Johnstone's Paint Review

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. július 31

Ha a Johnstone's Paint véleményeket keresi, akkor jó helyen jár. A My Paint Guide-ról szóló cikkeinkben számos különböző festéket áttekintettünk, és a Johnstone's Paints gyártásuk minősége miatt jelentős mértékben jellemző. Alább egy helyen találja a Johnstone’s Paints különféle értékeléseit.



Tartalom elrejt 1 Johnstone's Garden Colors Review két Johnstone Aqua Satin Review 3 Johnstone's Retail Emulsion Review 4 Johnstone's Kitchen and Bathroom Review 5 Johnstone's Cupboard Paint Review 6 Johnstone belső fa- és fémfestékének áttekintése 7 Johnstone Color Vibe Review 8 Johnstone Feature Wall Metallic Paint Review 9 Johnstone's Chalk Paint Review 10 Johnstone's Exterior Gloss Review tizenegy Johnstone Weatherguard Paint Review 12 Johnstone One Coat Emulsion Review 13 Johnstone's Water Based Gloss Review 14 Johnstone's Tile Paint Review tizenöt Johnstone Garage Floor Paint Review 16 A Johnstone külső fa- és fémfestékének áttekintése 17 Johnstone Acrylic Durable Matt áttekintése 18 Kapcsolódó hozzászólások:

Johnstone's Garden Colors Review



A Johnstone's Garden Colors egy univerzális termék, amely számos szemet gyönyörködtető színben kapható, és mindenképp érdemes megnézni, ha kiváló minőségű kerti bútorfestéket keres, és a költségvetés nem számít.



A Johnstone's Garden Colors kültéri fára való használatra készült, és amikor azt mondjuk, hogy ez egy univerzális, akkor halálosan komolyan gondoljuk. Ezt a festéket a fészerektől és kerítésektől az asztalokig és kerti székekig bármire használhatja.

A festék nagyon sima felhordása, és néhány réteg szükséges a tökéletes felület eléréséhez, feltéve, hogy megfelelően előkészíti az aljzatot. A festék konzisztenciája olyan jó, amennyire csak van, és körülbelül 12 m²/l fedőfelületet kell elérnie. Egy dolog, amivel találkozhat, az az, hogy a festék az első felhordáskor kissé csíkosnak tűnik. Ha mégis szembesül ezzel a problémával, nem kell túl sokat aggódnia – az önterülő tulajdonságai a teljes kikeményedés után javítják ezt.



A Johnstone's Garden Colors meglehetősen tartós, és körülbelül 4 évig ki kell bírnia, mielőtt újra elő kell vennie az ecsetet. Noha fakulásállóként forgalmazzák, nem árt néhány év után friss fedőréteget felvinni rá, így érdemes megtakarítani a maradék festéket.

Profik

  • Számos szemet gyönyörködtető szín közül választhat
  • Viszonylag könnyen alkalmazható
  • Különféle kültéri fafajtákon működik
  • Könnyen lemosható a kefékről és a felszerelésekről meleg, szappanos vízzel
  • Gyors száradás (1-2 óra, hogy érintésmentes legyen)

Hátrányok



  • Előfordulhat, hogy néhány év után friss kabátot kell felvennie a kerti bútorra

végső ítéletet

Míg a Johnstone's Garden Colors egy kicsit drága, végül azt kapja, amiért fizet.

Johnstone Aqua Satin Review

A legjobb vízbázisú szaténfa festék a Johnstone’s Aqua Satin hand down. Én személy szerint ezt a festéket használtam az elmúlt 2 évben, és nem használnék mást.

Bármilyen beltéri/külső fán és fémen használható, így hihetetlenül hasznos, sokoldalú eszköz. Láblécek? Jelölje be. Külső ablakkeretek? Jelölje be. Korlát? Jelölje be.

Ennek a festéknek a felhordása nagyon egyszerű, és professzionális felületre számíthat, ha a festékkel együtt használja Aqua aljszőrzet de a hozzáillő aljszőrzet nélkül is nagyszerű végeredményt kap. A vízbázisú szatén annyira kényelmes, hogy ecsettel, hengerrel és festékszóróval is felviheti.

Tartósságát tekintve nagyon strapabíró, és idővel csak keményedik, ahogy megkeményedik. Ha néhány hétig elkerülheti, hogy érintkezzen vele, kemény lesz, mint a régi csizma.

A festő és mázoló szakmában széles körben elterjedt az a vélemény, hogy Benjamin Moore Scuff-X-je (ami egyébként több mint 30 GBP literenként) az egyik legjobb szaténfa, amit kapni lehet, de azt mondanám, hogy nagyon kevés a különbség a kettő között. Az árkülönbség miatt a Johnstone's a legjobb.

Festék részletei
  • Kiadósság: 14m²/L
  • Érintésszárítás: 2 óra
  • Második réteg: 4 óra
  • Felhasználás: Ecsettel vagy hengerrel

Profik

  • Tartós és tisztítható
  • Az egyik leggyorsabban száradó szatén a piacon
  • A legjobb alacsony szagú szaténfesték
  • Idővel nem sárgul
  • Alkalmas bármilyen beltéri és kültéri fára és fémre

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

Láttam, hogy ez óriási elterjedt a szakmabeli kollégák körében, de pénztárcabarát ára miatt az otthoni barkácsolók számára is elérhető.

Johnstone's Retail Emulsion Review

cuprinol a legjobb kerítésfestékünk

A Johnstone matt emulziója kötelező mindenkinek, aki ki szeretné festeni belső falait. Ha figyelembe vesszük az árat, a színválasztékot, a tartósságot és a minimális felhajtást az alkalmazáshoz, nehéz jobbat találni.

Közepes szálú henger használata esetén fantasztikusan tiszta megjelenésű felületet kell elérnie, különösen, mivel a festék konzisztenciája kiváló. Egy ecsettel is nagyszerű végeredményt érhet el, feltéve, hogy nem szégyenlős, amikor az ecsetet festékkel tölti fel! Ez végső soron biztosítja, hogy ne legyen foltosodás, miután a festék teljesen megszáradt.

A skála alsó részén található, ha a szagokról és az illékony szerves vegyületekről van szó, ami megkönnyíti a beltéri munkát. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a festési folyamat során ne tartsa jól szellőztetni a helyiséget!

A festék matt felületre szárad, amely általában kevésbé tartós, mint más fények, de tapasztalataink szerint így is nagyon tartós és kopásálló. Kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy mosható legyen, ami azt jelenti, hogy letörölhet minden nyomot anélkül, hogy aggódnia kellene a festék leválása miatt. A teljesen matt felület tökéletes a falak vagy a mennyezet felületének hibáinak elfedésére.

A Johnstone matt emulziója számos szín közül választható (körülbelül 40), ami elég nagyot tesz a versenytársakhoz képest. A színek hatalmas változatossága miatt a Johnstone's az első számú emulziós festékünk.

Festék részletei
  • Kiadósság: 12m²/L
  • Érintésszárítás: 1-2 óra
  • Második réteg: 4-6 óra
  • Felhasználás: Ecsettel vagy közepes szálú szintetikus hengerrel

Profik

  • Tartós és törölhető
  • Az alacsony szag miatt a festék könnyen használható
  • Hatalmas színválaszték közül választhat
  • Kiváló ár-érték arányt biztosít

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

A Johnstone emulziós festéke olcsó, strapabíró, meglehetősen könnyen felhordható, és végül többféle színben kapható, hogy megfeleljen a belső dekorációnak. Megéri a vásárlást.

Johnstone's Kitchen and Bathroom Review

cuprinol kerti árnyalatú festékdoboz

A különböző helyiségekben általában speciális festékekre van szükség, és ez minden bizonnyal így van az olyan környezetekben, mint a konyha, ezért választottuk a Johnstone konyhai festékét ebbe a kategóriába.

A Johnstone konyhai festékét kifejezetten úgy alakították ki, hogy 10-szer szívósabb legyen, mint más emulziók, és így sokkal keményebb is, mint a többi ebben a cikkben szereplő festék. Ez a szívósság ideálissá teszi olyan konyhákban való használatra, ahol hajlamosak lehetnek zsírfoltokra és páralecsapódásra.

Ez a festék gyönyörű konzisztenciával rendelkezik, és az egyik legegyszerűbb festék, amellyel valaha dolgoztunk. Szép vastagságú, jó fedőképességgel rendelkezik, és meglehetősen gyorsan szárad, de nem olyan gyorsan, hogy ne tudjon nagy területeken dolgozni, ami ideális kezdő festők számára. A Dulux Once-hoz hasonlóan a festék vastagsága biztosítja, hogy ne okozzon rendetlenséget a cseppek és cseppek miatt.

Miután teljesen megkötött, a festék tetszetős, közepesen fényes felületre szárad, amely jól működik, ha a konyhát fényesebbé teszi, és nagyobbnak érezheti magát, mint amilyen valójában. Ami a színeket illeti, olyan sok közül válogathat, lehetetlen lenne mindet felsorolni anélkül, hogy unatkozna!

Festék részletei
  • Kiadósság: 12m²/L
  • Érintésszárítás: 1-2 óra
  • Második réteg: 4 óra
  • Felhasználás: Ecsettel vagy hengerrel

Profik

  • Nagyon könnyen alkalmazható
  • Frissítőként egyrétegű festékként használható
  • Az alacsony szag és az alacsony VOC környezetbarátabbá teszi
  • Vonzó középső fényű felülettel rendelkezik
  • Többféle színben kapható

Hátrányok

  • Kissé rémálom lehet a hengerek tisztítása utána

végső ítéletet

angyal jelentése 1010

A Johnstone konyhai festékéről bebizonyosodott, hogy ellenáll a zsírnak és más foltoknak, így előnyt jelent néhány, az Egyesült Királyságban forgalomban lévő konyhai emulzióval szemben.

Johnstone's Cupboard Paint Review

Johnstone

Ha a legjobb konyhaszekrényfestéket keresi, nehéz elnézni a Johnstone tartós szekrényfestékén. Kifejezetten konyhai szekrényekhez készült, ez a festék egyszerű megoldás, hogy a konyháját frissen, új megjelenéssel ruházza fel.

Mivel kifejezetten konyhai szekrényeken való használatra lett kifejlesztve, felhasználhatja a szekrények helyreállítására, legyen szó melaminról vagy MDF-ről.

A továbbfejlesztett vízbázisú formula kellemes konzisztenciájú, ami megkönnyíti az ecsettel történő felvitelt, és még mindig sima, szatén felületet kap. Az is praktikus, hogy nem kell külön alapozót vagy alapozót használni – egyszerűen készítse elő a felületet, mint bármely más festési munkához, és kezdje el felhordani.

A festék vízbázisú, ami azt jelenti, hogy nem kell eltűrnie az erős szagokat, így kényelmesen használható a konyhában anélkül, hogy az összes ajtót le kellene vennie a külső felhordáshoz. Természetesen a festés előtt, közben és után is gondoskodni kell a konyhánk megfelelő szellőztetéséről.

A Johnstone's Cupboard Paint nagyon tartós, ha már be van kötve, de óvatosnak kell lennie körülötte a száradási folyamat során. Amíg nedves, nagyon könnyen megkarcolódhat, ezért kellő körültekintésre és szorgalomra van szükség, hogy ne rontsa el a felületet.

A színek között megtalálható a halványszürke, a fehér és az antik krémszín, amelyek mindegyike teljesen átalakítja konyháját. Személyes kedvencünk a halványszürke, amely modern elegáns megjelenést kölcsönöz.

Festék részletei
  • Kiadósság: 12m²/L
  • Érintésszárítás: 1 óra
  • Második réteg: 5 óra
  • Alkalmazás: Ecsettel

Profik

  • Tartós és tisztítható
  • Hihetetlenül gyors száradás, amely lehetővé teszi, hogy fél nap alatt elvégezze a munkát
  • Alacsony szag és alacsony VOC, így környezetbarátabb
  • Idővel nem sárgul

Hátrányok

  • Nedves állapotban könnyen lekarcolódik, ezért ne feledje

végső ítéletet

Összességében ez a tartós szaténfesték számos vonzó szín közül választhat, és több ezer felújítási költséget takaríthat meg.

Johnstone belső fa- és fémfestékének áttekintése

Belső fa

Ellentétben a Johnstone speciális szekrényfestékével, a belső fa és fém szatén egy kicsit sokoldalúbb, de ez ne tántorítsa el. Bebizonyosodott, hogy fantasztikus eredményeket hoz a konyhaszekrényeknél, és ezt több száz nagyszerű online vélemény is alátámasztja.

Nem kell egy zseni ahhoz, hogy kitaláljuk, hogy ez a festék alkalmas belső fák és fémek festésére, de döntő fontosságú, hogy ez magában foglalja a rétegelt lemezt, MDF-et és rétegelt lemezt, amelyeket az Egyesült Királyság konyháiban gyakran használnak.

Vízbázisú festék lévén, nem túl sűrű az állaga, és szintetikus ecsettel könnyen felvihető. Könnyen eloszlatható a fa felületeken, és összességében egy kevés sokra megy. Az is hasznos, hogy ez a festék minimálisan csöpög, így nem maradhatnak rajta cseppnyomok, feltéve, hogy ügyel a felhordás során. Az alacsony VOC-tartalom és szag környezetbarátabbá teszi, és azt is jelenti, hogy biztonságosan alkalmazható beltérben.

A festék tetszetős, közepesen fényes felületet kap, és hasznos tudni, hogy a formula nem sárgul, ha a konyhaszekrények fehérre festésére gondol. A szatén bevonat tartóssága megfelel az elvárásoknak – szívós, tartós és könnyen mosható.

A festék számos elegáns színben kapható, köztük matt ezüst, rózsaszín Cadillac és Seashell, így bőséges választási lehetőséget kínál konyhája egyedi megjelenéséhez.

Festék részletei
  • Kiadósság: 12m²/L
  • Érintésszárítás: 1-2 óra
  • Második réteg: 6 óra (ha szükséges)
  • Alkalmazás: Ecsettel

Profik

  • Tartós és tisztítható anélkül, hogy károsítaná a festéket
  • Érintésszáraz körülbelül 1-2 óra alatt
  • Az alacsony szag és az alacsony VOC környezetbarátabbá teszi
  • Idővel nem sárgul
  • Hihetetlenül olcsó a minősége ellenére

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

Az egyik legjobb, de az egyik legolcsóbb – ideális azok számára, akik alacsony költségvetéssel dolgoznak, és továbbra is minőségi felületre vágynak.

Johnstone Color Vibe Review

Hálószobáink a mi személyes terünket képezik, és az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy egyedivé varázsoljuk, ha kifestjük. A legjobb hálószoba falfestéket választottuk a Johnstone’s Color Vibe.

Ez a matt emulzió számos egyedi színben kapható, és tökéletes ahhoz, hogy egy kis személyiséget vigyen hálószobájába. Ha valóban nyilatkozatot szeretne tenni, akkor ez a festék ugyanolyan hatékony, ha nappalijában is festik.

A festék konzisztenciája nagyszerű, és sima felhordást tesz lehetővé. Egy dolog, amit meg kell jegyezni, hogy meglehetősen gyorsan szárad, ezért érdemes egy kicsit elhamarkodni a felvitelnél, hogy egyenletes fedést kapjon. A Johnstone Color Vibe-nak alig van szaga, ami barátságos tulajdonság, de természetesen a biztonság kedvéért ügyeljen arra, hogy a helyiség jól szellőzjön.

mit jelent a 222 -es angyalszám

Miután teljesen megkötött, a festék strapabíró és letörölhető. Ez azt jelenti, hogy a kiömlött foltok letörölhetők anélkül, hogy aggódnia kellene a festék károsodásától. A matt felület gazdag, nem tükröződő felületet hoz létre, amely képes elfedni a falak minden tökéletlenségét.

Továbblépve a színválasztásra, és ez lehet ennek a festéknek a legjobb tulajdonsága. A 12 élénk és egyedi lehetőség közül választhat, mint például a Strawberry Daiquiri, a Cobalt Dream és a Fiery Sunset, így Ön valóban elkényezteti a választást.

Festék részletei
  • Kiadósság: 13m²/L
  • Érintésszárítás: 1-2 óra
  • Második réteg: 4 óra
  • Felhasználás: Ecsettel vagy hengerrel

Profik

  • Rendkívül egyedi színválasztékkal rendelkezik
  • A gyors száradás azt jelenti, hogy nem kell egész nap arra várni, hogy a festék megszáradjon
  • Szinte nincs szaga
  • Törölhető és kopásálló felületet hoz létre

Hátrányok

  • Gyorsnak kell lennie a lehető legjobb befejezéshez

végső ítéletet

A Johnstone's Color Vibe egyedi és gazdag színek széles választékát kínálja, és kiválóan alkalmas arra, hogy hálószobáját egyénivé tegye.

Johnstone Feature Wall Metallic Paint Review

cuprinol kerti árnyalatú festékdoboz

A legjobb fémes falfesték megtalálása azt jelenti, hogy olyasmit kell keresni, amely nem csak megkötve ad nagyszerű fémes hatást, hanem kifinomult is. Gyakran előfordul, hogy az olcsóbb fémfestékek közül néhány jobb terminológia híján ragacsosnak tűnik. Szerencsére a Johnstone Feature Wall Metallic emulziója ezt elkerüli.

Amint azt az ón is sugallja, ez a festék jobban megfelel egyetlen falon, nem pedig az egész helyiségben, és különösen hasznos lesz azok számára, akik lenyűgöző falat szeretnének létrehozni.

A festék konzisztenciája ideális a könnyű használathoz, és a 15 m²/l fedőképesség körülbelül olyan jó, mint az emulzió esetében. Egy kevés tényleg sokat segít, ha erről a festékről van szó, és néhány réteg után még mindig bőven marad a dobozban.

Egy dolgot tartson szem előtt, hogy NAGYON alaposnak kell lennie, amikor használat előtt felkeveri a festéket. A festék fémrészecskéket tartalmaz, ezért festés előtt győződjön meg arról, hogy mindegyik megfelelően össze van keverve. Ennek elmulasztása azt jelentheti, hogy a fémes hatás nem egyenletes.

Festék részletei
  • Kiadósság: 15m²/L
  • Érintésszárítás: 1-2 óra
  • Második réteg: 4 óra
  • Felhasználás: Finom halomhenger

Profik

  • Számos kifinomult fémes szín közül választhat
  • Kiválóan alkalmas falként való használatra
  • A festék alapos felkeverése után egyenletes fémes hatás érhető el

Hátrányok

  • Ha kontrasztos színűre fest, más emulziót kell használnia, amely hasonló színű a fémfestékéhez

végső ítéletet

A metál hatású festék egyedülálló módja annak, hogy egyéniséget varázsoljon nappalijába vagy hálószobájába, és a Johnstone metálfestéke a legjobb választás.

Johnstone's Chalk Paint Review

Ha olyasmire vágyik, ami jól néz ki, de emellett tartós is, akkor nem kell sokkal tovább néznie, mint a Johnstone's Chalk Paint. Nemcsak vonzó matt színűvé válik, hanem kifejezetten bármilyen felületen történő használatra lett kialakítva, előkészítés nélkül.

Speciális formulájának köszönhetően ez a festék különféle háztartási felületeken vagy tárgyakon használható, így szabadon alakíthat bármit, beleértve a bútorokat, kandallókat, asztalokat és akár ágykereteket is. Az alacsony illékony szervesanyag-tartalom és az alacsony szag miatt ideális gyermekszobákban is használható.

Ennek a festéknek talán a leglenyűgözőbb tulajdonsága a tartóssága. Míg a matt felületek általában tartóssági problémákkal járnak, a Johnstone's Chalk Paint nem ad okot aggodalomra. Rendkívül ellenáll a karcolásoknak és karcolásoknak, és ami még fontosabb, nem adja meg magát a kopásnak.

A festék felhordása egyszerű csodálatos konzisztenciájának köszönhetően, amely megfelelő fedést és egyenletes eloszlást eredményez. Ehhez a festékhez mindössze egy rétegre van szüksége, de javasoljuk, hogy kétszeresére vegye le a Johnstone's Finishing Wax-szal, amely hosszabb ideig tartó védelmet biztosít. A kopott elegáns megjelenés érdekében ecsetet javasolunk, de ha simább felületet szeretnél, akkor érdemes hengert használni.

Bár a Johnstone krétafestéke összességében kiváló ár-érték arányt képvisel, megvannak a korlátai. Ebben az esetben a színek nem sokszínűek. Csak négyféle színben kapható, beleértve a kacsatojást és az antik zsályát, ami számunkra igazán szégyen. Ha azonban a színek megfelelnek a belső dekorációnak, ez lehet a legjobb krétafesték az Ön számára.

Festék részletei
  • Kiadósság: Körülbelül 10 m²/L
  • Érintésszárítás: 30 perc
  • Második réteg: 4 óra (ha szükséges, vagy ha bánatos megjelenésre készül)
  • Felhasználás: Ecsettel (vagy hengerrel a simább felület érdekében)

Profik

  • Nagyon tartós
  • Ellenáll a karcolásoknak és karcolásoknak
  • Alacsony szagú és alacsony VOC-tartalma ideálissá teszi gyermekszobákban való használatra
  • A legtöbb felülethez csak egy rétegre lesz szüksége, így időt és pénzt takaríthat meg

Hátrányok

  • Csak néhány különböző színben kapható

végső ítéletet

Összességében a Johnstone’s rendelkezik az egyik legjobb krétafestékkel a piacon, de némileg hiányzik a színosztályból. Remek választás, ha a felkínált színek illeszkednek lakberendezési stílusához.

Johnstone's Exterior Gloss Review

cuprinol kerti árnyalatú festékdoboz

Ha a legjobb festéket keresi a külső fa ablakokhoz, akkor nem kell túl sokat keresnie, mint a Johnstone's Exterior Gloss. 6 éves élettartammal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nem csak fantasztikusan néz ki, hanem tartós is, nem igényel túl sok karbantartást.

A fa ablakokon kívül ezt a fényességet számos külső fa- és fémfelületre is felviheti, beleértve az ajtókat, burkolatokat és különféle típusú asztalosokat.

A formula a vastag oldalon található, de ez praktikus abból a szempontból, hogy sima a felhordás és a fedőképesség nagyon egyenletes, ha helyesen alkalmazzuk. Nem hagy ecsetnyomokat, ami nagy előny, különösen a kezdő barkácsolók számára. Mivel olyan vastag, mint amennyire van, hosszabb ideig tart a száradása, mint a legtöbb fényesnek, ezért ügyeljen arra, hogy csak száraz időjárás esetén használja fel.

A 6 éves élettartamot vízálló és rugalmas összetétellel érik el. A vízállóság megakadályozza az elszíneződést, míg a rugalmas festékréteg elkerüli az olyan problémákat, mint a hámlás és repedés, ami általában a külső festékkel kapcsolatos. Összességében az utókezelésen túl ennek a fényesnek sokáig kell tartania. Az optimális teljesítmény érdekében javasoljuk a Johnstone's Exterior Undercoat használatát.

A színek között az Admiral Blue és a Csokoládétól a krémszínig és a Victory Redig bármi megtalálható, ami azt jelenti, hogy számos egyedi szín közül választhat, és valóban megalkothatja saját külső stílusát.

Festék részletei
  • Kiadósság: 15m²/L
  • Érintésszárítás: 8 óra
  • Második réteg: 16-24 óra
  • Felhasználás: Ecsettel vagy hengerrel

Profik

  • A kellemes sűrű állag sima, védő hatást biztosít
  • Nagy színválaszték áll rendelkezésre saját egyedi külső stílus kialakításához
  • Nagyon könnyen alkalmazható
  • Különféle fa vagy fém felületeken használható

Hátrányok

  • Eltart egy ideig, amíg teljesen megszárad – ütemezze a festést meleg, száraz időre

végső ítéletet

A festék vastag és krémes textúrája miatt az egyik legkönnyebben alkalmazható a listán, de hiányzik belőle néhány más fényesség tartóssága. Kiválóan használható külső fa ablakokon.

Johnstone Weatherguard Paint Review

A fém bejárati ajtók egyre népszerűbbek az Egyesült Királyságban, mivel biztonságosabbak, kevesebb karbantartást igényelnek, mint a faajtók, és egyszerűen vonzó, modern hangulatot kölcsönöznek otthonának. Ha úgy döntött, hogy új színre van szüksége, javasoljuk a Johnstone's Weatherguardot.

A magasfényű felületet kínáló Johnstone Weatherguard strapabíró és vízálló külső festék, amely nagyon jól kezeli a brit elemeket. A rugalmas formula azt is biztosítja, hogy a bejárati ajtófesték ne legyen hajlamos a hámlásra, repedésre vagy hólyagosodásra, és körülbelül 2 évvel felülmúlja a tipikus fényes festékeket. A maximális hatékonyság érdekében javasoljuk a Johnstone Weatherguard Exterior Undercoat használatát is.

Vízbázisú, szép sűrű konzisztenciájú, így könnyen felvihető és könnyen tisztítható, ha elkészült. Ez a festék számos színben megvásárolható, beleértve a Victory Red, a Brilliant White és a Chocolate színeket.

Festék részletei
  • Kiadósság: 14m²/L
  • Érintésszárítás: 4 óra
  • Második réteg: 16-24 óra
  • Alkalmazás: Ecsettel

Profik

  • Tartós és tisztítható
  • Körülbelül 6 évig nyújt védelmet az időjárás ellen
  • Különféle érdekes színekben kapható
  • Repedésnek és hámlásnak ellenálló

Hátrányok

  • Legjobb a Johnstone's Exterior Undercoat-tal együtt használni, ami növeli a költségeket

végső ítéletet

A fém bejárati ajtók festése türelmes munka lehet, de a Johnstone strapabíró Weatherguard segítségével biztosítja, hogy a fém bejárati ajtófesték nem csak remekül néz ki, hanem sokáig tart is.

Johnstone One Coat Emulsion Review

Johnstone

A Duluxig befutó a Johnstone's One Coat Matt termékével, amely véleményünk szerint a legjobb elérhető egyrétegű emulzió. Noha összességében kissé elmarad a Dulux minőségétől, ez a különleges emulzió a könnyű használat és a kényelem miatt pótolja ezt.

Az egyrétegű emulzió azt jelenti, hogy feltéve, hogy előzetesen előkészítette a falakat és a mennyezetet, egy rétegnek elegendőnek kell lennie a nagyszerű, modern felület eléréséhez. A lefedettség nagyjából 8 m²/L, ami kényelmesen kifestheti a szobát egy réteggel, és van néhány tartalék.

Ehhez az emulzióhoz közepes szálú henger használatát javasoljuk. A szálak kiválóan alkalmasak több festék szállítására, ami azt jelenti, hogy nem kell olyan gyakran újratöltenie a hengert. Sőt, a közepes szálú hengerek általában egyenletes bevonatot adnak, ha vízbázisú mattokkal használják, mint ez.

A Duluxhoz hasonlóan a tisztítás is egyszerű, egyszerűen mossuk el a szerszámokat és felszereléseket használat után szappanos vízzel.

Festék részletei
  • Kiadósság: 8m²/L
  • Érintésszárítás: 1-2 óra
  • Második réteg: 4 óra (ha szükséges)
  • Felhordás: Ecsettel vagy közepes szálú hengerrel

Profik

  • Sok olyan festék van, amely „egyrétegűnek” vallja magát, de nem az. Légy biztos abban, hogy világos színekre alkalmazva ez valóban megfelel a nevének
  • Gyönyörű matt felületet biztosít, amely elrejti az apróbb hibákat
  • Jó vastagsága van, és könnyen festhető vele
  • Az alacsony VOC biztonságossá teszi a beltéri használatra
  • Jó a tartóssága, szükség esetén tisztítható

Hátrányok

  • Valószínűleg 2 rétegre lesz szüksége a sötétebb színekre, ami drágábbá teszi

végső ítéletet

Azok számára, akik felfrissítenék otthonukat, de nincs idejük vagy türelmük egy egész napos festéssel foglalkozni, ez a tökéletes emulzió.

Johnstone's Water Based Gloss Review

Johnstone

A Johnstone vízbázisú fénye az egyik legjobb ár-érték arányú festék a piacon. Fejlett formulája azt jelenti, hogy a vízbázisú fényesség előnyeit élvezheti, míg a felület a hagyományosabb olaj alapú fényesség jellemzőit képviseli.

A fedés szilárd, körülbelül 11 m²/l, ami kényelmesen lefedi a kis és közepes méretű festési munkákat. Amikor azt mondják, hogy ez a festék gyorsan szárad, nem hazudnak – a második réteg már 4 óra elteltével készen állhat a felhordásra.

Ezt a vízbázisú fényt többféleképpen is felviheti. Elég könnyű felhordani ecsettel, hengerrel vagy permetezővel, bár az 5'-es henger és a festék kiegyenlítő ecset kombinációja lenne a javaslatunk a felhordáshoz.

Ami azt illeti, hogy mire használható, elég sokoldalú. Festheti belső vagy külső felületekre, és a megfelelő felületek közé tartozik a vas, acél, puhafa és fa.

Festék részletei
  • Kiadósság: 10-12m²/L
  • Érintésszárítás: 2 óra
  • Második réteg: 4-6 óra
  • Felhasználás: Hengerrel, ecsettel vagy permetezővel

Profik

  • Nagyon könnyen alkalmazható
  • Tartós, kiváló minőségű fényes felületet biztosít
  • A fehér szín nem sárgul
  • Ez az egyik leggyorsabban száradó festék a piacon, anélkül, hogy „ragadós” érzést hagyna maga után
  • Alkalmas kültéri és beltéri fára és fémre

Hátrányok

  • Ez egy meglehetősen vékony festék, így a festendő felülettől függően 2 rétegnél többre lehet szüksége

végső ítéletet

A Johnstone's, mint mindig, megbízható, és fejlett technológiájú vízbázisú fénye az oldószer alapú fényekhez hasonló felületet biztosít, szag és magas VOC-tartalom nélkül.

Johnstone's Tile Paint Review

johnstone

A Johnstone’s egyet jelent azzal, hogy kiváló minőségű festékeket készít megfizethető áron, és a Johnstone's Tile Paint megkapja a szavazásunkat a legjobb csempefestékként.

Ez a Revive csempefesték méltó a nevéhez – úgy tervezték, hogy az elavult kerámiacsempék új életet kapjanak. Szárítás után gyönyörűen fényes felületet ad, ami segít elérni a csikorgó tiszta megjelenést. Természetesen a fényes felülettel együtt jár a tartósság is, így ez a festék tökéletes konyhai vagy fürdőszobai csempékhez.

Nem igényel alapozót vagy alapozót, és az otthoni hőmérséklettől függően körülbelül 2 óra alatt megszárad, és nagyon könnyen felhordható hengerrel vagy ecsettel. Nyugodtan fesse le az egyes csempéket külön-külön, vagy fesse át a habarcsot. Ha átfesti a fugát az egyes csempék között, győződjön meg róla, hogy jó minőségű fugázótollal menjen vissza a vonalak fölé.

Ki mondta, hogy a jó minőséghez kis kölcsön kell?!

angyal érme jelentésének megtalálása
Festék részletei
  • Kiadósság: 12m²/L
  • Érintésszárítás: 2 óra
  • Második réteg: 24 óra (ha szükséges)
  • Felhasználás: Hengerrel vagy ecsettel

Profik

  • Nagyon könnyen alkalmazható még amatőr festők számára is
  • Kiváló minőségű fényes felületet biztosít
  • A szürke szín modern megjelenést kölcsönöz
  • Bizonyos esetekben csak egy rétegre lesz szüksége
  • Konyhában vagy fürdőszobában egyaránt használható

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

Szeretjük ezt a festéket csempéken használni, és úgy tűnik, az ügyfelek egyetértenek velünk. Több száz csempefesték-értékelés alapján a Johnstone's hihetetlen 9,4/10 pontot ért el, és ez az oka annak, hogy összességében a Johnstone's a legjobb csempefestékünk.

Johnstone Garage Floor Paint Review

johnstone

A Johnstone's az egyik legjobb garázspadlófesték, ha figyelembe vesszük a könnyű használhatóságot, a tartósságot és az ár-érték arányt.

A Johnstone's arról híres, hogy jó minőségű festéket készít elérhető áron, azonban ez a festék valamivel drágább, mint a piacon lévő többi festék. Az árfekvést azonban indokoltnak tartjuk, ha figyelembe vesszük a festék minőségét.

Ha még csak most fektette le a cementet vagy a betont, javasoljuk, hogy várjon néhány hónapot, mielőtt ezzel a festékkel festene a legjobb eredmény érdekében.

Jellemzők

  • Félfényes kivitel
  • Úgy tervezték, hogy ellenálljon az olaj- és zsírfoltoknak
  • Alkalmas betonpadlókhoz
  • Többféle színben kapható

Profik

  • A vásárlói vélemények szerint ez az egyik legjobban értékelt festék
  • Gyönyörű, félig fényes felülettel rendelkezik
  • Öt különböző színben kapható
  • Garantáltan hosszú élettartamú

Hátrányok

  • Ez egy kicsit drága

végső ítéletet

Noha a Johnstone garázspadlófestéke nem ragyog egyetlen kategóriában sem, mégis nagyszerű mindenre, és erősen ajánlott. Ellenáll az olajnak és a zsírnak, és kiválóan alkalmas betonra.

A Johnstone külső fa- és fémfestékének áttekintése

A legjobb külső fényes festék - Johnstone

A Johnstone's Exterior Wood & Metal fényes festéket választottuk kültéri használatra. 6 éves élettartamával ennek ki kell állnia az idő próbáját, és jó pár évig nem lesz szüksége újabb festésre.

A Johnstone’s 5/5-ös besorolást kapott a tartósságra, miközben magas pontszámot ért el a könnyű használhatóság és a tisztítás egyszerűsége terén, ami elengedhetetlen a brit időjárásban!

Ez a különleges fényesség többféle színben kapható, beleértve a krémet, fehéret, barolot, győzelmi vöröset és szőlőzöldet.

Jellemzők

  • A festék nagyon vastag, és csak egy réteget is felvihet, bár a tartósság érdekében két réteget javasolunk
  • Nagyon könnyen és hatékonyan terjed, így jobb fedést biztosít, mint más márkák
  • A rendkívül tartós azt jelenti, hogy akár 6 évig is kibírja, mielőtt újrafestenie kell
  • Tökéletes kültéri fához, fémhez és műanyaghoz

Profik

  • Kiváló ár-érték arány
  • Könnyen alkalmazható
  • Könnyen mosható
  • Szép színválaszték közül lehet választani

Hátrányok

  • Hajlamos futni, ezért alaposan meg kell keverni, mielőtt felhordható

végső ítéletet

A Johnstone’s egy csodálatos festéket készített nagyszerű belépő áron, amely tökéletes kültéri használatra.

Johnstone Acrylic Durable Matt áttekintése


Szavazásunk 136 résztvevőjének szavazatának 35%-ával a Johnstone’s Acrylic Durable Matt egyértelműen győztes, majdnem kétszer annyi szavazatot kapott, mint a 2. helyezett. Őszintén szólva ez nem lep meg minket teljesen.

Az elmúlt néhány évben egyre több professzionális festőt láttunk, aki a Johnstone új termékeit öleli fel, és az Aqua Guard (szaténfa) a kereskedők másik kedvence. Szóval mi ez a felhajtás?

A Johnstone tartós mattja nagyjából minden professzionális festő álma. Belül megy falak és mennyezetek mint egy álom, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnia az egyenetlenségek vagy ecsetnyomok miatt. Nagyon gyenge szagú is, ami külön értékesítési pont, különösen, ha egész nap festékkel dolgozik.

Ez is egy hihetetlenül sokoldalú festék. Használható bárhol otthon, és figyelemre méltó tartóssága miatt sok mosást, valamint a konyhák és fürdőszobák környezetvédelmi követelményeit is kibírja.

Profik

  • Mosható anélkül, hogy aggódnia kellene a festék károsodásától
  • Nagyon alacsony szagú
  • Ellenáll a páralecsapódásnak
  • Ellenáll a sárgulásnak

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

A Johnstone's Acrylic Matt-et a szakemberek kipróbálták és tesztelték, és ragyogó értékeléseket kap. Emiatt úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb mosható matt festék.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: