Hogyan távolítsuk el a selyemfestéket a falakról

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. október 13. 2021. augusztus 11

Ha azon töpreng, hogyan távolíthatja el a selyemfestéket a falakról, akkor boldog lehet, ha megtudja, hogy ezt egyszerűen megteheti festse át a meglévő selyemfalak tetejét val vel mosható matt emulzió anélkül, hogy el kellene távolítania.



Ha azonban ez nem győzte meg Önt, akkor a legjobb módszer a nagy felületű selyemfesték eltávolítására a falakról, ha valami Peelaway 7-et használ.



A Peelaway 7 egy festékeltávolító, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre távolítsa el a nagy festékfelületeket, egyszerűen lehúzva.



mit jelent az 1212 szám

Íme a lépések, amelyeket meg kell tennie.

Selyemfesték a falról a Peelaway 7 segítségével.



Tartalom elrejt 1 1. lépés: Szerezzen magának védőfelszerelést két 2. lépés: Tesztelje a selyemfestéken 3 3. lépés: Vigye fel bőségesen a Peelaway 7-et 4 4. lépés: Vigye fel a takarót 5 5. lépés: Hagyja, hogy kifejtse varázslatát 6 6. lépés: Távolítsa el a takarót 7 7. lépés: Kaparja le a maradék festéket 8 8. lépés: Semlegesítse a falat 9 Végső gondolatok 9.1 Kapcsolódó hozzászólások:

1. lépés: Szerezzen magának védőfelszerelést

Ha beltérben használja a Peelaway 7-et, erősen ajánlott, hogy ne csak a helyiséget megfelelően szellőztesse, hanem sok biztonsági felszerelést is viseljen. Az ajánlott felszerelés a következőket tartalmazza:

  • Kezeslábas
  • Szemvédelem
  • Vegyszerálló kesztyű
  • Szájmaszk

2. lépés: Tesztelje a selyemfestéken

Mielőtt megőrülne, és felhelyezné a Peelaway-t balra, jobbra és középre, a legjobb, ha megbizonyosodik arról, hogy nincs káros reakció a falra. Válasszon egy kis tapaszt a teszteléshez. Kövesse az utasításokat, mintha az egész folyamatot végezné el, és ha a festék megfelelően eltávolítható, akkor tudja, hogy a fal többi részén is működni fog.

3. lépés: Vigye fel bőségesen a Peelaway 7-et

Egy ecsettel vigye fel bőségesen (körülbelül 0,5 cm mélységben) a Peelaway 7 pasztát a selyemfesték bármely eltávolítani kívánt területére. Egyenetlen falak esetén érdemes körülbelül 20%-kal több mélységet hozzáadni.



4. lépés: Vigye fel a takarót

A Peelaway egy ragasztós takarót tartalmaz, amely hozzátapad a felvitt pasztához. Finoman nyomja rá a takarót a pasztára, hogy megfelelően tapadjon. Győződjön meg arról, hogy az esetleges légbuborékok kipattantak.

jelentése 12:12

5. lépés: Hagyja, hogy kifejtse varázslatát

A Peelaway rendszerint körülbelül 2 napig tart, amíg teljesen kifejti varázsát, ezért hagyjon néhány napot az eltávolítás előtt.

6. lépés: Távolítsa el a takarót

Ahogy a neve is sugallja, lassan húzza le a takarót a falról. A festék nagy részét a takaróra kell ragasztani, így érintetlen fal marad.

mit jelent a 444 a szerelemben

7. lépés: Kaparja le a maradék festéket

Ha a szerencsések közé tartozol, a takaróval együtt az egész festék levált. Ha nem, akkor falkaparóval távolítsa el a visszamaradt festékmaradványokat.

8. lépés: Semlegesítse a falat

Mivel a Peelaway egy lúgos alapú termék, érdemes a mellékelt savval semlegesíteni a falat. A fal semlegesítése megakadályozza a ráfestés során bekövetkező káros hatásokat.

Végső gondolatok

A vinyl selyem egyike azoknak a festékeknek, amelyeket minden lakberendező szívesen száműzne a létezéséből, így nem meglepő, hogy esetleg szeretné eltávolítani a faláról. A Peelaway használata a bevált módszerem, különösen, ha nagyobb területekkel foglalkozik, mivel minimális erőfeszítést igényel.

Az alternatíva az lenne, ha alaposan visszacsiszolják a felületet egy kiváló minőségű orbitális csiszolóval, mint amilyen a Mirka által gyártott, de ez nem csak nehéz munka, hanem a berendezés beszerzése vagy bérlése is költséges lesz.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: