A legjobb festék műanyagokhoz az Egyesült Királyságban [2022]

Tudja Meg Az Angyal Számát

2022. január 3. 2021. május 6

A legjobb műanyag festék megtalálása kissé ijesztő lehet, ha nem biztos abban, hogy mit keres.



De ha a megfelelő festéket választja, lehetősége van arra, hogy új életet leheljen bármibe, a UPVC bejárati ajtótól kezdve az elavult műanyag kerti bútorokig.



Ennek ellenére óvatosnak kell lenned a döntésnél. A műanyag rendkívül sík felület, ezért olyan festéket kell választania, amely jól tapad a felülethez, könnyen egyenletes fedést biztosít, és végül jól néz ki.



Ezt szem előtt tartva tapasztalatainkat felhasználva felkutattuk a jelenleg elérhető legjobb műanyagfestékeket, és alaposan teszteltük őket. Az eredmény ez a praktikus útmutató, amely olyan területekre vonatkozik, mint az UPVC bejárati ajtók, a legjobb időjárásálló műanyag és a legjobb fekete festék műanyaghoz. Olvasson tovább, hogy megtudja, melyik festék a legjobb az Ön számára.

Tartalom előadás 1 Összességében a legjobb műanyag festék: Rust Oleum műanyag festék két A legjobb festék műanyag ajtókhoz: Frenchic Al Fresco 3 A legjobb akrilfesték műanyagokhoz: Hycote 4 A legjobb fekete festék: Rust Oleum Direct to Plastic 5 A legjobb vízálló festék műanyaghoz: Zinsser 6 Milyen festéket használjunk műanyagra? 7 Műanyag felületek festése 7.1 Első lépés: Készítse elő a felületet 7.2 Második lépés: Vigye fel a festéket 8 Összegzés 9 Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért 9.1 Kapcsolódó hozzászólások:

Összességében a legjobb műanyag festék: Rust Oleum műanyag festék

cuprinol a legjobb kerítésfestékünk



A legjobb műanyag overálfestékünk a Rust Oleum Plastic Paint. Bár előfordulhat, hogy egyes műanyag felületeket túl nehéz rávenni a festéket, hogy tapadjon rájuk, a Rust Oleum esetében nem lesz ilyen probléma, mivel festékként és festékként is működik. első egyben.

Ha hozzászokott az ecsettel való festéshez, akkor azon is felmerülhet a kérdés, hogy melyik ecset a legjobb műanyag festéshez? Ismét a Rust Oleum All Surface festéket ajánljuk. Fejlett formuláját kifejezetten ecsettel történő felvitelhez hozták létre, ami azt jelenti, hogy gyengébb minőségű festékek felhordásakor nem fog megjelenni a gyakran előforduló ecsetnyom.

A Rust Oleum All Surface számos különböző színben is elérhető, beleértve a bíborvöröset, a matt fehéret és a smaragdzöldet, ami végtelen lehetőséget kínál otthona műanyag felületeinek és elemeinek testreszabására.



Mivel időjárásálló, ezt a festéket külső és belső tárgyakon is használhatja, így értékes univerzális eszköz. Az a tény, hogy különböző felületekre alkalmazható, azt jelenti, hogy különböző tárgyakat festhet ugyanazzal a festékkel, hogy azok illeszkedjenek az általános színsémához.

Festék részletei
  • Terület: 9 m² / l
  • Érintésszárítás: 2 óra
  • Második réteg: 16 óra
  • Alkalmazás: Ecsettel

Profik

  • Nagyon könnyen alkalmazható még amatőr festők számára is
  • Felülettől függetlenül kiváló minőségű felületet biztosít
  • A szín az alkalmazás után is változatlan marad
  • Vékony állaga ellenére egyáltalán nem csöpög, ami elengedhetetlen a műanyag felületekhez

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

A Rust Oleum minőségi festékszállító, és All Surface festékük több ezer 5* értékelést kapott az ügyfelektől. Ennek a festéknek a sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy bárhol használja otthona körül, és ez teszi a legjobb festéket műanyagokhoz.

látás jelentése 222

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb festék műanyag ajtókhoz: Frenchic Al Fresco

Kicsit másra gondoltunk, amikor a legjobb műanyag ajtófestéket választottuk.

Míg vannak más felületi festékek, amelyek jól működnének UPVC bejárati ajtók (akár a fent említett Rust Oleum All Surface Paint-et is használhatja), a Frenchic Al Fresco termékcsalád valami egyedit kínál, és miután magunk is kipróbáltuk, bátran kijelenthetjük, hogy az egyik legjobb, amit használtunk.

Ez a különleges festék időjárásálló, tökéletes kültérre (ezért hívják Al Fresco-nak), és mint a legtöbb felületi festék, csodákat tesz tartós és kopásálló külső festékként. A fő különbség, amelyet ennél a festéknél talál, az egyedi és elegáns krétás kivitelben amelyek valóban átalakíthatják az egész otthona megjelenését és hangulatát.

A festéknek gyakorlatilag nincs szaga, és az a tény, hogy minimális VOC-t bocsát ki, annyira biztonságossá teszi, hogy megkapta az EN:71-3 tanúsítványt, amely lényegében biztonságossá teszi a gyermekjátékokon való használatát.

A Frenchic Al Fresco könnyen felhordható akár ecsettel, akár festékszóróval. Míg a festékszóró vitathatatlanul jobb munkát végez, a festék önterülő tulajdonságai azt jelentik, hogy a simítás során alig vagy egyáltalán nem marad ecsetnyom. Természetesen, ha teljesen sík felületet, például UPVC-t fest, fokozottan ügyeljen arra, hogy ne képződjön festéklerakódás, mivel az elkezdhet futni.

Festék részletei
  • Kiadósság: 13m²/L
  • Érintésszárítás: 1 óra
  • Második réteg: 2-4 óra
  • Felhasználás: ecsettel vagy festékszóróval

Profik

  • Önfelszívó, öntömítő és önszintező, így biztosítva, hogy egyenletes fedés maradjon nyom nélkül
  • Felhordható ecsettel vagy festékszóróval
  • Alacsony szag és alacsony VOC, így környezetbarátabb
  • Tartós és jól bírja a brit időjárást
  • UV-álló, így hosszabb ideig megőrzi eredeti színét

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

mit jelent 10 10 10

Ha el szeretne távolodni attól a sima megjelenéstől, amelyet egy fehér UPVC bejárati ajtó kölcsönöz Önnek, javítsa egy kicsit ezzel a csodálatos krétafestékkel.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb akrilfesték műanyagokhoz: Hycote

A levegőn száradó akrilgyanta alapú Hycote különféle felületekre tökéletes, és kiváló tapadása és tartóssága miatt rendkívül jól teljesít műanyagon.

A 400 ml-es szórófejes dobozban megnövelt fedőképességgel rendelkezik, így ideális több barkácsprojekthez, így ügyfeleinek kiváló ár-érték arányt kínál.

Tesztelésünk során azt találtuk, hogy ez az akrilfesték kiváló egyenletes fedést, egyenletes szórásképet és végső soron tökéletes felületet biztosít, ha már alapozott műanyagon használjuk.

A színválasztást tekintve szilárd fajta közül választhat, beleértve a matt feketét, a fényes fehéret, a kéket, a narancsot és a pirosat. A Hycote egyik meghatározó tulajdonsága, hogy nagy tartóssággal és páratlan színtartással rendelkezik, bár néhány réteg használata mindenképpen elősegíti a festék élettartamát.

Festék részletei
  • Kiadósság: 2m²/L
  • Érintésszárítás: 15 perc
  • Második réteg: 20 perc
  • Alkalmazás: permeteződoboz

Profik

  • Rendkívül tartós és ellenáll a színfakulásnak
  • Az egyik leggyorsabban száradó festék a piacon
  • Különféle felületeken alkalmazható
  • Kiváló ár-érték arányt kínál

Hátrányok

  • A bevonat kissé vékony, ezért legalább 2 réteg felhordása kötelező

végső ítéletet

Gyorsan száradó, könnyen felhordható és fantasztikusan néz ki – a Hycote-tal nem tévedhetsz rosszul, amikor a legjobb műanyag akrilfestéket választod.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb fekete festék: Rust Oleum Direct to Plastic

cuprinol kerti árnyalatú festékdoboz

Az ecsettel felhordható festék mellett a műanyagfestés egyik legnépszerűbb módja a dobozban kapható festékszóró használata. A spray használatával elkerülhető az ecsetnyomok, különösen, ha sík felületre, például műanyagra kell festeni. Ezt szem előtt tartva a Rust Oleum Direct to Plastic spray-festékét választottuk a legjobb fekete festéknek műanyaghoz.

A fekete festék ecsetelésénél az a probléma, hogy az ecsetnyomok hangsúlyosabbá válnak, különösen, ha fehér felületre festünk. A Rust Oleum spray-festéke ezt teljesen elkerüli azáltal, hogy kiváló tapadású, egyenletes szórási mintázatú és szinte tökéletes vastagságú festéket kínál.

Ha egyenletes mozdulatokkal viszi fel a festéket, miközben minden vonást enyhén átfed, tökéletes modern felületet kaphat a műanyag kerti bútoroktól a cserepekig bármire. Beltéri használatra is alkalmas, és különösen jól mutat olyan tárgyakon, mint a tárolódobozok vagy a műanyag szappantartók.

Talán az egyik legtiszteltebb tulajdonsága, hogy mennyire jól tapad a műanyaghoz. A tesztelés során azt találtuk, hogy először nem is kellett alapozót felvinni. Egyszerűen csak alaposan megtisztítottuk a műanyag felületet, majd követtük az ónon lévő utasításokat a felhordáshoz.

Festék részletei
  • Kiadósság: 2m²/L
  • Érintésszárítás: 30 perc
  • Második réteg: 1 óra
  • Alkalmazás: permeteződoboz

Profik

  • Gyönyörű fekete felületet biztosít
  • Hihetetlen tapadási tulajdonságokkal rendelkezik, és a legtöbb esetben nincs is szüksége alapozóra
  • Használható külső és belső felületeken
  • Életet ad a sima vagy foltos műanyag felületeknek

Hátrányok

  • A legjobb végeredmény elérése érdekében nem igazán térhet el az utasításoktól – ennél a festéknél az előkészítés mindenképpen kulcsfontosságú

végső ítéletet

Ha a legjobb fekete festéket keresi műanyaghoz, akkor nem kell sokkal tovább néznie, mint a Rust-Oleum. Könnyen felvihető, egyenletes a fedése, és végül fantasztikusan néz ki a sima műanyagból.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb vízálló festék műanyaghoz: Zinsser

cuprinol kerti árnyalatú festékdoboz

A Rust-Oleum-hoz, mint a két ecsettel felvitt műanyagfesték egyikéhez, hogy felkerüljön listánkra, a Zinsser egy kiváló minőségű külső szatén, és a legjobb vízálló műanyag festéket választottuk.

Külső műanyag felületek festésekor nyilvánvaló, hogy a festéknek vízállónak kell lennie. De egyes festékek tartósabbak, mint mások, és sokkal kevesebb karbantartást igényelnek. A Zinsser AllCoat határozottan ebbe a kategóriába tartozik.

Felhordás után páraáteresztő és vízleadó bevonat képződik, amely kiválóan ellenáll az esőnek és a szélsőséges időjárási viszonyoknak. Ez különösen hasznossá teszi ablakokon és kereteken történő alkalmazáshoz. Híres tartóssága mellett a festék hasznos biocidot is tartalmaz, amely megvédi a penésztől, a penésztől és a gombáktól.

A praktikusság szempontjából minden négyzetet kipipál. Könnyen felvihető, hihetetlen tapadású, öntömítő képességgel rendelkezik, és a teljes kikeményedés után (körülbelül egy hét után) maximális védelmet nyújt, így nem kell olyan gyakran karbantartania.

Festék részletei
  • Kiadósság: 12m²/L
  • Érintésszárítás: 30 perc
  • Második réteg: 1 óra
  • Felhasználás: Ecsettel vagy Airless permetezővel

Profik

  • Tartós és nem igényel sok karbantartást
  • Megfelelő alkalmazás esetén akár 15 évig is eltarthat
  • Nagyon gyorsan újra bevonható, ami azt jelenti, hogy néhány órán belül befejezheti a projektet
  • Megvéd a repedések, hámlás és hólyagosodás ellen

Hátrányok

  • Nem nagyon sokféle színben kapható, bár ha ki akarsz térni az útból, magad is színezheted

végső ítéletet

Ha a legjobb kültéri műanyag festéket keresi, akkor erősen ajánljuk a Zinsser-t. Akár 15 éves védelemmel ez eggyel kevesebb munkával kevesebb, mint a nagyon távoli jövőig!

Ellenőrizze az árat az Amazonon

jelentése 1111

Milyen festéket használjunk műanyagra?

Amikor a műanyaghoz használandó festéket választja, összpontosítson arra, hogy olyat válasszon, aminek a legerősebb a tapadása. Az akril alapú festékek általában jó választás, csakúgy, mint az olajbázisú vagy vízbázisú festékek, ha először alapozóval használják.

Szerencsére sok festékgyártó meghatározza, hogy a festékük alkalmas-e műanyaghoz vagy sem, így csak a rendelkezésre álló információk után kell nézni.

Természetesen az összes, ebben a legjobb műanyaghoz való festékvezetőben felsorolt ​​festék jól működik műanyag felületeken.

Műanyag felületek festése

A műanyag felület festésének nem kell túl bonyolultnak lennie. Míg az ultrasima felület bizonyos problémákat okozhat, például ecsetnyomokat és a festék túlzott koncentrációját a sarkokon és éleken, a megfelelő festék használata és egy kis odafigyelés a kidolgozás során segíthet.

mit jelent a 999 angyalszámokban

Ezt szem előtt tartva, itt van néhány egyszerű lépés, amelyek segítségével a legjobb eredményt érheti el…

Első lépés: Készítse elő a felületet

Ha ismeri a blogunkat, akkor tudni fogja, hogyan folytatjuk (talán túlságosan is) azt, hogy a felkészülés minden. Attól tartok, a megdőlt rekord ebből az alkalomból ismét megüt.

Ha gondoskodik arról, hogy a felület teljesen tiszta legyen, akkor a festéket csak a felületre fogja felvinni, nem zsírra vagy szennyeződésre, és ez végső soron segíti a festék kulcsát a felülethez.

  1. Használjon zsírtalanítót, például cukorszappant, és keverje össze egy kevés meleg vízzel
  2. Szöszmentes kendővel kezdje el erőteljesen dörzsölni a felületet, ügyelve arra, hogy az teljesen tiszta legyen
  3. Öblítse le a szappant tiszta, hideg vízzel
  4. Győződjön meg arról, hogy az ajtó teljesen száraz
  5. Finom csiszolópapírral finoman csiszolja le a felületet – ez segíti az új festék kulcsát. Ha régebbi felületeket csiszol le, feltétlenül használjon pormaszkot ebben a lépésben
  6. Egy tiszta, szöszmentes ruhával törölje le a felesleges port
  7. Ha alapozót használ, itt az ideje felvinni

Második lépés: Vigye fel a festéket

A műanyag festésekor két módszert ajánlunk – ecsettel vagy szórófej/permetező használatával

Ha ecsetet használ

Az ecset használata a kedvenc módszerünk, mivel mindig is ezt csináltuk. A fával ellentétben nincs szál ecsettel, így az oldalról oldalra vagy felfelé és lefelé történő festés nem igazán jelent különbséget a műanyag esetében. Az első felhordás során észrevehet néhány ecsetnyomot a felülettel való érintkezés miatt, de ne aggódjon – ezek eltűnnek, amint felvitte a második réteget, és pár hetet ad a felületnek a teljes kikeményedéshez.

Mint mindig, kövesse az ónon lévő utasításokat az újrafestési időre vonatkozóan.

Permeteződoboz használata esetén

A permetező doboz vitathatatlanul könnyebben használható műanyag festéskor, különösen, ha kezdő vagy. Tényleg csak annyit kell tenned, hogy:

  • Tartsa a dobozt állandó sebességgel mozogva
  • A tökéletes konzisztencia érdekében kissé átfedje az egyes szórásképeket
  • Ismételje meg a folyamatot a második réteggel

Egyszerű ugye?

Érdemes megemlíteni, hogy ha szórófejet használ műanyag festéshez, lehetőleg mindig a szabadban végezze, hogy elkerülje a gőzök belélegzését.

Összegzés

A műanyag festés lehetőséget ad arra, hogy valami egyszerű vagy lerobbant dolgot vegyél fel, és új életet adj neki. Miközben sokan elkerülik műanyag bútoraik kifestése vagy ajtók a feltételezett nehézségek miatt, valójában még egy kezdőnek is elég könnyű jó befejezést kapnia.

Ha van néhány régi műanyag bútora, amelyet kidobni szeretne – próbálja meg kifesteni őket –, az csak kellemes meglepetésben lehet része.

Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért

Nem szívesen díszíted magad? Mindig lehetősége van arra, hogy szakembert vegyen fel, aki elvégzi helyette a munkát. Megbízható kapcsolataink vannak szerte az Egyesült Királyságban, akik készek felárazni az Ön munkáját.

Kérjen ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatot a környéken, és hasonlítsa össze az árakat az alábbi űrlap segítségével.

  • Hasonlítson össze több árajánlatot és takarítson meg akár 40%-ot
  • Okleveles és okleveles festők és mázolók
  • Ingyenes és kötelezettség nélkül
  • Helyi lakberendezők a közelben


Szeretne többet megtudni a különböző festékekről? Nyugodtan vessen egy pillantást a legújabb legjobb bejárati ajtófesték cikk!

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: