Festhetsz kerítést hengerrel?

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. szeptember 2

Ha már találkoztál „hogyan festsünk kerítést” című cikkünket talán észrevette, hogy nem fektettünk túl nagy hangsúlyt a henger használatára a kerítés festéséhez. Ezt szem előtt tartva Ön és még számtalan ember azon tűnődhet, hogy Festhetek-e kerítést hengerrel?.



Ma alaposan megvizsgáljuk ezt a témát, hogy elemezzük a kerítés festésére szolgáló henger használatának előnyeit és hátrányait.



Tartalom elrejt 1 Lehet hengerrel kerítést festeni? két Mi a probléma a hengerrel kerítésfestéshez? 3 Tehát mit kell használni? 4 Végső gondolatok 4.1 Kapcsolódó hozzászólások:

Lehet hengerrel kerítést festeni?

Míg a kerítést hengerrel is festheti, nagyobb valószínűséggel kap egyenletes és vonzó felületet, ha jó minőségű ecsetet vagy levegőmentes festékszórót használ, ha van rá pénz.



Mi a probléma a hengerrel kerítésfestéshez?

Miközben több mint valószínű, hogy azon fog gondolkodni, hogy mennyi időt spórolhat meg az a henger az ecsettel szemben valószínűleg nem gondolt arra, hogy ANNYIRA megható tennivaló lesz.

Mivel a henger nem érintkezik 100%-ban a felülettel (ami különösen igaz a tollszegélyek esetében), rengeteg olyan hely lesz, ahol a festék egyszerűen nem kerül fel. Ez csúnya foltos felületet hagy maga után, és ami még rosszabb, lehet, hogy észre sem veszi, amíg a festék meg nem szárad.



Tehát mit kell használni?

Ezek a napok vannak rengeteg jó festékszóró az Egyesült Királyság piacán, amelyek tökéletesek a kerítések hihetetlenül gyors festésére. Nem kell semmibe vesznie, és beszereznie magának egy professzionális szabványú Graco GF XX-et – egy egyszerű, de megfizethető Wagner permetezőrendszer továbbra is jó munkát végez.

A festékszóró használatának nyilvánvaló előnyei megvannak, mivel a kabátok rendkívül gyorsan felhordhatók, és nagyon kis mértékben terhelik meg a testet, ami különösen hasznos azok számára, akik alkalmatlanok, idősek vagy sérültek.

A leginkább munkaigényes módszer a kerítésfestés ecsetet használ. De bár sok időt és erőfeszítést igényel, ezt a bevált és megbízható módszert nem lehet megtagadni, mivel szinte garantált, hogy nagyszerű végeredményt kap.



A nyílvánvaló az ecset használatának előnyei Az a tény, hogy sokkal jobban kézben tarthatja a festék eloszlását, le is tud szállni, hogy a festék egyenletesen oszlassa el, és természetesen lehetővé teszi, hogy minden zugba beférjen, ami különösen hasznos a tollszegély-kerítéseknél.

Végső gondolatok

Míg a kerítések festésére hengert is használhat, jobb, ha ecsetet vagy permetezőt használ. A kefés módszer sokkal nagyobb kontrollt biztosít a hengerhez képest, míg a permetezési módszer sokkal gyorsabb, mint a henger használata. Szerintem egyszerűen nincs értelme görgőt választani – főleg, ha süt a nap, és az egész délután a rendelkezésedre áll.

Kategória
Ajánlott
Lásd Még: