik, de a nyom benne van a kérdésben. A mosható matt (nyilvánvalóan) mosható, ami azt jelenti, hogy általában könnyebben tisztítható, mint a hagyományos matt festékek. De nem ez az egyetlen előnye, amelyet élvez – a mosható matt festék általában jobban ellenáll a foltoknak és a zsírnak is, így nem kell először foglalkoznia velük.

Miért választaná a mosható mattot? A mosható matt előnyös választás olyan helyiségekben, mint a konyha és a fürdőszoba, ahol nagyobb valószínűséggel keletkeznek foltok és karcolások. A normál matt általában nem rendelkezik olyan tartóssággal, amelyre szüksége van ezeknek a környezeti követelményeknek. Akkor is érdemes a normál matt helyett moshatót választani, ha otthonában különösen koszos gyerekek és házi kedvencek vannak.

Meg kell jegyeznünk, hogy egyes mosható festékek fényesebbek lehetnek, mint a hagyományos mattok, ami hozzájárul a tartóssághoz, ezért tartsa ezt szem előtt, amikor eldönti, melyiket szeretné megvásárolni.

Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért

Nem szívesen díszíted magad? Mindig lehetősége van arra, hogy szakembert vegyen fel, aki elvégzi helyette a munkát. Megbízható kapcsolataink vannak szerte az Egyesült Királyságban, akik készek felárazni az Ön munkáját.

Kérjen ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatot a környéken, és hasonlítsa össze az árakat az alábbi űrlap segítségével.

  • Hasonlítson össze több árajánlatot és takarítson meg akár 40%-ot
  • Okleveles festők és mázolók
  • Ingyenes és kötelezettség nélkül
  • Helyi lakberendezők a közelben


Kategória
Ajánlott
Lásd Még: