Kérdések és válaszok: Krétafesték

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. június 4

Krétafesték az elmúlt néhány évben egyre népszerűbb lett az Egyesült Királyságban.



Divatos, elegáns megjelenést kölcsönöz, és sokan a fenntarthatóságát emlegetik vásárlásakor. Tehát akár érdekes színűre szeretné festeni a bejárati ajtót, akár van néhány régi bútora, amelyet egy festék nyalással meg lehet menteni – a krétafesték lehet a legjobb választás.



De mi az? Tényleg jó? Mely márkák szállítanak krétafestéket? Mivel a krétafesték viszonylag új felújítási eszköz, nincs sok információ. Ezért állítottuk össze ezt az útmutatót, hogy megválaszoljuk ezeket a kérdéseket, valamint néhány olyan kérdést, amelyeket olvasóink kifejezetten nekünk küldtek.



Tehát ha egy kicsit többet szeretne megtudni a krétafestékről, folytassa az olvasást.

11:11 óra
Tartalom elrejt 1 Mi az a krétafesték? két Mire használhatsz krétafestéket? 3 Mely márkák szállítanak krétafestéket? 4 Milyen a Johnstone mágneses palatáblafestéke? 5 A Frenchic’s Lazy Range jó? 6 Milyen a Frenchic Al Fresco termékcsaládja? 7 Valóban jó a krétafesték? 8 A fehér krétafesték működni fog egy dohányzó házban? 9 A Lick jó krétafesték márka? 10 Kentél már francia festéket a konyhaszekrényekre? Egy vásárló vásárolt, és úgy tűnik, hogy a webhely azt írja, hogy megfelelő előkészítéssel a melamin is mehet? Ráadásul tartós is? tizenegy Hogyan festhetek krétával egy kő kandallókörnyezetet? 12 Kapcsolódó hozzászólások:

Mi az a krétafesték?

A krétafesték, amint azt a neve is sugallja, egy ultramatt festék, amely olyan felületre szárad, amely nem nagyon hasonlít a táblához. Modern, elegáns és vintage megjelenést kölcsönözhet a belsőnek (vagy a külsőnek). Használhat krétafestéket is, hogy két kontrasztos szín kombinálásával rusztikus megjelenést eredményezzen.



Mire használhatsz krétafestéket?

A krétafesték a legtöbb dologhoz használható, beleértve:

Mely márkák szállítanak krétafestéket?

Míg a krétafesték néhány innovatív, új márka ötlete volt, népszerűségének robbanásszerű növekedése azt jelentette, hogy a mainstream márkák közül egyre többen kínálják saját változatukat. Néhány ilyen márka a következőket tartalmazza:

angyal jelek és szimbólumok
  • francia
  • Dulux
  • Johnstone
  • Rozsda olaj
  • Ronseal
  • Annie Sloan
  • GraceMary

Milyen a Johnstone mágneses palatáblafestéke?

Soha nem használtam személyesen, de egy szakmabeli barátom azt mondja, hogy valóban jól működik, és eddig 3 évig bírta.



A Frenchic’s Lazy Range jó?

Nemrég a Lazy Range festéket használtam egy ügyfél számára csupasz puhafára és MDF-re. Először az MDF-et alapoztam meg, hogy ne bolyhosodjon, és a nyugalom érdekében. A puhafával most 3 réteget vittem fel. Az ügyfél nagyon magabiztos volt a termékben, és elmagyaráztam, hogy ez nem a szokásos módszer, amit én csinálnék. De a befejezés jó volt.

Milyen a Frenchic Al Fresco termékcsaládja?

Nem túl rossz. Kifestettem vele néhány konyhaszekrényt, és ez volt a folyamatom:

  • Először készítse elő a felületet cukorszappannal, majd enyhén csiszolja meg
  • Használjon nagyon vékony rétegeket. Ez azt jelenti, hogy szükség lehet 3 vagy 4 rétegre, ami elég időigényes, de ez a legjobb módja ennek

Egy tippet használtam, hogy az ecsetet vízbe mártottam, majd a festékbe – így egy kicsit könnyebben felvihető. Tapasztalataim szerint 2 hét alatt keményedik meg, és tartós lesz.

Valóban jó a krétafesték?

Rendben van, és meglehetősen robusztus, de határozottan drága ahhoz képest, amilyen. Ez csak egy egyszerű egyetlen festékrendszer a barkácsolóknak. Nincs vele semmi baj, de semmi nagyszerű, ha ennek van értelme? Annak megítéléséhez, hogy egy festék jó-e vagy sem, szeretem látni, hogy az összes kereskedelmi beszállító felvette-e.

Egyelőre nem igazán kap krétafestéket kereskedelmi beszállítóktól. Szóval addig olcsó barkácsfestéknek nevezném. Ez nem jelenti azt, hogy nem néz ki jól, bár egyszerűen nincs elég adat ahhoz, hogy megmondja, hogy a többi teszten is elég következetesen megfelel-e.

A fehér krétafesték működni fog egy dohányzó házban?

Azokban az otthonokban, ahol dohányosok tartózkodnak, gyakori probléma a nikotinfoltok, amelyek tönkreteszik a falakat és a mennyezetet. A fehér krétafesték jól használható dohányzós házban, és így:

  • Használjon például Johnstones Stain Away folttömböt
  • Használjon két vagy 3 réteg fehér krétafestéket fedőrétegként

Tapasztalataim szerint a Johnstone's Stain Away csodákat tesz a nikotinfoltokon (a vízfoltokon azonban kevésbé), így nem szabadna semmiféle problémába ütköznie.

A Lick jó krétafesték márka?

Nagyon szép színeik vannak, és úgy hallottam, hogy a fedés is megfelelő. De drágák, és a bádogból való dekantálás kissé zavaró lehet. Rendelhet öntapadó színmintákat, ha ki akarja próbálni, és a szállítási szolgáltatásuk nagyjából olyan jó, amennyire csak lehet.

spirituális jelentése 1212

Kentél már francia festéket a konyhaszekrényekre? Egy vásárló vásárolt, és úgy tűnik, hogy a webhely azt írja, hogy megfelelő előkészítéssel a melamin is mehet? Ráadásul tartós is?

Bútoroknak és technikáknak kiváló, de nem használnám olyan konyhában, ahol sokat kell kopogtatni. A megfelelő előkészítés stb. útján haladnék, különben a képviselőjét érintheti. Ne feledje, az emberek viccesek tudnak lenni, ha otthonukról van szó. Az egyik dolog, amit potenciálisan megtehetsz a tartósság növelése érdekében, az az, hogy a festéket jó lakkal zárja le – feltéve, hogy ügyfele nem bánja!

Hogyan festhetek krétával egy kő kandallókörnyezetet?

Szerintem jobb lenne egy krétafestéket használni, mint a Frenchic Alfresco, ami strapabíró és nem igényel alapozást. Először alaposan mossa le cukorszappannal, majd csak enyhén csiszolja meg.

Nedves ruhával törölje át. Ezután vigyen fel legalább két vékony réteget, de lehet, hogy még egyet kell feltennie. Amikor a festék teljesen megszáradt, vigyen fel két réteget Frensheen ami majd lezárja. Vigyázz vele két hétig, hogy megkössön a festék, és utána már indulhat is.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: