A legjobb konyhai szekrényfesték az Egyesült Királyságban [2022]

Tudja Meg Az Angyal Számát

2022. január 3. 2021. május 6

A legjobb konyhai szekrényfesték kiválasztása olcsó módja annak, hogy teljesen felfrissítse konyhája megjelenését.



Ha a konyhája felújításán gondolkodik, és azt tervezi, hogy teljesen lecsupaszítja a konyhai szekrényeket, és újakra cseréli őket, érdemes kétszer is meggondolnia. Feltéve, hogy a fa még mindig jó állapotban van, meglepődhet, hogy az új festékréteg mekkora hatással van a konyhája általános megjelenésére és érzetére.



De mivel rengeteg márka és festéktípus közül választhat, honnan tudja, melyik a megfelelő az Ön számára? Ha nem megfelelő festéket választ, cseppnyomok, egyenetlen fedés és könnyen karcos felület keletkezhet.



Szerencsére több éves tapasztalattal rendelkezünk a festés és mázolás terén, és ezt a több száz vásárló visszajelzésével kombináltuk, hogy elkészítsük ezt a hasznos útmutatót a legjobb konyhaszekrény-festéshez, valamint tippeket adunk a színsémákhoz és a legjobb felület eléréséhez. Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni.

Tartalom előadás 1 Összességében a legjobb konyhai szekrényfesték: Johnstone's Cupboard Paint 1.1 Profik 1.2 Hátrányok két Második helyezett: Ronseal szekrényfesték 2.1 Profik 2.2 Hátrányok 3 A legjobb fehér konyhai szekrényfesték: Dulux Trade Diamond 3.1 Profik 3.2 Hátrányok 4 Kiváló festék laminált szekrényekhez: Rust Oleum 4.1 Profik 4.2 Hátrányok 5 Jó költségvetési lehetőség: Johnstone Quick Dry Satin 5.1 Profik 5.2 Hátrányok 6 A legjobb konyhai szekrényfesték: Rust Oleum Painter's Touch 6.1 Profik 6.2 Hátrányok 7 Összegzés 8 Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért 8.1 Kapcsolódó hozzászólások:

Összességében a legjobb konyhai szekrényfesték: Johnstone's Cupboard Paint

Johnstone



Ha a legjobb konyhaszekrényfestéket keresi, nehéz elnézni a Johnstone tartós szekrényfestékén. Kifejezetten konyhai szekrényekhez készült, ez a festék egyszerű megoldás, hogy a konyháját frissen, új megjelenéssel ruházza fel.

Mivel kifejezetten konyhai szekrényeken való használatra lett kifejlesztve, felhasználhatja a szekrények helyreállítására, legyen szó melaminról vagy MDF-ről.

A továbbfejlesztett vízbázisú formula kellemes konzisztenciájú, ami megkönnyíti az ecsettel történő felvitelt, és még mindig sima, szatén felületet kap. Az is praktikus, hogy nem kell külön alapozót vagy alapozót használni – egyszerűen készítse elő a felületet, mint bármely más festési munkához, és kezdje el felhordani.



A festék vízbázisú, ami azt jelenti, hogy nem kell eltűrnie az erős szagokat, így kényelmesen használható a konyhában anélkül, hogy az összes ajtót le kellene vennie a külső felhordáshoz. Természetesen a festés előtt, közben és után is gondoskodni kell a konyhánk megfelelő szellőztetéséről.

A Johnstone's Cupboard Paint nagyon tartós, ha már be van kötve, de óvatosnak kell lennie körülötte a száradási folyamat során. Amíg nedves, nagyon könnyen megkarcolódhat, ezért kellő körültekintésre és szorgalomra van szükség, hogy ne rontsa el a felületet.

A színek között megtalálható a halványszürke, a fehér és az antik krémszín, amelyek mindegyike teljesen átalakítja konyháját. Személyes kedvencünk a halványszürke, amely modern elegáns megjelenést kölcsönöz.

Festék részletei
  • Kiadósság: 12m²/L
  • Érintésszárítás: 1 óra
  • Második réteg: 5 óra
  • Alkalmazás: Ecsettel

Profik

  • Tartós és tisztítható
  • Hihetetlenül gyors száradás, amely lehetővé teszi, hogy fél nap alatt elvégezze a munkát
  • Alacsony szag és alacsony VOC, így környezetbarátabb
  • Idővel nem sárgul

Hátrányok

  • Nedves állapotban könnyen lekarcolódik, ezért ne feledje

végső ítéletet

Összességében ez a tartós szaténfesték számos vonzó szín közül választhat, és több ezer felújítási költséget takaríthat meg.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

Második helyezett: Ronseal szekrényfesték

Ronseal szekrényfesték

A legjobb konyhai szekrényfestéket a Ronseal's Cupboard és Melamine festék nyerte be. Noha ez a festék nem egészen felel meg a Johnstone's szabványának, egy kicsit több kényelem érdekében kiváló minőséget kínál, és a legtöbb szekrényhez csak egy réteg szükséges.

Ezt a festéket, akárcsak a Johnstone's-t, kifejezetten konyhai szekrényekhez fejlesztették ki, és bármilyen felületre alkalmazható, beleértve a melamin, MDF, rétegelt lemez és forgácslap felületét.

A krémes, szatén festék oldószer alapú, és nagyon könnyen felvihető, és függőlegesen ecsettel könnyen sima felületet érhet el. Az oldószeralapúság azt jelenti, hogy meg kell tennie a megfelelő biztonsági intézkedéseket, mivel magas VOC-tartalma és szaga van.

Ha csupasz fára vagy világosabb árnyalatú festékre fest, egy réteg elegendő. Ha merész színekre fest, szükség lehet egy további rétegre. Javasoljuk, hogy hagyjon 24 órát a felhordások között, mert ez jó ötletet ad arra vonatkozóan, hogy szüksége van-e még egy rétegre vagy sem.

Ennek a festéknek talán a legjobb tulajdonsága a tartóssága. A formulája biztosítja, hogy ellenáll a karcolásoknak és a karcolásoknak, ugyanakkor vízálló is, ami azt jelenti, hogy mosható és dörzsölhető anélkül, hogy aggódnia kellene a festék széttöredezése miatt.

A Ronseal színválasztéka lenyűgöző, és olyan modern színeket tartalmaz, mint a gránitszürke, az elefántcsont, a magnólia és a mokkabarna. A 10 szín közül választhat, hogy megtalálja azt, ami illik az általános dekorstílusához.

Festék részletei
  • Kiadósság: 8m²/L
  • Érintésszárítás: 1 óra
  • Második réteg: 4 óra (ha szükséges)
  • Alkalmazás: Ecsettel

Profik

  • Tartós és tisztára súrolható
  • Világosabb felületekre felhordva általában elég egy réteg
  • Jól bírja a karcolásokat és a karcolásokat
  • Alkalmas minden belső fa és melamin felületre

Hátrányok

  • Magas VOC-tartalom

végső ítéletet

Ez a legtartósabb speciális konyhai szekrényfesték a piacon, de eltart egy ideig, amíg megszárad. Ha ez rendben van, akkor ez a festék lehet az Ön számára.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb fehér konyhai szekrényfesték: Dulux Trade Diamond

Ha a legjobb fehér konyhaszekrényfestéket keresi, akkor valami tartós, könnyen tisztítható, és ami még jobb, foltálló. Ebben a pillanatban a Dulux Trade Diamond Satinwood-ot, pontosabban a Pure Brilliant White opciót választanánk.

Noha nem egy speciális konyhai szekrényfesték, a Diamond Satinwood számos felületre alkalmas, beleértve a fát, MDF-et és még fémeket is. Ez tökéletes választássá teszi konyhai szekrényekhez, miközben szabadon felhasználhatja a maradékot bármilyen más projekthez.

Annak ellenére, hogy vízbázisú, a festék konzisztenciája kellemes és sűrű, ami különösen jó minőségű szintetikus ecset használatakor gyerekjáték. Akkor is jó eredményeket érhet el, ha rövid szálú moher hengert használ, feltéve, hogy azt vízbázisú festékekhez való használatra gyártották. A festék gyorsan szárad, kb. 6 órás újrafestési idővel, alacsony szag- és VOC-tartalma miatt beltérben is biztonságosan alkalmazható.

A fejlett vízbázisú formula biztosítja, hogy a késztermék immunis legyen a karcolásokkal, karcolásokkal, foltokkal és zsírral szemben. Ez azt jelenti, hogy a szekrények tisztítása nemcsak egyszerű lesz, hanem elkerüli a tisztítási folyamat során bekövetkező károkat is.

Természetesen a színe fehér, de itt fontos megjegyezni, hogy az oldószer alapú festékekkel ellentétben ez nem sárgul az idő múlásával.

Festék részletei
  • Kiadósság: 12m²/L
  • Érintésszárítás: 2 óra
  • Második réteg: 6 óra
  • Felhasználás: Ecsettel vagy rövid szálú mohair hengerrel

Profik

  • Tartós és károsodás nélkül tisztítható
  • A gyorsan száradó formula azt jelenti, hogy fél nap alatt elkészülhet
  • Alacsony szag és alacsony VOC, így környezetbarátabb
  • Idővel nem sárgul

Hátrányok

  • Kicsit drága

végső ítéletet

Ha fehér konyhaszekrényfestéket keres, amely tartós és nem sárgul, akkor ez a festék az Ön számára.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

Kiváló festék laminált szekrényekhez: Rust Oleum

Ha nagyszerű festéket keres laminált szekrényekhez, nem kell sokkal tovább keresnie a Rust Oleumnál. Ha ismeri a krétafestéket, tudhatja, hogy a közösségi médiában sok belsőépítész-rajongó szereti ezt a Rust Oleum lapos matt krétafestéket. Különösen jó, ha új életet ad a fáradt, kopottnak tűnő konyhaszekrényekbe.

Míg az a bútorfesték , A Rust Oleum krétafestéke számos belső felületen használható, beleértve a melamint és az MDF-et is. Ez azt jelenti, hogy a régi konyhaszekrényektől a sárguló kőkandallókig bármi újjáéleszthető és felfrissíthető ezzel a festékkel.

Ennek a festéknek a fedése kivételes, miközben könnyen felhordható. Vízbázisú festékként éppen megfelelő vastagságú, hogy egyenletes eloszlást kapjon ecset használatakor, és a legtöbb esetben csak egyetlen rétegre lesz szüksége.

Az egyetlen dolog, amit azt mondanánk, hogy a kiálló területek festésekor legyen különösen óvatos a krétafestékkel, mivel ezek különösen hajlamosak a festéklerakódásokra. A legtöbb krétafestékhez hasonlóan ez is minimális VOC-t tartalmaz, és mint ilyen, alig vagy egyáltalán nincs szaga.

Azt is ismerték, hogy nagyon strapabíró, és ideális konyhai szekrényekhez, mivel gyakran megérintik.

A színt tekintve tesztünk azt mutatta, hogy a szín (kacsatojás) megegyezik a dobozon látható színnel. Szintén hasznos tudni, hogy ez a festék több mint 15 elegáns színben kapható, így több mint elegendő választási lehetőséget biztosít a szekrények meglévő konyhadekorációjához.

Festék részletei
  • Kiadósság: 14m²/L
  • Érintésszárítás: 1 óra
  • Második réteg: 4-6 óra (ha szükséges)
  • Alkalmazás: Ecsettel

Profik

  • Nagyon tartós még a gyakran megérintett felületeken is
  • Különféle elegáns színekben kapható
  • Alacsony szag és alacsony VOC, így környezetbarátabb
  • Összességében fantasztikus ár-érték arány

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

Lehet, hogy a krétafestéket egyesek divatnak tekintik, de mi garantáljuk a minőségét. Ha valami mást szeretne kipróbálni, próbálja ki ezt.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

Jó költségvetési lehetőség: Johnstone Quick Dry Satin

Belső fa

Ellentétben a Johnstone speciális szekrényfestékével, a belső fa és fém szatén egy kicsit sokoldalúbb, de ez ne tántorítsa el. Bebizonyosodott, hogy fantasztikus eredményeket hoz a konyhaszekrényeknél, és ezt több száz nagyszerű online vélemény is alátámasztja.

Nem kell egy zseni ahhoz, hogy kitaláljuk, hogy ez a festék alkalmas belső fák és fémek festésére, de döntő fontosságú, hogy ez magában foglalja a rétegelt lemezt, MDF-et és rétegelt lemezt, amelyeket az Egyesült Királyság konyháiban gyakran használnak.

Vízbázisú festék lévén, nem túl sűrű az állaga, és szintetikus ecsettel könnyen felvihető. Könnyen eloszlatható a fa felületeken, és összességében egy kevés sokra megy. Az is hasznos, hogy ez a festék minimálisan csöpög, így nem maradhatnak rajta cseppnyomok, feltéve, hogy ügyel a felhordás során. Az alacsony VOC-tartalom és szag környezetbarátabbá teszi, és azt is jelenti, hogy biztonságosan alkalmazható beltérben.

A festék tetszetős, közepesen fényes felületet kap, és hasznos tudni, hogy a formula nem sárgul, ha a konyhaszekrények fehérre festésére gondol. A szatén bevonat tartóssága megfelel az elvárásoknak – szívós, tartós és könnyen mosható.

A festék számos elegáns színben kapható, köztük matt ezüst, rózsaszín Cadillac és Seashell, így bőséges választási lehetőséget kínál konyhája egyedi megjelenéséhez.

Festék részletei
  • Kiadósság: 12m²/L
  • Érintésszárítás: 1-2 óra
  • Második réteg: 6 óra (ha szükséges)
  • Alkalmazás: Ecsettel

Profik

  • Tartós és tisztítható anélkül, hogy károsítaná a festéket
  • Érintésszáraz körülbelül 1-2 óra alatt
  • Az alacsony szag és az alacsony VOC környezetbarátabbá teszi
  • Idővel nem sárgul
  • Hihetetlenül olcsó a minősége ellenére

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

Az egyik legjobb, de az egyik legolcsóbb – ideális azok számára, akik alacsony költségvetéssel dolgoznak, és továbbra is minőségi felületre vágynak.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb konyhai szekrényfesték: Rust Oleum Painter's Touch

Bár mi személy szerint ragaszkodunk az ecsettel felhordható folyékony festék használatához, vannak olyan spray-festékek, amelyek a közelmúltban kerültek a piacra, amelyek jó munkát végeznek – ezek közül a leginkább a Rust Oleum Painter's Touch.

látva a 1111 -es számot

A Rust Oleum's Painter's Touch egy 400 ml-es spray-festék, amely belső felületekre, például fára és fémre alkalmazható, és számos tárgyon, például konyhai szekrényeken és egyéb bútorokon használható.

A spray-palack használata hihetetlenül egyszerű, egyszerűen csak erőteljesen rázni kell az alkalmazás előtt és közben. A fúvóka fókuszált, ami azt jelenti, hogy pontos felületet érhet el, és nem tömődik el, ami gyakori probléma egyes festékszóróknál. Ha valami mást választott, csak legyen tudatában az eltömődés problémájának. Ez gyakran azt eredményezi, hogy a festék kifolyik, és egyenetlen fedést biztosít.

A Rust Oleum's Painter's Touch hihetetlenül gyorsan szárad – mindössze 20 percet vesz igénybe, hogy érintésmentes legyen, és már 1 óra elteltével egy újabb réteget viszünk fel.

Több mint 40 különböző típus és szín közül választhat, de általában a legjobb, ha ragaszkodunk a szatén felülethez, amely megfelelő védelmet és vonzó, közepesen fényes felületet biztosít. Tisztában vagyunk vele, hogy néhány más blog megemlítette ennek a festéknek a fényes változatát, de ha nem szeretné, hogy minden felületről visszaverődjön a fény, a legjobb, ha ragaszkodunk a szaténhoz.

Festék részletei
  • Kiadósság: 2m²/L
  • Érintésszárítás: 20 perc
  • Második réteg: 1 óra
  • Alkalmazás: permeteződoboz

Profik

  • A konyhaszekrények festésének egyik leggyorsabb módja
  • Sima és tartós felületet biztosít
  • Különféle felületeken használható
  • Annyi színben kapható, hogy nehéz lehet választani

Hátrányok

  • Alacsony lefedettség – szükség lehet néhány dobozra, ha sok szekrényt kell festeni

végső ítéletet

A konyhai szekrények festésének leggyorsabb módja a spray-festék használata, így ha nincs ideje az egész napot a projekttel tölteni, vegyen magának néhány dobozt, és menjen a városba.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

Összegzés

Ha konyhája felújításán gondolkodik, és ki szeretné cserélni a konyhai szekrényeket, időt, pénzt és erőfeszítést takaríthat meg magának, ha új festést ad rájuk.

20-30 GBP kedvéért mindenképpen megér egy próbát, és ha nem tetszik a végeredmény, akkor legalább adtál egy esélyt magadnak! Tartsa be a fenti útmutatónkat, és nem fog túl messzire tévedni.

Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért

Nem szívesen díszíted magad? Mindig lehetősége van arra, hogy szakembert vegyen fel, aki elvégzi helyette a munkát. Megbízható kapcsolataink vannak szerte az Egyesült Királyságban, akik készek felárazni az Ön munkáját.

Kérjen ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatot a környéken, és hasonlítsa össze az árakat az alábbi űrlap segítségével.

  • Hasonlítson össze több árajánlatot és takarítson meg akár 40%-ot
  • Okleveles és okleveles festők és mázolók
  • Ingyenes és kötelezettség nélkül
  • Helyi lakberendezők a közelben


Szeretne többet megtudni a különböző festékekről? Nyugodtan vessen egy pillantást a legújabb legjobb külső fafesték cikk!

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: