A legjobb festék korlátokhoz

Tudja Meg Az Angyal Számát

2022. január 3. 2021. június 25

Melyik a legjobb festék a korlátokhoz?



Ez egy szubjektív kérdés, és attól függően változik, hogy kit kérdezel. Például egyes festők tartós fényességet választanak, míg mások valami olyasmit szeretnek, mint a szaténfa, amely kevésbé tartós, de kellemesebb a szemnek.



Szóval honnan tudod, melyik festék a legjobb? Természetesen hagyatkozhat a termékleírásokra, és remélheti a legjobbakat, de véleményünk szerint találtunk egy jobb döntési módot.



angyalszárnyak a felhőkben

124 professzionális festőt és lakberendezőt kérdeztünk meg, és megkértük őket, hogy válasszák ki kedvenc korlátfestéküket, figyelembe véve a tartósságot, a könnyű felhordást, a fedést, az esztétikát és természetesen az ár-érték arányt. Íme, mit találtunk.

Tartalom elrejt 1 A szavazás eredménye a legjobb festék korlátokhoz két 1. Johnstone's Aqua Guard 3 2. Dulux gyémánt szaténfa 4 3. Crown Quick Dry Satin 5 4. Johnstone's Non-dripp Gloss 6 A legjobb típusú festék korlátokhoz 6.1 Tartósság 6.2 Esztétika 6.3 Könnyű alkalmazás 7 Korlát festés karbantartása 8 Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért 8.1 Kapcsolódó hozzászólások:

A szavazás eredménye a legjobb festék korlátokhoz

1.: Johnstone Aqua Satin (a szavazatok 32%-a)



2.: Dulux gyémánt szaténfa (a szavazatok 22%-a)

3.: Crown Quick Dry Szatén (a szavazatok 15%-a)

4.: Johnstone cseppmentes fénye (a szavazatok 13%-a)



1. Johnstone's Aqua Guard


Professzionális lakberendezőink a mindig megbízható Johnstone’s Aqua Satint szavazták meg a legjobb korlátfestéknek, a válaszadók 32%-a szerint ezt a festéket használnák, ha választhatnának.

Mivel ez a festék vízbázisú szatén, sokféle felhasználási területtel rendelkezik, és bár nagyszerűen működik a korlátokon, számos belső fafelületen is használható, mint pl. szegélylécek és orsók.

Szaténfa bevonat lévén, egy kicsit szebb a szemnek is, mivel közepesen fényes, és jó egyensúlyt biztosít aközött, hogy jól elrejti a tökéletlenségeket, de nem túl fényvisszaverő.

A festék kedvenc jellemzője a tartóssága, amit Phil Hann professzionális lakberendező is megerősített, aki ezt mondta, amikor megkérdeztük, miért választotta a Johnstone's Aqua-t:

Ez a legjobb full, nem sárguló korlátfesték jelenleg a piacon véleményem szerint. A poliuretán gyanta bombabiztossá teszi a többi teljes akriltermékhez képest. Szinte olyan kemény, mint bármely más olajalapú szaténfa, anélkül, hogy aggódnia kellene a szag miatt.

Ahogy fentebb említettük, a tartósság kulcsfontosságú a korlátfestésnél, mivel a korlát az egyik leginkább megérintett tárgy minden otthonban. Olyan festékre lesz szüksége, amely ellenáll a gyakori forgalomnak, és kétségtelen, hogy a Johnstone's Aqua képes erre.

Profik

  • Nem sárgul
  • Rendkívül tartós
  • Vonzó szaténfa kivitel
  • Alacsony szag és alacsony VOC
  • Nagyon könnyen felvihető és gyorsan szárad

Hátrányok

  • Egyik sem

végső ítéletet

mit jelent a 11.11

Nagyon egyetértünk a professzionális lakberendezők 32%-ával, akik ezt választották a legjobb korlátfestéknek.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

2. Dulux gyémánt szaténfa

A második helyen a Dulux Diamond Satinwood áll, amely folt- és zsírálló is. Ez a két különleges tulajdonság teszi a Diamond Satinwood-ot kiváló választássá családi otthonokba, különösen, ha a kicsik kócos mancsokkal kopogtatnak!

A mi első számú választásunkhoz hasonlóan ez a különleges festék is szaténfa felülettel rendelkezik, de a Dulux Trade termékcsaládjának köszönhetően tartósságban és minőségben sokkal jobb lesz, mint a hagyományos kiskereskedelmi festékek, így valószínűleg jó pár évig kitart, mielőtt újrafesteni kellene.

Szerencsére a gyémánt szaténfa (annak ellenére, hogy kereskedelmi festék) viszonylag kis méretű (1 liter), így könnyen letakarja a korlátot néhány réteggel, és valószínűleg bőven marad majd az otthonában lévő egyéb famunkák javításához. .

Phillip Roderick, aki Diamond Satinwoodot választotta kedvencének, a következőt mondta erről:

Nagyon tudom ajánlani a Dulux Diamond Satinwood-ját. Kiválóan használható, fantasztikus az áramlási sebessége, és az elmúlt 5 évben a saját korlátaimat díszítette – még mindig jól néz ki, és a nyomok könnyen letörlődnek. Összességében egy szép felszerelés.

Profik

  • Fantasztikus áramlási sebesség
  • Könnyen alkalmazható
  • A vízbázisú gyors száradást és alacsony VOC-t tartalmaz
  • Több törlődést is kibír az évek során

Hátrányok

  • Sötét színre festés esetén 3 rétegre lehet szükség

végső ítéletet

A válaszadók 22%-ához hasonlóan, akik szerint ez a legjobb festék korlátokhoz, nekünk sem volt probléma a Diamond Satinwood használatával. Gyorsan szárad, tartós és gyönyörű végeredményt biztosít.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

3. Crown Quick Dry Satin

Ami a kiskereskedelmi festékeket illeti, rengeteg professzionális lakberendező van (például a szavazatok 15%-a), akik a Crown csepegésmentes szaténjára esküsznek, és javasolnák a korlátokon való használatát.

Sokszor elmentem olyan munkára, ahol belső famunkák festésére vagyok beírva, és gyakori probléma, amit látok, a korlátokra száradt festékcseppek (főleg, ha az ügyfelem nem festő, és maguk festették őket). A Crown csepegésmentes szaténja a konzisztencia és a száradási idő tökéletes kombinációjával rendelkezik, így még az amatőr festők számára sem igazán szembesülhet ezzel a problémával.

Ami a tartósságot illeti, ez körülbelül olyan jó, mint a kiskereskedelmi festékeknél, mivel a kemény formula többszöri tisztítást is kibír anélkül, hogy esztétikailag elveszítené a teljesítményét. Természetesen nem fog olyan sokáig kitartani, mint a fent említett kereskedelmi festékek, de egy olcsóbb alternatíváért megéri megvenni.

mit jelent, ha látod a 444 -et

Íme, amit Alan Crooks professzionális lakberendező mondott erről:

A kedvencem a Crown's szaténban, hogy valójában inkább tojáshéjra hasonlít (a fehérje gyönyörű), de megvan a szatén tartóssága. Tehát a fényesség meglehetősen alacsony, de a tartósság megfelelő, különösen a korlátok esetében. Az olcsóság nyilvánvalóan segít!

Profik

  • Gyors száradás minimális VOC-tartalommal
  • Alacsony fényű felülettel rendelkezik, de megőrzi a tartósságát
  • Nagyon olcsó
  • Kisebb méretű dobozokban kapható

Hátrányok

  • Nem olyan tartós, mint a lista első két festéke

végső ítéletet

Ha kiskereskedelmi festéket vásárol a korlátokhoz, a Crown szatén a kézenfekvő választás.

Ellenőrizze az árat az Amazonon

4. Johnstone's Non-dripp Gloss

Míg a szavazáson az első 3 festék a szatén bevonat mellett döntött, a 4. helyet a Johnstone csöpögésmentes fénye kapja. És csak azért, mert a fényesség a 4. helyen áll, ez nem jelenti azt, hogy teljesen ki kell zárnunk, és elmagyarázom, miért.

Először is érdemes megjegyezni, hogy a fényes festékek jellemzően rendkívül tartósak. És ebben az esetben a Johnstone cseppmentes fényével ez minden bizonnyal pontos. A strapabíró formulát úgy alkották meg, hogy ellenálljon a többszöri mosásnak, és kiállja az idő próbáját a korlátokon.

Másodszor, ez a bizonyos fényes egyrétegű, és nincs szüksége alapszőrre. Ez azt jelenti, hogy egy kis előkészületen túl a munkát percek alatt elvégezheti.

2:22 jelentése

Végül is egyszerűen nagyon jól néz ki. A lakberendezők körében még mindig általánosan elfogadott, hogy annak ellenére, hogy a vízbázisú festékek megfelelnek az olajbázisú festékeknek, az olajbázisú festékek még mindig szebb felületet biztosítanak.

Természetesen, mivel olaj alapú, meg kell küzdenie a tipikus buktatókkal, például a szaggal, ezért ha mégis ezt a festéket választja, ügyeljen arra, hogy a felhordás előtt, alatt és után szellőztesse ki otthonát.

Íme, amit Tony Allen, egy több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező professzionális festő mondott:

Öreg fejként még mindig szívesebben használok olajbázisú festékeket, mivel szerintem szebben néznek ki, így ha korlátot akarok festeni, a Jonno csöpögésmentes fénye lenne az első választásom. Az ár/teljesítmény arány tekintetében ez a legjobb.

Profik

  • Kopásálló felületet biztosít, amely valószínűleg évekig kitart
  • Fantasztikusan néz ki
  • Egy réteg kényelmessé teszi a felvitelt
  • Az egyik legjobb ár-érték arányú korlátfesték a piacon

Hátrányok

  • Magas fényű

végső ítéletet

Ha a legjobb fényes festéket keresi a korlátokhoz, ez az Ön számára való.

szellemi jelentése 777

Ellenőrizze az árat az Amazonon

A legjobb típusú festék korlátokhoz

Ha még mindig nem biztos abban, hogy melyik korlátfesték a megfelelő az Ön számára, tekintse meg gyors vevői útmutatónkat, amely felsorolja azokat a jellemzőket, amelyeket keresnie kell.

Tartósság

Talán ez a legfontosabb dolog, amit figyelembe kell venni a korlátok festésekor. Természetesen mindannyian tökéletes megjelenésre vágyunk, de az semmit sem jelent, ha néhány hónap múlva a festéke karcolódni kezd vagy kifakul.

Mint otthonának egyik leginkább megérintett felülete, a korlátfestéknek ezt ki kell bírnia. Emiatt mindig jó ötlet a mosható szaténfa vagy fényes anyag kiválasztása. Noha egy matt vagy tojáshéjfesték jobban is nézhet ki, végül nem lennének képesek ellenállni a nagy forgalomnak.

Esztétika

Mi értelme van egy tartós festéknek, ha valójában nem tetszik, hogy néz ki?

A kedvenc választásom a szaténfa lenne, amely a tartósságot vonzó középfényű felülettel ötvözi, de végül a te választásod. Egyes otthonokban, ahol bizonyos színsémák vannak, még a magas fényű is jól mutathat.

Gondolja át, hogyan szeretné kinézni a korlátokat – szeretné, hogy kitűnjön? Talán olyan semleges színt szeretne nekik, amely beleolvad a meglévő dekorációjába. Akárhogy is, az esztétika számít!

Könnyű alkalmazás

A fent említett minőségi kidolgozás eléréséhez olyan terméket szeretne vásárolni, amelyet könnyű felvinni – akár profi, akár amatőr. Nincs értelme olyan festéket vásárolni, amely végül futás- és ecsetnyomokat hagy a végső bevonaton.

A festési munkának évekig ki kell állnia, ezért ne féljen egy kicsit többet költeni egy jó minőségű festékre, amelyet álomszerű felhordani, és végül kiállja az idő próbáját.

Korlát festés karbantartása

A korlátfesték egészségének megőrzése minden a vásárolt festéktől függ. Ha olyan kiváló minőségű terméket vásárolt, amelyet szakemberek javasoltak, akkor könnyű dolgod lesz, hogy jól nézzen ki.

Ha olyan festéket választ, amely ellenáll a foltoknak és a zsírnak, akkor a siker felét megnyeri, de a különösen makacs foltok esetén előfordulhat, hogy alaposan le kell törölnie a korlátot.

Kérjen árakat egy közeli professzionális lakberendezőért

Nem szívesen díszíted magad? Mindig lehetősége van arra, hogy szakembert vegyen fel, aki elvégzi helyette a munkát. Megbízható kapcsolataink vannak szerte az Egyesült Királyságban, akik készen állnak az Ön munkájának árára.

Kérjen ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatot a környéken, és hasonlítsa össze az árakat az alábbi űrlap segítségével.

  • Hasonlítson össze több árajánlatot és takarítson meg akár 40%-ot
  • Okleveles és okleveles festők és mázolók
  • Ingyenes és kötelezettség nélkül
  • Helyi lakberendezők a közelben


Kategória
Ajánlott
Lásd Még: