Jobbá változtatta az életét, hogy lakberendező?

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. július 15

A festő- és mázolóipart gyakran negatívan érinti – ennek a felét maguk a festők és dekoratőrök teszik ki.



Legyen szó a korai kezdésről, a durva vásárlókról vagy a fizikai fájdalmakról – lakberendezőnek lenni az egyik kevésbé elbűvölő karrierút.



De ez TÉNYLEG olyan rossz? Negatív sztereotípiát hoz létre néhány hangos? Úgy döntöttünk, hogy megtudjuk. Több száz festőt és dekoratőrt kérdeztünk meg, hogy azzá válásuk megváltoztatta-e az életüket vagy sem. Íme néhány válasz, amit kaptunk.



411 angyal szám szerelem

Jon

31 évet eltöltöttem a pénzügyben, meghibásodás és mentális problémák miatt otthagytam, 3 éve festek, és imádom, nehéz, de a mosoly az emberek arcán, amikor átalakít egy szobát, ez a legjobb, még sokáig tanulni fog de boldog vagyok és nem haltam meg. Tehát a festészet jobbá tette az enyémet és a családom életét.



Brett

Tagadhatatlan, hogy soha nem éreztem úgy, hogy bipoláris vagyok, mint ennél a munkánál. Az iránta való szeretetem és gyűlöletem olyan, mint egy inga.

Sam



Szeretem a kereskedést, csak utálom az árfolyamokat a többi kereskedéshez képest, még akkor is, ha nekünk kell rendet raknunk mindenki szarát.

Tom

100%-ban megváltoztatott emberként, dolgozóként, barátként. Hűségesebb vagyok, többet gondolok másokra, többet segítek, ahol tudok. Egy dolog negatívum, kevesen vették fel a piszkát, és voltak esélyesek velem, és sok embert ki kellett bocsátanom. Most azonban ott tartok, ahol kell lennem, pénzzel a bankban és egy új üzleti vállalkozással.

Gazdag

Élet végén, teljes munkaidőben érkezett hozzá. Életem nagy részét különféle irodai munkakörökben dolgoztam – beleértve a tanácsadást hatalmas multinacionális cégeknek. Kibaszottul utáltam, és bárcsak évekkel korábban léptem volna meg.

Alex

folyamatosan látom a 911 -et

A legjobb dolog, amit valaha tettem. Otthagyta az iskolát érettségi nélkül, és nem tudta, mit tegyen. Aztán elkezdett egy gyakornoki képzést Bagnallnál. Elmentem a korai romlásaimra – nehéz volt, de most már tisztességes ügyfélkörrel rendelkezem, rendszeres jövedelemmel.

Nick

mit jelent 333 lelkileg

Volt egy szar főnököm a 20-as éveimben, amikor tanultam, így nem igazán élveztem, de tudtam, hogy jó vagyok benne. Állj egyedül, és soha nem voltál boldogabb életed. Az ügyfelek fel-alá járnak, de az irányítás afelől, hogy mely napokon dolgozom, és még ezt sem. Nem azért vagyok benne, hogy gazdag legyek, hanem azért, hogy tisztességes munkával éljek.

Ben

Szeretem. 6 hónapos főiskolai tesztelőtől 2 éves tanfolyamig, 1,5 év gyakornokig, 7/8 évig valakinél dolgoztam, most pedig egyedül az elmúlt 2 évben. A világ számára nem változtatta volna meg. Egy csodálatos srác annyi mindenre megtanított, és eljutott oda, ahol most vagyok.

Lawrence

Igen… festőként kaptam állást a Covid-19 idején (szakács vagyok, de nem dolgozhattam vendéglátásban). Azt hittem, ügyes vagyok, amikor egy építési telken hibáztattam egy állást, de megtudtam, hogy egy farmer és egy légitársaság pilóta mellett dolgozom… nem az egyetlen, aki ezt szidja.

Márton

15 éves voltam, amikor elkezdtem tanulni. Azóta sok munkát végzett, hogy megéljem, de mindig büszke voltam a szakmámra és a mostani tudásomra.

Barry

Imádom a szakmámat – azok az ügyfelek, akiknek fogalmuk sincs, mi lehet egy tisztességes munkában, elszakítanak tőlem. Ó, ez sokkal több, mint gondoltuk, hogy elgondolkodunk rajta, és az életem veszedelme, hogy visszatérjek hozzád.

mit jelent a 999 a Bibliában

Jordánia

Nagyot nevettem a díszítésen az iskolából, de bárcsak ne kezdtem volna el.

Andy

Őszintén szólva, 1983-ban kezdtem, és még mindig ezt csinálom, teljesen utálom, de fizeti a számlákat, és szabadságot adott nekem, hogy nyaraljak, amikor szükségem volt rá. De majdnem 40 évvel később… utálom. Szívesen lennék a szerszámoktól, és helyette intézném a dolgokat, de elég munkát találni, és mindenekelőtt az a megbízható munkaerő, aki elvégzi a munkát Ön helyett, és folytatni tudja azt, amivel kínja van, ebben az iparágban a Szent Grál.

Jim

Tanoncképzést kellett szereznem, apám azt mondta, hogy mindig kap egy gyakornoki fiút, kapjon gyakornoki képzést, most történt, hogy a P&D volt az első, ami jött! Így történt az én 5 igen 5 évem is! Nem az a 2 perc, amit most csinálnak. Jó pénzt keresett – néha egy bankjegy rossz hét volt. Tenerifén egy hónapig minden télen, szóval igent mondanék, köszi, apa, jól csináltam, de 50 év múlva a test eltűnt, a máj elment, és alig várom, hogy jövőre nyugdíjba menjek.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: