Festhetsz kompozit ajtót?

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. augusztus 18

A kompozit ajtók az egyik legjobb választási lehetőség annak mérlegelésekor, hogy milyen típusú bejárati ajtót érdemes vásárolni. Strapabíróak, többféle színben kaphatók, és összességében stílusos megjelenést kölcsönöznek a külső dekorációnak.



De mi történik, ha stílusváltásra vágyik? Lehet, hogy új színűre festette külső falait, és most a kompozit ajtó egyszerűen nem tűnik ki a megfelelőnek. Le tudod festeni új színnel? Ebben a cikkben erre adunk választ, valamint néhány gyakorlati tippet adunk a lehető legjobb befejezéshez.



Ennek tudatában ugorjunk bele.



Tartalom elrejt 1 Festhetsz kompozit ajtót? két A legjobb rendszer kompozit ajtók festésekor 2.1 Kapcsolódó hozzászólások:

Festhetsz kompozit ajtót?

Jó hírünk van azoknak, akik szeretnének változtatni kompozit ajtóik színén és stílusán. A kompozit ajtót teljesen új színre festheti, és nagyon kis erőfeszítéssel olyan jól néz ki, mint az új.

A legjobb rendszer kompozit ajtók festésekor

Sok professzionális festőnek és mázolónak lesz saját bevált rendszere, de a legáltalánosabb rendszer a felület előkészítése és Zinsser Allcoat bevonatolása lenne. Íme a szükséges lépések, hogy nagyszerű felületet kapjon kompozit ajtóihoz:



  1. Csiszolja le a kompozit ajtót, amíg az ultra lapos nem lesz.
  2. Törölje le a felesleges port.
  3. Használjon cukorszappant a maradék zsír és szennyeződés eltávolítására, amely megakadályozhatja a festék felülethez való tapadását.
  4. Mossa le a cukorszappant.
  5. Vigyen fel egy réteg Zinsser Allcoat Exterior Satin-t. A Zinsser Allcoat egy alapozó és fedőlakk egyben, így nem kell aggódnia a kompozit ajtó alapozása miatt.
  6. Miután az első réteg megszáradt, vigye fel a fedőréteget.

Miután megszáradt és teljesen megkötött, a festék gyakorlatilag bombabiztos lesz, és a kompozit ajtó olyan jól fog kinézni, mint az új!

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: