A legjobb krétafesték az Egyesült Királyságban

Tudja Meg Az Angyal Számát

2022. január 3. 2021. május 6

A legjobb krétafestékbe való befektetés izgalmas módot kínál arra, hogy felfrissítsen bármit a régi, kopott bútoroktól kezdve a külső kerti kerítésig, és félelmetes lesz vendégei és szomszédai.



Míg a krétafesték csak a közelmúltban került előtérbe, gyorsan az egyik legkreatívabb festékként nőtte ki magát a belsőépítészet-rajongók és a környezettudatos barkácsolók számára egyaránt.



Ennek ellenére, ha nem megfelelő festéket választ, akkor valami túl vastag ahhoz, hogy felvigye, rossz színben kötődjön meg, és a késztermék könnyen lefejthető a körmével.



Szerencsére jó néhány különböző krétafestéket kipróbáltunk és teszteltünk, és kedvenceinket összegyűjtöttük ebben a praktikus útmutatóban. Olvasson tovább, és fedezze fel az Egyesült Királyságban elérhető legjobb krétafestékeinket.

Tartalom előadás 1 Összességében a legjobb krétafesték: Rust Oleum Chalky Finish bútorfesték 1.1 Profik 1.2 Hátrányok két Második helyezett: Ronseal krétafesték 2.1 Profik 2.2 Hátrányok 3 Kiváló tartós opció: Johnstone krétafestéke 3.1 Profik 3.2 Hátrányok 4 A legjobb Shabby Chic krétafesték: Rainbow Chalk bútorfesték 4.1 Profik 4.2 Hátrányok 5 A legjobb belső falakhoz: Frenchic Chalk Paint 5.1 Profik 5.2 Hátrányok 6 Jól áttekintett választás: GraceMary 6.1 Profik 6.2 Hátrányok 7 Összegzés 8 Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért 8.1 Kapcsolódó hozzászólások:

Összességében a legjobb krétafesték: Rust Oleum Chalky Finish bútorfesték

cuprinol a legjobb kerítésfestékünk



Ha összességében a legjobb krétafestéket keresi, nem kell sokkal tovább néznie, mint a Rust Oleum. A közösségi médiában sok belsőépítészet-rajongó által tisztelt, klasszikus, sima tapintású, lapos matt krétafesték új életet kölcsönöz a fáradt, elhasználódott tárgyaknak.

Míg az a bútorfesték , A Rust Oleum krétafestéke számos belső felületen használható, beleértve a fát, kőt, vakolatot és alapozott merev felületeket, például fémet és műanyagot. Ez azt jelenti, hogy a régi szekrényektől a sárguló kőkandallókig bármi újjáéleszthető és felfrissíthető ezzel a festékkel.

Ennek a festéknek a fedése kivételes, miközben könnyen felhordható. Vízbázisú festékként éppen megfelelő vastagságú, hogy egyenletes eloszlást kapjon ecset használatakor, és a legtöbb esetben csak egyetlen rétegre lesz szüksége.



Az egyetlen dolog, amit azt mondanánk, hogy a kiálló területek festésekor legyen különösen óvatos a krétafestékkel, mivel ezek különösen hajlamosak a festéklerakódásokra. A legtöbb krétafestékhez hasonlóan ez is minimális VOC-t tartalmaz, és mint ilyen, alig vagy egyáltalán nincs szaga.

Azt is ismerték, hogy nagyon strapabíró, így ideális olyan felületeken való használatra, amelyeken nagy a forgalom, vagy sok érintés éri.

A színt tekintve tesztünk azt mutatta, hogy a szín (kacsatojás) megegyezik a dobozon látható színnel. Azt is hasznos tudni, hogy ez a festék több mint 15 elegáns színben kapható, így több mint elegendő választási lehetőséget kínál. Két kontrasztos színű réteg kombinálásával, majd a felület lecsiszolásával is bánatos megjelenést hozhat létre.

Festék részletei
  • Kiadósság: 14m²/L
  • Érintésszárítás: 1 óra
  • Második réteg: 4-6 óra (ha szükséges)
  • Alkalmazás: Ecsettel

Profik

  • Rendkívül tartós
  • Az egyik leggyorsabban száradó festék a piacon
  • Alacsony szag és alacsony VOC, így környezetbarátabb
  • Többféle színben kapható
  • A legtöbb belső felületen használható
  • Kiváló ár-érték arány

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

Ha friss megjelenést szeretne adni belső terének, mindenképpen javasoljuk, hogy próbálja ki a Rust Oleumot.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

Második helyezett: Ronseal krétafesték

cuprinol kerti árnyalatú festékdoboz

A Ronseal az összesítésben a második helyen áll a Chalky Furniture Paint színével, amely teljesen matt felületű, és segít új életet kelteni a polcoktól a szekrényekig.

A Rust Oleumhoz hasonlóan ez is bútorfesték, de a valóságban tökéletesen működik számos felületen és tárgyon, beleértve a szekrényeket, polcokat, fiókokat, ajtókat és szegélylécek . Ez a sokoldalúság lehetővé teszi érdekes és elegáns belső témák létrehozását.

A vízbázisú festék kellemes konzisztenciájú, és könnyen felvihető, bár a 9 m²/l körüli fedőképessége miatt nem fog díjat nyerni. Más krétafestékekhez hasonlóan biztonságosan használható beltérben, alacsony VOC-tartalma és nagyon alacsony szagú. A Rust Oleummal ellentétben néhány réteget fel kell hordani, de gyorsan szárad, és körülbelül 4 óra múlva újra bevonható.

A festék tartóssága egy kicsit olyan. Jól véd a kopás ellen, és kellően szívós ahhoz, hogy védjen az ütésektől, bár valószínűleg nem érdemes nagy forgalmú helyeken használni, mivel hajlamos lehet a forgácsolásra.

8 stílusos színből álló szép választékban kapható, mint például az angol rózsa és az éjfélkék, így elegendő választási lehetőséget kínál a stílusához illő választáshoz.

Festék részletei
  • Terület: 9 m² / l
  • Érintésszárítás: 30 perc
  • Második réteg: 4 óra
  • Alkalmazás: Ecsettel

Profik

  • Tartós és tisztítható
  • Már 4 óra elteltével újra bevonható
  • Alacsony szag és alacsony VOC, így környezetbarát
  • Szép kortárs színválasztéka van
  • Ha teljesen megkeményedik, nagyon jól néz ki

Hátrányok

  • Kevésbé tartós, mint a Rust Oleum

végső ítéletet

Összességében a Ronseal's Chalk Furniture Paint jó ár-érték arány, ha valamivel korlátozottabb is, mint a Rust Oleum.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

Kiváló tartós opció: Johnstone krétafestéke

Ha olyasmire vágyik, ami jól néz ki, de emellett tartós is, akkor nem kell sokkal tovább néznie, mint a Johnstone's Chalk Paint. Nemcsak vonzó matt színűvé válik, hanem kifejezetten bármilyen felületen történő használatra lett kialakítva, előkészítés nélkül.

Speciális formulájának köszönhetően ez a festék különféle háztartási felületeken vagy tárgyakon használható, így szabadon alakíthat bármit, beleértve a bútorokat, kandallókat, asztalokat és akár ágykereteket is. Az alacsony illékony szervesanyag-tartalom és az alacsony szag miatt ideális gyermekszobákban is használható.

Ennek a festéknek talán a leglenyűgözőbb tulajdonsága a tartóssága. Míg a matt felületek általában tartóssági problémákkal járnak, a Johnstone's Chalk Paint nem ad okot aggodalomra. Rendkívül ellenáll a karcolásoknak és karcolásoknak, és ami még fontosabb, nem adja meg magát a kopásnak.

A festék felhordása egyszerű csodálatos konzisztenciájának köszönhetően, amely megfelelő fedést és egyenletes eloszlást eredményez. Ehhez a festékhez mindössze egy rétegre van szüksége, de javasoljuk, hogy kétszeresére vegye le a Johnstone's Finishing Wax-szal, amely hosszabb ideig tartó védelmet biztosít. A kopott elegáns megjelenés érdekében ecsetet javasolunk, de ha simább felületet szeretnél, akkor érdemes hengert használni.

Bár a Johnstone krétafestéke összességében kiváló ár-érték arányt képvisel, megvannak a korlátai. Ebben az esetben a színek nem sokszínűek. Csak négyféle színben kapható, beleértve a kacsatojást és az antik zsályát, ami számunkra igazán szégyen. Ha azonban a színek megfelelnek a belső dekorációnak, ez lehet a legjobb krétafesték az Ön számára.

Festék részletei
  • Kiadósság: Körülbelül 10 m²/L
  • Érintésszárítás: 30 perc
  • Második réteg: 4 óra (ha szükséges, vagy ha bánatos megjelenésre készül)
  • Felhasználás: Ecsettel (vagy hengerrel a simább felület érdekében)

Profik

  • Nagyon tartós
  • Ellenáll a karcolásoknak és a karcolásoknak
  • Alacsony szagú és alacsony VOC-tartalma ideálissá teszi gyermekszobákban való használatra
  • A legtöbb felülethez csak egy rétegre lesz szüksége, így időt és pénzt takaríthat meg

Hátrányok

  • Csak néhány különböző színben kapható

végső ítéletet

Összességében a Johnstone’s rendelkezik az egyik legjobb krétafestékkel a piacon, de némileg hiányzik a színosztályból. Remek választás, ha a felkínált színek illeszkednek lakberendezési stílusához.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb Shabby Chic krétafesték: Rainbow Chalk bútorfesték

A legjobb kopott, elegáns krétafesték kiválasztásával antik, fényűző hangulatot kölcsönözhet belső berendezésének, és ehhez a kedvenc festékünk a Rainbow Chalk bútorfestéke.

Ez a festék ideális régi belső bútorok, például dohányzóasztalok és szekrények újrahasznosítására, és a legjobb, ha barátságos, otthonos légkört teremt. Különböző felületeken is használható, például csupasz fémen és vakolaton, így tényleg csak a képzeleted szab határt.

Nagyon szépen megy ecsettel, és mivel az összhatás kopott elegáns, nem kell minden ecsetvonásnál túlzottan odafigyelni. Ez általában hihetetlenül szórakoztatóvá teszi a kopott elegáns festést. Ehhez a festékhez néhány rétegre van szüksége, de ha világosabb, semleges árnyalatot használ sötét felületen, akkor érdemes lehet egy harmadik réteget is használni.

A felhordott két-három rétegnek kellő szilárdságot és tartósságot kell biztosítania a festéknek a nem kívánt karcolásoktól és ütésektől, de a maximális tartósság érdekében javasoljuk, hogy védőbútorviaszt használjon.

Az egyik legjobb dolog ebben a festékben az a tény, hogy hatalmas színválasztékban kapható, így bármilyen megjelenést hozhat létre. Az olyan színek, mint a tengerkék, a tengeri vörös és az antik arany, tökéletesek a beszélgetést elindító különleges darabok létrehozásához, vagy olyan művészibb színekhez, mint az Olivaceous, az Antherite és az édesgyökér, amelyek sötétek és titokzatosak.

Festék részletei
  • Kiadósság: 12m²/L
  • Érintésszárítás: 1 óra
  • Második réteg: 15 perc (a második réteg felhordása javasolt, mielőtt az első megszáradna)
  • Felhordás: Ecsettel vagy Short Nap Mohair hengerrel

Profik

  • Különféle beszélgetésindító színekben kapható
  • Egy pazar, kopott sikkes díszlet
  • Az alacsony szagú és alacsony VOC-tartalom környezetbarátabbá teszi
  • Használható bútorvédő viasszal a tartósság növelése érdekében
  • Könnyen tisztítható meleg vízzel

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

jelentősége 4:44

Ha a kopott elegáns megjelenésre vágyik, egyszerűen nincs más festék a piacon, amely olyan jó munkát végezne, mint a Rainbow Chalk.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb belső falakhoz: Frenchic Chalk Paint

cuprinol kerti árnyalatú festékdoboz

Ha olyan prémium krétafestéket keres falakhoz, amely a minőséget a tartóssággal ötvözi, akkor a Frenchic-et ajánljuk. Praktikus krétás falfestékük luxus és mosható.

Bár ezt a festéket belső falakra való használatra tervezték, szívóssága és tartóssága miatt hasznos lehet a csempétől a betonpadlóig bármire felvinni. Valójában annyira tartós, hogy elérte az ISO11998 Class 1 Wet Scrub minősítést.

10 hüvelykes henger használatakor ezt a falfestéket könnyű felvinni sűrű, krémes állagának köszönhetően. Ez a vastagság azt is jelenti, hogy a falak felületét egyetlen réteggel kell lefedni, és a meglévő festékre is felvihető. Alacsony VOC-tartalma és alacsony szagú, ami azt jelenti, hogy miután kifestette a szobákat, biztonságosan használhatja őket a festék száradása után néhány órán belül.

Ami a színeket illeti, szinte el van kényeztetve a választék. A Frenchic 15 különböző színből álló választéka mindent tartalmaz, az egyszerű, fehérnél fehérebbtől az elegánsabb Velvet Crushig. A színváltozatok azt jelentik, hogy az otthon bármely helyiségébe választható.

Festék részletei
  • Kiadósság: 10m²/L
  • Érintésszárítás: 2 óra
  • Második réteg: 6 óra (ha szükséges)
  • Felhasználás: Ecsettel vagy hengerrel

Profik

  • Nagyon strapabíró és még tisztára is súrolható
  • Különféle kreatív színekben kapható
  • Az alacsony szagú és alacsony VOC-tartalom biztonságossá teszi a gyermekek hálószobájában való használatát
  • Idővel nem sárgul

Hátrányok

  • Inkább drága

végső ítéletet

A Frenchic falfestéke rendkívül tartós, mégis megőrzi a tipikus matt felület modern, előkelő megjelenését. Egy kis festék sokat segít ebben.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

Jól áttekintett választás: GraceMary

cuprinol kerti árnyalatú festékdoboz

A GraceMary kréta- és agyagfestéke az egyik legjobban értékelt krétafesték a fogyasztók körében, egyrétegű és nulla VOC formulájával különösen népszerűnek bizonyult.

Ez a festék agyag és kréta keveréke, és teljesen biztonságos, természetes anyagokból áll, így az egyik legkörnyezetbarátabb festék jelenleg az Egyesült Királyságban. Különféle felületekre alkalmas, és 250 ml-es vagy 1 literes tartálymérettel kiválóan alkalmas kisebb és nagyobb projektekhez egyaránt.

A GraceMary rengeteg kutatást végzett a krétafestékével kapcsolatban, különös tekintettel arra, hogy rendkívül egyszerű legyen a felhordása. Az eredmény egy olyan festék, amellyel a legamatőrebb barkácsoló is egyenletes eredményt érhet el. A festéket úgy tervezték, hogy minimalizálja az ecsetvonásokat, és megakadályozza a festék felhalmozódását a sarkokban vagy a kiálló területeken. A legjobb végeredmény érdekében javasoljuk, hogy adjon hozzá egy második réteget, ha az első nem teszi teljes mértékben a feladatot.

Ez a krétafesték 23 különböző színben kapható, köztük szén, szürke tölgy és neo menta színben, így nagyszerű palettát kínál.

Festék részletei
  • Kiadósság: 8-13m²/L
  • Érintésszárítás: 1 óra
  • Második réteg: 6 óra
  • Alkalmazás: Ecsettel

Profik

  • Nagyon gyorsan szárad, így nem tölti az egész napot vele
  • Már egy réteg felhordása után is jól néz ki a legtöbb felületen
  • A Zero VOC a legkörnyezetbarátabb festék a listánkon
  • 23 kreatív szín közül választhat
  • Nem hagy semmiféle ecsetnyomot vagy foltot

Hátrányok

  • Fennáll a színváltozás veszélye a kötés után, ha nem védőviasszal együtt használják

végső ítéletet

Ha teljesen természetes, környezetbarát festéket keres, válassza a GraceMary-t.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

Összegzés

A krétafesték nagyon népszerűvé válik az Egyesült Királyságban, és ennek jó oka van. Lenyűgöző matt felületet kínál, és antik megjelenést kölcsönözhet neki. Tökéletes régi bútorok újrahasznosítására, és az egyik legjobb környezetbarát festékek jelenleg a piacon.

Ha Ön barkácsoló, és hajlamos a felújításra, akkor ezt a festéktípust mindenképpen érdemes kipróbálnia!

Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért

Nem szívesen díszíted magad? Mindig lehetősége van arra, hogy szakembert vegyen fel, aki elvégzi helyette a munkát. Megbízható kapcsolataink vannak szerte az Egyesült Királyságban, akik készek felárazni az Ön munkáját.

Kérjen ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatot a környéken, és hasonlítsa össze az árakat az alábbi űrlap segítségével.

  • Hasonlítson össze több árajánlatot és takarítson meg akár 40%-ot
  • Okleveles és okleveles festők és mázolók
  • Ingyenes és kötelezettség nélkül
  • Helyi lakberendezők a közelben


Szeretne többet megtudni a különböző festékekről? Nyugodtan vessen egy pillantást a legújabb legjobb festék műanyaghoz útmutató!

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: