A legjobb bútorfesték az Egyesült Királyságban [2022]

Tudja Meg Az Angyal Számát

2022. január 3. 2021. június 28

Profi lakberendezőként gyakran kérdezik tőlünk, hogy melyik a legjobb bútorfesték?



Nos, erre a kérdésre nehéz megválaszolni. A trükkös kérdés az oka, hogy valójában nincs egyetlen festék sem, amely az összes négyzetet kipipálja. Például, bár egyes belső bútoraihoz kréta bevonatot is választhat, ez a festék nem lesz kültéri kerti bútor.



A rossz festék kiválasztása meglehetősen negatív következményekkel jár. Előfordulhat, hogy a választott festék nem tapad jól az aljzathoz, így lehetetlen a felhordás anélkül, hogy foltos felületet hagyna. Vagy olyan festéket választ, amely jól mutat a bádogdobozban, de valójában olyan színre áll be, amellyel nem vagy teljesen elégedett.



Ezt szem előtt tartva kiválasztottuk a piacon lévő legjobb bútorfestékeket, és meghatározott szekciókba soroltuk őket. Ez azt jelenti, hogy percek alatt kiválaszthatja a tökéletes festéket a projektjéhez.

Tekintse meg alább, hogy melyik festéket választottuk a kedvenceinknek.



Tartalom elrejt 1 A legjobb matt fényezésű bútorfesték: The One két A legjobb fából készült bútorfesték: Dulux Wood Sheen 3 A legjobb kréta bútorfesték: Rust Oleum Chalky Finish bútorfesték 4 A legjobb kerti bútorfesték: Johnstone's Garden Colors 5 A legjobb kültéri fémbútorfesték: Dulux Weathershield 6 A legjobb fehér bútorfesték: Rust Oleum szatén bútorfesték (fehér pamut) 7 Színes útmutató 8 Milyen festéket használjunk fabútorokhoz? 9 Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért 9.1 Kapcsolódó hozzászólások:

A legjobb matt fényezésű bútorfesték: The One

Ha bútorait lefesteni szeretné, és vonzó matt felületet szeretne elérni, akkor a Rainbow's The One-t ajánljuk. Bár nem nagy név a festékgyártók terén, az elmúlt 25 év során a festékgyártók szakértőiként nőttek meg. krétafesték , különös tekintettel a bútorfestékek piacára.

Ezt a festéket kifejezetten fabútorokhoz, beltéri és kültéri használatra tervezték, de igazán kiváló, ha olyan tárgyakon használják, mint a komód, székek és éjjeliszekrények. Használható kerti bútorokon, bár nem lennénk teljesen biztosak abban, hogy ellenáll a brit időjárásnak.



A matt felületre száradó The One egy egyrétegű (a legtöbb esetben) festék, amely ideális a felületi hibák elrejtésére, és a színek sokfélesége (pontosabban 11) lehetőséget ad a bútorok párosítására. meglévő dekor stílus.

Profik

  • Attól függően, hogy milyen felületre fest, általában csak egy rétegre lesz szüksége
  • Alig van VOC, amely ezt a festéket környezetbaráttá és szagmentessé teszi
  • A matt felület jól elrejti a felületi hibákat
  • Többféle szín közül lehet választani

Hátrányok

  • Külső használathoz hiányzik a tartósság

végső ítéletet

Univerzális festék, amely különösen kiváló belső fabútorokon.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb fából készült bútorfesték: Dulux Wood Sheen

Ha az a célja, hogy megőrizze fabútorainak természetes megjelenését, A Dulux's Wood Sheen a festék vele akarsz menni. Ez a tartós pác és lakk egyben tökéletes arra, hogy új életet leheljen a belső és a külső fabútorokba.

A szívós és tartós felület biztosítja a fabútoroknak azt a hosszan tartó védelmet, amelyre szüksége van az aljzat lezárásával és keményítésével. Ez végső soron időjárásállóvá teszi, ami fontos a kültéri bútorok esetében, valamint ellenáll a karcolásoknak és a belső fabútoroknak.

Az is hasznos, hogy viszonylag könnyen alkalmazható. Tekintettel arra, hogy folt és lakk egyben, megőrzi egy tipikus emulzió konzisztenciáját, miközben jobb fedést tesz lehetővé, mint az átlagos lakk.

Bár a festék konzisztenciája van, még mindig kevésbé átlátszó, és ecsettel felhordva friss életet kölcsönöz a felületnek, de lehetővé teszi, hogy az alatta lévő természetes fa erezete átragyogjon, ahelyett, hogy teljesen lefedné. Ez azt jelenti, hogy minden korábbi átlátszatlan festéket először el kell távolítani, amit megtehet a festékeltávolító .

Profik

  • Új életet hoz a fabútorokba
  • Szilárd és tartós, és ellenáll a brit időjárás legrosszabb időszakának is
  • Szép konzisztenciája van, ami megkönnyíti a felvitelt
  • Beltéri és kültéri fabútorokhoz egyaránt alkalmas

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

A Dulux Wood Sheen tökéletes azok számára, akik új fokú vibrációt szeretnének vinni régi megjelenésű fa bútoraiba.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb kréta bútorfesték: Rust Oleum Chalky Finish bútorfesték

A lakberendezési fórumokon sok belsőépítész-rajongó által kedvelt, klasszikus, sima tapintású matt krétafesték új életet kölcsönöz a fáradt és elhasználódott bútoroknak.

Míg bútorfestékként van védve, a Rust Oleum krétafestéke számos belső felületen használható, beleértve a fa, kő, vakolat és alapozott merev felületeket, például fémet és műanyagot. Ez azt jelenti, hogy a régi szekrényektől a sárguló kőkandallókig bármi újjáéleszthető és felfrissíthető ezzel a festékkel.

Kivételes fedést várhat ettől a festéktől, és tapasztalataink szerint viszonylag könnyen felhordható. Vízbázisú festékként éppen megfelelő vastagságú, hogy egyenletes eloszlást kapjon ecset használatakor, és a legtöbb esetben csak egy-két rétegre lesz szüksége.

A legtöbb krétafestékhez hasonlóan óvatosnak kell lennie a kiálló területek festésekor, mivel a krétafesték különösen hajlamos a festék felhalmozódására. A Rust Oleum Chalky Finish bútorfestéke minimális VOC-t tartalmaz, és alapértelmezés szerint alig vagy egyáltalán nincs szaga.

Azt is köztudott, hogy nagyon strapabíró, és ideális olyan felületeken való használatra, amelyeken vagy nagy a forgalom, vagy sokat érintenek.

A színt tekintve tesztünk azt mutatta, hogy a szín (kacsatojás) nagyjából megegyezik a dobozon látható színnel. A Duck Egg-en túl ez a különleges festék több mint 15 elegáns színben kapható, így több mint elegendő választási lehetőséget kínál ahhoz, hogy bútorait a meglévő színsémáihoz illessze. Lehetősége van arra is, hogy két kontrasztos színű réteg kombinálásával bánatos megjelenést hozzon létre, majd lecsiszolja a felületet.

Profik

  • Többféle színben kapható
  • Gyakorlatilag semmilyen VOC nem teszi ezt a festéket környezetbaráttá és szagmentessé
  • Csak egy vagy két rétegre van szükség a tökéletes felület eléréséhez
  • Az egyik jelenleg kapható tartósabb krétafesték

Hátrányok

  • Hajlamos a festék felhalmozódására a kiálló területeken

végső ítéletet

Mindent figyelembe véve ez a legjobb kréta bútorfesték a piacon.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb kerti bútorfesték: Johnstone's Garden Colors

A Johnstone's Garden Colors egy univerzális termék, amely számos szemet gyönyörködtető színben kapható, és mindenképp érdemes megnézni, ha kiváló minőségű kerti bútorfestéket keres, és a költségvetés nem számít.

A Johnstone's Garden Colors kültéri fára való használatra készült, és amikor azt mondjuk, hogy ez egy univerzális, akkor halálosan komolyan gondoljuk. Ezt használhatod festeni bármire a fészerekből és kerítésekből asztalokhoz és kerti székekhez.

A festék nagyon sima felhordása, és néhány réteg szükséges a tökéletes felület eléréséhez, feltéve, hogy megfelelően előkészíti az aljzatot. A festék konzisztenciája olyan jó, amennyire csak van, és körülbelül 12 m²/l fedőfelületet kell elérnie. Egy dolog, amivel találkozhat, az az, hogy a festék az első felhordáskor kissé csíkosnak tűnik. Ha mégis szembesül ezzel a problémával, nem kell túl sokat aggódnia – az önterülő tulajdonságai a teljes kikeményedés után javítják ezt.

A Johnstone's Garden Colors meglehetősen tartós, és körülbelül 4 évig ki kell bírnia, mielőtt újra elő kell vennie az ecsetet. Noha fakulásállóként forgalmazzák, nem árt néhány év után friss fedőréteget felvinni rá, így érdemes megtakarítani a maradék festéket.

Profik

  • Számos szemet gyönyörködtető szín közül választhat
  • Viszonylag könnyen alkalmazható
  • Különféle kültéri fafajtákon működik
  • Könnyen lemosható a kefékről és a felszerelésekről meleg, szappanos vízzel
  • Gyors száradás (1-2 óra, hogy érintésmentes legyen)

Hátrányok

  • Előfordulhat, hogy néhány év után friss kabátot kell felvennie a kerti bútorra

végső ítéletet

Míg a Johnstone's Garden Colors egy kicsit drága, végül azt kapja, amiért fizet.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb kültéri fémbútorfesték: Dulux Weathershield

Ha tartós megoldást keres kültéri fémbútoraihoz, tanácsunk az lenne, hogy a Dulux Weathershield Multi Surface-t válassza. Bár nem kifejezetten fémbútorokhoz készült, zökkenőmentesen használható, és akár 6 évig is garantált védelmet nyújt.

Használható minden külső fémhez, fához és uPVC-hez. Ez hasznossá teszi más kerti bútorok felviteléhez, ha maradványa van. Ezenkívül penészálló, valamint elég rugalmas ahhoz, hogy elkerülje a repedést.

Miközben ezt a festékhez nincs szükség alapozóra , először mindig érdemes megnézni a kültéri fém bútorok állapotát. Ha nincs jó állapotban, érdemes megvenni a Dulux Weathershield Undercoat-ot ehhez a festékhez. Ez biztosítja a minőségi és hosszan tartó felületet.

Profik

  • Időjárásálló körülbelül 6 évig
  • A több felületű festés azt jelenti, hogy semmi sem megy kárba
  • Gyorsan szárad – a második réteg 4 óra múlva hordható fel
  • Nagyon szép szatén felületet hagy maga után

Hátrányok

  • Elég vastag, és nem terjed olyan jól, mint a többi festék

végső ítéletet

Bár nem kifejezetten kültéri fémbútorokhoz készült, ez a drágakő mégis ellátja a feladatát.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

mit jelent a 888 a szerelemben

A legjobb fehér bútorfesték: Rust Oleum szatén bútorfesték (fehér pamut)

A Rust Oleum bútorfestékcsaládja a saját kedvenceim közé tartozik, így nem meglepő, hogy ha fehérre festeném a bútorokat, akkor a Rust Oleum szatén felületét, pontosabban a fehér pamut színét használnám.

Ezt a vízbázisú szaténfestéket kifejezetten úgy alakították ki, hogy szinte minden alapozatlan felületen tapadjon. A Rust Oleum azt is kijelenti, hogy nincs szükség semmilyen előkészületre. Meg kell jegyeznünk, hogy bár ez a helyzet, mégis azt javasoljuk, hogy végezze el a szokásos előkészületeket a legjobb eredmény elérése érdekében.

Több felületű festék lévén ez fehér festék ideális az éjjeliszekrényektől a konyhaasztalokig és bármin, ami a kettő között van.

Noha egyetlen réteggel is szépen megy, a valódi csúcsminőség eléréséhez javasoljuk, hogy duplázza le. A 2 réteg nagy átlátszatlansága biztosítja, hogy a fa erezetei teljesen befedjenek, anélkül, hogy foltgátlókat kellene használni.

Bár a termék tartóssága kielégítő, érdemes lehet a bútorokat kidolgozni Rust Oleum Wax Polish hogy megadja neki azt a plusz keménységet.

Profik

  • Egy rétegben elkészíthető
  • Gyakorlatilag egyetlen VOC sem teszi ezt környezetbarát festék
  • Minősített játékbiztos
  • Viszonylag olcsó

Hátrányok

  • Szükség lehet néhány rétegre a lakkozott bevonáshoz

végső ítéletet

Ez a jelenleg elérhető legjobb fehér bútorfesték az Egyesült Királyságban. Még jobb, ha a Rust Oleum viaszfényezőjével együtt használjuk.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

Színes útmutató

A régi bútorok újrahasznosításának legjobb része az, hogy teljesen személyre szabhatja azokat. A manapság számtalan színválasztékkal minden lehetséges. Mielőtt azonban kimenne és megvenné a festéket, érdemes megfontolni néhány dolgot.

  • A bútorokon leggyakrabban használt szín a fehér. A fehér az időtlen és tökéletesen illeszkedik bármilyen belső dekor stílushoz
  • Ha keres valamit retro , mindig választhatsz egy élénk és merész narancssárga színt
  • Mit szólnál valamihez, ami több fejedelmi keres? Egy szép lila igazán kifejeződhet
  • Valamire, ami előkelő és elegáns , próbáljon ki egy középkék
  • A fura csaj nézd meg, kombinálj két kontrasztos színt és csiszold le
  • Ha valami rendkívülire vágysz modern nézem, a fekete a megfelelő szín

Milyen festéket használjunk fabútorokhoz?

Ha fabútorok festéséről van szó, jó néhány választási lehetőség áll rendelkezésére. Választhatja például a nagyon népszerű krétafestéket, amely modern, matt felületet hagy maga után, vagy választhatja a klasszikus szaténfa felületet, amely vonzó középfényűvé szárad.

Bár a krétafesték jobban néz ki, mindig érdemes mérlegelni, hogy az esztétika vagy a tartósság a fontosabb Önnek. Azokhoz a bútorokhoz, amelyeket nem sokat érintenek, a krétafesték jó választás lehet. Bútorokhoz, például székekhez és asztalokhoz, a szaténfa festék lehet jobb választás.

Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért

Nem szívesen díszíted magad? Mindig lehetősége van arra, hogy szakembert vegyen fel, aki elvégzi helyette a munkát. Megbízható kapcsolataink vannak szerte az Egyesült Királyságban, akik készen állnak az Ön munkájának árára.

Kérjen ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatot a környéken, és hasonlítsa össze az árakat az alábbi űrlap segítségével.

  • Hasonlítson össze több árajánlatot és takarítson meg akár 40%-ot
  • Okleveles és okleveles festők és mázolók
  • Ingyenes és kötelezettség nélkül
  • Helyi lakberendezők a közelben


Szeretne többet megtudni a különböző festékekről? Nyugodtan vessen egy pillantást a legújabb legjobb fényű festék cikk!

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: