Tudsz Pebbledash-t festeni?

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. augusztus 22

Őszinte leszek, a kavicsfestés az egyik legkevésbé kedvelt munkám. A porózus felület azt jelenti, hogy még akkor is, ha hosszú szálú hengert használ, még mindig küzd a maximális fedésért a festékből. Ez azt is jelenti, hogy a szokásosnál sokkal több javítást kell végrehajtania.



Szóval tudsz kavicsot festeni? És ha igen, mi a legjobb technika a kavicsfestéshez?



Ezekre a kérdésekre válaszolok ma ebben a rövid útmutatóban. Szóval, ha ezt mondjuk, ugorjunk bele.



Tartalom elrejt 1 Tudsz kavicsot festeni? két Mit tehetsz a kavicsfestés megkönnyítése érdekében? 2.1 Kapcsolódó hozzászólások:

Tudsz kavicsot festeni?

Igen, lehet kavicsot festeni. Sajnos porózus felülete miatt ez az egyik legnehezebben festhető felület. Nehéz lehet a festőhenger szálait bejuttatni a résekbe, ami azt jelenti, hogy gyakran sok időt kell töltenie a felület falazó ecsettel történő megérintésével.

Ha a legjobb technikát követi, akkor a külső kavicsos festés teljesen újjáélesztheti otthona megjelenését.



Mit tehetsz a kavicsfestés megkönnyítése érdekében?

Ahhoz, hogy a kavicsos festést könnyebbé tegyük, mindennek a lényege az Ön által választott görgő . Kerülje a rövid vagy közepes szálú henger kiválasztását, mivel a szálak egyszerűen nem viszik elég mélyen a festéket. Másrészt, ha van egy hosszú halom henger, sokkal könnyebbé válik az Ön számára, mivel több festéket tudnak megtartani és elosztani. Ezenkívül rendelkeznie kell a jó minőségű falazó ecset . A falazókefével minden olyan területet kijavíthat, amelyet a henger kihagyott, és a festést a lehető legegyenletesebbé teszi.

Győződjön meg arról is, hogy a munkához a megfelelő festéket választotta ki. Jó falazófesték mint amilyen a Sandtex által gyártott, akkor nagy konzisztencia lesz, és végeredményben sokkal könnyebbé teszi az egyenletes felület elérését.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: