A legjobb falfesték az Egyesült Királyságban [2022]

Tudja Meg Az Angyal Számát

2022. január 3. 2021. május 6

A legjobb falfesték megtalálása drámai hatással lehet a belső és a külső falakra egyaránt.



Egy festéknyalás új életet kölcsönözhet a megfáradt, elavult belső dekorációnak, vagy felfrissítheti a külső falakat, amelyeket a brit időjárás fokozatosan megviselt.



De honnan tudod, hogy melyik festék illik hozzád? Ha nem a megfelelőt választja, akkor valami olyasmit kaphat, amivel nehéz egyenletes fedést elérni, más színűre szárad a konzervdoboz és foltos lesz.



Szerencsére több éves tapasztalatunkat és több száz vásárló visszajelzését egyesítettük, hogy elkészítettük ezt az útmutatót, amely a belső és a külső falak különböző területeire vonatkozik. Olvasson tovább, hogy megtudja, mely festékeket ajánljuk.

Tartalom elrejt 1 Összességében a legjobb falfesték: Johnstone emulzió két A legjobb mosható falfesték: Dulux Easy Care 3 A legjobb hálószoba falfesték: Johnstone's Color Vibe 4 A legjobb külső falfesték: Leyland 5 A legjobb fehér falfesték: Dulux Pure Brilliant White 6 A legjobb csillogó falfesték: V1rtus 7 A legjobb fémes falfesték: Johnstone Feature Wall Metallic 8 Összegzés 9 Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért 9.1 Kapcsolódó hozzászólások:

Összességében a legjobb falfesték: Johnstone emulzió

cuprinol a legjobb kerítésfestékünk



Az ár, a színválaszték, a könnyű felhordás és a tartósság kombinálása esetén nehéz elnézni a Johnstone matt emulzióját, mint a legjobb falfestéket. Ez az alacsony szagú emulzió tökéletes beltéri használatra, és minimális felhajtással alkalmazható falakra és mennyezetre.

Emulziós lévén a festék konzisztenciája megkönnyíti az egyenletes felvitelt, és különösen jól működik közepes szálú szintetikus hengerrel. Ecset használatakor ügyeljen arra, hogy bőségesen töltse fel festékkel, és bőségesen vigye fel. Ez biztosítja, hogy a festék megkötése után ne legyenek foltok.

Szintén gyenge szagú, ami megkönnyíti a munkát, de természetesen ügyeljen arra, hogy a helyiség jól szellőztessen a festés előtt, alatt és után.



Míg a festék matt felületre szárad, még mindig nagyon tartós és kopásálló. Speciálisan úgy lett kialakítva, hogy évekig tartson, és letörölheti a nyomokat anélkül, hogy aggódnia kellene a festék lemosása miatt. A teljesen matt felület tökéletes a falak felületének tökéletlenségeinek elfedésére.

A Johnstone matt emulziójának egyik legjobb tulajdonsága a rengeteg színválaszték. A Kávékrémtől a Vízeséskékig körülbelül 40 szín áll rendelkezésre, így nehéz lesz nem találni olyat, ami passzol a stílusodhoz.

Festék részletei
  • Kiadósság: 12m²/L
  • Érintésszárítás: 1-2 óra
  • Második réteg: 4-6 óra
  • Felhasználás: Ecsettel vagy közepes szálú szintetikus hengerrel

Profik

  • Tartós és törölhető
  • Az alacsony szag miatt a festék könnyen használható
  • Hatalmas színválaszték közül választhat
  • Kiváló ár-érték arányt biztosít

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

Mindent figyelembe véve a Johnstone emulziós festéke anélkül fogja átalakítani a belső teret, hogy a bank feltörné.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

111 angyal szám jelentése

A legjobb mosható falfesték: Dulux Easy Care

cuprinol kerti árnyalatú festékdoboz

Az otthon nagy forgalmú területein, mint például a konyha, a folyosók, a lépcsők és a lépcsők hajlamosabbak a foltok, a kézlenyomatok és az általános kopás kialakulására. Ezért fontos ezeknek a területeknek a festésekor, hogy valami tartós, tartós és mosható anyaggal párosuljon. Erre a célra a Dulux Easy Care terméket ajánljuk.

A Dulux Easy Care egy mosható matt festék, amely otthoni bármely falon vagy mennyezeten használható, de különösen hasznos a fent említett nagy forgalmú területeken.

Sűrű, krémes állagú, így könnyen felvihető, és a bőséges, 13 m²/l-es fedőképessége sokat tesz. A festék minősége olyan, hogy könnyen sima felületet érhet el, függetlenül attól, hogy a falak felülete teljesen sík vagy egyenetlen. Természetesen a matt emulzió azt is jelenti, hogy a falak minden tökéletlenségét elfedik.

A Dulux Easy Care egyedülálló folttaszító technológiát használ, ami lényegében azt jelenti, hogy a kiömlött folyadékok visszaverhetők, majd a festék károsítása nélkül könnyen lemoshatók. 20-szor keményebb, mint a normál emulzió, így évekig kibírja.

A Dulux Easy Care számos hideg, semleges színben kapható, mint például Chic Shadow, Natural Slate és Pebble Shore, és ideális azok számára, akik modern, nyugodt belső dekorációt keresnek.

Festék részletei
  • Kiadósság: 13m²/L
  • Érintésszárítás: 2 óra
  • Második réteg: 4 óra
  • Felhasználás: Ecsettel vagy hengerrel

Profik

  • 20-szor keményebb, mint a normál matt emulziók
  • Mindössze 4 óra alatt megszárad
  • Különféle vonzó hideg, semleges színekben kapható
  • Mosható és foltlepergető

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

Véleményünk szerint ez a legjobb festék folyosókhoz, lépcsőkhöz és lépcsőkhöz, és vonzó, modern hangulatot kölcsönöz otthonának.

mit jelent az 555

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb hálószoba falfesték: Johnstone's Color Vibe

Hálószobáink a mi személyes terünket képezik, és az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy egyedivé varázsoljuk, ha kifestjük. A legjobb hálószoba falfestéket választottuk a Johnstone’s Color Vibe.

Ez a matt emulzió számos egyedi színben kapható, és tökéletes ahhoz, hogy egy kis személyiséget vigyen hálószobájába. Ha valóban nyilatkozatot szeretne tenni, akkor ez a festék ugyanolyan hatékony, ha nappalijában is festik.

A festék konzisztenciája nagyszerű, és sima felhordást tesz lehetővé. Egy dolog, amit meg kell jegyezni, hogy meglehetősen gyorsan szárad, ezért érdemes egy kicsit elhamarkodni a felvitelnél, hogy egyenletes fedést kapjon. A Johnstone Color Vibe-nak alig van szaga, ami barátságos tulajdonság, de természetesen a biztonság kedvéért ügyeljen arra, hogy a helyiség jól szellőzjön.

Miután teljesen megkötött, a festék strapabíró és letörölhető. Ez azt jelenti, hogy a kiömlött foltok letörölhetők anélkül, hogy aggódnia kellene a festék károsodásától. A matt felület gazdag, nem tükröződő felületet hoz létre, amely képes elfedni a falak minden tökéletlenségét.

Továbblépve a színválasztásra, és ez lehet ennek a festéknek a legjobb tulajdonsága. A 12 élénk és egyedi lehetőség közül választhat, mint például a Strawberry Daiquiri, a Cobalt Dream és a Fiery Sunset, így Ön valóban elkényezteti a választást.

Festék részletei
  • Kiadósság: 13m²/L
  • Érintésszárítás: 1-2 óra
  • Második réteg: 4 óra
  • Felhasználás: Ecsettel vagy hengerrel

Profik

  • Rendkívül egyedi színválasztékkal rendelkezik
  • A gyors száradás azt jelenti, hogy nem kell egész nap arra várni, hogy a festék megszáradjon
  • Szinte nincs szaga
  • Törölhető és kopásálló felületet hoz létre

Hátrányok

  • Gyorsnak kell lennie a lehető legjobb befejezéshez

végső ítéletet

A Johnstone's Color Vibe egyedi és gazdag színek széles választékát kínálja, és kiválóan alkalmas arra, hogy hálószobáját egyénivé tegye.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb külső falfesték: Leyland

mit jelent 1234 lelkileg

A legjobb kiválasztásakor festék külső falakhoz olyat kell választani, ami tartós, nem hámlik, és valljuk be, látványosan néz ki. Ezt szem előtt tartva választottuk a Leyland simát falazófesték .

Ez a falazófesték tökéletes a külső falakhoz, de ha marad egy kevés, mint a vásárlók gyakran teszik, használhatja más falazott felületeken, például ablakpárkányon. Összességében felhordható olyan felületekre, mint a téglafalazat, nyersanyag, kavicsos, beton és vakolat.

Ez egy víz alapú formula, mégis az egyik legvastagabb a piacon. Ez ideális porózus felületekhez, például falazathoz, mivel biztosítja, hogy ne maradjanak kimaradt foltok. Ilyen a vastagsága, nagyon valószínű, hogy csak egy rétegre lesz szükség, és a festék minőségromlás nélkül felvihető akár csupasz falazatra, akár korábban festett felületre.

Ha egy kicsit túl vastagnak találja, ami megnehezíti a felvitelt, könnyen hígítható, de ne feledje, hogy ebben az esetben valószínűleg több rétegre lesz szüksége.

Ami a tartósságot illeti, a Leyland falazófestékének jó 10 évig ki kell bírnia, mielőtt felfrissül. Kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy védelmet nyújtson minden időjárás ellen (ami ideális az Egyesült Királyságban élőknek), és penészálló tulajdonságokkal rendelkezik, hogy megakadályozza a festék elszíneződését.

A színek között az írótól a feketéig bármi van, ez a 2 csak egy pár a 13 különböző színből. A szomszédok biztosan féltékenyek lesznek!

Festék részletei
  • Kiadósság: 10m²/L
  • Érintésszárítás: 1-2 óra
  • Második réteg: 4-6 óra
  • Felhasználás: Ecsettel vagy hengerrel

Profik

  • Tartós és ellenáll az Egyesült Királyság időjárásának
  • Vastag összetétele biztosítja, hogy egyetlen rés se maradjon festetlenül
  • Nagyon gyorsan szárad, mivel vízbázisú
  • Modern színek nagy választéka

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

A Leyland falazófestéke a legjobb külső falfesték tartósságának, minden időjárás elleni védelemnek és a különböző színek bőséges választékának köszönhetően.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb fehér falfesték: Dulux Pure Brilliant White

cuprinol kerti árnyalatú festékdoboz

A Dulux iparágvezető az Egyesült Királyságban, és a Pure Brilliant White emulziójuk jó példa arra, hogy miért veszik át a koronát (elnézést, Crown).

Ez az egyszerűen felvihető emulzió tiszta fehér eredményt ad foltmentesen, és falakra és mennyezetekre készült. A felület valahol a lapos-matt tartományban van, ami azt jelenti, hogy ez az emulzió ideális a falak vagy a mennyezet hibáinak elrejtésére, miközben modern megjelenést biztosít.

Míg a legtöbb fehér emulzió alig sárgul, a Dulux Chromalock technológiája teljesen biztos. Miután az emulzió megszáradt és a színpigmentek teljesen megkötötték, a Chromalock láthatatlan gátat hoz létre, hogy megvédje a színt a kopástól. Ez különösen hasznos az alacsonyabb fényességű emulzióknál, mivel általában kevésbé tartósak.

A kívánt tökéletes végeredmény eléréséhez két réteg használatát javasoljuk. A Pure Brilliant White emulzió gyorsan szárad, így a második réteg már 4 óra elteltével felvihető.

Ez az emulzió vízbázisú, ezért alacsony VOC-tartalommal rendelkezik, így ideális belső felületekre, például hálószobákra vagy nappali falak és mennyezetek. A víz alapú szerencsére a tisztítást is sokkal könnyebbé teszi – a festék szappanos vízzel lemosható az ecsetekről és a hengerekről.

Festék részletei
  • Kiadósság: 13m²/L
  • Érintésszárítás: 1-2 óra
  • Második réteg: 2-4 óra
  • Felhasználás: Ecsettel vagy hengerrel

Profik

  • Sima, modern felületet biztosít foltmentesen
  • A Chromalock technológia biztosítja, hogy a fehér ne fakuljon vagy sárguljon
  • A második réteg már 4 óra elteltével felhordható
  • Az alacsony VOC-tartalom biztonságossá teszi a beltéri használatát
  • Könnyen tisztítható utána, pusztán vízzel

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

Ami a legjobb fehér falfestékeket illeti, ez a legjobb. Egyáltalán nem lepődtünk meg, amikor a fogyasztók több mint 30 000 vélemény alapján 9,6/10-re értékelték.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb csillogó falfesték: V1rtus

cuprinol kerti árnyalatú festékdoboz

Amikor a legjobb csillogó falfestéket keresi, valószínűleg számos olyan márkával találkozik, amelyek nem ismertek, és őszintén szólva nem rendelkeznek olyan minőséggel, mint néhány jó hírű festékmárka. Emiatt azt javasoljuk, hogy csillogó adalékanyagot használjon a festékhez, ahelyett, hogy olyan festéket vásárolna, amelyben már van csillogás.

A v1rtus-t választottuk, és miután magunk teszteltük, nagyon lenyűgözött az eredmények. A Johnstone emulziós festékével összekeverve (a v1rtus szerint BÁRMILYEN emulzióval működni fog) vonzó csillogó hatást tudtunk elérni.

Bár valószínűleg nem használnám a saját otthonomban, nagyszerű lenne, különösen a gyerekek hálószobájában (az EN71 és ASTMD-4236 biztonsági szabványok szerint nem mérgező).

mit jelentenek ezek a számok

A csillogás többféle színben kapható, beleértve az ezüstöt, a levendulát és a smaragdzöldet. Ez azonban csak 3 szín az összesen 25 színből, így bőven van lehetőség kreatívkodni.

Profik

  • Tanúsítvánnyal rendelkező, nem mérgező és biztonságos gyermekszobákban való használatra
  • Fakulásálló, ami azt jelenti, hogy idővel nem ereszt ki semmilyen színt
  • Használata egyszerű – egyszerűen öntse a csillámot a festékes dobozába
  • A továbbfejlesztett fényvisszaverő kristályok könnyűvé teszik a csillogó felület elérését
  • 100%-ban vegán és mentes minden állatkísérlettől

Hátrányok

  • Ez valószínűleg magától értetődő, de ügyeljen arra, hogy a csillámot közvetlenül a festékbe helyezze, különben rémálom lesz a tisztítás

végső ítéletet

Ez a csillogó adalék a prémium matt emulziókat csillogó felületekké varázsolja, így ha erre a hatásra vágyik, érdemes kipróbálni.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb fémes falfesték: Johnstone Feature Wall Metallic

cuprinol kerti árnyalatú festékdoboz

A legjobb fémes falfesték megtalálása azt jelenti, hogy olyasmit kell keresni, amely nem csak megkötve ad nagyszerű fémes hatást, hanem kifinomult is. Gyakran előfordul, hogy az olcsóbb fémfestékek közül néhány jobb terminológia híján ragacsosnak tűnik. Szerencsére a Johnstone Feature Wall Metallic emulziója ezt elkerüli.

Amint azt az ón is sugallja, ez a festék jobban megfelel egyetlen falon, nem pedig az egész helyiségben, és különösen hasznos lesz azok számára, akik lenyűgöző falat szeretnének létrehozni.

a 222 -es szám jelentése

A festék konzisztenciája ideális a könnyű használathoz, és a 15 m²/l fedőképesség körülbelül olyan jó, mint az emulzió esetében. Egy kevés tényleg sokat segít, ha erről a festékről van szó, és néhány réteg után még mindig bőven marad a dobozban.

Egy dolgot szem előtt kell tartani, hogy NAGYON alaposnak kell lennie, amikor a festéket használat előtt felkeveri. A festék fémrészecskéket tartalmaz, ezért festés előtt győződjön meg arról, hogy mindegyik megfelelően össze van keverve. Ennek elmulasztása azt jelentheti, hogy a fémes hatás nem egyenletes.

Festék részletei
  • Kiadósság: 15m²/L
  • Érintésszárítás: 1-2 óra
  • Második réteg: 4 óra
  • Felhasználás: Finom halomhenger

Profik

  • Számos kifinomult fémes szín közül választhat
  • Kiválóan alkalmas falként való használatra
  • A festék alapos felkeverése után egyenletes fémes hatás érhető el

Hátrányok

  • Ha kontrasztos színűre fest, más emulziót kell használnia, amely hasonló színű a fémfestékéhez

végső ítéletet

A metál hatású festék egyedülálló módja annak, hogy egyéniséget varázsoljon nappalijába vagy hálószobájába, és a Johnstone metálfestéke a legjobb választás.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

Összegzés

A legjobb falfesték kiválasztása, legyen az akár belső, akár külső, fontos döntés, amikor otthona felújításáról van szó. festeni a falakat . Ha rosszul csinálja, előfordulhat, hogy valami hiányos vagy egyszerűen nem alkalmas a feladatra (láttuk, hogy néhányan a fényes terméket választják!)

Szerencsére, ha ragaszkodik a fenti útmutatáshoz, valószínűleg olyasmit fog kapni, ami tartós, és végső soron sokkal szebbé teszi otthonát. Természetesen nehéz kiválasztani a tökéletes festéket bármilyen munkához, de nagy eséllyel Ön elégedett leszek a választásoddal. Ha bármilyen kérdése van a listánkon szereplő festékekkel kapcsolatban, forduljon bizalommal, és szívesen elvezetjük a helyes irányba.

Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért

Nem szívesen díszíted magad? Mindig lehetősége van arra, hogy szakembert vegyen fel, aki elvégzi helyette a munkát. Megbízható kapcsolataink vannak szerte az Egyesült Királyságban, akik készen állnak az Ön munkájának árára.

Kérjen ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatot a környéken, és hasonlítsa össze az árakat az alábbi űrlap segítségével.

  • Hasonlítson össze több árajánlatot és takarítson meg akár 40%-ot
  • Okleveles és okleveles festők és mázolók
  • Ingyenes és kötelezettség nélkül
  • Helyi lakberendezők a közelben


Szeretne többet megtudni a különböző festékekről? Nyugodtan vessen egy pillantást a legújabb legjobb konyhaszekrény festék cikk!

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: