Hogyan távolítsuk el a fényes festéket

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. szeptember 14. 2021. március 31

Ha észrevetted, hogy a régi a szegélylécek vagy az ajtókeretek fénye kezd sárgulni és úgy gondolja, hogy itt az ideje egy új festékrétegnek, esetleg azon töprenghet, hogyan távolítsa el a fényes festéket.



10 ^ -10

Míg egyes fényesek lehetővé teszik, hogy előkészület nélkül egyszerűen átfestse a régi rétegeket, sokkal jobb felületet kap, amelyet könnyebben elérhet, ha először eltávolítja a régi fényt.



Tartalom elrejt 1 Hogyan távolítsuk el a fényes festéket 1.1 Első módszer: A régi fényesség eltávolítása festékeltávolítóval 1.2 Második módszer: A régi fényesség eltávolítása hőfúvóval 1.3 Összegzés 1.4 Kapcsolódó hozzászólások:

Hogyan távolítsuk el a fényes festéket

Kétféleképpen távolíthatja el a fényes festéket: használhatja a jó minőségű festékeltávolító vagy használjon hőpisztolyt. Mindkét módszer felfújja és felhólyagosítja a régi fényt, így könnyen lekaparható.



festéket kaparnak le a fáról

Első módszer: A régi fényesség eltávolítása festékeltávolítóval

  1. Győződjön meg róla, hogy mindent előkészített. Ez azt jelenti, hogy az eltávolított festékhez porlemezeket kell letenni, gondoskodni kell arról, hogy megfelelő ruházatot/biztonsági felszerelést viseljen, és jól szellőző legyen a terület, ahol dolgozni fog.
  2. A választott festékeltávolítóhoz mellékelt utasításoknak megfelelően vigyen fel belőle egy keveset a tesztterületre, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően működik a felületén.
  3. Bőségesen vigye fel a festékeltávolítót a célterületre, és várja meg, ameddig az utasítások azt mondják. Egyes festékeltávolítók csak perceket, míg mások akár néhány órát is igénybe vehetnek.
  4. Miután a régi fényesség felbuborékosodott és felhólyagosodott, egy kaparóval lekaparhatja a felületről.
  5. Szakaszokban dolgozva folytassa a folyamatot, amíg az összes fényességet el nem távolítja.

Második módszer: A régi fényesség eltávolítása hőfúvóval

A hőlégfúvó használata határozottan a gyorsabb és kevésbé zavaró módszer a kettő közül, és különösen hasznos a régi fény eltávolítására a fa felületekről.



  1. Olvassa el figyelmesen a használati útmutatót, és tegyen meg minden szükséges biztonsági óvintézkedést. Az utolsó dolog, amit szeretnél, hogy égési sérülést kapj egy hőlégfúvótól!
  2. Ha minden biztonsági eljárást betartott, irányítsa a hőpisztolyt a régi fényes területre.
  3. Amikor a fényesség bugyborékolni és hólyagosodni kezd, előveheti a kaparót, és elkezdheti eltávolítani.
  4. Vonalban dolgozva ismételje meg ugyanezt a módszert, amíg az összes fényt el nem távolítja.
  5. Ha a fényt a szem vonalánál magasabb területről távolítja el, használjon létrát. Ez biztosítja, hogy véletlenül se ejtse rád a hihetetlenül forró fényt.

Összegzés

A fent említett két módszer valamelyikével eltávolíthatja a régi fényt, tökéletes felületet hagyva ezzel a festéshez.

Javasoljuk, hogy a legtöbb fafelülethez hőpisztolyt használjon, mivel ez általában egyszerűbb folyamat. Más felületeken, például fémeken azonban nem annyira hasznos, mivel nehezen eltávolítható égési nyomokat hagyhat maga után, és egy teljesen új problémát jelent. Ha eltávolítja a fényességet a fémről, akkor a festékeltávolító az ideálisabb.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: