Díszítő gólyalábak áttekintése: Work Tall Boots

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. szeptember 14

Köszönet az SM Decorating Services-nek a Work Tall Boots díszítőcölöpök áttekintéséért.



Tartalom elrejt 1 Díszítő gólyalábasok felülvizsgálata 1.1 Kapcsolódó hozzászólások:

Díszítő gólyalábasok felülvizsgálata

Szóval megnyertem ezeket a szörnyűségeket, és most kipróbáltam őket.



Kezdetnek megfelelnek a 12 láb méretemnek, ami bónusz! Sokkal masszívabbak, mint képzeltem, és nagy magasságúak a normál szobában való vágáshoz (6 láb vagyok).



Nem kellett sokat megszokniuk, de rájöttem, hogy mindig tisztában kell lennem a lábammal. Az utasításokon ez áll: „Te nem vagy robot, ezért ne járj úgy, mint egy”. Az igazat megvallva nagyon nehéz nem megtenni! Kis oldallépések a szobában jól működtek nekem. Az sem tetszett, hogy azt feltételezték, hogy nem vagyok robot! Ezeket a dolgokat már nem mondhatod ?

Jelenleg egy üres bérleményben dolgozom, körbejártam a 3 hálószobát és az emeleti landolást, és határozottan időt takarítottam meg, és hogy őszinte legyek, élveztem használni őket.



Munka Magas dekorátor gólyalábasok

Egy ponton elvesztettem az egyensúlyomat, és összeszartam magam, bár ez az én hibám volt, amikor megpróbáltam felvenni egy 10 literes kádat, és megtölteni egy másikat azzal ?

Ha véletlenül ingadozása van, úgy gondolom, hogy az elég veszélyes lehet, és csúnya bokasérüléssel végződik (egyszer már eltört a bokám, így lehet, hogy túlzottan óvatos voltam).



Ha kitartó vagy és mindig tisztában vagy a környezeteddel, akkor minden rendben lesz!

Férfi dekorátor gólyalábasokat visel

Összefoglalva, otthoni lakberendezőként nem vagyok benne biztos, hogy folyamatosan használnám őket, hacsak nem egy teljesen üres helyiségben dolgoztam.

1 / .11

Szerintem az oldalfestők számára ezek abszolút játékmódot jelentenek! Ha még mindig az oldalakon lennék, ezeket folyamatosan használnák.

Szóval igen, összességében jó kis készlet! Csak készülj fel arra, hogy az emberek nevetnek rajtad, miközben úgy mászkálsz, mint Robocop és Frankenstein kereszteződése!

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: