Festékszórót használ a belső tereken?

Tudja Meg Az Angyal Számát

2021. április 8

Mindannyian tudjuk, hogy a festékszóró használatával rövid időn belül nagyszerű eredményeket érhet el.



Megszoktuk a használatát festékszórók nagy munkáknál, például kerti kerítéseknél, mivel ezek jelentős időt takaríthatnak meg, és végső soron olcsóbbá teszik a projektet az ügyfél számára. De lehet, vagy inkább érdemes festékszórót használni belső projektekhez?



Annak érdekében, hogy sokféle véleményt kapjunk, megkérdeztünk néhány, a festészetben ismert embertől a gondolataikat, és ezeket összegyűjtöttük az alábbi listában. Olvasson tovább, hogy megtudja a valódi szakemberek véleményét.



1. János

Több mint 25 éve festek, és igen, a belső terek permetezése rendben van. Inkább használok hengert, ha szükséges, csak tartsa szem előtt a maszkolás kompromisszumát a bevágással és a görgetéssel szemben.

2. Eddie

Szerintem a permetezés jobban néz ki és finomabb, mint a henger és az ecset. Lehet, hogy maszkosabb és előkészítőbb, de a felület megjelenése és részletessége sokkal jobb.



3. James

A permetezés képzettség vagy tapasztalat nélkül valószínűleg kockázatos ötlet, különösen, ha az otthon bútorozatlan. Ha nem vagy profi, akkor ragaszkodnék az ecset és a henger használatához.

4. Jason

Túl sok minden elromolhat szerintem. A túlspray olyan, mint a víz – aligha tudja visszatartani egy olyan házban, amelyben élnek. Ha üres ház a piacon, akkor talán. Ez is sok előkészület. Ha egy háznyi mennyezetet kell festeni, igen (amíg üres), ezen kívül nem zavarnám.

5.Dávid

Attól függ, hogy mennyit szeretne előkészületeket tenni. Inkább permetezek, de és ezt sokan nem veszik észre, ez növeli a munka költségeit.



6. James K

Belső permetezőt csak új építésnél használok, lakott házban nagyon ritka. Egy lakott otthonban gyorsabb kézzel hengerelni a falakat és a mennyezetet. Kint más a helyzet, nagyon kell egy.

7. Mel

A permetezés nagyszerű. Mindig finom por lesz, akárhány éves tapasztalattal rendelkezik is. Ezt a levegőbe helyezed, és tovább fog vinni. A maszkolás kulcsfontosságú, fedje le és fedje le minden felületet. Ez eltart egy kicsit.

Fegyverellenőrzést! Ügyeljen arra, hogy akkor kezdje el és hagyja abba, amikor kell. Ne légy kiváltó öröm! 20.000 négyzetméteres lakásokat készítettem berendezve. Csak ne légy az a festő, akit nem érdekel – légy módszeres azzal kapcsolatban, amit csinálsz, és minden rendben lesz!

8. Ian

34 éve festek, ezért határozottan nem javaslom a permetezést egy bútorozott otthonban. Minden külső és hátsó tekercset befújok, így időt takaríthat meg, ha bármilyen külsőt csinál. A belső permetezés hátrányai nem érik meg.

Összegzés

Úgy tűnik, a konszenzus az, hogy a belső terek permetezését többnyire kerülni kell, de vannak, akik úgy érzik, hogy megéri. Az volt a véleményünk, hogy a bútorozatlan otthonok permetezése sok időt takaríthat meg – különösen akkor, ha a falakat/mennyezetet ugyanolyan színű permetezéssel fogja felszórni. De

Kapcsolódó hozzászólások:

garázskapu festéseHogyan festsünk garázsajtót tesztmintaHogyan hígítsuk a kerítésfestéket Alapértelmezett miniatűrKérdések és válaszok: Csempefesték Alapértelmezett miniatűrTudsz Pebbledash-t festeni? Stabilizáló megoldás: mikor és hogyan kell használni Hogyan javítsuk ki a hámló festéket a fürdőszoba falán vagy mennyezetén Kategóriák DIY útmutatók Hozzászólás navigáció
Kategória
Ajánlott
Lásd Még: