Keverhető a matt és a selyemfesték?

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. szeptember 13

Tehát van némi matt és selyemfestéke, de egyikből sem elég egy teljes felület befejezéséhez. Aztán megkérdezed magadtól: Várj, össze tudod keverni a matt és a selyemfestéket?



Mindkettővel A matt és a selyem emulziók , biztosan van értelme, hogy megteheti? Nos, erre vagyunk itt, hogy válaszoljunk a mai cikkben.



mit jelent 1212 lelkileg
Tartalom elrejt 1 Keverhető a matt és a selyemfesték? két Mi történik, ha összekevered a matt és a selyemfestéket? 2.1 Kapcsolódó hozzászólások:

Keverhető a matt és a selyemfesték?

Bár lehet matt és selyemfestéket is keverni, ezt nem tanácsoljuk, mert ezzel növeli a festék megrepedésének esélyét.



Mi történik, ha összekevered a matt és a selyemfestéket?

Bár mindkét festék emulziós, összekeverve a festék valószínűleg mattabb lesz, mint a selyem. A matt és selyem emulziónak azonban a kissé eltérő szárítási folyamat . Ez a csekély eltérés olyan problémákhoz vezethet, mint például az őrület, bár az igazat megvallva ennek nem nagy az esélye.

angyal szám 333 jelentése

Valójában egyes professzionális lakberendezők úgy döntenek, hogy a matt és a selyemfestéket keverik egyfajta alapozóként matt felvitele selyemre . Személy szerint nem javaslom a kettő keverését, mivel a matt festék a felület mosása után tökéletesen átmegy a selyemre.



Kategória
Ajánlott
Lásd Még: