Hogyan festsünk radiátort

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. július 28. 2021. május 20

Sokunknak van manapság paneles radiátora a házunkban, és amikor újak, szép fehér szatén felülettel rendelkeznek, de idővel beszennyeződnek, amikor az emberek hozzájuk dőlnek és ruhákat lógatnak rájuk. okokból.



És általában csak akkor vesszük észre, amíg ki nem festünk egy szobát, aztán hirtelen szembekerülünk egy radiátorral, rajta ezekkel a piszkos nyomokkal. De a jó hír az, hogy gyorsan újra új megjelenésűvé varázsolhatjuk őket, ráadásul túl sok költség nélkül.



Tartalom elrejt 1 Milyen típusú festék a legjobb a radiátorokhoz? 1.1 Szatén vs Gloss 1.2 Olaj alapú vs víz alapú két Rozsda kezelése 3 Hogyan festsünk radiátort 3.1 1. lépés: Előkészítés 3.2 2. lépés: Készítse elő a berendezést 3.3 3. lépés: Festés a radiátor mögött 3.4 4. lépés: A radiátorcsövek festése 3.5 5. lépés: A radiátor elülső részének festése 3.6 6. lépés: Fesd be a gerinceket 3.7 7. lépés: Vigyen fel további rétegeket 3.8 Kapcsolódó hozzászólások:

Milyen típusú festék a legjobb a radiátorokhoz?

Szatén vs Gloss

Szerencsére a legtöbb nagy festékgyártó saját kezűleg készíti el a kis dobozát radiátor festék manapság amivel festhetjük a radiátorokat és vagy szatén, vagy fényes felülettel készülnek.



Inkább a szatén felületet részesítem előnyben, mert úgy tűnik, hogy jobban fed, és úgy néz ki, mint a radiátor
eredeti kivitelben, amikor új volt.

Olaj alapú vs víz alapú

Arra is figyelnie kell, hogy oldószer alapú vagy vízbázisú festékben kapható-e.



mit jelent, ha angyalt látsz

Sok vízbázisú festék „gyorsan szárad” az ónon, hogy tájékozódjon, de a biztonság kedvéért javasoljuk, hogy fordítsa meg őket, és nézze meg az ecset tisztítására vonatkozó utasításokat. Ha azt írja ki, hogy használjunk vizet, akkor nyilvánvalóan vízbázisú, de ha azt írja, hogy használjunk ecsettisztítót vagy lakkbenzint, akkor az olaj alapú lesz.

A vizes bázisú változatot részesítem előnyben több okból is, többek között azért, mert jobb a környezetnek, és gyorsabban szárad, így egy nap alatt két-három réteget is felvihetsz, és befejezheted a munkát. Míg az olaj alapúnak egy napra van szüksége, hogy megszáradjon a rétegek között, így naponta csak egy réteget kell néznie.

De ez a választás, és azt mondanám, hogy a legtöbb nagy festékgyártó megalkotja ezeket a dolgokat radiátor festékek körülbelül 8–12 GBP egy konzervdobozért.



a 111 -es szám jelentése

Rozsda kezelése

Egy másik dolog, amitől el kell fáradni, ha van radiátor a fürdőszoba konyhájában vagy a földszinti WC-ben. Gyakran előfordul, hogy a radiátor alsó széle mentén rozsda képződik, ezért a szokásos módon le kell dörzsölni, hogy megszabaduljon a felületi hámló festéktől, majd kezelje olyan termékkel, mint pl. ezt a rozsda elleni szert .

Ez megakadályozza a rozsda súlyosbodását, és kemény felületté válik, amely kiválóan alkalmas átfestésre. Sokszor használtam a Hammerite rozsda elleni szert (vagy különböző gyártói típusokat). Nagyon jól működik, és nem is olyan drága.

Tehát ha rozsda van, mielőtt átfestené, kezelje rozsdaoldóval, majd remélhetőleg
ami megakadályozza, hogy a rozsda a jövőben újra visszatérjen.

Hogyan kell festeni egy radiátort

1. lépés: Előkészítés

Rendben, most már készen állunk a radiátor festésére. Először is – bizonyosodjon meg róla, hogy néhány órára lekapcsolta a radiátort, mert nem akarunk forró radiátorra festeni!

Enyhén dörzsölje le a radiátort 240-es csiszolópapír . nem akarsz semmit használni
túl durva, ami karcolásokhoz vezet a radiátoron, így megteszi a trükköt. A radiátor ezüst részeit is érdemes ragasztószalaggal körbehelyezni, nehogy festék kerüljön rájuk.

2. lépés: Készítse elő a berendezést

Ami a használandó kefét illeti, általában jó minőségű szintetikus kefét használok, és egy hüvelykes vagy két hüvelykes kefét javaslok. Speciális ecsetek esetén menjen a következőhöz ezek a Hamilton ecsetek . Kiváló minőségűek, és jelenleg nagyon népszerűek a festők és lakberendezők körében.

Használnia kell továbbá a kerek ecsetvég hogy kínos területekre jusson. Használhatna egy kisebbet is
egy hüvelykes kefe, ha úgy tetszik, de ez egy kicsit megkönnyíti a munkát

mit jelent a 333 -as angyal

3. lépés: Festés a radiátor mögött

Az első rész, amelyet radiátorokra kell festeni, a hátsó és az oldalsó része körül van, mert egy hosszabb falon az emberek közvetlenül lefelé látnak majd. Csak annyit kell tennie, hogy függőleges vonásokkal fest az oldal mentén, és már mehet is. A légtelenítő szelepeket is érdemes lefesteni a kerek fejű precíziós kefével.

A kisebb precíziós kefék jól jönnek ehhez a bithez, mivel a szelepeket meglehetősen nehézkes elérni, és kissé nehézkesnek találnád, ha megpróbálnád használni a másfél hüvelykes kefét.

12:34 jelentősége

4. lépés: A radiátorcsövek festése

A radiátorcsövek festése valóban személyes preferencia. Festheti őket a radiátor festése közben, vagy választhatja a festést a szegélylécek festésekor. Legszívesebben ugyanolyan színűre festem őket, mint a szegélyléceket.

5. lépés: A radiátor elülső részének festése

A legtöbb radiátor elöl függőleges mintázatú, felül és alul pedig két vízszintes elem található. Inkább a függőleges mintákat festem először, mivel ez sokkal jobb felületet eredményez.

Mielőtt elkezdené ezt a szakaszt, győződjön meg róla, hogy van egy darab konyharuhát vagy egy kis kendőt arra az esetre, ha festék kerülne a radiátor vízszintes részeire.

Egyszerre vigyen fel körülbelül egy centiméternyi festéket az ecsetere, és koppintson vele a vízforraló belsejébe. Ezután festse fel és le az ecsettel, és ha végzett, ügyeljen arra, hogy az ecset hegyével nagyon óvatosan húzza le, hogy igazán szép legyen.

Ez a radiátor középső része mostanra lefestve, és ott marad a két hosszú darab, hogy befejezze. Győződjön meg róla, hogy vízszintesen fest, és szép sima futást biztosít – ebben a szakaszban csak egy kevés festékre van szüksége az ecsettel.

6. lépés: Fesd be a gerinceket

Ügyeljen arra, hogy körbejárja a radiátor hátsó részét, és precíziós ecsettel gondosan fesse le a látható bordákat. Ehhez ismét nem kell túl sok festéket használni.

mi a jelentősége a 11:11

7. lépés: Vigyen fel további rétegeket

A választott festéktől függően szükség lehet egy második réteg felvitelére. Egyszerűen ismételje meg a folyamatot a dobozon megadott idő elteltével, és máris teljesen újszerű radiátort kap!

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: