A legjobb szegélylécfesték az Egyesült Királyságban [2022]

Tudja Meg Az Angyal Számát

2022. január 3. 2021. július 1

Melyik a legjobb szegélylécfesték az Egyesült Királyságban?



Ez egy olyan kérdés, amelyet ügyfeleink rendszeresen feltesznek, és az őszinte válasz: attól függ, kit kérdez. Tudjuk, hogy nem ez a legkielégítőbb válasz a világon, ezért úgy döntöttünk, hogy megkérdezünk 140 professzionális lakberendező kollégánkat, hogy megtudjuk, melyiket részesítik előnyben, és rangsoroltuk őket a népszerűség alapján.



Megjegyzés: Meghatároztuk, hogy a szegélylécfesték barkácsolási célokra szolgál, ezért az ésszerű árú kereskedelmi festéket és a kiskereskedelmi festéket is belefoglaltuk az eredményekbe.



Íme, mit találtunk.

11:11 jelentősége

Gyors pillantást:



1.: Johnstone Aqua Satinwood (a szavazatok 30%-a)

2.: Ronseal Ultra Tough Paint (a szavazatok 25%-a)

3.: Dulux gyémánt szaténfa (a szavazatok 15%-a)



4.: Johnstone akril tojáshéj (a szavazatok 12%-a)

5.: Crown Fast Flow (a szavazatok 10%-a)

Tartalom elrejt 1 1. Johnstone's Satinwood (összességében a legjobb szegélylécfesték) két 2. Ronseal Ultra Tough 3 3. Dulux gyémánt szaténfa 4 4. Johnstone akril tojáshéj 5 5. Crown Fast Flow 6 Egyéb festékek szavazathoz 6.1 Leyland fa és fém 6.2 Dulux Quick Dry Gloss 7 Tojáshéj vagy szaténfa szegélylécekhez? 8 Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért 8.1 Kapcsolódó hozzászólások:

1. Johnstone's Satinwood (összességében a legjobb szegélylécfesték)

A legjobb vízbázisú szaténfa festékek felmérését a Johnstone’s Aqua Satin nyerte, így nem meglepő, hogy professzionális lakberendezőink ismét ezt a festéket választották a legjobb szegélyfestéknek. Én személy szerint ezt a festéket használtam az elmúlt 2 évben, és nem használnék mást, ha belső famunkáról van szó.

A Johnson’s Aqua Satin bármilyen beltéri és kültéri fára és fémre használható, így hihetetlenül hasznos, sokoldalú. Így amint befejezte a szegélylécek festését, a maradékot felhasználhatja a külső ablakkeretektől a belső ajtókig bármit festeni.

Ennek a festéknek a felhordása nagyon egyszerű, és professzionális felületre számíthat, ha a festékkel együtt használja Aqua aljszőrzet bár a szegélyléc állapotától függően nem feltétlenül szükséges a hozzáillő aljszőrzet.

A vízbázisú szatén annyira kényelmes, hogy akár ecsettel, akár hengerrel is felvihetjük, bár a precíziós okokból a szegélyléceinket mindig csak ecsettel festjük.

Tartósságát tekintve nagyon strapabíró, és idővel csak keményedik, ahogy megkeményedik. Célszerű néhány hétig elkerülni, hogy érintkezésbe kerüljön vele, hogy teljesen megkeményedjen, és ekkor bombabiztos lesz.

A festő és mázoló szakmában széles körben elterjedt az a vélemény, hogy a szakemberek vagy a Johnstone’s Aqua Satin vagy a Benjamin Moore’s Scuff-X-et (ami sokkal drágább) használnák a szegélylécek festésére.

Szerény véleményem szerint nagyon kevés a különbség a kettő között, és ha figyelembe vesszük az árkülönbséget, habozás nélkül a Johnstone's Aqua-t szavaznám a legjobb szegélylécfestéknek.

Profik

  • Tartós és tisztítható
  • Az egyik leggyorsabban száradó szegélylécfesték a piacon
  • A legjobb szagtalan szegélylécfesték
  • Idővel nem sárgul
  • Alkalmas bármilyen belső, ill külső erdők és fémek

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

láttam egy angyalt a szobámban

A Johnstone Aqua Satinwood egy professzionális szabványos szegélylécfesték, de pénztárcabarát ára miatt egyszeri barkácsolók számára könnyen elérhető.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

2. Ronseal Ultra Tough

A második helyen áll, és valószínűleg a legjobb kiskereskedelmi szegélylécfesték a Ronseal Ultra Tough festéke, pontosabban a Stays White fajta.

Ez a különleges festék 750 ml-es dobozban kapható, és elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy 2 rétegben lefedje a szegélyléceket, de ha véletlenül marad belőle, használhatja olyan felületekre is, mint például ajtó- vagy ablakkeretek.

Szilárd fedőképességének és olyan jellemzőinek köszönhetően, mint az alapozó és a fedőlakk, könnyen belátható, hogy professzionális lakberendezőink miért szavaztak erre a festékre. Ha hozzáadjuk azt a tényt is, hogy nagyon könnyen felvihető minimális lefolyással és csepegtetéssel, akkor olyan festéket kapunk, amely nem csak ár-érték arányban kiváló, de a festékekkel is vetekszik.

Míg Ronseal azt állítja, hogy ez a festék jól működik csupasz fán, nem elég az a összetétele, hogy elfedje a kivérzett csomókat. Ha vannak csomók a szegélylécein, jó ötlet lenne a csomózási megoldás először festés előtt.

A tartósság szempontjából sok éves élettartamot kell kihoznia ebből a festékből. Kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy megbirkózzon a mindennapi ütésekkel és ütésekkel, valamint ellenálljon a vegyszereknek és a kopásnak.

Ami a festék esztétikáját illeti, a készítmény vízbázisú jellege azt jelenti, hogy az olajbázisú festékkel ellentétben Önt legalább 10 évig nem fenyegeti a sárgulás veszélye. Miután teljesen megszáradt, vonzó, közepesen fényes szaténfa felületet ad.

Profik

  • Alkalmas csupasz vagy kopott szegélylécekre
  • Alapozóként és fedőlakkként működik egyben
  • A vízbázisú formula nem hagy szagot
  • Legalább 10 évig fehér marad
  • Könnyen felvihető minimális csepegtetéssel

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

Összességében egy kiváló minőségű kiskereskedelmi festék, amely a legjobb kereskedelmi festékekkel vetekszik.

mit jelent látni a 111

Ellenőrizze az árat az Amazonon

3. Dulux gyémánt szaténfa

Ha Dulux festéket keres szegélylécekhez, akkor valami tartósat, könnyen tisztíthatót és ami még jobb, foltállóat szeretne. Ebben a pillanatban a Dulux Diamond Satinwood és pontosabban a Pure Brilliant White opciót választanánk.

A Dulux Diamond Satinwood különféle felületeken alkalmazható, beleértve a fát, MDF-et és még fémeket is. Ez tökéletes választássá teszi szegélylécekhez, miközben a maradék bármit elfed konyhaszekrény ajtókeretekhez.

A vízbázisú formula megőrzi a Dulux olajbázisú festékeihez hasonló konzisztenciát, és szép és vastag. Emiatt gyerekjáték a felvitel – különösen, ha jó minőségű szintetikus ecsetet fog használni.

A szórási képességek kivételesek, és körülbelül 12 m²/l területet fed le. Mivel vízbázisú, a festék csak néhány órát vesz igénybe, hogy megszáradjon, és körülbelül 2-4 órás újrafestési időt javasolunk.

A fejlett formula biztosítja, hogy a késztermék védve legyen a karcolásoktól, nyomoktól, karcolásoktól és zsírtól. Ez azt jelenti, hogy a szegélylécek tisztítása nemcsak egyszerű lesz, hanem elkerüli a tisztítási folyamat során bekövetkező károkat is.

Természetesen a színe fehér, de itt fontos megjegyezni, hogy az oldószer alapú festékekkel ellentétben ez nem sárgul az idő múlásával.

Profik

  • Masszív, tartós, és évekig ki kell bírnia
  • Alkalmas nagy forgalmú helyekre, karcolások vagy karcolások veszélye nélkül
  • Folt- és zsírálló
  • Fejlett vízbázisú technológia, amely nem hagy szagot
  • A gyors száradás azt jelenti, hogy gyorsabban befejezheti a munkát

Hátrányok

  • Ez drága egy átlagos barkácsolónak

végső ítéletet

Tökéletes azok számára, akik olyan Dulux festéket keresnek, amely alkalmas szegélylécekhez – ha megengedheti magának.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

4. Johnstone akril tojáshéj


Ha még nem vette volna észre, a professzionális lakberendezők nem igazán használják a tojáshéjfestékeket szegélylécekhez. Valójában az egyetlen tojáshéjfesték, amely a legjobb 5-be került, a Johnstone's Acrylic Eggshell. Merüljünk el mélyebben abban, hogy miért volt ez a festék olyan magasra, annak ellenére, hogy tojáshéj.

Először is, egy tojáshéjfesték a belső tereken egyszerűen szebbnek tűnik, mint a szaténfa. A szaténfánál gyengébb fényű, a tojáshéj sokkal jobban elrejti az aljzat hibáit, és sokkal modernebb megjelenésű.

Másodszor, a Johnstone Durable Eggshell, ahogy a nevében is szerepel, valójában nagyon strapabíró. A szívós és tartós formula 1. osztályú dörzsölést ért el. Ez lényegében azt jelenti, hogy a festék olyan szinten bírja a súrolást, hogy ellenáll a kopásnak, ugyanakkor továbbra is védi a szegélylécet az alacsony szintű szerkezeti sérülésektől.

Az is érdekes, hogy a festék ellenáll a páralecsapódásnak. Ez valószínűleg azért van, mert olyan termikus tulajdonságai vannak, amelyek megakadályozzák a hideg vízcseppek leülepedését a felszínen. Önmagában ez a festék az egyik legjobb a szegélylécekhez olyan helyiségekben, mint a konyha vagy a fürdőszoba.

Profik

  • Sérülés nélkül bírja a súrolást
  • Gyors szárítás segít gyorsabban befejezni a munkát
  • Környezetbarát, minimális VOC-tartalommal és szaggal
  • Tökéletes fürdőszobákba vagy konyhákba, ahol magas a páratartalom

Hátrányok

  • Csak 2,5 vagy 5 literes kiszerelésben kapható

végső ítéletet

A Johnstone's Eggshell-t megéri megvásárolni, de mivel csak nagyobb konzervdobozokban kapható, javasoljuk, hogy vásárolja meg, ha más famegmunkálási projektje is van.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

5. Crown Fast Flow

Az iparág számos szakembere használja a Crown Fast Flow-t különféle projektekhez. Valóban, annyira élvezzük ennek a festéknek a használatát, hogy nemrégiben egy teljes diákszállás épületének szegélylécét is lefestettük vele.

Ennek az egyik leglenyűgözőbb tulajdonsága A festék egészen nyilvánvalóan az a tény, hogy hihetetlenül fehér . Míg az amatőrök tanácstalanok lehetnek, ha azt mondják nekik, hogy egyes festékek fehérebbek lehetnek, mint mások, valójában sokféle fehér árnyalatot kaphat.

A Crown Fast Flow egy vízbázisú festék, és kifejezetten beltéri fafelületekre lett kifejlesztve, így bár a szegélylécek nyilvánvaló felhasználása ennek a festéknek, az ajtók és a korlátok is tökéletesen használhatók vele. Noha csúcsminőségű tartóssággal rendelkezik, nem javasoljuk, hogy a maradékot külső felületeken használja fel.

A Crown gyorsan száradó szaténját okkal látják „gyorsan száradónak” – a festék alig egy órán belül megszárad. Mivel olyan gyorsan szárad, kissé óvatosnak kell lennie a felhordás sebességével kapcsolatban, és az első lépésnél meg kell oldania.

mit jelent lelkileg a 999

Ha például ecsettel megy vissza a festékre, akkor csúnya ecsetnyomok maradhatnak. Miután teljesen kikeményedik, ami egy-két napig tart, várhatóan strapabíró lesz, és ellenáll a karcolásoknak és foltoknak.

mi az 10^10

Profik

  • A szupergyors száradás azt jelenti, hogy néhány óra alatt lefestheti szegélyléceit
  • A szabványos tartósság azt jelenti, hogy évekig kitart
  • Ellenáll a karcolásoknak és a foltoknak
  • Nagyon könnyen alkalmazható

Hátrányok

  • Ennek a festéknek a használatakor gyorsan és pontosan kell dolgoznia, hogy elkerülje az ecsetnyomokat

végső ítéletet

Ezzel a festékkel egy álom dolgozni, ha tudod, mit csinálsz. Ha tapasztalatlan festő vagy, érdemes valami mást vásárolni.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

Egyéb festékek szavazathoz

A sasszemű matematikusok számára, akik észrevették, hogy a szavazatok aránya nem éri el a 100%-ot, valószínűleg kíváncsi, hogy melyik festék kapott még szavazatot. Bár ezekre a festékekre csak néhány szavazat érkezett, érdemes lehet megnézni őket.

Leyland fa és fém

Leyland fa és fém egy jó költségvetési választás, amely erős, tartós és ami a legfontosabb, szuper olcsó ahhoz képest, amit kap. Ez a festék könnyedén lefedi a szegélyléceket néhány más festék árának feléért, hogy elkészítse ezt a listát.

Dulux Quick Dry Gloss

Dulux Quick Dry Gloss az egyik legjobb kiskereskedelmi festék, és kissé eltér néhány népszerűbb szegélylécfestéktől. A Gloss magas fényű felületet ad, amely jól néz ki, ha matt falakkal ellentétben áll, és természetesen mivel a fényesség olyan tartós, hogy jó pár évig kibírja.

Tojáshéj vagy szaténfa szegélylécekhez?

A szegélylécekhez tojáshéjat vagy szaténfát érdemes választani? Ha bármelyik professzionális lakberendezőt megkérdezné, a válasz valószínűleg szaténfa lenne. A szaténfa jobban megvédi a szegélyléceket az ütésektől és az ütésektől, és általában tovább tart, mint a tojáshéj.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne menj a tojáshéjra. A tojáshéj további előnye, hogy szebbé teszi a szegélyléceket, különösen akkor, ha az aljzat elhasználódott vagy felületi hibái vannak.

Ezt szem előtt tartva, ha tojáshéjat választasz, nagy eséllyel a tipikus kiskereskedelmi festékek nem felelnek meg a szabványnak.

A legjobb megoldás az, ha olyan kereskedelmi festéket választ, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy sokkal erősebb legyen, mint a kiskereskedelmi festékek, de természetesen extra költséggel jár.

Tehát tojáshéj vagy szaténfa? A tanácsom az lenne, hogy ragaszkodjon a szaténfához.

Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért

Nem szívesen díszíted magad? Mindig lehetősége van arra, hogy szakembert vegyen fel, aki elvégzi helyette a munkát. Megbízható kapcsolataink vannak szerte az Egyesült Királyságban, akik készen állnak az Ön munkájának árára.

Kérjen ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatot a környéken, és hasonlítsa össze az árakat az alábbi űrlap segítségével.

  • Hasonlítson össze több árajánlatot és takarítson meg akár 40%-ot
  • Okleveles és okleveles festők és mázolók
  • Ingyenes és kötelezettség nélkül
  • Helyi lakberendezők a közelben


Szeretne többet megtudni a különböző festékekről? Nyugodtan vessen egy pillantást a legújabb legjobb fényű festék cikk!

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: