Megéri Farrow és Ball?

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. november 28. 2021. november 7

A Farrow and Ball festék- és papírmesterekként hirdeti márkáját, és csúcskategóriás, stílus- és környezettudatos dizájner termékeket árul. A több mint 130 árnyalatból álló palettával a Farrow and Ball széles és egyedi színválasztékot kínál.



A márka népszerűsége folyamatosan növekszik, és termékpalettájukat minden nagyobb üzletben megtalálhatja, mint például a B&Q vagy a Homebase, valamint számos hardverboltban. De ezek is meglehetősen drágák – akár 50%-kal drágábbak, mint egyes termékeken lévő kereskedelmi festékek – és meg kell kérdezni, megéri-e a Farrow and Ball?





Tartalom elrejt 1 Farrow és Ball festékproblémák két Dulux vs Farrow and Ball 3 Dulux egyenértékű a Farrow és Ball színekkel 4 Farrow and Ball színben illő 5 Megéri Farrow és Ball? 5.1 Kapcsolódó hozzászólások:

Farrow és Ball festékproblémák

A drága árcédulák mellett továbbra is folyamatosak a beszámolók a fényezéssel kapcsolatos problémákról.

Azt gondolhatja, hogy a siker titka a Farrow and Ball festékkel egyszerű – kövesse az ajánlott rendszert, és festés előtt vigye fel Farrow and Ball alapozót. De sok ember számára ez egy szükségtelen, időigényes és költséges kiegészítő lépésnek tűnik, amelyet néhányan – érthető módon – kihagynak. Más emulziók esetén, ha nem használ alapozót a korábban festett falakon, az nem jelent problémát.



A Farrow and Ball Modern emulziók azonban viszonylag gyengén fednek le, mivel az ügyfelek arról számoltak be, hogy akár két réteg alapozót, valamint négy réteg emulziót kell használniuk a megfelelő felület eléréséhez.

Egy korábban festett falon, ahol más emulziós termékek könnyen fednek két rétegben, a Farrow and Ball modern emulzió leesik. Egyszerűen nem úgy tűnik, hogy képes elérni ugyanazt az átlátszatlanságot 3-4 rétegnél kevesebbel. Továbbá, ha sikerül tiszta felületet elérnie, a modern emulzió fényessége túl magas lehet.

Ahol a Farrow and Ball az ügyfelek termékeit választja, a dekoratőrök és festők, akik régóta hozzászoktak az ezekkel a termékekkel járó kihívásokhoz, figyelembe veszik a munka árának meghatározásakor a további munkaerőt és az anyagokat. Ez elég jó mutatója annak, hogy mire számíthatunk ezekkel a festékekkel.



A Farrow and Balllal kapcsolatos problémák sajnos nem állnak meg a jelentkezési szakaszban. A termékről szóló vélemények azt mutatják, hogy sokan nem tartják tartós festéknek. Az a kemény munka után, hogy több rétegben felvitt egy furcsa nevű „brokkolibarna” festéket, az utolsó dolog, amit szeretne, az az, hogy rövid időn belül megkopjon, miközben kimeríti magát, és azt mondja a gyerekeknek, hogy ne érintsék meg a falakat.

A Farrow and Ball Gloss festék ugyanazokkal a kihívásokkal küzd, ami a fedést illeti. Csíkos lehet, és gyakran jobban teljesít, ha kissé felvizezzük.

Sokan tudják a szakmában, hogy ugyanolyan széles színválasztékkal jobb fedést érhet el, ha más jó kereskedelmi márkákat használ, mint például a Dulux vagy Johnstone fest a költségek töredékével és jóval kevesebb erőfeszítéssel.

Dulux vs Farrow and Ball

A kevésbé költséges versenytárs Dulux márkával összehasonlítva a Farrow és a Ball ár-érték arányban jóval felülmúlja a teljesítményt. A Dulux kereskedelmi festékcsalád minőségi emulziós, fényes és tojáshéjfestékekkel rendelkezik, a Dulux pedig a Farrow and Ball által beszerezhető színekkel egyenértékű színt kínál.

Dulux egyenértékű a Farrow és Ball színekkel

A 2022-es legmenőbb színüket bejelentő Farrow and Ball azt jósolja, hogy a legstílusosabb otthonok a Stone Blue, School House White és Babouche árnyalataiban ringatnak majd. Míg a Farrow and Ball a legszélesebb színválasztékkal rendelkezik a piacon, ha a szezonra vonatkozó belső dekorációs terveit a költségvetés korlátozza, akkor könnyen megtalálhatja a Dulux színeket, amelyek ezek többségéhez nagyon passzolnak.

Az Ön kényelme érdekében ebben a praktikus táblázatban feltérképeztük a tíz legnépszerűbb Farrow and Ball színt a Dulux megfelelőjükkel:

Farrow & Ball Dulux
KőkékKőmosott kék
Fehér iskolaházCameo Silk 1
papucsBanán álom
Skimming StoneEgyiptomi pamut
Sap GreenTengeri csalán
LefolyócsőMennydörgés felhők
Hágai ​​kékAzure Fusion 1
Cornforth WhiteKavicspart
Stiff Key BlueÖrökség Midnight Teal
Duzzogó szoba rózsaszínVadgomba 2

Farrow and Ball színben illő

Mindig van lehetőség arra, hogy kipróbáljon egy festékkeverő szolgáltatást, hogy színe megfeleljen Farrow and Ballnak, és megkapja a kívánt árnyalatot. A Farrow and Ball színegyeztetése során egyszerűen válassza ki a kívánt színt, és keverje össze a projektje számára legjobb festéktermékkel.

Példa a Farrow és Ball színek színegyeztetésére. A festék itt a Johnstone's Covaplus, amelyet Farrow-hoz és Ball's Sudbury Yellow-hoz kevertek.

1010 angyalszám numerológia

Festékkeverési szolgáltatásokat és egyedi színillesztést számos üzlet kínál. A Dulux festékkeverő szolgáltatást vagy a MixLabs-t az Egyesült Királyság bizonyos üzleteiben találja, ahol kiválaszthatja a színt, a funkciót és a felületet. A Johnstone's Paints hasonlóképpen illeszkedik a Farrow és a Ball színeihez. Fontos azonban megjegyezni, hogy a pontosság nem mindig pontos. Az egyezés a használt színtől és márkától függően változhat. A falon lévő festék és szín tényleges kész megjelenését a világítás és egyéb tényezők befolyásolhatják, ezért mindig ajánlott egy kis területen tesztelni, mielőtt elkötelezné magát a szín mellett.

Megéri Farrow és Ball?

Tehát arra a kérdésre válaszolva, hogy megéri-e Farrow and Ball? Nyilvánvaló, hogy az előkelő márka mély és gazdagon pigmentált színek széles választékával rendelkezik, amelyek egész nap reagálnak a fényre, és sokan imádják ezeknek a festékeknek az egyedi felületét. Valószínűleg ők a legtöbbet Instagramon az összes festék közül.

Gyakorlatilag azonban a színek könnyen összeilleszthetők a kereskedelmi festékekkel vagy színkeveréssel. Az alternatíváknak vitathatatlanul ugyanaz a befejező hatása, de tartósabbak, sokkal olcsóbb áron. Mindezt figyelembe véve a jelentkezéssel járó többletmunkával együtt alapozó és esetleg több festékréteg a kívánt felület elérése érdekében sok lakberendező egyetért abban, hogy sok felhajtás a kis különbségért.

Ha szíve a Farrow and Paint-tel való díszítés mellett dönt, ne feledje, hogy előfordulhat, hogy nagyobb mennyiségű festéket és több időt kell figyelembe vennie a kívánt felület eléréséhez. És bár van néhány nagyszerű, bár különc nevű színük a „Dead Salmon”-tól az „Elephant Breath”-ig, az igazi elefánt a teremben talán az, hogy Farrow-t és Ballt viszonylag könnyű összehozni a kereskedelmi márka riválisaival.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: