A legjobb festőhenger

Tudja Meg Az Angyal Számát

2022. január 3. 2021. június 16

Melyik a legjobb festőhenger?



Az ilyen kérdésekre nem igazán van „mindenre egy méret” válasz, mivel sok változót kell figyelembe vennie.



Például, ha festőhengert választunk a belső falakra való festéshez, az más eredményt fog eredményezni, mint például, ha olyan hengert választunk, amely alkalmas a szekrényeken való használatra.



Ennek ellenére úgy döntöttünk, hogy egy kis tudományt adunk az eredményhez. 131 professzionális festőt és lakberendezőt kérdeztünk meg annak érdekében, hogy megtaláljuk a legjobb márkát, majd kiválasztottunk speciális görgőket az egyes kategóriákhoz. Tehát minden további nélkül vessünk egy pillantást az eredményekre.

a 444 -es szám jelentősége
Tartalom elrejt 1 A legjobb festékhenger márka két A legjobb festőhenger emulzióhoz: Hamilton Perfection 12 hüvelykes, közepes szálú 3 A legjobb falfestő henger: Hamilton Perfection 5 részes hengerkészlet 4 A legjobb mennyezeti festőhenger: ProDec Medium Pile 5 A legjobb festőhenger a sima felületért: Purdy White Dove 6 A legjobb falazó henger: Purdy Colussus 7 A legjobb újratölthető festékhenger: Bommel 8 Festőhenger vásárlói útmutató 8.1 Rövid cölöphenger 8.2 Közepes szálú henger 8.3 Hosszú cölöphenger 8.4 Mi a helyzet a fogantyúval? 9 A festőhenger tisztításának legjobb módja 10 Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért 10.1 Kapcsolódó hozzászólások:

A legjobb festékhenger márka

1.: Hamilton (a szavazatok 52%-a)



2.: Purdy (a szavazatok 21%-a)

3.: ProDec (a szavazatok 15%-a)

4.: Wooster (a szavazatok 11%-a)



Számunkra nem meglepő, hogy 2021-ben a választott márka a Hamilton, és sok lakberendező a Hamilton Perfection termékcsaládot a valaha használt legjobb festőhengerek közé sorolja.

Kevés a választás, ha a Purdy, a ProDec és a Wooster with Purdy (talán a hírnevük alapján) előzi meg a másik kettőt a szavazatok számát tekintve.

Tehát most megvannak a legnépszerűbb márkák, nézzünk meg néhány konkrétabb kategóriát.

A legjobb festőhenger emulzióhoz: Hamilton Perfection 12 hüvelykes, közepes szálú


Míg a Hamiltont összességében a legjobb festőhenger-márkának választották (és némi különbséggel), a Perfection termékcsaládjuk volt az, ami igazán elragadtatta professzionális lakberendezőinket.

Emiatt a Hamilton Perfection 12'-es közepes szálú halmot választottuk, mint a legjobb festőhengert, különösen az emulzióhoz.

A festőhenger használatával szerzett tapasztalataink alapján azt tapasztaltuk, hogy hihetetlenül hatékony a festék felszedésében és egyenletes eloszlatásában, különösen jó minőségű emulziós festékkel párosítva. Ezenkívül sok festéket vesz fel, ami általában kevesebb látogatást jelent a régi görgős tálcához.

A legjobb sima és félsima felületeken való használatra, amelyekre valószínűleg festeni fog, ha emulziót használ.

A tisztaság terén a csata fele már meg van nyerve, mivel nagyon minimális festék fröccsenés történik felhordás közben. A hőre kötött anyag azt is jelenti, hogy a szálak nem tekerednek ki mosás közben, ami egy kicsit fájdalmas lehet az olcsóbb hengerek tisztításánál. Úgy is készült, hogy ellenálljon többszörös tisztításnak, és ha csak barkácsolási projektekhez használják, akkor egy életen át kitart.

Profik

  • Minimális festék fröccsenés az alkalmazás során
  • Sima felületet hagy maga után, ha emulzióval használja
  • Nagyon könnyen tisztítható
  • Egy barkácsolónak egy életen át kitart, ha vigyáznak rá

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

Ha ezt a hengert barkácsolási projektekhez használja, és nem professzionális célból, akkor valószínűleg ez lesz az utolsó festőhenger, amelyet emulzióhoz kell vásárolnia.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb falfestő henger: Hamilton Perfection 5 részes hengerkészlet

A Hamilton Perfection termékcsaládot megduplázva ezt a remek 5 részes hengerkészletet választottuk a legjobb falfestő hengernek. Az 5 részes készlet 1 rövid cölöpből, 1 közepes cölöpből és 1 hosszú cölöphengerből, valamint egy erős ketrecvázból és egy görgős tálcából áll.

A különböző méretű hengerek széles választéka ideális azok számára, akiknek a fala nem egységes szerkezetű. Például, ha az egyik fala ultralapos, a rövid szálú henger használata javasolt, mivel nem kell annyi festéket felvennie.

Ha akkor lenne egy olyan helyisége, ahol a falak enyhe textúrájúak, akkor a közepes szálú henger lenne az ideális. Óvatosnak kell lennie, ha hosszú bolyhos hengert használ a falakon, mivel nagyon könnyen „narancshéj” hatást érhet el.

Amint fentebb említettük, ezek a hengerek hatékonyan veszik fel és tartják a festéket, ami egyenletes és végső soron szellős felhordást tesz lehetővé. A hőre kötött szálak együtt is maradnak, ami biztosítja, hogy a festés során ne szenvedjen szálveszteséget.

Magától értetődik, hogy minden görgő könnyen tisztítható, és ha jól karbantartják, évekig kitarthat. A fából készült fogantyúkeret azt is biztosítja, hogy a görgők ne rozsdásodjanak el, ami a fémhengereknél gyakori probléma.

Profik

  • Hatékonyan felveszi és felhordja a festéket minimális felhajtással
  • Sima felületű falakat hoz létre
  • Kiválóan alkalmas a falak hibáinak elrejtésére
  • Könnyen karbantartható és tisztítható

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

Hamilton a szakemberek jelenlegi kedvence, ezért ha tökéletes felületet szeretne a belső falain, válassza ezt a készletet.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb mennyezeti festőhenger: ProDec Medium Pile

Míg elméletileg könnyen használhatja a Hamilton Perfection termékcsaládot a mennyezeten, sok lakberendező, köztük jómagam is nagy rajongója a ProDec közepes készletének ehhez a munkához.

Ha görgőt használ a mennyezeten, magától értetődő, hogy olyant szeretne, amely felszívja, és ami még fontosabb, továbbra is megtartja a festéket az alkalmazás során. Ez az oka annak, hogy jómagam és sok más professzionális lakberendező választja a ProDec-et mennyezetek festése .

A másik ok, amiért ezt a görgőt választja mennyezetéhez, az ár. Az Egyesült Királyságban sok háznak félsima mennyezete van, így a henger nem fog olyan sokáig bírni, mint laposabb felületek festésekor. Ezeknek a hengereknek a nagy eladási pontja, ha van valami olcsó, amit nem bánt, ha időnként lecseréli, és lehetőséget ad arra, hogy megtartsa a legjobb görgőit a laposabb felületeken.

Az egyik probléma, amellyel ezekkel találkozhat, az az, hogy a hengerről leszáll a szösz, és a mennyezetre kerül. Van egy egyszerű trükk, amellyel ezt elkerülheti, és először nedvesítse meg a hengert meleg vízzel. Ennek el kell távolítania a felesleges szöszöket, és már mehet is.

mit jelent, ha folyamatosan látja a 111

Profik

  • Nagy értékű görgők
  • Jól dolgozzon sima és félsima felületeken
  • Víz- és olajbázisú festékekhez egyaránt használható

Hátrányok

  • A felesleges szösz problémát okozhat, ha nem kezelik a festés előtt

végső ítéletet

A ProDec festőhengere nagyszerű, egyenletes felületet biztosít a mennyezet számára, és nagyon olcsó.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb festőhenger a sima felületért: Purdy White Dove

Néha festés közben a könnyű felhordás és a kényelem egyszerűen nem számít annyira, mint a végső felület. Ezt szem előtt tartva, ha a legjobb festőhengert keresi a sima felület érdekében, akkor nem kell sokkal tovább néznie, mint a Purdy's White Dove.

Noha nem vesz fel annyi festéket, mint a Hamilton Perfection hengerek, kétségtelen, hogy ez adja a legjobb felületet. A Purdy huzathüvelyei szőtt Dralon szövetből készülnek, amely rendkívül specializálódott az egyenletes festékleadásra. Emiatt lapos vagy félsima falakon várhatja a legsimább felületet.

A ProDec hengerhez hasonlóan a Purdy White Dove hengereket is alaposan fel kell készítenie, hogy a felhordás során ne szabaduljon fel szösz.

12 12 angyalszám

Profik

  • Egységes, sima felületet eredményez
  • Megfelelő mennyiségű festéket hordoz
  • Minimális cseppek és fröccsenések a festék felhordásakor

Hátrányok

  • A White Dove görgőknek problémái vannak a szöszleválasztással (de ez elkerülhető)

végső ítéletet

Ha az a legfontosabb, hogy megtalálja a legsimább felületet biztosító hengert, válassza a Purdy White Dove görgőit.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb falazó henger: Purdy Colussus


Ahogy az alábbi vásárlói útmutatónkban is látható, falazat festésekor , feltétlenül szükséges, hogy a görgő hosszú bolyhos legyen. Ez lényegében azt jelenti, hogy a szálak hosszabbak, mint a többi henger, és egyenetlen vagy porózus felületeket fednek le anélkül, hogy hiányzó hézagok maradnának. Ezt szem előtt tartva, ha a legjobb falazó hengert keresi, azt javasoljuk, hogy a Purdy Colussus-t válassza.

A 100%-ban poliamid hüvely hatalmas mennyiségű festéket szív fel, és ugyanolyan lenyűgöző munkát végez a felhordás során történő elválasztásában. És annak ellenére, hogy sok festéket képes szállítani, általában nem okoz problémát a cseppek vagy a kifröccsenések.

Egy másik szempont, amelyről a kereskedők gyakran áradoznak, az a tény, hogy a henger könnyűnek érzi magát a kézben, még akkor is, ha fel van töltve festékkel. Ez azt jelenti, hogy sokkal kényelmesebb a használata a nap folyamán, és a karjai nem fáradhatnak el annyira, mint egy nehezebb görgő használata esetén.

Profik

  • Könnyű a fogása, ami azt jelenti, hogy kevesebb erőt igényel a használata
  • A hüvely bőséges mennyiségű festéket vesz fel, és felhordás közben kiadja annak nagy részét
  • Körülbelül 10 000 ft-ot bír ki, ami egy életre szólna a barkácsolóknak

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

A Purdy Colussus a mi és a legtöbb professzionális kereskedő választása a legjobb falazó festőhengerhez.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb újratölthető festékhenger: Bommel

Őszinte leszek, nem sok újratölthető festőhengert használnék a munkám során. De ha kénytelen lennék, a Bommel-lel mennék.

Ha nem vízbázisú festéket használ, az újratölthető hengerek alapvetően haszontalanok, de ha vékonyabb festéket használ, és újratölthető hengerrel KELL rendelkeznie – válassza a Bommelt. A Bommel újratölthető hengerének egyetlen előnye, hogy nem csepeg, mivel a henger belülről szívja fel a festéket.

Meglehetősen trükkös tartozék lévén a legtöbb cég megússza a gyengécske anyagokat, de Bommelhez fűződő méltányosság kedvéért, a fogantyú meglehetősen masszív, a festési kapacitás pedig nagyobbnak tűnik, mint versenytársaiké.

Profik

  • Nem csöpög
  • Nem szükséges olyan gyakran használni a görgős tálcát

Hátrányok

  • Drága
  • Nem ad fantasztikus befejezést

végső ítéletet

Nevezzünk hagyományőrzőnek, de a rendes hengert ezekkel nem lehet helyettesíteni. Ha azonban szeretné kipróbálni, a Bommel a legjobb festési élményt nyújtja Önnek.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

mit jelent a 999 a Bibliában

Festőhenger vásárlói útmutató

Ha még mindig nem biztos abban, hogy melyik görgő a megfelelő az Ön számára, tekintse meg gyors vevői útmutatónkat.

Rövid cölöphenger

A rövid szálú henger lényegében azt jelenti, hogy a hengeren lévő szálak rövidek. Ez azt jelenti, hogy nem vesznek fel sok festéket, ami ideálissá teszi őket nagyon lapos felületeken való használatra, mint például:

Alapvetően a legtöbb faipari munka! A sík felületnek köszönhetően a hosszabb szálú hengerek mindenféle problémát okoznának, mint például a bugyborékolás és a narancsbőr hatás. Kerülje a rövid szálú hengerek használatát érdes vagy porózus aljzatokon. A festék hiánya a hengeren nem fogja megfelelően elfedni a hiányosságokat.

Közepes szálú henger

A közepes szálú henger azt jelenti, hogy a henger szálai nem rövidek, de nem is hosszúak. Hajlamosak megfelelő mennyiségű festéket felvenni, és a legjobb hengerek jobban felszívnak, ami azt eredményezi, hogy kevesebb a görgőtálcához való elmozdulás.

A közepes szálú henger tökéletes az emulziókhoz, mivel elegendő festéket vesz fel ahhoz, hogy könnyedén eltakarja a kisebb hibákat. Emiatt a közepes szálú henger bárki számára alapvető falak és mennyezetek festése .

Hosszú cölöphenger

A hosszú szálú henger hosszú rostokkal rendelkezik, és felveszi a legtöbb festéket. Ez ideálissá teszi porózus és egyenetlen aljzatokon, például falazaton történő használatra. A hosszú szálak lehetővé teszik, hogy bármilyen résbe festéket vigyen fel, így egyenletes felületet kaphat.

A legjobb, ha kerüli a hosszú szálú hengereket más, laposabb aljzatokon, mert ez „narancshéj” hatást eredményezhet.

Mi a helyzet a fogantyúval?

Valójában az, hogy milyen anyagot választ a fogantyúhoz, a személyes preferenciákon múlik. A fából készült fogantyúk előnye, hogy elkerülik a rozsdát (ami a fém fogantyúk gyakori problémája). Másrészt a fém fogantyúk könnyebben tisztíthatók.

A festőhenger tisztításának legjobb módja

Olaj alapú festék: az olaj alapú festéket a legjobb módja annak, hogy eltávolítsuk a hengerekről, ha lakkbenzint használunk, majd alaposan leöblítjük.

Vízbázisú festék: a vízbázisú festék szépsége abban rejlik, hogy csak egy kis szappanos vízzel válik le róla. Azt javaslom, hogy használjon erős kerti tömlőt, és permetezze be a henger egyik felét, ami elég gyorsan forog.

Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért

Nem szívesen díszíted magad? Mindig lehetősége van arra, hogy szakembert vegyen fel, aki elvégzi helyette a munkát. Megbízható kapcsolataink vannak szerte az Egyesült Királyságban, akik készen állnak az Ön munkájának árára.

Kérjen ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatot a környéken, és hasonlítsa össze az árakat az alábbi űrlap segítségével.

  • Hasonlítson össze több árajánlatot és takarítson meg akár 40%-ot
  • Okleveles és okleveles festők és mázolók
  • Ingyenes és kötelezettség nélkül
  • Helyi lakberendezők a közelben


Kategória
Ajánlott
Lásd Még: