Matt vagy selyemfesték hálószobához?

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. szeptember 30. 2021. szeptember 30

Ha hálószobája kifestésén gondolkodik, felmerülhet a kérdés: matt emulziót vagy selyem emulziót válasszon?



Mai cikkünkben megvitatjuk, melyiket érdemes választania és miért. Szóval, ha ezt mondjuk, ugorjunk bele.



Tartalom elrejt 1 Matt vagy selyemfesték hálószobához? két 1 ok, amiért ne használjon selymet a hálószobában 3 Mely matt színek a legjobbak a hálószobában? 4 Végső gondolatok 4.1 Kapcsolódó hozzászólások:

Matt vagy selyemfesték hálószobához?

Ha a hálószobába festett fényt kell választani, a legjobb, ha a matt színt választja a selyem helyett. A matt festék sokkal kevésbé fényvisszaverő, mint a selyem, így sötétebbé varázsolja a hálószobát, ami valóban megkönnyíti az elalvást.



mit jelent a 113

Az e mögött meghúzódó tudomány nagyon érdekes. Ha sötét van, az agyad egy melatonin nevű anyagot bocsát ki, amely álmosnak érzi magát . Tehát miután matt vagy akár a lapos matt a kevesebb fényt visszaverő fényesség azt jelenti, hogy nagyobb valószínűséggel fog jobban aludni.

1 ok, amiért ne használjon selymet a hálószobában

Bár a matt festékek sokkal szebbnek tűnnek, mint a selyem, valójában egy még fontosabb szempontot kell figyelembe venni. A selyemfesték konzisztenciája meglehetősen nehézkes, különösen egy amatőr barkácsoló számára. És ha nem kapja meg jól az alkalmazást, valahol a sor végén előfordulhat, hogy a végén a végén selyemmulzió, amely repedni kezd .



Mely matt színek a legjobbak a hálószobában?

Míg a fényes szint elérése az első lépés a nyugodt hangulat megteremtéséhez hálószobájában, ugyanolyan fontos a megfelelő színséma.

mit jelent a 888 angyalszám

Leatrice Eiseman, az Eiseman Színinformációs és Képzési Központ igazgatója szerint a domináns hideg tónusok lennének az ideális választás.

Nyugodt megjelenésű színek, például zöldek, tiszta fehérek és a lágy kékek mind-mind nyugalmat és nyugalmat árasztanak, és más színekkel kombinálva a hálószobában valóban vigasztaló helyet teremtenek az alváshoz.



Végső gondolatok

Bár a választás végső soron az Öné, erősen javaslom, hogy a hálószobájában használjon matt festéket selyemre. Valójában odáig mennék, hogy a matt festék minden szobatípusban felülmúlja a selymet! A selyemfestéket ma már a legtöbben régimódinak tekintik, és néhány professzionális lakberendező még petíciót is készít a betiltására!

miért látom folyton a 11 -es számot?

Ha a legjobb hálószobafestéket keresi - válassz egy matt emulziót .

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: