Mi a legnehezebb dolog lakberendező létben?

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. június 6

Ha egy jó lakberendező befejezte a munkáját, nagy eséllyel a végtermék fantasztikusan fog kinézni.



De mint a legtöbb dolog az életben, sok kemény munka szükséges ahhoz, hogy olyan eredményt érjünk el, amelyre büszkék vagyunk. Egy átlagos napon foglalkozhattunk azzal, hogy az ügyfelek megmondják, hogyan végezzük a munkánkat, fájdalmak és fájások, esetenként pedig a motiváció hiánya.



7/11 jelentése

Ennek tudatában úgy gondoltuk, hogy megkérdezzük néhány általunk ismert festőt és mázolót, hogy mit tartanak a szakma legnehezebb aspektusának. Íme, mit kellett mondaniuk…



Tartalom elrejt 1 Billy, éles díszítés két Dave, önálló vállalkozó 3 Ryan, RP, festés és díszítés 4 Nick, önálló vállalkozó 5 Mark, DF festés 6 Michael, önálló vállalkozó 7 Dean, Dycor 8 Chris, önálló vállalkozó 9 Terry, önálló vállalkozó 10 Warren, W&A Painting tizenegy Liam, Liam Sutton díszítő 12 Mia, önálló vállalkozó 13 Robert, Allbright Decorators 14 Chris, önálló vállalkozó tizenöt Ben, FineLine Painting 16 Richard, önálló vállalkozó 17 Ryan, BG Fejlesztések 18 Glen, önálló vállalkozó 19 Kapcsolódó hozzászólások:

Billy, éles díszítés

A „The Flash” által meghatározott időkeretekben a legalacsonyabb képzettségűnek ítélték meg, mégis a legtöbb pm2 munkát végzi el, majd a pokolba rángatta a telephelyvezető, aki 30 kereskedőt küldött a munkádba, miután befejezted azt. Hogy ezt kezeljük, őszintén szólva ördögi a fizetés.

Dave, önálló vállalkozó

Azok az ügyfelek, akik úgy gondolják, hogy a díszítés egyszerű munka, és azt várják, hogy a földimogyoróért dolgozzon, amikor fogalmuk sincs az előkészítő munkáról és a többiről.



Ryan, RP, festés és díszítés

Maradjon motivált, ha sok munkája van, de a partnere azt akarja, hogy vegye ki a szabadságát, mert neki van. Mindeközben tudja, hogy le van foglalva az évre. Gyakran kapok olyan megjegyzéseket, mint például, hogy mit értesz azon, hogy nem vehetsz ki szabadságot azon a héten, hiszen önálló vállalkozó vagy.

Nick, önálló vállalkozó

Aggaszt, hogy a munkatársai egész éjszaka nem piáloztak, és nem jönnek be!

Mark, DF festés

Időgazdálkodás az összes extrával, amit kapok. Ez megnehezíti az időkeret megadását az ügyfélnek. Ez és az eső, ha külső munkát végezne.



Michael, önálló vállalkozó

Utálom a korai órákat. Éjjeli bagolynak lenni átok.

Dean, Dycor

A munka logisztikája. Elmagyarázni a megrendelőnek, hogy egy munkának hogyan kell működnie, mely helyiségekre van szükség, melyik napon, a száradási időkkel, a szükséges anyagokkal és alkalmazásokkal. Ha rosszul csinálja a logisztikát, pénzt veszít, és kihagyja a dátumokat és a határidőket. A díszítés a legegyszerűbb rész.

Chris, önálló vállalkozó

Talán 4 vagy 5 különböző kereskedés végeredményéért vagyunk felelősek előttünk. Lehet, hogy mindegyik jó munkát végzett, de lehet, hogy rosszul. Mindkettő azonos költségvetésen és időkereten belül várható.

Terry, önálló vállalkozó

Nem kínálnak egy csésze teát, miközben az ügyfél ott áll egy csésze teával. Úgy érzem, kellene az iskolában egy leckét tartani, hogyan kell tisztelettel bánni a kereskedőkkel, hogy senkinek ne legyen kifogása a faszra!

Warren, W&A Painting

Utálom, hogy foglalkoznom kell azzal a rendetlenséggel, amit egy előző festő hagyott ott, mert nem végezték megfelelően a dolgukat.

Liam, Liam Sutton díszítő

Az irreális elvárásokat támasztó nyűgös ügyfelekkel való foglalkozás az, ami engem megfog. A második a megfelelő árképzés az állás elnyeréséhez.

Mia, önálló vállalkozó

Dolgozni kell, amikor kint lehet élvezni a napot. Vagy felkelni és dolgozni, amikor télen fagyos hideg van.

Robert, Allbright Decorators

A munkabeosztás a legnehezebb számomra. Bárcsak olyan jól kezelném a naplómat, mint ahogyan festek!

333 jelentése angyalszám

Chris, önálló vállalkozó

A lényeg, hogy jó, megbízható segítséget kapjunk. Az alvállalkozók manapság megpróbálják felhajtani a béreiket, ami tarthatatlan kockázatot jelenthet az ismeretlen és potenciálisan megbízhatatlan segítségnyújtás átvállalására.

Ben, FineLine Painting

Másokra hagyatkozni a legnehezebb dolog számomra, de azt mondanám, hogy ez a legnehezebb minden üzletben. Szerintem dekoratőrnek lenni a legegyszerűbb.

Richard, önálló vállalkozó

Számomra ez az ajánlattétel és a megfelelő ár megállapítása, hogy ne veszítsek pénzt, de ne legyen túl drága, hogy ne kapjam meg az állást. Az ügyfeleimnek általában nincs több ezres kiadása.

Ryan, BG Fejlesztések

Megpróbálja megértetni az ügyféllel, hogy miért nem nyitotta ki még a festéket 30 percen belül azután, hogy megérkezett, és azt mondta, hogy minden előkészítés megtörtént.

Glen, önálló vállalkozó

Számomra ez az új fejlesztések csúcspontja a tényleges festékekkel. Úgy tűnik, hogy folyamatosan olyan sokféle festék kerül forgalomba, hogy nincs időm lépést tartani velük. Hajlamos vagyok ragaszkodni a kipróbált munkáimhoz, amikor csak tehetem, de mindig azt hallom, hogy van most sokkal jobb festék.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: