A legjobb falazófesték

Tudja Meg Az Angyal Számát

2022. január 2. 2021. július 25

A legjobb falazófesték kiválasztása kissé aknamezőnek tűnhet. Végtére is, mivel a piacon rengeteg választási lehetőség van, honnan tudja, melyik a legjobb az Ön számára?



A kavicstól a betonig a falazat önmagában meglehetősen változatos, ezért a megfelelő festékválasztás kritikus. Végtére is, nem szeretne vásárolni, és valami rossz lefedettséggel, rettenetesen átlátszóval kell maradnia, és végül nem képes megbirkózni a brit időjárással.



Szerencsére több éves tapasztalatunkat ötvöztük kereskedőtársaink véleményével, hogy elkészítsük ezt a végleges falazófestési útmutatót. A dolgod még könnyebbé tétele érdekében a festékeket különböző kategóriákra bontottuk, így ha például kavicsos falazófestéket keresel, nyugodtan ugorj tovább. Egyébként reméljük, hogy élvezni fogja az olvasást…



Tartalom elrejt 1 Összességében a legjobb falazófesték: Sandtex falazófesték két A legjobb falazófesték Pebbledash számára: HQC 3 Ha Roughcastot fest: Dulux Trade 4 Jó költségvetési lehetőség: Leyland 5 Kiemelten értékelt: Dulux Weathershield falazathoz 6 A legjobb texturált falazófesték: Blue House Farm 7 A legjobb falazó henger: Purdy Colussus 8 A legjobb falazó ecset: RoDO 9 A falazófesték felhordásának legjobb módja 10 A falazófesték eltávolításának legjobb módja tizenegy Falazófesték vásárlói útmutató 11.1 Összegzés 11.2 Kapcsolódó hozzászólások:

Összességében a legjobb falazófesték: Sandtex falazófesték


Amikor több mint 100 professzionális festőnek és lakberendezőnek készítettük el a felmérésünket, az volt az általános konszenzus, hogy a Sandtex falazófesték a jelenlegi krémje, és ez ellen biztosan nem vitatkozunk!

Ez az ultra sima falazófesték mindenhol kiváló, és minden felületen használható, beleértve a kavicsot, betont, nyersanyagot, építőkockákat és téglákat. Ez azt jelenti, hogy bármire használhatja a külső falak festése hogy új külsőt adjon otthonának és mindennek, ami a kettő között van.



Alkalmazását tekintve ezt a falazatot könnyedén felhordhatja festeni hengerrel , ecsettel vagy airless permetezővel. A festék meglehetősen sűrű konzisztenciájú, és felhordáskor napokig eláll, ami azt jelenti, hogy nem kell állandóan a görgős tálcán vagy a görgős tálcán lenni.

A konzisztencia azt is jelenti, hogy a festék egyáltalán nem csöpög, és a fröccsenés minimálisra csökken, ami ideális, mert ezt a cuccot rémálom lemosni! Azt is meg kell említenünk, hogy az átlátszatlansága teljesen zseniális, vagyis 2 rétegben még a fehér szín is fedi a sötétebb színeket.

Ami a tartósságot illeti, a Sandtex falazófestékei a legjobbak között vannak. Mikroseal technológiai formulájának köszönhetően a festék ellenáll a szennyeződéseknek, penészedésnek, hámlásnak és hámlásnak, ami összességében megtakarítja az Ön erőfeszítéseit, mivel nem kell olyan gyakran karbantartania, mint az olcsóbb falazófestékekkel. Azt mondjuk, hogy élettartama során jó 15 évet kihozna ebből a festékből, mielőtt új réteget kell felvinnie rá.



Profik

  • A nagy átlátszatlanság azt jelenti, hogy a festék 2 rétegben fedi a sötét színeket
  • 15 éves védelmet biztosít falazatának az időjárás viszontagságaival szemben
  • Könnyen alkalmazható még egy átlagos barkácsoló számára is
  • Gyors újrafestési idő, körülbelül 3-4 óra

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

A Sandtex falazófesték egy mindenre kiterjedő gyöngyszem, ezért minden olyan falazófestési projekthez, amelyre sorakozik, próbálja meg ezt a cuccot használni.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb falazófesték Pebbledash számára: HQC


Egy másik népszerű választás a szakemberek körében a rendkívül tartós, mégis költséges HQC falazófesték, ezért választottuk a legjobb kavicsos falazófestékünknek.

A kavicsos festés egy kicsit bonyolult felület lehet, mivel nehéz eltalálni minden helyet, ahol éppen dolgozik. Ezért nagyon fontos, hogy vastag konzisztenciájú festéket válasszunk. Szerencsére a HQC falazófestéknek ez van, és könnyebbé teszi a munkát, mint gondolná.

Amellett, hogy időt takarít meg az alkalmazással, ennek átlátszatlansága a festék felülmúlhatatlan és a korábban festett kavicsos kötőanyagon ez jó állapotban van, akár 1 réteget is megúszhat, bár a nyugalom kedvéért mindig kettőt ajánlunk.

22 * .2

Mindig szeretjük, hogy ezt a környezetbarát festéket kifejezetten úgy alakították ki, hogy ellenálljon az Egyesült Királyság időjárásának, és az akrilgyanta természetes vízállóságának köszönhetően különösen jól védi otthonát.

A lefedettség tekintetében körülbelül 6 négyzetméter/literre számíthatunk, ami a Sandtex kapacitásának körülbelül a fele, de ahogy fentebb említettük, a HQC falazófesték sokkal nagyobb valószínűséggel fedi le a kavicsos felület minden részét.

Egy másik dolog, amit előnyben részesítünk a listán szereplő többi festékkel szemben, az a tény, hogy a festék sokféle színben kapható. Számos modern megjelenésű szürkét, tiszta fehéret szerezhet be magának, vagy ha valami merészebbre vágyik, a Rich Red szín valóban megszólal.

Profik

  • Sokkal hatékonyabban fedi a kavicsos felületeket, mint más festékek
  • Különféle, szemet gyönyörködtető színekben kapható
  • Évekig tart
  • Környezetbarát

Hátrányok

  • Elég drága

végső ítéletet

Ha falazófestéket keres a kavicsos kötőanyaghoz, a HQC kiváló, de drága választás.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

Ha Roughcastot fest: Dulux Trade

A kereskedők által szerte az Egyesült Királyságban kedvelt Dulux Trade Weathershield rendszer sokak számára ajánlott, ha nyers falazatról van szó.

A pebbledash-hez hasonlóan a roughcast egy másik szubsztrát, amely tud nehéz lehet festeni, ha nem rendelkezik megfelelő felszereléssel. Szerencsére a Dulux Trade Weathershield fedőereje sokkal könnyebbé teszi az egész folyamatot, és így biztosítja, hogy ne kelljen ugyanazokat a területeket végigjárnia, ami végső soron időt takarít meg.

A festék konzisztenciája is kiváló, és hosszú bolyhos hengerrel használva szép, átlátszatlan színűre vonja a falazatot. Hajlamosak vagyunk azt tapasztalni, hogy ügyfeleink által szállított olcsóbb festékek felhasználásával a falazófestési munkák sokkal hosszabbra nyúlhatnak, mivel folyamatosan kell falazókefével pótolni a hiányosságokat. Szerencsére soha nem fordul elő ez a probléma a Weathershield rendszer használatakor.

A tartósság szempontjából a festék hosszú évekig kitart, mivel könnyedén ellenáll az elemeknek. Gombaölő szert is tartalmaz, amely segít megelőzni a penészesedést. Kikeményedése után a festék rugalmasabb is, mint a hagyományos kiskereskedelmi festékek, így sok évnek kell eltelnie, mire csúnya hámlást észlel (feltéve, hogy megfelelően előkészíti a felületet). Felhordás után 30 percen belül zuhanyálló is, ami különösen nálunk lehet jól!

Profik

  • Fél órán belül zuhanyálló
  • Kiváló átlátszóság a kiskereskedelmi festékekhez képest, és egy rétegben is fedheti a világos színeket (de 2 réteg javasolt)
  • Hihetetlenül tartós, nem reped és nem hámlik
  • A készítményben található gombaölő szernek köszönhetően gátolja a penészgomba növekedését

Hátrányok

  • Drága

végső ítéletet

Ahogy a régi mondás tartja: ha olcsón veszel, vegyél kétszer és ez az oka annak, hogy mindig a minőségi nyersfestéket, például a Weathershieldet ajánljuk a költségvetési lehetőségek helyett.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

Jó költségvetési lehetőség: Leyland

Ha a külső falazat már jó állapotban van, nem feltétlenül kell kiváló minőségű festéket felfröccsennie ahhoz, hogy vonzó és tartós felületet kapjon. Néha csak egy frissítő kabátra van szüksége, és ha ez úgy hangzik, mint Ön, javasoljuk, hogy próbálja ki az olcsó, de megbízható Leyland Granocryl-t.

A Leyland falazófestéke nagyon jó minőségű, és olyan aljzatokon is használható, mint a téglafal, beton és vakolat, így ha falat, kőkertdíszeket vagy otthoni külsőt szeretne festeni, akkor ez a festék jó szolgálatot tesz. Még olyan lakberendezőkről is hallottam, akik arra esküsznek, hogy kerítésen használják ezt a cuccot, bár ezt nem tudom garantálni, mivel személyesen nem próbáltam!

A Granocryl fedőképessége nem a legjobb, és vannak kérdőjelek az átlátszatlansága körül, de egy kis kemény munka után olyan sima felületet érhet el, amely a Sandtex, a HQC és a Dulux Trade segítségével elérhető. Az összehasonlítható felület eléréséhez azonban szükség lehet 2/3 rétegre.

Ami az alkalmazást illeti, a simább falazati felületek festésével nem lesz gond, bár ha durva öntvényről vagy kavicsozásról van szó, a munkája kissé megnehezül. A festék még a legjobb kéznél lévő hengerrel sem fedi le teljesen az erősen porózus felületeket, ezért ezeket a hézagokat rendszeresen ki kell töltenie falazókefével.

A Granocryl falazófesték talán legjobb tulajdonsága az, hogy nagyon sokféle színben, valamint sima vagy texturált felülettel rendelkezik. A színek között megtalálhatóak a hagyományos színek, például a fehér és a magnólia, valamint a lágyabb pasztell színek, például a permetkék és a páfrány. Igazán lenyűgözött az itteni választások.

Végül egy megjegyzés a tartósságról. A festék akár 10 évig is eláll, ha kiváló állapotú aljzatra hordják fel, bár előfordulhat, hogy ennél korábban újra kell festeni, ha a falazat kissé elhasználódott.

Profik

  • Sokféle színben kapható, így saját ízlése szerint alakíthatja otthonát
  • Kiváló ár-érték arány
  • Sima vagy texturált kivitel

Hátrányok

  • Rengeteg erőfeszítést igényel, hogy olyan felületet kapjon, amely összehasonlítható a jobb festékekkel

végső ítéletet

Ha egy jó állapotú falazat szép felfrissítését keresi, a Leyland Granocrylja jó választás lehet.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

Kiemelten értékelt: Dulux Weathershield falazathoz

A Dulux régóta a professzionális lakberendezők és az otthoni barkácsolók kedvence, így nem meglepő, hogy a fogyasztók a Dulux Weather Shield Exterior Walls festékét az egyik legjobbnak tartják.

A literenkénti 15 m2-es fedőképességgel azt tapasztalhatja, hogy ebből a festékből egy kis mennyiség jó úton halad, és befedi az olyan aljzatokat, mint a téglafal és a beton. Jóllehet kavicsos és durva kavicsban használható, azt tapasztaljuk, hogy veszít fedőképességéből, ezért inkább a Trade verziót választanánk, mivel összességében nem fog túl sokat költeni literenként egy kiváló termékért.

A Trade változathoz hasonlóan a kiskereskedelmi Weathershield is 30 perc alatt esőállóvá válik, gyorsan szárad, hogy gyorsabban lehessen bevonni, és biocidot tartalmaz, amely képes megakadályozni a szennyeződés és a penészképződést.

Az átlátszatlanság szempontjából nem valószínű, hogy egyetlen rétegben is képes lesz elvégezni a munkát, bár a matt felület (körülbelül 5–10% fényesség) megéri a fáradságot, különösen azért, mert a választott szín nagyon pontos lesz. a színkártya azt írja.

Profik

  • Tökéletes sima falazáshoz
  • Gyönyörű alacsony fényű felülettel rendelkezik, amely modern megjelenést kölcsönöz otthonának
  • Időjárásálló mindössze fél óra alatt
  • A vízbázisú festék gyorsan igyekszik lehetővé tenni a gyorsabb újrabevonást

Hátrányok

  • Nem teljesít olyan jól, mint a kereskedelmi verzió roughcaston vagy pebbledash-en

végső ítéletet

Sima falazáshoz ez a festék ugyanolyan jól teljesít, mint a kereskedelmi megfelelője, de árcédula nélkül.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb texturált falazófesték: Blue House Farm

Míg az Egyesült Királyságban az otthonok többsége a matt felületet választja falazatához, a texturált falazófestékek egyre népszerűbbek. Tehát minden falazófestékről szóló cikknek szüksége van egy kategóriára a texturált felülethez. És ha a legjobbat keresi, javasoljuk, hogy próbálja ki a Blue House Farmot.

Falazófestékeiket 20 literes kádban szállítják, amely szilárd fedőképességével együtt lefesti a legtöbb brit otthoni külsőt anélkül, hogy többet kellene vásárolnia.

911 lélektárs angyal száma

Ahhoz, hogy valóban a legjobbat hozhassa ki ebből a festékből, érdemes megemlíteni, hogy vásároljon egy megfelelő texturált hengert is. Egyesülnek szép, egyenletes textúrájú felületet alkotnak, amely rendkívül tartós és elég rugalmas ahhoz, hogy megakadályozza a hámlás vagy repedések megjelenését.

Profik

  • Egyenletes, texturált felületet biztosít a falazott felületeken
  • 20 literes kádban érkezik, így nem kell többet vásárolnia
  • Rugalmas kivitelezés évekig tartósságot biztosít

Hátrányok

  • Kicsit nehéz lehet alkalmazni

végső ítéletet

Ha texturált falazófestéket keres, a Blue House Farmot érdemes kipróbálni.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb falazó henger: Purdy Colussus


A falazat festésekor nagyon fontos, hogy a festőhenger hosszú halom legyen. Ez lényegében azt jelenti, hogy a szálak hosszabbak, mint a többi henger, és egyenetlen vagy porózus felületeket fednek le anélkül, hogy hiányzó hézagok maradnának. Ezt szem előtt tartva, ha a legjobb falazó hengert keresi, azt javasoljuk, hogy a Purdy Colussus-t válassza.

A 100%-ban poliamid hüvely hatalmas mennyiségű festéket szív fel, és ugyanolyan lenyűgöző munkát végez a felhordás során történő elválasztásában. És annak ellenére, hogy sok festéket képes szállítani, általában nem okoz problémát a cseppek vagy a kifröccsenések.

Egy másik szempont, amelyről a kereskedők gyakran áradoznak, az a tény, hogy a henger könnyűnek érzi magát a kézben, még akkor is, ha fel van töltve festékkel. Ez azt jelenti, hogy sokkal kényelmesebb a használata a nap folyamán, és a karjai nem fáradhatnak el annyira, mint egy nehezebb görgő használata esetén.

Profik

  • Könnyű a fogása, ami azt jelenti, hogy kevesebb erőt igényel a használata
  • A hüvely bőséges mennyiségű festéket vesz fel, és felhordás közben kiadja annak nagy részét
  • Körülbelül 10 000 ft-ot bír ki, ami egy életre szólna a barkácsolóknak

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

A Purdy Colussus a mi és a legtöbb professzionális kereskedő választása a legjobb falazó festőhengerhez.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb falazó ecset: RoDO

Ha a ecsettel festeni falazat, olyat szeretne, ami tartós, nagy sörte sűrűségű és nagyobb, mint a szokásos ecsetek. Ez az oka annak, hogy a RoDO-t ajánljuk.

Ez a konkrét falazókefe nagy sörtesűrűséggel készült. Ez tökéletessé teszi a falazat sima fedését. Az extra sörték azt is jelentik, hogy több festéket tud tárolni, ami biztosítja, hogy ne maradjanak foltok azokon a területeken, amelyeken átmész.

Sörte : Természetes és szintetikus keverék

Fogantyú : Műanyag

Méret : 4'

A legjobb : Falazat

végső ítéletet

Ha olyan falazó ecsetet keres, amely kényelmes markolattal rendelkezik, kiváló felületet hagy eltömődés nélkül, és könnyen tisztítható, ez az ecset az Ön számára.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A falazófesték felhordásának legjobb módja

Az új falazófesték lehető legjobb felületének elérése érdekében néhány egyszerű dolgot megtehet.

1. lépés: Tisztítsa meg a felületet

Szerezzen be magának egy közepes vagy merev sörtéjű kefét, hogy alaposan megtisztítsa a felületet. A kefe jól eltávolítja a szennyeződéseket ill hámló festék . Ha ezt megtette, egy kaparóval távolítsa el a laza festéket vagy falazatot, amelyet az ecset nem tudott felvenni. Ha elégedett azzal, hogy minden tiszta, lépjen a második lépésre. Ha nem, akkor a felületet még egyszer átkenjük az ecsettel.

angyal szám jelentése 333

2. lépés: Javítsa meg a sérüléseket

A törött falazat festése időpocsékolás lesz. Kiterjedt javításokhoz hívjon építőt. Ha csak apróbb hibái, repedései vagy sérült vakolatai vannak, ezeket saját maga is kijavíthatja megfelelő külső töltőanyaggal, mint például a Polycell Polyfilla, amely sok professzionális lakberendező népszerű választása. Ehhez egyszerűen kövesse a mellékelt utasításokat.

3. lépés: Belépés

Miután elkészítette a felületet, a következő lépés az összes sark és él bevágása.

Tipp: ehhez használjon szokásos ecsetet, mivel az nagyobb pontosságot biztosít, mint a falazóecset.

4. lépés: Hajtsa ki a hengert

A falazat nagy felületeinek festéséhez használjon hengert. Kövesse a klasszikus W mintát, hogy hatékonyan fedje le a felületet. Az olyan felületek esetében, mint a nyersanyag és a kavicsos, szükség lehet egy falazókefére, hogy kitöltse azokat a területeket, amelyeket a henger nem talál.

A falazófesték eltávolításának legjobb módja

Ha szívesen átfesti a meglévő festéket, kövesse a fenti módszert, ahol azt javasoljuk, hogy ecset és kaparó kombinációját használja a meglazult festékdarabkák eltávolításához.

Ha olyan felülete van, amelyről minden festéket el kell távolítani, javasoljuk a Peelaway 7 használatát.

A paszta alkalmazása

  1. Keverje össze a pasztát, majd ecsettel vagy a mellékelt spatulával vigye fel az eltávolítani kívánt falfestékre.
  2. Ecsetelje fel elég vastagon, hogy fedje a festék színét.
  3. Vigye fel a pasztát, amíg el nem fed 1 négyzetmétert.
  4. Fedje le a pasztát a mellékelt műanyag lappal.
  5. Távolítsa el a nagy légbuborékokat a lap kisimításával. Ha küszködik, feldobhat néhányat.
  6. Folytassa a paszta és a lapok hozzáadását 1 négyzetméterenként, amíg az összes régi falfestéket be nem fedi.
  7. Hagyja hatni a pasztát körülbelül 48 órán keresztül.
  8. Húzza le a műanyag lapokat, és felelősségteljesen dobja ki őket.

A falazófesték eltávolítása

Most a pasztának volt lehetősége hatni, ideje eltávolítani a régi falfestéket. Íme, milyen eszközökkel könnyítheti meg életét:

  • Kaparó
  • Fúrjon drótkefe bittel
  • Drótkefe
  • Egy vödör víz

Ha kéznél vannak az eszközök, a következőkre lesz szüksége:

  1. A kaparóval távolítsa el a pasztát.
  2. Használja a fúrót a drótkefével, és menjen át minden olyan nagy felületen, amelyet nem tudott lekaparni. Ezzel el kell távolítani a falazófesték nagy részét.
  3. Nedves drótkefével távolítsa el a maradék falazófestéket.

Falazófesték vásárlói útmutató

Ha új falazófestéket szeretne vásárolni, néhány dolgot figyelembe kell vennie.

Tartósság

A falazófesték folyamatosan ki lesz téve a brit elemeknek, ezért feltétlenül olyan festéket válassz, amely kiállja az idő próbáját. Az olyan márkák, mint a Sandtex és a Dulux, legalább 15 éves tartósságot biztosítanak, és jó, megbízható választások. Ügyeljen a biocidokat tartalmazó festékekre is. A biocidok megtartják a festés védve a penésztől ami potenciálisan káros következményekkel járhat a falazatra nézve.

Falazófesték színei

Tapasztalataink szerint a falazófesték színe általában eltér attól, amit a színkártyán lát, ezért mindig készüljön fel arra, hogy olyan festéket kaphat, amely nem biztos, hogy ugyanolyan színű, mint ahogyan azt gondolta. Ennek ellenére az olyan márkák, mint a HQC, gyakran feltűnnek a színükben, így ha valami merészebbre vágyik, válassza őket.

Átlátszatlanság

A festék átlátszatlansága alapvetően meghatározza, hogy hány rétegre lesz szüksége a falazatnak. Az idő és az erőfeszítés kedvéért a nagy átlátszóságú falazófestékeket érdemes választani. A Dulux Trade Weathershield az egyik legjobb átlátszóság a piacon.

Lefedettség

Ismét a festék fedettsége határozza meg, hogy milyen nehéz lesz az alkalmazás. Ha a festék nem fed le nagy területeket, akkor sok órán keresztül keményen fog dolgozni, míg a nagy fedőképességű festékek, mint például a Sandtex, napokig eltartják a hengert, és így pillanatok alatt elkészül.

Összegzés

Tudjuk, hogy nehéz lehet megtalálni a legjobb falazófestéket, de remélhetőleg ez az útmutató megadja azt a tudást, amelyre szüksége van ahhoz, hogy megfelelő választhasson otthonában.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: